Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo spomeni komentator na espn-u i nas, i veli kako su ovi irski balvani napravili senzaciju i izbacili Bosnu.
Pa realno, jeste senzacija, ovi pojma nemaju.
palermo wrote:Kako ljudi lako zaboravljaju kako je Španija počinjala ova prethodna prvenstva koja je osvajala. Svjetsko počeli sa porazom protiv Čilea, prošlo evropsko remi sa Italijom, protiv Hrvatske visili, moglo bi se slobodno reći da im je ovo najbolji ulazak u takmičenje u zadnjih par prvenstava.
Nego brate meni smiješno ovolika kuknjava na kvalitet prvenstva, a među ovim što kukaju je dobar broj onih koji sasvim ozbiljno analiziraju utakmice našeg prvenstva .
Nije ovo loše, a tek će da bude bolje.
Kao što već na nekoj temi napisah, jedina mana prvenstva je što nas nema....
Svjetsko sa porazom od Svice. Ono u Juznoj Africi.
palermo wrote:Kako ljudi lako zaboravljaju kako je Španija počinjala ova prethodna prvenstva koja je osvajala. Svjetsko počeli sa porazom protiv Čilea, prošlo evropsko remi sa Italijom, protiv Hrvatske visili, moglo bi se slobodno reći da im je ovo najbolji ulazak u takmičenje u zadnjih par prvenstava.
Nego brate meni smiješno ovolika kuknjava na kvalitet prvenstva, a među ovim što kukaju je dobar broj onih koji sasvim ozbiljno analiziraju utakmice našeg prvenstva .
Nije ovo loše, a tek će da bude bolje.
Kao što već na nekoj temi napisah, jedina mana prvenstva je što nas nema....
Svjetsko sa porazom od Svice. Ono u Juznoj Africi.
Na to sam i mislio , ono su Čile dobili kad je trebalo
Spanija - Ceska, od Ceske sam ocekivo igru kakvu su igrali, mada ono bio faul u samom pocektu sto sudija nedosudi. Sto se Spanije tice ispuho je njihov blon.
Irska - Svedska, Irci se bore i igrau kao da su dosli sa Copa Amerike Svedi vala panj do panja.
Sve u svemu do sada moze se reci da je African Nations cup za Euro medulla oblongata fudbala.
Dovoljno je samo pogledati gdje ljudi igraju, odnosno u kojim klubovima. Nije to bas talasika repka. To sto mi sebe volimo uzdizati iznad nekog nerealnog nivoa je druga stvar. Nama smijesno kad Irac igra u nekom Norwichu ili Swanseu, k'o da nama svaki drugi igra po Bayernu, Realu, Unitedu...
Bezze potcjenjujemo ljude, a nisu nimalo losa repka. Na kraju, to rekoh i nakon izvlacenja baraza, neko ko u dvomecu sa Njemackom ne bude porazen, zasluzuje respekt.
BHF_Manijak wrote:Dovoljno je samo pogledati gdje ljudi igraju, odnosno u kojim klubovima. Nije to bas talasika repka. To sto mi sebe volimo uzdizati iznad nekog nerealnog nivoa je druga stvar. Nama smijesno kad Irac igra u nekom Norwichu ili Swanseu, k'o da nama svaki drugi igra po Bayernu, Realu, Unitedu...
Bezze potcjenjujemo ljude, a nisu nimalo losa repka. Na kraju, to rekoh i nakon izvlacenja baraza, neko ko u dvomecu sa Njemackom ne bude porazen, zasluzuje respekt.
Kako god, tri put smo bolji od njih.
Oni nasi supci nisu htijeli igrati, jedva su docekali ljeto bez obaveza.
Svako ko je pratio Irsku kroz njihovu grupu znao je da mogu sa bilo kojom ekipom prsa u prsa. Jos ako dobiju ekipu koja se umisli da su neko/nesto ili svaku 10 minutu odigraju preko kurca onda im je mnogo lakse proci.