Sta je to moderna frizura?annoy wrote:Pa čim ima modernu frizuru sve bi ti trebalo bit jasno
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#801 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- berenice
#802 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tema tamo je neke fizicke karakteristike muskarca, koje mi, kao zene, nikako ne volimo, tj. ono nesto sto ne dolazi u obzir na prvi pogled, a bogami i drugi. Kako stvari stoje s vama, muskarcima: evo vam malo pomoci:
1. debela
2. niska
3. dlakava
1. debela
2. niska
3. dlakava
- bleee_sa
#803 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Meni to ništa ne smeta. 
- SkyLimit
#804 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Meni je najružnije kad žensko ima naslaga sala oko stomaka. Ne mislim da je žensko uopćeno punije, ima i to svojih čari. Ali ima onaj tip građe, nit nogu, nit guzice, nit sise, ali oko stomaka se nahvatalo. Bljak.
- Alternativac1
#805 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ja ne mogu premršave nikako... 
- bejbi91
#806 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti
) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su
U čemu je problem?
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
- golfiista
#807 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To ima samo na filmovima.
Zajednicki zivot nije kuhanje supe, i pranje zuba. Svu tu romantiku ubiju druge stvari kada skontas da ti je partner samo covjek.
Zajednicki zivot nije kuhanje supe, i pranje zuba. Svu tu romantiku ubiju druge stvari kada skontas da ti je partner samo covjek.
- bejbi91
#808 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma ne mislim na zajednički život nego na ozbiljnu vezu.I nisam mislila na vječnu romantiku i doživljavanje svog partnera savršenom osobom,daleko od toga...Pitanje je bilo što sve manje muškaraca zanima ozbiljna veza i što se svi okreću tim nekim vezama na jednu noć? Mislim,ako već želiš seks,u vezi ga možeš imati kad god želiš dok ti ovamo ganjanje nekih kurvica po kafićima i nije baš neka sigurica 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#809 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
stavi sliku i reći ćemo ti šta je 
- bejbi91
#810 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne pitam zbog sebe,već sam navela zbog pojedinaca da ne tražim ništa,samo me zanima muško mišljenjeVelkoski wrote:stavi sliku i reći ćemo ti šta je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#811 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Stavi sliku jaranice i reći ćemo ti šta je 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#812 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Problem je u tome sto nestane strasti.bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su
U čemu je problem?
Ljubav ugine.
Onda to slusaju ovi slobodni i napune gace i pri pomisli da ih to sutra ceka.
I nema braka.
- bejbi91
#813 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tomahawk11 wrote:Problem je u tome sto nestane strasti.bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su
U čemu je problem?
Ljubav ugine.
Onda to slusaju ovi slobodni i napune gace i pri pomisli da ih to sutra ceka.
I nema braka.
Neću ni ja da se udam
Al' hoću ono gore sve navedeno
- supercali
#814 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
bejbi
nekad ljubav traje nekad boli
nekad ljubav traje nekad boli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#815 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovo?bejbi91 wrote:
Neću ni ja da se udam![]()
Al' hoću ono gore sve navedeno
Moze, evo ovako, lijencarenje - svakako, kuhanje - a dogovoricete se (a moze biti i vani rucak), setnje - povremeno (kad jednom ili oboma nije dosadno), odlasci u kino (tinejdzerska varijanta, u braku je to odlazak sa jaranom/jaranicom), nocenje jedno kraj drugog - zavisi jesi li/ili je on ters, tj. smeta li ti sto dise, hrce itd., cetkice za zube - no problemo, gace carape - ni ovo, kad je/si bolesna - to je u pitanju ljudskost i naravno da ide.sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a
-
Samprotivsviju
#816 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
U čemu je problem?
slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti) traže samo seks
Ovi sto hoce samo sex ispunjavaju 90% tog sto ti nabrojaNe mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a.
Odvede te u kino, poslje kina pita "Hocemo li do mene"..ti pristanes...onda dodjete kod njega, ljencarite ispred TVa dok on ne skupi hravrosti krene u napad...padne sex...operete zube i prenocis ti kod njega...sutra te otjera kuci, ostanu ti gace i carape kod njega
-
Nepass
#817 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bucmasta, debeljuskasta, debela, trokrilni ormar sve no go.berenice wrote:Tema tamo je neke fizicke karakteristike muskarca, koje mi, kao zene, nikako ne volimo, tj. ono nesto sto ne dolazi u obzir na prvi pogled, a bogami i drugi. Kako stvari stoje s vama, muskarcima: evo vam malo pomoci:
1. debela
2. niska
3. dlakava
Krezava i dlakava je tu negdje.
Na sve bi nekako zazmirio ali debelo zensko nikad ne bih pipnuo, fuj.
Opcenito debeli ljudi fuj.
-
Nepass
#818 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko ce vas slusati tri dana da bi dobio malo sexa kad moze brze do istog doci.bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
U čemu je problem?
-
nightvision
#819 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jos gore od toga je kad skontas da ti je partner necovjek.golfiista wrote:To ima samo na filmovima.
-
prog321
#820 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prestani trazit momke u kafani koji su visoki, atraktivni i nalickani.
Spusti standarde. Kratki, debeli i poruzni su veoma pouzdani. Ne varaju i odlicni su u zagrljajima. Vole kokice i druzenje uz film
Spusti standarde. Kratki, debeli i poruzni su veoma pouzdani. Ne varaju i odlicni su u zagrljajima. Vole kokice i druzenje uz film
- joske
#821 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ljubav je danas lutrija dok traje zaljubljenost je oke posle sve to predje u monotoniju

-
almir90
#822 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma šta će im takvi debili, pa njih ni rođena majka ne voli.prog321 wrote:Prestani trazit momke u kafani koji su visoki, atraktivni i nalickani.
Što traže, to i dobiju. Samo što ne žele da priznaju šta zapravo traže, već se to s nekim glupim folovima zamazuje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#823 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znaci, nista mi visoki.
A jbg, sta znaci nalickani? Moram li biti cupav i bezze obucen da bih ispao iz ovog klisea?
U kafanu rijetko idem. Nisam taj tip.
A jbg, sta znaci nalickani? Moram li biti cupav i bezze obucen da bih ispao iz ovog klisea?
U kafanu rijetko idem. Nisam taj tip.
- Dr Kova
#824 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ima, ali nisi naletila na istebejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
U čemu je problem?
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#825 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
moze se pitanje/konstatacija i obrnuti kolegice u suprotnom smjerubejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
U čemu je problem?