Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr. Kuca

#801 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dr. Kuca »

Vidi Dike sto je sluzbena jutros :D ke pasa? :D
Euridika
Globalna šefica

#802 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

Dr. Kuca wrote:Vidi Dike sto je sluzbena jutros :D ke pasa? :D
Moram. Mijenjam šefa, pa sam se skroz ufurala u fazon. :lol: :lol: :lol: A-haaaa... :run: :D
Dr. Kuca

#803 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dr. Kuca »

Euridika wrote:
Dr. Kuca wrote:Vidi Dike sto je sluzbena jutros :D ke pasa? :D
Moram. Mijenjam šefa, pa sam se skroz ufurala u fazon. :lol: :lol: :lol: A-haaaa... :run: :D

Vidim ja, odma se ufurala :oops:
Klitemnestraaa

#804 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

MOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Meni vala jest, onda se ko kokoška osjećam, samo ja pričam. :oops: I onda mi kaže tipično žensko, samo blebeće, blebeće, blebeće. :twisted: :twisted:
maida95

#805 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by maida95 »

Klitemnestraaa wrote:
MOSALJOZE wrote:Jel problem kada je muškarac šutljiv?Ne mutav,nego da voli reći jednu pametnu,a ne hiljadu ispraznih?
Meni vala jest, onda se ko kokoška osjećam, samo ja pričam. :oops: I onda mi kaže tipično žensko, samo blebeće, blebeće, blebeće. :twisted: :twisted:
+1 :lol: :lol:
i stalno razbijam glavu brinući se je li sve u redu s njim :cry:
u svoju odbranu, blebećem samo s ljudima u čijem prisustvu se osjećam nekako ugodno :oops:
eluna

#806 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by eluna »

maida95 wrote:
Klitemnestraaa wrote:
u svoju odbranu, blebećem samo s ljudima u čijem prisustvu se osjećam nekako ugodno :oops:
meni uopšte nije jasno kakao sa partnerom možeš blebetat - valjda možete razgovarati o svemu i svačemu, valjda zato jeste partner a ne neko tamo ......
maida95

#807 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by maida95 »

možda se ovdje ne radi baš o partneru, nego recimo o poznaniku, nekom možda, da tako kažem, kandidatu za partnera.
djevojka bez imena

#808 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

Nije, sve dok sa mnom zna, ima o cemu i zeli razgovarati.
Klitemnestraaa

#809 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

[/quote]
meni uopšte nije jasno kakao sa partnerom možeš blebetat - valjda možete razgovarati o svemu i svačemu, valjda zato jeste partner a ne neko tamo ......
[/quote][/quote]

Pa blebetanje u smislu kad me pita šta ima kod mene, šta sam radila pa ja kažem jučer sam kupila novu haljinicu, pogledala sam epizodu Grey's Anatomy, gledala sam vranu kako ganja patke, pročitala nešto o novom političkom zbivanju, pročitala neku knjigu i još pola sata o tome svemu pričam kakav je šta dojam ostavilo na mene, a on na to nema šta da doda jer baš to nisu njegova polja, niti kupuje odjeću, niti gleda serije, niti razmišlja o vranama koje ganjaju patke, niti prati politiku.

Isto tako on kad počne pričati o dijelu auta koje se pokvarilo ili o postavci nogometnog tima kako je prominjena, to se podrazumija da će biti monolog, jer mi tri sata objašnjava, a meni to španska sela.

Naravno, imamo i zajedničkih tema, ali ovo je riječ o onim stvarima koje zanimaju samo jednu stranu, onda druga obavezno sluša i nema baš šta pametno da doda jer se ne kuži u to.
dobar osjecaj

#810 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by dobar osjecaj »

Ja sam zeljna tisine. Sad bi mi prijalo i drustvo mutavog i mulca, samo neka zna biti tih. Dosta mi je i pameti i pametovanja.
eluna

#811 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by eluna »

Klitemnestraaa wrote:
Klitemnestraaa wrote:Pa blebetanje u smislu kad me pita šta ima kod mene, šta sam radila pa ja kažem jučer sam kupila novu haljinicu, pogledala sam epizodu Grey's Anatomy, gledala sam vranu kako ganja patke, pročitala nešto o novom političkom zbivanju, pročitala neku knjigu i još pola sata o tome svemu pričam kakav je šta dojam ostavilo na mene, a on na to nema šta da doda jer baš to nisu njegova polja, niti kupuje odjeću, niti gleda serije, niti razmišlja o vranama koje ganjaju patke, niti prati politiku.

Isto tako on kad počne pričati o dijelu auta koje se pokvarilo ili o postavci nogometnog tima kako je prominjena, to se podrazumija da će biti monolog, jer mi tri sata objašnjava, a meni to španska sela.

Naravno, imamo i zajedničkih tema, ali ovo je riječ o onim stvarima koje zanimaju samo jednu stranu, onda druga obavezno sluša i nema baš šta pametno da doda jer se ne kuži u to.
Vama za informaciju - postoje i muškarci koje zanima kakav je dojam na vas ostavilo i to što vrana ganja patke, i koji vam neće 3 sata objašnjavati novu postavku fudbalskog tima nego će otvoreno reći da ga ta promjena nervira zbog a, b, c razloga ........ postoje muškarci koji su svjesni da se ljudi vežu jedni za druge samo kada dijele osjećaje. Rijetki jesu, ali ih ima.
Last edited by eluna on 10/06/2016 08:50, edited 1 time in total.
pukepuke

#812 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Buckethead wrote:Najluđe mjesto gdje ste se sexale?
Hm, park, kasno noću?
More, u po bijela dana?
Mladost...
pukepuke

#813 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Ne, uopće nije problem dok god je u stanju izraziti osjećaje, a ne da ja gatam što mu je.
nuovavita

#814 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nuovavita »

eluna wrote:
Vama za informaciju - postoje i muškarci koje zanima kakav je dojam na vas ostavilo i to što vrana ganja patke, i koji vam neće 3 sata objašnjavati novu postavku fudbalskog tima nego će otvoreno reći da ga ta promjena nervira zbog a, b, c razloga ........ postoje muškarci koji su svjesni da se ljudi vežu jedni za druge samo kada dijele osjećaje. Rijetki jesu, ali ih ima.
:thumbup:
EldinFromSa

#815 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by EldinFromSa »

Sasvim slucajno se ukljucujem u ovu temu. Meni licno, postoje i one koje mogu blebetat tri dana a da opet budu interesantne i zanimljive zbog svoje mimike i gestikulacija a opet imaju one koje kad blebecu su odbojne skroz. Isto i za ove, hajmo reci, pametne, koje sa svojom inteligencijom i pamecu mogu biti odbojne zbog karaktertike "I am a smart bitch" a naravno ima i kako treba pametnih i inteligentnih. I sad pitanje, koliko se ustvari folira kod tog ostavljanja onog prvog dojma gdje se poslije ispostavi neka druga prica i zbog cega to radite? Cak i u slucajevima gdje postoji neka potreba da se nekome svidite bez da poslije planirate nesto s tom osobom? Eto zasto?
eluna

#816 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by eluna »

EldinFromSa wrote:Sasvim slucajno se ukljucujem u ovu temu. Meni licno, postoje i one koje mogu blebetat tri dana a da opet budu interesantne i zanimljive zbog svoje mimike i gestikulacija a opet imaju one koje kad blebecu su odbojne skroz. Isto i za ove, hajmo reci, pametne, koje sa svojom inteligencijom i pamecu mogu biti odbojne zbog karaktertike "I am a smart bitch" a naravno ima i kako treba pametnih i inteligentnih. I sad pitanje, koliko se ustvari folira kod tog ostavljanja onog prvog dojma gdje se poslije ispostavi neka druga prica i zbog cega to radite? Cak i u slucajevima gdje postoji neka potreba da se nekome svidite bez da poslije planirate nesto s tom osobom? Eto zasto?
Ne foliram. Ja sam to sto jesam. Sto rece Laka, ako ja budem glumila nekog, ko ce biti ja?
jao_situacije

#817 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by jao_situacije »

zašto farbate nos onim slikarskim tehnikama da izgleda manji/tanji
koja je logika tog poteza ? :-)
muškarci nisu retardirani, tačno se vidi kakav je nos
pukepuke

#818 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

EldinFromSa wrote:Sasvim slucajno se ukljucujem u ovu temu. Meni licno, postoje i one koje mogu blebetat tri dana a da opet budu interesantne i zanimljive zbog svoje mimike i gestikulacija a opet imaju one koje kad blebecu su odbojne skroz. Isto i za ove, hajmo reci, pametne, koje sa svojom inteligencijom i pamecu mogu biti odbojne zbog karaktertike "I am a smart bitch" a naravno ima i kako treba pametnih i inteligentnih. I sad pitanje, koliko se ustvari folira kod tog ostavljanja onog prvog dojma gdje se poslije ispostavi neka druga prica i zbog cega to radite? Cak i u slucajevima gdje postoji neka potreba da se nekome svidite bez da poslije planirate nesto s tom osobom? Eto zasto?
Da se svide i ostave dobar dojam, pa čak i ako ne planiraju ništa s tom osobom. Da on negdje o njoj priča kako ga se dojmila, kako je zanimljiva, pametna, za*ebana... A pri tom lijepa i zgodna. Vode se onom: Za dobrim konjem se prašina diže :lol:
Euridika
Globalna šefica

#819 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

jao_situacije wrote:zašto farbate nos onim slikarskim tehnikama da izgleda manji/tanji
Ne farbam nos :D, ali bi moja logika bila ista kao za šminkanje i uređivanje općenito. Poenta je uljepšati svoj izgled, istaći vrline i sakriti mane (koliko se može).
Ali to je samo za taj neki početni dojam, ionako je nekad moraš vidjeti i bez šminke. :-D

@EldinFromsa
Rekla bih da je to stvar impresije. Možda ti se djevojka želi svidjeti, bez obzira što se ništa među vama neće desiti. Možda ćete postati prijatelji, možda razmišlja da će se u budućnosti javiti neka obostrana hemija, možda želi da o njoj pozitivno pričaš i prijateljima ne bi li tako pronašla željenog partnera i sl. A možda je samo htjela da se fino zabavite na tom izlasku, a poslije šta bude.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#820 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

Da li brisete historiju pretrazivaca nakon upotrebe racunara ? :mrgreen:
Secer_033

#821 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Secer_033 »

Ima opcija za anonimno surfanje :D
eluna

#822 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by eluna »

heat wrote:Da li brisete historiju pretrazivaca nakon upotrebe racunara ? :mrgreen:
Ne
annoy

#823 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Ne brisem

Sto se tice tog konturiranja nosa...ne znam, sminkam se i ja i sve mi je to super do neke mjere, istaknuti oci, usne i to, al sad da cu ici prividno mijenjati crte lica...to mi bas vec smrdi na neke komplekse
eluna

#824 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by eluna »

jao_situacije wrote:zašto farbate nos onim slikarskim tehnikama da izgleda manji/tanji
Meni koja sam od one rijetko presotale vrste koja ima sve svoje ova pitanja su dosadna :eh:
Secer_033

#825 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Secer_033 »

Vi ljubomorni sto ne mozete vase balkanske noseve sakriti je li?
Post Reply