Nokija wrote:Tersluk se nastavljaBlack swan wrote:klasični tersU jedinoj kafani na izlazima radi uvijek samo jedan lik. Redovno nadrkana faca, najradije bi ti otrova donio. Jedna staklena vitrina sa sendvicima velicine hljeba i vrlo oskudnog sadrzaja. Opet mala arapska djeca ispred vitrine, nesto bi kupili al on ih manje vise odjeba.
I onda ce gospodja iz trafike i taj nadrkani konobar, kao i vecina forumasa uostalom, preuvelicati da ne kazem nalagati detalja u svojoj prici o arapima. I sasvim banalnog ponasanja ce ispasti odvratna prica o ciganiji sa BI.
Istovremeno, metar od mojih nogu covjek na podu klanja. U WCu par djevojaka uzima abdest. Za vecinu ostalih putnika ukljucujuci mene vrlo neugodan prizor. Al ja ne krivim njih nego upravu aerodroma. Ako vec dolaze tu u tolikom broju kako se prica i hoce da potrose pare, zar je problem napraviti im mali dio gdje ce obavljati to sto misle da moraju? Ne da njima ugode nego da ne iritiraj druge putnike. Zar je problem u ponudu uvesti bolje sendvice, snacks, cijedjene sokove, i sve sto i drugi aerodromi imaju? I staviti dvije zgodne trebice koje ce im sa osmjehom naplatiti 10 km sendvic sa nekom halal zivotinjskom preradjevinom?
Umisljeni bosanac naravno ocekuje da mu i mimo festivala u pohode dolaze iskljucivo bogate holivudske zvijezde i bjelosvjetska elita. Jer to je ono sto odgovara njegovom nivou![]()
Jbt Bogati ruski turisti 10 puta vracaju najskuplje flase vina jer im kao ne pase aroma. A gazde ti restorana samo klimaju glavom i izvinjavaju se. I kad ih pitaju sta mislite o Rusima, sve najbolje
Vidi se da si vidio svjeta,podpisujem