Bruka na Vlašiću
-
Korisničkoime
#801 Re: Bruka na Vlašiću
Ne znam ali vidim da su neki se ove teme i dogadanja bas prihvatili ozbiljno prije svega @Leclerc, ne zamjeri mi ali meni se cini da ga ti volis u kontru vise vec se hljeba najest, steta tema nikad nije ni trebala biti ozbiljna nego sega i sprdancija, zasto pa zato sto su akteri dogadaja zvanog Vlasicki obracun sega i sprdancija. Kvazi umjetnici, kvazi elita, kvazi muzicari, kojima se jedino bave kvazi novinari iz zute stampe.
Cim cujes umjetnicko ime Jala (citati Dzala) Brat ili Don Amir, jasno ti je sve, pored toga ljudi nemaju nikakvu reputaciju kao muzicari i kao umjetnici. Zele oni to stoji ali niti znaju niti mogu.
Jala, Dzala, bala kako vec, onaj s flasom, ona punija gospoda Dalala ili kako vec, Deen, su sprdnja, komicne pojave koje zele sebe prodati za nesto sto nisu - elita, umjetnici, muzicari. Takvim se vazda smijalo i sa njima sprdalo ni za sta drugog i nisu.
Zato molim vas vratite temu ka zajebanciji kao sto i treba
Cim cujes umjetnicko ime Jala (citati Dzala) Brat ili Don Amir, jasno ti je sve, pored toga ljudi nemaju nikakvu reputaciju kao muzicari i kao umjetnici. Zele oni to stoji ali niti znaju niti mogu.
Jala, Dzala, bala kako vec, onaj s flasom, ona punija gospoda Dalala ili kako vec, Deen, su sprdnja, komicne pojave koje zele sebe prodati za nesto sto nisu - elita, umjetnici, muzicari. Takvim se vazda smijalo i sa njima sprdalo ni za sta drugog i nisu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#802 Re: Bruka na Vlašiću
Cita,citam kad si krenuo da ih nabrajas Jala,Dzala,Bala,onaj sa flasom,Dalala,mogao si zavrsiti sa Fuada,a ne sa DeenKorisničkoime wrote:Ne znam ali vidim da su neki se ove teme i dogadanja bas prihvatili ozbiljno prije svega @Leclerc, ne zamjeri mi ali meni se cini da ga ti volis u kontru vise vec se hljeba najest, steta tema nikad nije ni trebala biti ozbiljna nego sega i sprdancija, zasto pa zato sto su akteri dogadaja zvanog Vlasicki obracun sega i sprdancija. Kvazi umjetnici, kvazi elita, kvazi muzicari, kojima se jedino bave kvazi novinari iz zute stampe.
- dale cooper
#803 Re: Bruka na Vlašiću
Leclerc kao i obično bandoglavo tvrdoglav.
Ja bih ga Don-ovski zapuco glavom kad ovako počne kenjati.
Ali...u pravu je u jednoj stvari koju je spomenuo. Razni Zaimi i njihovi sinovi su produkt sistema i stranke za
koju velika većina naroda u BiH već godinama glasa. Tako da se loptica i odgovornost za razne Zaime i Fude
vraća u naše dvorište. Sve nakaradno u ovoj državi ide najviše nama na dušu, jer da smo normalan narod
davno bi smo političare pozvali na odgovornost i već jednom sravnali sve račune...na ovaj ili na onaj način.
Ali...u pravu je u jednoj stvari koju je spomenuo. Razni Zaimi i njihovi sinovi su produkt sistema i stranke za
koju velika većina naroda u BiH već godinama glasa. Tako da se loptica i odgovornost za razne Zaime i Fude
vraća u naše dvorište. Sve nakaradno u ovoj državi ide najviše nama na dušu, jer da smo normalan narod
davno bi smo političare pozvali na odgovornost i već jednom sravnali sve račune...na ovaj ili na onaj način.
- Danguba
#804 Re: Bruka na Vlašiću
Brko nam otis'o daleko.
http://www.klix.ba/magazin/muzika/autor ... /160414146
Vala brete neka si him se nagovorio.
-
Zgoljo
#805 Re: Bruka na Vlašiću
Nema se tu sta puno reci,to smo mi,oni su nasa slika i prilika.Nismo mi za bolje od toga.
Kvazi televizija iskopala kvazi umjetnike da predstavljaju kvazi drzavu na kvazi muzickom takmicenju
Brko je reko sve sto se ima reci.
Kvazi televizija iskopala kvazi umjetnike da predstavljaju kvazi drzavu na kvazi muzickom takmicenju
Brko je reko sve sto se ima reci.
Last edited by Zgoljo on 15/04/2016 22:25, edited 1 time in total.
- MaroonBrigade
#806 Re: Bruka na Vlašiću
jbt da nije ove teme nikad ne bih cuo hit PLAVA BANANANAANANANA

- Freamon Lester
#807 Re: Bruka na Vlašiću
Nije ni Jala, ni Džala, već Đasmin jebo mater svoojuuu...Korisničkoime wrote:Ne znam ali vidim da su neki se ove teme i dogadanja bas prihvatili ozbiljno prije svega @Leclerc, ne zamjeri mi ali meni se cini da ga ti volis u kontru vise vec se hljeba najest, steta tema nikad nije ni trebala biti ozbiljna nego sega i sprdancija, zasto pa zato sto su akteri dogadaja zvanog Vlasicki obracun sega i sprdancija. Kvazi umjetnici, kvazi elita, kvazi muzicari, kojima se jedino bave kvazi novinari iz zute stampe.
- Freamon Lester
#808 Re: Bruka na Vlašiću
Estradna umjetnica. Nastupa u Varesu, Jelahu, Bugojnu... Malo bolje kad razmislim za razliku od Deen-a ona i nastupa...dječak sa šibicama wrote:Za nas neupucene, je ko Rialda???

Za Rialdu (Vi ostali nemojte citati): Rialda kad te Alija ostavi, dodji da te volim vise puta. Bosnjak i dobro situiran.
- Capajebo
#809 Re: Bruka na Vlašiću
Danguba wrote:Brko nam otis'o daleko.![]()
Da mi je znat 'dje li su ga nasli...Pronašli smo ga i nagovorili da za Klix.ba ispriča kako je nastala parodija o dešavanjima na Vlašiću.
- Freamon Lester
#810 Re: Bruka na Vlašiću
"Doslo je do nesporazuma", "Nije to stvar za pricu"....
Garantujem posmrkali mu zadnji gram, a na Vlasicu divljina mane gudrovine...
- Danguba
#811 Re: Bruka na Vlašiću
On je poznati Twiteras po svom stilu samaranja.Capajebo wrote:Danguba wrote:Brko nam otis'o daleko.![]()
Vala brete neka si him se nagovorio.Da mi je znat 'dje li su ga nasli...Pronašli smo ga i nagovorili da za Klix.ba ispriča kako je nastala parodija o dešavanjima na Vlašiću.![]()
Nije mu ovo prvi put.
- insomnia78
#812 Re: Bruka na Vlašiću
Dobila bi ga ova Rijana, nema govora
- MaroonBrigade
#813 Re: Bruka na Vlašiću
Freamon Lester wrote:
bukvalno
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#814 Re: Bruka na Vlašiću
želim da opalim dalal
-
mario001
#815 Re: Bruka na Vlašiću
To mu je bila dijagnozaKB9 wrote:a daaajFreamon Lester wrote:Kaze da je radio na neuropsihijatriji. Kaze sva mu porodica doktori i tako to... Almire sine tebe su prevarili. Tebe su vodili gore pod kljuc, a slozili ti pricu da si gore radio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#816 Re: Bruka na Vlašiću
Eh šta ja sve želim u životu, pa ne dobijem.japin_mutapi wrote:želim da opalim dalal
- Freamon Lester
#817 Re: Bruka na Vlašiću
Tko sam ja da ti sudim?japin_mutapi wrote:želim da opalim dalal
-
Officer Crabtree
#818 Re: Bruka na Vlašiću
pa jesil pitao, ovdje barem je to uslovLogovan wrote:Eh šta ja sve želim u životu, pa ne dobijem.japin_mutapi wrote:želim da opalim dalal
-
bumerangss
#819 Re: Bruka na Vlašiću
Djeluje iskreno i pokajnicki... kaze "dobro je, nije pala mrtva glava"Freamon Lester wrote:
Ipak mislim da su svi pa i on malo više ušmrkali
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#821 Re: Bruka na Vlašiću
Freamon Lester wrote:Tko sam ja da ti sudim?japin_mutapi wrote:želim da opalim dalal
dalal je beton, ali mene nešto drugo zabrinjava
fuad počinje da mi se sviđa ... u smislu - nije mi više antipatičan i iritantan, i ponekada pomislim da je normalan momak o sebi pri sebi, što bi naš narod rekao
kada je objavljena vijest o tuči, i dok sam čitao bio sam zabrinut za fuada
osjećao sam se sretno kada sam pročitao da je ok
-
statixx
#822 Re: Bruka na Vlašiću
Jalu svog volim toliko, to je moj mladji brat... Jesu li ovo kornjace, jal no name....dobra roba...Freamon Lester wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#823 Re: Bruka na Vlašiću
Freamon Lester wrote:
mjenjat dilera pod hitno... zabusava malo ponjeli
- pici
#824 Re: Bruka na Vlašiću
japin_mutapi wrote:želim da opalim dalal
ja bih za Anu lijevi mali prst dao nozni...koji ce mi
- pici