Mole se svi NVZ simpatizeri da se odazobu našoj doktorki Ramizi (3. sprat NVZ akademije), koja će održati kurs prve pomoći.

Također se obavezno javiti Mirsadi zbog psihološke evaluacije.

Zaslužio si da se odmoriš. Ima još do proljeća.madner wrote:Fali nam jos komunikacija, ranci, torbe ali tezak radni dan je iza mene.
Kondicija za rat se stice sada.Acid25 wrote:Zaslužio si da se odmoriš. Ima još do proljeća.madner wrote:Fali nam jos komunikacija, ranci, torbe ali tezak radni dan je iza mene.

Evo primjer kako smo 92'ge preko noci osvanuli opremljeni!Alfons Kauders wrote:Za oruzje u Tuzli sam sve vec dogovorio s kolegom MirkoBelaj.madner wrote:Pa ima sve u linkovima.
Ali haj nije meni tesko.
Dakle
1. Cizme: 229 eura.
2. Sljem: 219 dolara.
3.a. Vreca za spavanje: 240 dolara.
3.b. Podloga za spavanje: 239 eura
4-6 Escajg: 150 eura
7. Filter: 100 dolara
8. Baterija: 70 dolara
9. Kemijska:![]()
10. Halat: 70 eura.
Plus ide jos uniforme (ljeto, zima, paradna), gasmaska, rukavice, cvike, koji sator i slicno.
Ovo za vise nivoe ide u drugom tenderu, a oruzje u trecem.
90 minuta po izdavanju naredbe, kasarna je nasa...
Na +120 minuta, radi se uvid zatecenog stanja i organizacione pripreme...
Na +150 do 180 minuta, iz kruga kasarne polaze prvi kamioni s opremom za ostatak jedinica...
Na +240 minuta na jarbol se dize zastava RBiH, a ispod jarbola vojska skida Varte i stavlja grb Kotromanica
(dobro, more ostat onaj patch rendzerskog puka jer vec ima liljane).
NVZ Do Groba - Dušmanskog!

Alfons Kauders wrote:Ako ne bude stavka:Lord Vader wrote:Odradiću ja projekat na svoju ruku i ima da budete zadovoljni, hebo Madnera i njegvo generalisanje.![]()
Do sutra u podne očekujte detaljan izvještaj nabavke.
Kodzo - 20,000,000KM
Razocarat cu se u rodnu grudu i ulicu!
sumirprimus wrote:kozlovac
koji si ti.

Nadam se da se nece i sumar odnekle pojavitisumirprimus wrote:došla sefica.kraj priprema.sumir out
Ako budem morao trcati, molim tvoju casnu partijsku rijec da ces me upucati!madner wrote:Kondicija za rat se stice sada.Acid25 wrote:Zaslužio si da se odmoriš. Ima još do proljeća.madner wrote:Fali nam jos komunikacija, ranci, torbe ali tezak radni dan je iza mene.
Imam ljude u Shenzenu, samo kasno da ih skajpam. Ponuda stize sutra.madner wrote: Fali nam jos komunikacija, ranci, torbe ali tezak radni dan je iza mene.
Zar nisi iza aparataMikroBelaj wrote:sumirprimus wrote:kozlovac
koji si ti.
Jedan iz mase![]()
Ja sam:odakle vi Nacelnice staba kazete!!Alfons Kauders wrote:Zar nisi iza aparataMikroBelaj wrote:sumirprimus wrote:kozlovac
koji si ti.
Jedan iz mase![]()

Ma kakvi, zato imamo neprijateljaAlfons Kauders wrote:Ako budem morao trcati, molim tvoju casnu partijsku rijec da ces me upucati!madner wrote:Kondicija za rat se stice sada.Acid25 wrote: Zaslužio si da se odmoriš. Ima još do proljeća.
Sredio sam semu, ice dio na postu, dio na telekom.Alfons Kauders wrote:Imam ljude u Shenzenu, samo kasno da ih skajpam. Ponuda stize sutra.madner wrote: Fali nam jos komunikacija, ranci, torbe ali tezak radni dan je iza mene.