Doli Belmuha_sa wrote:sjecatel se onog što je piso da je bio u legiji stranaca pa ga raja provalila da djonira Ulemekovu knjigu
Leksikon foruma sax i klix
-
Oticon
#801 Re: Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#802 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne znam kao sto rekoh ja sam sa eurosom ratovao a sa malaplavooka onako okNiemand wrote:Meni je isla na zivce sa furkom zdravog zivota i poprilicnog vrijedjanja nas sto volimo svoje cigaresupercali wrote: jah eto tebe ce sarmirati sa poslom u agenciji i slikama
sve mi je govorila komsija ljubim te i sl
malaplavooka nije se tako eksponirala i znao sam vise o njoj i to je vec privatno i nije za pricu
a eurosa je furala to nesto ja sam treba i sl
al jos uvijek mi nije jasno zasto se mnogo forumasa tu osjecalo prevarenim ili sta vec
ono ako se palim na tebe drkam balim sta vec saljem ti pp da bi volio s tobom i ostalo sta je vec bilo ne vidim zasto bi bio osramocen ako se ispostavi da to nisu tvoje slike nego od te neke medicinarke
nastavis baliti za tom medicinarkom i cao
- dale cooper
#803 Re: Leksikon foruma sax i klix
Eurosin modus operandi je bio da je ona u svemu savršena žena. Najljepša, najpametnija, najelegantnija,
puna empatije za sve, dobra kuharica, elem san za svakog prosječnog Bosanca.
Ko god je pročitao i malo
bolje razmislio skontao bi da je ta priča bila suviše savršena da bi bila istinita. Najveći fazon je bio što je ona imala
par forumašica sa kojima je uvijek bila ono super friendly i koji su je hvalili. Uvijek sam se pitao nisu li i to njeni nickovi (vjerovatno
da jesu)

puna empatije za sve, dobra kuharica, elem san za svakog prosječnog Bosanca.
bolje razmislio skontao bi da je ta priča bila suviše savršena da bi bila istinita. Najveći fazon je bio što je ona imala
par forumašica sa kojima je uvijek bila ono super friendly i koji su je hvalili. Uvijek sam se pitao nisu li i to njeni nickovi (vjerovatno
da jesu)
- dale cooper
#804 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nisam.Niemand wrote:Jesi i tidale cooper wrote:Pa oni su tu bili jebena stranka, da oprostiš.Niemand wrote:
Meni je zanimljivije sto se nje haman uvijek prvo sjete iskljucivo forumasi
- insomnia78
#805 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Lik jeste bio u LSOticon wrote:Doli Belmuha_sa wrote:sjecatel se onog što je piso da je bio u legiji stranaca pa ga raja provalila da djonira Ulemekovu knjigu
-
Oticon
#806 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Znaminsomnia78 wrote:Lik jeste bio u LSOticon wrote:Doli Belmuha_sa wrote:sjecatel se onog što je piso da je bio u legiji stranaca pa ga raja provalila da djonira Ulemekovu knjigu
- Connaisseur Karlin
#807 Re: Leksikon foruma sax i klix
Gdje je dalmatinka

- supercali
#808 Re: Leksikon foruma sax i klix
e vidis sta je tvoj problemberenice wrote:
OK, imas pravo i nisi upravu.! Sta hoces? Da mi zabranis razmisljati i pisati? E, pa, ne moze.
ti zakljucujes unaprijed i meni ubacujes svoje zakljucke koje nisam ni pomislio
to je stav da opravdas sebe unaprijed
iskreno imas neki problem i nesto te opasno muci
dal je to los odnos sa muzem ili sta vec ili negativno iskustvo sa bivsim ne znam al ocito da te je neko bas nagazio pa u svima unaprijed vidis nekoga takvog
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- dale cooper
#810 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bilo je dobrog druženja i zezancije na temi za one koji hvataju poslednji voz, a i na onoj o sparivanju.
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.
Mislim da vanilla nije nikada uspjela spariti nekoga, ali nije da nije pokušavala.
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.
Mislim da vanilla nije nikada uspjela spariti nekoga, ali nije da nije pokušavala.
- HAVANA
#811 Re: Leksikon foruma sax i klix
A bila je i ona sto se volila kupat s onom igrackom,patkom...sramota me pisat.Ko kad sam stidan.Oticon wrote:HAVANA wrote:A dje je onaj nesretnik sto ga metnu u crijevo usisivaca?Ko mali...Il ona tema,ja se bojim pretisa...
![]()
![]()
![]()
-
Niemand
#812 Re: Leksikon foruma sax i klix
dale cooper wrote:
Nisam.Ali poslije tog događaja nikada na forumu i ne bih. Bolje učiti iz tuđih grešaka.
Svi forumasi isto vele
- O'zone
- Globalni moderator
#813 Re: Leksikon foruma sax i klix
Koji ste Vi

Očerupašte sve do koske

Očerupašte sve do koske
- supercali
#814 Re: Leksikon foruma sax i klix
onda za mene nije zena koja je san prosjecnog bosanca jer kao sto rekoh sa eurosom sam izgleda jedino ja bio na ratnoj nozidale cooper wrote:Eurosin modus operandi je bio da je ona u svemu savršena žena. Najljepša, najpametnija, najelegantnija,
puna empatije za sve, dobra kuharica, elem san za svakog prosječnog Bosanca.Ko god je pročitao i malo
da jesu)![]()
- spreca
#815 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
mozda u crnoj legijiinsomnia78 wrote:Lik jeste bio u LSOticon wrote:Doli Belmuha_sa wrote:sjecatel se onog što je piso da je bio u legiji stranaca pa ga raja provalila da djonira Ulemekovu knjigu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#816 Re: Leksikon foruma sax i klix
pih, nisi čit'o onda rajvosa, zna se ko joj je dao nadimak praznooka 

- supercali
#817 Re: Leksikon foruma sax i klix
ko kaze da smo svi istiNiemand wrote:dale cooper wrote:
Nisam.Ali poslije tog događaja nikada na forumu i ne bih. Bolje učiti iz tuđih grešaka.
Svi forumasi isto vele![]()
evo ajmo na kafu pa ces vidjeti da necu govoriti nisam ja sa njom nista
- USAblues
#818 Re: Leksikon foruma sax i klix
Joj al se prljav Ves ovdje iznosi
... Sta je Svasta izdesavalo dobro do nije mrtva glava pala ...nedaj boze
:):) ) zakuhava se ...bas vas je fino citat Dok cekam avion za Germany ...ide se gledati tekma

- supercali
#819 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa vise je ona sparila nego ona emisija ljubav je na seludale cooper wrote:Bilo je dobrog druženja i zezancije na temi za one koji hvataju poslednji voz, a i na onoj o sparivanju.![]()
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.![]()
![]()
- dale cooper
#820 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ma ne, furka joj je bila da se predstavi kao takva.supercali wrote:onda za mene nije zena koja je san prosjecnog bosanca jer kao sto rekoh sa eurosom sam izgleda jedino ja bio na ratnoj nozidale cooper wrote:Eurosin modus operandi je bio da je ona u svemu savršena žena. Najljepša, najpametnija, najelegantnija,
puna empatije za sve, dobra kuharica, elem san za svakog prosječnog Bosanca.Ko god je pročitao i malo
da jesu)![]()
-
Niemand
#821 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ma svi forumasi u fazonu "bjezite od forumasica, gluho bilo"supercali wrote: ko kaze da smo svi isti
evo ajmo na kafu pa ces vidjeti da necu govoriti nisam ja sa njom nista
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#822 Re: Leksikon foruma sax i klix
2.000 pregleda u zadnjih 45 minuta 

- supercali
#823 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa evo ajd da pruzimo sansu forumu ajmo na kafuNiemand wrote:Ma svi forumasi u fazonu "bjezite od forumasica, gluho bilo"supercali wrote: ko kaze da smo svi isti
evo ajmo na kafu pa ces vidjeti da necu govoriti nisam ja sa njom nista![]()
- dale cooper
#824 Re: Leksikon foruma sax i klix
Eh onda je moram pitati za detalje.supercali wrote:pa vise je ona sparila nego ona emisija ljubav je na seludale cooper wrote:Bilo je dobrog druženja i zezancije na temi za one koji hvataju poslednji voz, a i na onoj o sparivanju.![]()
Inače ovom prilikom pozdrav za moju dragu sugrađanku vanillu, jednu od najboljih forumašica ikada.![]()
![]()
- Digla_da_kreci
#825 Re: Leksikon foruma sax i klix
sretno USAblues
sad me ti podsjeti kako je bilo lijepo druzenje i na onoj temi utakmice u Parizu. Odlasci, organizacije, ja bila zaduzena za postavljanje slika sto su mi slali
bilo je lijepo sve to, iako smo izgubili jbg.