Koliko si platio?Mirzareli wrote:
I ja sam nanisanio taj P10 Lite.
Moderator: Benq
Koliko si platio?Mirzareli wrote:
Nisam jos kupio prodaje mi lik nov sa 2 godine garancije preko bh telecoma on kupio .. 400 KM verzija 3/32 GBmali_milojica wrote:Koliko si platio?Mirzareli wrote:
I ja sam nanisanio taj P10 Lite.
Je li imas gdje da promjenis vrijeme nakon svakog dolazi druga slika?Point. wrote:Zna li ko zasto ne radi screen saver kada uzmem onu mapu magasine sa preko 100 slika? Kad svaki put pritisnem dugme da mi druga slika na screensaver dodje? Iako izaberem to u postavkama, samo jedna te ista slika se pokazuje.
Screen saver postavka je za slike koje se prikazuju kad punis fontele. Settings - Display - Screen saver, i tu ima koliko cesto se mijenjaju slike dok se tel. puni.Point. wrote:Zna li ko zasto ne radi screen saver kada uzmem onu mapu magasine sa preko 100 slika? Kad svaki put pritisnem dugme da mi druga slika na screensaver dodje? Iako izaberem to u postavkama, samo jedna te ista slika se pokazuje.
E ovo donje je hvala puno.sve_ovo_ja wrote:Screen saver postavka je za slike koje se prikazuju kad punis fontele. Settings - Display - Screen saver, i tu ima koliko cesto se mijenjaju slike dok se tel. puni.Point. wrote:Zna li ko zasto ne radi screen saver kada uzmem onu mapu magasine sa preko 100 slika? Kad svaki put pritisnem dugme da mi druga slika na screensaver dodje? Iako izaberem to u postavkama, samo jedna te ista slika se pokazuje.
Ako mislis na one screen lock slike kada je zaključan tel., meni je ta postavka Settings-Screen lock & passwords - screen lock style, Magazine unlock.
Nema na čemuPoint. wrote:E ovo donje je hvala puno.sve_ovo_ja wrote:Screen saver postavka je za slike koje se prikazuju kad punis fontele. Settings - Display - Screen saver, i tu ima koliko cesto se mijenjaju slike dok se tel. puni.Point. wrote:Zna li ko zasto ne radi screen saver kada uzmem onu mapu magasine sa preko 100 slika? Kad svaki put pritisnem dugme da mi druga slika na screensaver dodje? Iako izaberem to u postavkama, samo jedna te ista slika se pokazuje.
Ako mislis na one screen lock slike kada je zaključan tel., meni je ta postavka Settings-Screen lock & passwords - screen lock style, Magazine unlock.
Gdje to dodje? Je li ovo Magazine unlock pa ovo Subscriptions?sve_ovo_ja wrote: Nema na čemu
Uključi i opciju na istom tom dole da ti automatski downloaduje nove "Magazin" slike, sjebem se kakvih slika i mjesta ima
Jeste, tu odaberes koje kategorije slika ces da ti uodateuje (sport, putovanja...), i dole imas opciju "auto update over wi-fi" da periodično doda nove slike.Point. wrote:Gdje to dodje? Je li ovo Magazine unlock pa ovo Subscriptions?sve_ovo_ja wrote: Nema na čemu
Uključi i opciju na istom tom dole da ti automatski downloaduje nove "Magazin" slike, sjebem se kakvih slika i mjesta ima
To mi je sve izabrano, hvala na pojasnjenju. Slika ko iz price.sve_ovo_ja wrote:Jeste, tu odaberes koje kategorije slika ces da ti uodateuje (sport, putovanja...), i dole imas opciju "auto update over wi-fi" da periodično doda nove slike.Point. wrote:Gdje to dodje? Je li ovo Magazine unlock pa ovo Subscriptions?sve_ovo_ja wrote: Nema na čemu
Sretnomali_milojica wrote:Uzeo danas P10 Lite.
Za koji dan dok se malo naviknemo jedan na drugog javim dojmove
3god sam koristio Sony T3, naravno da se ne mogu uopšte uporedjivati i bice lako se na bolje naviknutiFajcion wrote:Sretnomali_milojica wrote:Uzeo danas P10 Lite.
Za koji dan dok se malo naviknemo jedan na drugog javim dojmoveJa sam vrlo zadovoljan telefonom
Ja ga sinoć dobio klizav brate. Srećom uz njega došla orginal plastična maska i još jedna mahan mu je što ostaju otisci nevjerojatno.Qler wrote:Imam ja, dobar telefon, ja sam presao sa Windowsa Mobile na ovo kino, i nije mi fluidan kao Lumia i nema kameru kao ona, ali generalno dobar je telefon, nista ne radi losije od S8+, i za androide kamera je super. Ima finih stvari, IR blaster mi je super, ekran je isto odlican, 128GB je za sada vise nego dovoljno, dual apps gdje mozes imati dva whatsapp-a za svaku SIM po jedan kao i private space sve opcije koje koristim i odlicne su.
eronet,skafiskafsnjak wrote:Ima li igdje,osim Bht, kupiti huawei telefone?
Eh onda prosetaj Carsijom ima ihskafiskafsnjak wrote:Mislio sam prava prodavnica, ne piljara .