Ima policajaca bruku jednog rezervisati sa automatom samo da ih gleda ako pocne bjezati samo po nogama rokati da se kasnije moze vratiti na posao u kolicimavješalica wrote:Ovaj format kretena bi pojeo kamenu kuglu ako mu se ukaze prilika da bjezisupercali wrote:Gradnja autoputa
Poslati ih sa onim kuglama i nek tucaju prenj i samo im dati hrane i vode da ostanu zivi
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- supercali
#801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Daryl Dixon
#802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sjecam se dobro tog monstruma jeKombat wrote: Ljudi koji nisu imali direktno iskustvo sa nesposobnim korumpiranim kretenima koji rade u institucijama ove nazovi drzave u pokusaju jos uvijek ne shvataju u kakvoj usranoj vukojebini zive, tako da cu biti prisiljen (vjerovatno deseti put) opet ponoviti primjer iz mog licnog iskustva...iz stvarnog zivota.
Pichke koje rade u tuzilastvima, a to se odnosi na sve - od kantona, federacije pa do suda BiH i odjela za ratne zlocine, smatraju olaksavajucom okolnosti apsolutno sve sto im moze posluziti kao izgovor da oslobode ili umanje kaznu onoj osobi za koju su to naplatili (uzeli pare) - nekada je to potpisivanje sporazuma o krivici jer imaju zakonsku osnovu da se time drzavi ustedi novac (wtf), a nekada su to pateticniji izgovori tipa da je se navedeni pojedinac eto uspio razmnozavati pa da mu nema ko hraniti stenad koju je napravio...jer eto biva, potice iz porodice u kojoj vlada teska materijalna situacija...MRSSSHHH STOKO.
Clan moje najuze porodice je ubijen zavezanih ruku pred svjedocima za vrijeme rata, i ubica je dobio od PiH suda za ratne zlocine cak 3.5 godine zatvora jer je potpisao sporazum o krivici...
Sjeca li se danas jos uvijek iko onog kretena drota iz Mostara sto je sluzbenim pistoljem ubio djevojku koja ga je ostavila? Ubistvo s predumisljajem koje nosi ne niz nego TOM otezavajucih okolnosti (OSL, na duznosti, sluzbeno oruzje, itd...). Nagradno pitanje za sve - znate li koliko je dobio od suda ove vukojebine i kada izlazi?
Prema tome, ne zavaravajte se...cak i ako ovi moroni nemaju nikog iz stranke da nazove za njih ili nemaju para da uplate slobodu, nece dobiti vise od 15 godina, i spreman sam za to ruku na panj staviti. Izlaze za 10...a onda ce biti pametniji pa ce zrtve zakapati na malo udaljenijim lokacijama...
- Daryl Dixon
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bolje da ti 12-orica sude nego da te 6-orica nose.pici wrote:ma kupovat pistolje i nek tuzilastvo potpisuje sporazum s onim ko prije potegne... jebes to ako cu se nekom slinavcu sklanjat kontajuci imal utoku il nema, vako brate jes to od babe pokupio seljacke fore pa pljus pljus ko koga, mrshhh u picku materinu narkomansko papansku...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Daryl Dixon
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jimmy McNulty wrote:Bolje da ti 12-orica sude nego da te 6-orica nose.pici wrote:ma kupovat pistolje i nek tuzilastvo potpisuje sporazum s onim ko prije potegne... jebes to ako cu se nekom slinavcu sklanjat kontajuci imal utoku il nema, vako brate jes to od babe pokupio seljacke fore pa pljus pljus ko koga, mrshhh u picku materinu narkomansko papansku...
- Thorgerson
#808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako. Bice ovima odrezana pofina kazna. Kakvih crnih 15 godina. Ispod 30 njima ne gine.julisiz es grant wrote:Dobiće oni dobru kaznu, u to ne treba sumnjati. Ipak je ovo nešto drugo, detaljno isplanirano ubistvo, i izvršeno na svirep način.
Imamo primjere onog tipa iz Krajine što je ubio djevojku (ne svoju) pa ga otkrili nakon 10 godina pomoću DNK. Taj je dobio 35 godina, maksimalno koliko je mogao dobiti po tadašnjem zakonu. Presudu je potvrdio i Vrhovni sud FBiH. Ubice Smaje Ćesira po 40, prvostepeno, takođe pravosnažno. Tako da će ga i ovi dobro fasovati. Možda čak Avdija dobije i par godina manje, jer nije on lično ubio, ali je bio mastermind, a ne znam kako u nas zakon to tretira.
A taj slucaj u Sanskom Mostu se dugo povlacio po emisijama kao nerijesen, ali ipak pravda stize monstruma.
Karabegović je optužen da je 19. maja 2004. godine nasilu zgrabio Šabanagić, koja se u večernjim satima vraćala kući s posla. Potom je odnio u groblje Greda u Sanskom Mostu, gdje ju je, pod prijetnjom smrću, prisilio na spolni odnos. Nakon što je silovao, uplašio se da će ga djevojka prijaviti policiji te, s ciljem da prikrije zločin, udavio ju je i uzeo iz torbice 700 maraka i 200 eura. Zatim je Šabanagić za noge vukao 50 metara kroz šiblje i ostavio u potoku. Ubistvo Šabanagić godinama nije bilo rasvijetljeno, a Karabegović je najveći dio vremena proveo u Njemačkoj, gdje se nalazio na privremenom radu i mirno živio sa svojom porodicom. Nakon što je obnovljena i intenzivirana policijska istraga, zahvaljujući forenzičkim nalazima, uhapšen je Admir Karabegović te optužen za izvršenje ovog zločina.
Jad.“Žrtva se žestoko opirala i govorila da će sve reći ma što bude s njom uradio. Iako nije pripremao ubojstvo, najvjerojatnije je prijetnja da će ispričati što se dogodilo presudila. Nakon što ju je silovao, nesretnu djevojku je udavio u potoku ispod gradskog groblja, a potom se vratio kući supruzi i dvoje djece”, rekao je Huzejrović.
On je dodao kako je osumnjičeni čuvao tajnu o zločinu, a da bi se dodatno osigurao, nekoliko mjeseci nakon ubojstva s obitelji je napustio Sanski Most i nastanio se u Njemačkoj. Zahvaljujući intenzivnoj policijskoj istrazi i prije svega forenzičkim dokazima, policija je nakon više od osam godina uspjela riješiti ovaj slučaj.

20/05/2013
Kantonalni sud u Bihaću osudio je Admira Karabegovića (1982.) na 35 godina zatvora, zbog silovanja i ubistva Amine Šabanagić (1983.) u Sanskom Mostu.
Dokazano je da je Karabegović silovao, a potom udavio Šabanagićevu u noći na 20. maja 2004. godine, kada je ona imala 21 godinu. Uhapšen je u decembru prošle godine, kada se vraćao u Sanski Most iz Njemačke, gdje je bio trenutno nastanjen sa suprugom i troje maloljetne djece.
Karabegović je prvotno bio priznao ubistvo, ali je na izjašnjenju o krivnji i tokom suđenja priznao samo silovanje, a ne i ubistvo.
- dobar osjecaj
#809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Thorgerson wrote:A taj slucaj u Sanskom Mostu se dugo povlacio po emisijama kao nerijesen, ali ipak pravda stize monstruma.
Uhapšen je u decembru prošle godine, kada se vraćao u Sanski Most iz Njemačke, gdje je bio trenutno nastanjen sa suprugom i troje maloljetne djece.
Karabegović je prvotno bio priznao ubistvo, ali je na izjašnjenju o krivnji i tokom suđenja priznao samo silovanje, a ne i ubistvo.

Nevjerovatno je sve za sta su ljudi sposobni. Kad covjek pogleda ovog lika iz Sanskog Mosta pomislio bi obican, pristojan momak. Nema nista u svojoj pojavi od cega bi ti se zaledila krv u zilama ili da bi pomislio ovog lika se moram paziti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jos na sve to ponasa se ko da se nista nije desilo, zasnovao porodicu....pravi monstrum.
-
Naslovnica
#811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta bi onda pošten svijet radio?!supercali wrote:Gradnja autoputa
Poslati ih sa onim kuglama i nek tucaju prenj i samo im dati hrane i vode da ostanu zivi
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Poštenom svijetu koji radi u tim robovlasničkim firmama bi dobro došla pomoć.Naslovnica wrote:Šta bi onda pošten svijet radio?!supercali wrote:Gradnja autoputa
-
bemi
#813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Komentar vezano za fizicki izgled ubica, u svijetu je poznato da u vecini slucajeva serijske ubice izgledaju naocito, tako da bi se svako bez razmisljanja upoznao s njima/druzio. Oni obicno imaju taj neki nevini izgled, sto i jeste poenta da niko od zrtava ne bi ni posumnjao u njihove namjere, pa su cesto bez problema postajali i kucni prijatelji/partneri sve do tragicnog ishoda. Opak izgled cesto nema veze sa karakterom osobe, ali mi cesto zamisljamo ubice kao rogobatne likove kojima samo sto ne vire rogovi. Izgled cesto vara
.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ok ali gdje su serijske ubice na temi 
onaj što je upucao djevojku u mostaru je bio oženjen? ako se dobro sjećam jeste
jel ga žena napustila?
čeka li ga isti ili bolji posao?
smije li ga iko u zatvoru pipnuti?
onaj što je upucao djevojku u mostaru je bio oženjen? ako se dobro sjećam jeste
jel ga žena napustila?
čeka li ga isti ili bolji posao?
smije li ga iko u zatvoru pipnuti?
-
Naslovnica
#815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa onaj košarkaš što je zaklao majku, radi u Elektroprivredi valjda.
Garant zaboravio popiti lijekove za SCH pa ga prenijelo?
Zamisli da dijeliš kancelariju sa takvim likom?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
o tome nek se brinu likovi koji su pošteno došli na susjedno radno mjesto
ni u americi ne odgovaraš ako nisi dobar
šta sad treba da ga ubiju?
ja sam ga viđao po gradu s dobrim i zgodnim trebama
pravo je pitanje što je u glavama tih treba i zašto pice ne daju normalnim dosadnim likovima

ni u americi ne odgovaraš ako nisi dobar
šta sad treba da ga ubiju?
ja sam ga viđao po gradu s dobrim i zgodnim trebama
pravo je pitanje što je u glavama tih treba i zašto pice ne daju normalnim dosadnim likovima
-
julisiz es grant
#817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da, on je to učinio u nastupu ludila, nema veze sa slučajevima kao što je ovaj.Naslovnica wrote:Pa onaj košarkaš što je zaklao majku, radi u Elektroprivredi valjda.
-
Naslovnica
#818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako god, ja liječenog SCH ubicu majke ne bih želio imati za kolegu ili prijatelja.
Vjerovatno je do mene, ovakav-onakav, predrasude, papak, ali neka, hvala, daleko mu kuća od moje.
Vjerovatno je do mene, ovakav-onakav, predrasude, papak, ali neka, hvala, daleko mu kuća od moje.
-
Yapi Yapo
#819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo tebi liči na normalnog momka?dobar osjecaj wrote:Thorgerson wrote:A taj slucaj u Sanskom Mostu se dugo povlacio po emisijama kao nerijesen, ali ipak pravda stize monstruma.
Uhapšen je u decembru prošle godine, kada se vraćao u Sanski Most iz Njemačke, gdje je bio trenutno nastanjen sa suprugom i troje maloljetne djece.
Nevjerovatno je sve za sta su ljudi sposobni. Kad covjek pogleda ovog lika iz Sanskog Mosta pomislio bi obican, pristojan momak. Nema nista u svojoj pojavi od cega bi ti se zaledila krv u zilama ili da bi pomislio ovog lika se moram paziti.
- vješalica
#820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
liči na debilskog kretena tipična faca zaostalog imbecila
- dobar osjecaj
#821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa onda nam je 80 % muskaraca u BiH zaostali imbecili.vješalica wrote:liči na debilskog kretena tipična faca zaostalog imbecila
- esmasaric
#822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
On je sam u kancelariji. Dijagnosticirana mu je SCH prije nego je to uradio.Naslovnica wrote:Pa onaj košarkaš što je zaklao majku, radi u Elektroprivredi valjda.
Vidjela sam ga uživo. Lik je zaista bolestan, sav usporen, pospan od lijekova. A tako lijep momak...
-
Naslovnica
#823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Umjesto da ga pošalju u invalidsku penziju i pod nadzorom službi, oni ga drže na poslu krkajući za sedativima.esmasaric wrote:On je sam u kancelariji. Dijagnosticirana mu je SCH prije nego je to uradio.Naslovnica wrote:Pa onaj košarkaš što je zaklao majku, radi u Elektroprivredi valjda.
Vidjela sam ga uživo. Lik je zaista bolestan, sav usporen, pospan od lijekova. A tako lijep momak...
Ludilo.
Taj ima opet da prikolje nekoga ili sam sebe.
-
uvijekIInikadI
#824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ga vidio sa nekom zenskom osobom, laganini po Trebevicu sa nekom malenom curicom, mozda sestra i kcerkica a mozda i zena?? Dosta cudno izgleda. Meni se ukazao ispred auta na P i morao se skloniti da prodjeem, volio bih da sam nekako izbjegao i od tog minimalnog kontakta.Naslovnica wrote:Pa onaj košarkaš što je zaklao majku, radi u Elektroprivredi valjda.
- esmasaric
#825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema ženu, ni djevojku. Moja sestra ga poznaje, jer i ona radi tu. Ima brata koji se brine o tome da popije lijekove, da se čuva itd.
Djevojke od njega bježe....
ma ludilo.
Djevojke od njega bježe....