NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
KB9

#801 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by KB9 »

Saian wrote:
Point. wrote:Bilo bi fino Seinfelda staviti.
+1

i ako moze The Wire i Sopranos :D
potpisujem ove zelje, sopranosi nisu moranje :mrgreen:
masinerija

#802 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

colt wrote:Da ubacite film

Catch me if you can
Stavljen na skidanje, i ubrzo ce biti dodan. LP
bobenzi wrote:Možete li dodat Being John Malkovich ?
Takodjer stavljen na skidanje i bit ce dodan sto brzo bude moglo.
Velkoski wrote:Undisputed 2, hvala.
AhmetShabo wrote:znam da je tek izasao, ali ima li kakve sanse da postavis Room?
Izisla je blueray verzija tako da je stavljen na skidanje LP.
forumasmahalas wrote:Sve pohvale za sajt. Nadam se da ces uskoro ubaciti i Think Like a Man. Vidim drugi dio ove komedije imas vec na sajtu, pa, ne bi bilo lose da ubacis i prvi ;-) .
Stavljen na skidanje, nema problema druze. LP
colt

#803 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by colt »

masinerija wrote:
colt wrote:Da ubacite film

Catch me if you can
bobenzi wrote:Možete li dodat Being John Malkovich ?
Takodjer stavljen na skidanje i bit ce dodan sto brzo bude moglo.
Velkoski wrote:Undisputed 2, hvala.
AhmetShabo wrote:znam da je tek izasao, ali ima li kakve sanse da postavis Room?
Izisla je blueray verzija tako da je stavljen na skidanje LP.
forumasmahalas wrote:Sve pohvale za sajt. Nadam se da ces uskoro ubaciti i Think Like a Man. Vidim drugi dio ove komedije imas vec na sajtu, pa, ne bi bilo lose da ubacis i prvi ;-) .
Stavljen na skidanje, nema problema druze. LP
Hvala druže !!!
vicious

#804 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by vicious »

KB9 wrote:
Saian wrote:
Point. wrote:Bilo bi fino Seinfelda staviti.
+1

i ako moze The Wire i Sopranos :D
potpisujem ove zelje, sopranosi nisu moranje :mrgreen:
Blasfemija! :shock:
Ako je išta pod moranje, onda su to Sopranosi :D
Inače su mi ove želje i pozdravi baš bezze, pustite ba ljude da rade svojim tempom. Ali kad vidim kakvih sve želja ima, kako onda izostaviti Sopranose?
Point.

#805 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Point. »

Ja sam izgleda jedini koji nije pogledao ni epizodu Sopranosa. :)
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#806 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Jimmy McNulty »

Point. wrote:Ja sam izgleda jedini koji nije pogledao ni epizodu Sopranosa. :)
Ja prvu sezonu i prekin'o. Dobri su bili, ali spora radnja ispočetka. Čitam da se tek kasnije pravo zakuha. Dobra serija, doći će na red da je završim. :D
irac300

#807 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by irac300 »

Point. wrote:Ja sam izgleda jedini koji nije pogledao ni epizodu Sopranosa. :)
Nisi jedini. :D
probook

#808 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by probook »

Dodajte na neoserije seriju Dr.House :)
Korisničkoime

#809 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Korisničkoime »

Drug mora da se zezas. The Walking Dead tek do trece sezone. Sopranosi, The Wire itd su ekstra serije medutim TWD je jedna od hit serija koja se bas prati, zavrsila se pauza opet poceli da emituju a ti tek na trecoj sezoni. Vjerujem ti da je to puno posla ali serije su ti zanimljive jer ako neko prati 2-3 serije on ce ti svake sedmice po par puta navracati na stranicu i njega imas tu skoro godinu, svake sedmice po par puta i on klikce i klikce itd. Nije kritika vec sam ti pisao o tome kad stavljas serije bilo bi zaista korisno da stavis sve koje su do sada izasle odjednom ili u par dana. Jbg covjek se zagleda pocne da prati i ti ako nemas on ode konkurenciji i tamo ce vjerovatno ostati. Evo ja prvi cu otici negdje drugo da pogledam posljednju izaslu epizodu TWD a volio bi kod tebe to gledati (ne samo nju nego i druge) i stalno navracam jer stranica je zaista fino uradena ali dzabe mi. Tako da pokusaj na tim stvarima nesto uradit.
gnjev

#810 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by gnjev »

Korisničkoime wrote:Drug mora da se zezas. The Walking Dead tek do trece sezone. Sopranosi, The Wire itd su ekstra serije medutim TWD je jedna od hit serija koja se bas prati, zavrsila se pauza opet poceli da emituju a ti tek na trecoj sezoni. Vjerujem ti da je to puno posla ali serije su ti zanimljive jer ako neko prati 2-3 serije on ce ti svake sedmice po par puta navracati na stranicu i njega imas tu skoro godinu, svake sedmice po par puta i on klikce i klikce itd. Nije kritika vec sam ti pisao o tome kad stavljas serije bilo bi zaista korisno da stavis sve koje su do sada izasle odjednom ili u par dana. Jbg covjek se zagleda pocne da prati i ti ako nemas on ode konkurenciji i tamo ce vjerovatno ostati. Evo ja prvi cu otici negdje drugo da pogledam posljednju izaslu epizodu TWD a volio bi kod tebe to gledati (ne samo nju nego i druge) i stalno navracam jer stranica je zaista fino uradena ali dzabe mi. Tako da pokusaj na tim stvarima nesto uradit.
Govorio sam mu isto . Bolje ne dodavati nove serije dok ne zavrsi sa onima koje je vec dodao .
masinerija

#811 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

Korisničkoime wrote:Drug mora da se zezas. The Walking Dead tek do trece sezone. Sopranosi, The Wire itd su ekstra serije medutim TWD je jedna od hit serija koja se bas prati, zavrsila se pauza opet poceli da emituju a ti tek na trecoj sezoni. Vjerujem ti da je to puno posla ali serije su ti zanimljive jer ako neko prati 2-3 serije on ce ti svake sedmice po par puta navracati na stranicu i njega imas tu skoro godinu, svake sedmice po par puta i on klikce i klikce itd. Nije kritika vec sam ti pisao o tome kad stavljas serije bilo bi zaista korisno da stavis sve koje su do sada izasle odjednom ili u par dana. Jbg covjek se zagleda pocne da prati i ti ako nemas on ode konkurenciji i tamo ce vjerovatno ostati. Evo ja prvi cu otici negdje drugo da pogledam posljednju izaslu epizodu TWD a volio bi kod tebe to gledati (ne samo nju nego i druge) i stalno navracam jer stranica je zaista fino uradena ali dzabe mi. Tako da pokusaj na tim stvarima nesto uradit.
Imali smo dosta problema sa uredjenjem stranice, pa smo se morali malo fokusirati samo na jednu stvar. Sutra dodajem ostatak the walking dead-a.
S tim sam mislim upotpunio serije koje su trenutno dodane, pa onda prelazim na the wire posto je jako trajena druze. Nadam se da razumijes ^^
ovo_malo_duse

#812 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by ovo_malo_duse »

Pisao sam i prije. Stranica super drug. Like and share otisho.

Imam jednu molbu, crtana serija za djecu. Mia and me sezona 2 i 3. Sezona jedan ima na netflixu i moze se skinuti ima gdje god hoces. Sezona 2 sve sam pretrazio nemogu da nadzem, ako imas izvor da postavis ili da mi napises na PP gdje mogu da je skinem.
Imam jenu malecku uziva gledajuc to. Sezonu 1 je pregledal haman 20 puta.
masinerija

#813 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

ovo_malo_duse wrote:Pisao sam i prije. Stranica super drug. Like and share otisho.

Imam jednu molbu, crtana serija za djecu. Mia and me sezona 2 i 3. Sezona jedan ima na netflixu i moze se skinuti ima gdje god hoces. Sezona 2 sve sam pretrazio nemogu da nadzem, ako imas izvor da postavis ili da mi napises na PP gdje mogu da je skinem.
Imam jenu malecku uziva gledajuc to. Sezonu 1 je pregledal haman 20 puta.
Izvinite ali tu vam nazalost ne mogu pomoci. Licno sam trazio i stvarno nisam mogao pronaci normalan izvod. Izvinite, LP.
Tercius

#814 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Tercius »

Masinerija si u bukvalnom smislu, od mene :thumbup: Ne bih da djelujem nezahvalno zaista predobrih naslova imate u bazi i rado vas posjecujem, ali kao ljubitelj dokumentaraca primjetih da je stranica oskudna sa istima, evo za vas preporuka kao i za ljubietelje tog zanra " Red Army " ( pre pre prejak sportski dokumentarac o Ruskoj hokejaskoj reprezentaciji iz doba hladnog rata ).Nadam se da ce te u narednom periodu bazu obogatiti nekim dobrim dokumentarnim.Pozdrav i mnogo srece u radu.
Rob_Atl

#815 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Rob_Atl »

Moze li Sicario ako je izasao snimak dobar...
samo pozitiva

#816 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by samo pozitiva »

koji player koristite na tabletu ili telefonu a da prikazuje prijevod? MX Player nece uoste da pokrene film, VLC pokrene ali nema prevoda...Bilo kakva preporuka je dobrodosla :)
masinerija

#817 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

Tercius wrote:Masinerija si u bukvalnom smislu, od mene :thumbup: Ne bih da djelujem nezahvalno zaista predobrih naslova imate u bazi i rado vas posjecujem, ali kao ljubitelj dokumentaraca primjetih da je stranica oskudna sa istima, evo za vas preporuka kao i za ljubietelje tog zanra " Red Army " ( pre pre prejak sportski dokumentarac o Ruskoj hokejaskoj reprezentaciji iz doba hladnog rata ).Nadam se da ce te u narednom periodu bazu obogatiti nekim dobrim dokumentarnim.Pozdrav i mnogo srece u radu.
Zdravo druze. Cijenimo mnogo podrsku. Kako skidamo filmove i dobivamo prijedloge tako filmovi idu redom sa dodavanjem. Skinut cemo sad 5-10 dokumentaraca sa dobrom ocjenom na imdb i staviti na listu pa kad dodje red na njih dodati. LP ^^
Rob_Atl wrote:Moze li Sicario ako je izasao snimak dobar...
Stvarno sam mislio da sam ga vec dodao, haha. Bit ce ovo koji dan, evo stavljam na skidanje. LP
samo pozitiva wrote:koji player koristite na tabletu ili telefonu a da prikazuje prijevod? MX Player nece uoste da pokrene film, VLC pokrene ali nema prevoda...Bilo kakva preporuka je dobrodosla :)
U slucaju da koristite iOS necete moci gledati titlove u fullscreen striktno jer iOS nema podrsku za to. LP
samo pozitiva

#818 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by samo pozitiva »

nije IOS, android je (nexus 7)
p206

#819 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by p206 »

samo pozitiva wrote:koji player koristite na tabletu ili telefonu a da prikazuje prijevod? MX Player nece uoste da pokrene film, VLC pokrene ali nema prevoda...Bilo kakva preporuka je dobrodosla :)
ne treba ti player...pokreni ga u chrome-u i ima prevod
masinerija

#820 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

samo pozitiva wrote:nije IOS, android je (nexus 7)
Kao sto je naveo kolega, probajte u chrome-u jer imamo samo browser support zbog prijevoda. LP
masinerija

#821 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by masinerija »

Trenutno imamo mnogo pokvarenih filmova. Popravit cemo ih u roku od par dana. Dan, dva aprox.
Hvala na razumjevanju ^^.
Paul F.

#822 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by Paul F. »

Ne razumijemo mi to. Mi hoćemo najbolji kvalitet za džaba. :D
vicious

#823 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by vicious »

Apsolutno. I ako ne ubacite filmove po željama, najgori ste.

:D
drag_gost

#824 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by drag_gost »

Ili je to ili DMCA. :)
hali gali halid

#825 Re: NeoKino - 1080p BlueRay Filmovi s Prijevodom

Post by hali gali halid »

Dosta filmova ne radi...
Post Reply