"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tabhana

#801 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

supercali wrote:
Tabhana wrote:

O čemu ti kralju?
oni su nas gadjali ajmo i mi njih?
oni su napravili srebrenicu ajmo i mi napraviti masakar u kraljevu
jel to ta logika?

to je ista logika kojom se vodio mladic kad je ulazio u srebrenicu
dahije oslobadjanje grada nakon 500 godina i ta prica

cestitam
nije ni cudo sto na ravnoj gori se skupi preko 1000 cetnika koji su zeljni muslimanske i hrvatske krvi
Miješaš kruške i jabuke, ode ti predaleko od teme :wink:

Ne izjednačavaj agresora i branitelja ;-)
supercali

#802 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Tabhana wrote:

nisam ja otisao predaleko
i ne mjesam ja ni kruske ni jabuke jer je to ta analogija

zanimljivo glediste
kad meni treba onda ne izjednacavaj agresora i branitelja
kad je protiv mene onda me napadas izjednacavas agresora i branitelja
VCorp

#803 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by VCorp »

Tabhana wrote:

Ja bih natjerao BHF kao vodeću grupu u cijeloj bazi naših navijača da ne zvižde na Bože pravde jer oni na utakmicama predstavljaju sve nas a to što oni dignu ljude na noge da to rade ne znači da smo mi ostali u BiH isti debili kao oni. Niti želim da ko meni sere po himni, niti ja njemu. Igrajmo kvalifikacije protiv Srbije i Hrvatske, na sve šta budu radili ne obazirimo se, ispratimo lijepo njihove himne pa ćete vidjeti šta će nam to donijeti u cijeloj ovoj igri. Mi se moramo truditi da budemo prikazani u što boljem svjetlu a sa njima znamo kako se treba ponašati kad nisu oči cijelog svijeta uprte u nas.

O čemu ti kralju?[/quote]

Bio sam na toj utakmici u Beogradu, šta je ? Je li to treba da radimo jedni drugima ? Da odem na utakmicu pa da zamalo izgubim glavu opet ? Uostalom tok su ti divljaci i primitivci radili to sve onaj ko je bio zna da su nam Srbi koji su radili na stadionu i bili tu blizu prilazili u pomoć, izvinjavali se stotinu puta, neki sa suzama u očima. Meni to vrijedi više da zapamtim nego tu fašističku čobaniju. I kad bude opet utakmica u Srbiji ići ću.
Drinski

#804 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

supercali wrote:
Drinski wrote:Ma bitno je da medju njima nije Ognjen...
pa otkud znas ko je bio medju bosanskim navijacima na ovoj tribini
to nije moglo biti dragana i nikola?
da ne zaboravimo na terenu je bio sergej i jos pokoji koji po imenu ne odgovara bosnjackim nacionalistima
Meni je bitno da Ognjen nije na Ravnoj gori. A cak i kada bi tamo isao, to je vjerovatno njegova privatna stvar.
BHCluster

#805 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

supercali wrote:
BHCluster wrote:
supercali wrote: nije suprotno zakonu ni da ja trazim licencu za taxi ispred ministasrstva zdravstva al logika kaze da se ne ide pred tu instituciju nego pred onu nadlezno za taxi dozvole valjda ministarstvo saobracaja ili sta vec
Ako taj stadion koristi savez i ako ono sto je BHF uradio sto se tice Vranjosa nije suprotno zakonu sta je onda problem?
po koji put tebi treba ponoviti
sport nije jednako politika
ne koristi savez stadion nego reprezentacija

a mislim da je protiv zakona ono sto je bilo napisano na transparentu
prijetnje su krivicno djelo za tvoju informaciju
Imali tuzba za tu "prijetnju" ili je mozda neko uhapsen? Ili se svaki tvoj odgovo svodi na famozno ALI?
animals

#806 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by animals »

Kakav bi trebao biti idealni navijac..
prvo srcem navijati i bodriti svoj klub..ili reprezentaciju.
ne zvizdati na tudje himne..
pljeskati svakom dobrom potezu, bilo koje momcadi..
ne tuci se, ne razbijati..ne psovati ..
a kao sto znamo, danasnje navijacke grupe su susta suprotnost ovome svemu..
i dobro im pristaje naziv, supljoglavi huligani...
Tabhana

#807 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

supercali wrote:
Tabhana wrote:

nisam ja otisao predaleko
i ne mjesam ja ni kruske ni jabuke jer je to ta analogija

zanimljivo glediste
kad meni treba onda ne izjednacavaj agresora i branitelja
kad je protiv mene onda me napadas izjednacavas agresora i branitelja
Ovdje govorimo o navijačima, a ne o ratu. Ti si prvi spomenuo Srebrenicu, mladića. Ja ću prvi zviždati himni srbije, valjda jer ne dolazim iz Tuzle. Zaboli me briga za njih, za njihovo licemjerstvo i pokušaj nekog pružanja ruke pomirenje, dok je taj isti premijer govorio da za jednog srbina treba ubiti stotinu muslimana. Neka se okane Bosne i Hercegovine i neka gledaju svoja posla.

Navijači reprezentacije srbije, njihovi klubovi, od fudbalskih, košarkaških pa nadalje su dokazano nacionalistički orijentisani, od grobara, delija do ovih naših što se izjašnjavaju kao srbi, tzv. lešinari.

I ti želiš da ne zviždim navijačima koji pjevaju "Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država", koji spominju Srebrenicu u vidu nož, žica Srebrenica?

Ti si kralju pukao, da prostiš.

Od rukometa do fudbala, srbin kao srbin. U Tuzli aplauz dobili, a po nama faze gdje stignu, naivni Bošnjo :wink:
Last edited by Tabhana on 19/06/2015 15:02, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#808 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by hrasno38 »

VCorp wrote:
Tabhana wrote:
Drinski wrote:Pojedini bi da natjeraju da BHF pjevaju Boze pravde na stadionu.
:thumbup:

Ja bih natjerao BHF kao vodeću grupu u cijeloj bazi naših navijača da ne zvižde na Bože pravde jer oni na utakmicama predstavljaju sve nas a to što oni dignu ljude na noge da to rade ne znači da smo mi ostali u BiH isti debili kao oni. Niti želim da ko meni sere po himni, niti ja njemu. Igrajmo kvalifikacije protiv Srbije i Hrvatske, na sve šta budu radili ne obazirimo se, ispratimo lijepo njihove himne pa ćete vidjeti šta će nam to donijeti u cijeloj ovoj igri. Mi se moramo truditi da budemo prikazani u što boljem svjetlu a sa njima znamo kako se treba ponašati kad nisu oči cijelog svijeta uprte u nas.
Nikad u zivotu 1000-2000 ljudi ne predstavlja 4 miliona ili ajde ako hocete 2,5 miliona federalnih i ono sto zivi u RS-u i navija za BiH. To bi bilo isto kao kad bi neko napisao da je Caco glorifikacija A BiH sto je potpuno netacno. Ma jok razmisljanje mamlaza je sljedece......dobilis mo batina u Beogradu gdje su nam jebali majku i palili zastave, zapalili su nam zastavu u Grckoj e hajmo sad mi jebati majku zastavi Izraela!!!! :run:
E tako je i u slucaju Vranjesa gdje je automatski dobio epitet cetnika radi tetovaze necega sto je dio BiH. Pola ti punoglavaca prvo nema pojma sta znaci cetnik i ja sam se i u ratu jezio kad pocnu srati sa pricom napadaju nas cetnici...mi izletimo, pokhramo se sa njima kad ono neki mladici u uniformama bez brada, sajkaca, kama i slanine u torbicama. Ti su se zvali VRS a pored njih su bili jos i JNA, Beli Orlovi te Vojini Cetnici....oni pravi....sa kokardama, crno obuceni, masne brade itd itd. E jebem li ga ako Ognjen Vranjes lici na takve. Ako je svaki Srbin koji voli RS cetnik onda po toj logivi je svaki Bosnjak, Srbin i Hrvat koji voli BiH i F BiH mudzahedin ili kako srbi vole zvati "turcin".
supercali

#809 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

BHCluster wrote:
Imali tuzba za tu "prijetnju" ili je mozda neko uhapsen? Ili se svaki tvoj odgovo svodi na famozno ALI?
to ima li tuzba ili nema nisam upoznat niti me zanima
nijedan moj odgovor nije ali
ti sto vidis ali je do tebe
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#810 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

VCorp wrote: Kako ne može kad je to Radoncic radio ambasadorima ne znam koje države prije dvije godine ako se ne varam ?

Kako sam to mislio izvesti ? Jednostavno nepoštivanjem zahtjeva za izručenje kao što ih Srbija ne poštuje iako je potpisala isti ugovor kao i mi.

20 godina je prošlo, Srbija ima rezoluciju s kojom negira genocid u Srebrenici ? Ako Kolinda kao predsjednica Hrvatske ne ide u Jasenovac zašto bi naši predstavnici ? Ljudi nisu išli iz važnijih zemalja sad u Rusiju na 70. godisnjicu Parade Pobjede pa ko je onda neki tamo Vucic ili Nikolic iz državice koja je realno jadna kao i ostale u okruženju ?

Svakako da nema toga u državi i pravnim propisima, samo si ti očito zaboravio o kojoj i kakvoj se trenutno državi radi.

Probajmo pa vidimo šta ima od toga obični čovjek, oni to rade jer očito od toga nešto imaju a mi dobre komšije ne. Ko je tu budala ? Hm ...
Iranske diplomate su bile proglasene personama non grata. S tim da je to akt drzavnog ministarstva sigurnosti i kao takav treba imati konsenzus kojeg u slucaju o kojem govoris nema.

Ne ici na godisnjicu pobjede u Moskvu i ne pozvati predsjednika drzave cija ga je armija oslobodila u Ausvic, je refleksija trenutnih trzavica izmedju Zapada i Rusije, a ne zelje da se revidira istorija.

Jasenovac je dio Holokausta, najveceg genocida kojeg pamti istorija i to jedna opskurna Kolinda ni bilo ko ne moze opovrgnuti. Znaci sad nije problem ne izrazavati pijetet prema genocidu nad drugim narodima, a istovremeno zamjerati Srbiji koja je donijela rezoluciju kakvu je donijela? Oni kazu veliki zlocin, sud je rekao genocid, i sta sad se trebamo jos 20 godina oko toga nadjebavati? Oko pravne kvalifikacije koju je vec utvrdio Medjunarodni sud. I sta da svaki Srbin prizna da se desio genocid?

Bismo li smanjili nezaposlenost? Bi li obrazovana bh omladina prestala ici u Njemacku da pere guzice?

Nametanje politickih tema je kost za glodanje da ne skontas da si gladan.

Otkako gledam iskljucivo od cega cu zivjeti i kako sto vise zaraditi, zivot mi se popravio stravicno. Ne znam ni koji mi je qrtz bio da se uopce upustam u ovu temu :run:
supercali

#811 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Tabhana wrote:
Ovdje govorimo o navijačima, a ne o ratu. Ti si prvi spomenuo Srebrenicu, mladića. Ja ću prvi zviždati himni srbije, valjda jer ne dolazim iz Tuzle. Zaboli me briga za njih, za njihovo licemjerstvo i pokušaj nekog pružanja ruke pomirenje, dok je taj isti premijer govorio da za jednog srbina treba ubiti stotinu muslimana. Neka se okane Bosne i Hercegovine i neka gledaju svoja posla.

Navijači reprezentacije srbije, njihovi klubovi, od fudbalskih, košarkaških pa nadalje su dokazano nacionalistički orijentisani, od grobara, delija do ovih naših što se izjašnjavaju kao srbi, tzv. lešinari.

I ti želiš da ne zviždim navijačima koji pjevaju "Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država", koji spominju Srebrenicu u vidu nož, žica Srebrenica?

ne dolazim ni ja iz tuzle pa necu zvizdati himni srbije niti bilo koje druge
govoris o navijacima a onda razlog za svoje navijanje navodis premijera njihov nacin navijanja i sl

nisu daleko ni bh navijaci od nacionalisticki orijentisanih
ako su delije i grobari hardcore nacionalisti ovi nasi su soft core u najmanju ruku
VCorp

#812 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by VCorp »

hrasno38 wrote:
Nikad u zivotu 1000-2000 ljudi ne predstavlja 4 miliona ili ajde ako hocete 2,5 miliona federalnih i ono sto zivi u RS-u i navija za BiH. To bi bilo isto kao kad bi neko napisao da je Caco glorifikacija A BiH sto je potpuno netacno. Ma jok razmisljanje mamlaza je sljedece......dobilis mo batina u Beogradu gdje su nam jebali majku i palili zastave, zapalili su nam zastavu u Grckoj e hajmo sad mi jebati majku zastavi Izraela!!!! :run:
E tako je i u slucaju Vranjesa gdje je automatski dobio epitet cetnika radi tetovaze necega sto je dio BiH. Pola ti punoglavaca prvo nema pojma sta znaci cetnik i ja sam se i u ratu jezio kad pocnu srati sa pricom napadaju nas cetnici...mi izletimo, pokhramo se sa njima kad ono neki mladici u uniformama bez brada, sajkaca, kama i slanine u torbicama. Ti su se zvali VRS a pored njih su bili jos i JNA, Beli Orlovi te Vojini Cetnici....oni pravi....sa kokardama, crno obuceni, masne brade itd itd. E jebem li ga ako Ognjen Vranjes lici na takve. Ako je svaki Srbin koji voli RS cetnik onda po toj logivi je svaki Bosnjak, Srbin i Hrvat koji voli BiH i F BiH mudzahedin ili kako srbi vole zvati "turcin".

Predstavljaju u dovoljnoj mjeri da pizdarije koje rade i daleko od stadiona dođu na naplatu na štetu imidža naše države i preko kazne NFSBiH pa ti kontaj je li nas reprezentuju ili ne.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#813 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Tabhana wrote:

Od rukometa do fudbala, srbin kao srbin. U Tuzli aplauz dobili, a po nama faze gdje stignu, naivni Bošnjo :wink:
Ajde, svakako si rekao da ces u Njemacku, pa pusti nas da budemo naivni :-)
BHCluster

#814 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by BHCluster »

_BataZiv_0809 wrote:
VCorp wrote: Kako ne može kad je to Radoncic radio ambasadorima ne znam koje države prije dvije godine ako se ne varam ?

Kako sam to mislio izvesti ? Jednostavno nepoštivanjem zahtjeva za izručenje kao što ih Srbija ne poštuje iako je potpisala isti ugovor kao i mi.

20 godina je prošlo, Srbija ima rezoluciju s kojom negira genocid u Srebrenici ? Ako Kolinda kao predsjednica Hrvatske ne ide u Jasenovac zašto bi naši predstavnici ? Ljudi nisu išli iz važnijih zemalja sad u Rusiju na 70. godisnjicu Parade Pobjede pa ko je onda neki tamo Vucic ili Nikolic iz državice koja je realno jadna kao i ostale u okruženju ?

Svakako da nema toga u državi i pravnim propisima, samo si ti očito zaboravio o kojoj i kakvoj se trenutno državi radi.

Probajmo pa vidimo šta ima od toga obični čovjek, oni to rade jer očito od toga nešto imaju a mi dobre komšije ne. Ko je tu budala ? Hm ...
Iranske diplomate su bile proglasene personama non grata. S tim da je to akt drzavnog ministarstva sigurnosti i kao takav treba imati konsenzus kojeg u slucaju o kojem govoris nema.

Ne ici na godisnjicu pobjede u Moskvu i ne pozvati predsjednika drzave cija ga je armija oslobodila u Ausvic, je refleksija trenutnih trzavica izmedju Zapada i Rusije, a ne zelje da se revidira istorija.

Jasenovac je dio Holokausta, najveceg genocida kojeg pamti istorija i to jedna opskurna Kolinda ni bilo ko ne moze opovrgnuti. Znaci sad nije problem ne izrazavati pijetet prema genocidu nad drugim narodima, a istovremeno zamjerati Srbiji koja je donijela rezoluciju kakvu je donijela? Oni kazu veliki zlocin, sud je rekao genocid, i sta sad se trebamo jos 20 godina oko toga nadjebavati? Oko pravne kvalifikacije koju je vec utvrdio Medjunarodni sud. I sta da svaki Srbin prizna da se desio genocid?

Bismo li smanjili nezaposlenost? Bi li obrazovana bh omladina prestala ici u Njemacku da pere guzice?

Nametanje politickih tema je kost za glodanje da ne skontas da si gladan.

Otkako gledam iskljucivo od cega cu zivjeti i kako sto vise zaraditi, zivot mi se popravio stravicno. Ne znam ni koji mi je qrtz bio da se uopce upustam u ovu temu :run:
Evoga konacno i Jasenovac je u igri i Holokaust koji si ti bolesnik.
Tabhana

#815 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

_BataZiv_0809 wrote:
Tabhana wrote:

Ajde, svakako si rekao da ces u Njemacku, pa pusti nas da budemo naivni :-)
Nikad to nisam rekao, ne laži narod :wink:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#816 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Tabhana wrote:
Tim bolje. Hajmo onda skupa biti konstruktivni i probati praviti bolje drustvo.
Tabhana

#817 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

supercali wrote:
Tabhana wrote:

ne dolazim ni ja iz tuzle pa necu zvizdati himni srbije niti bilo koje druge
govoris o navijacima a onda razlog za svoje navijanje navodis premijera njihov nacin navijanja i sl

nisu daleko ni bh navijaci od nacionalisticki orijentisanih
ako su delije i grobari hardcore nacionalisti ovi nasi su soft core u najmanju ruku
Koji si ti kralj :lol:

Opet ti govorim, po drugi put, ti spominješ nešto i ja ti repliciram. Onda ti meni govoriš da sam ja zapravo počeo sa tom politikom.

Da, da, softcore, Manijaci, Robijaši, Horde Zla, svi su softcore nacionalisti, a posebno ovi moji iz Mostara :lol:
supercali

#818 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

aha a nisi cuo manjiaci horde bog i carsija
nisi nikad cuo srbe na vrbe ubi ustase i slicno od strane nasih navijaca?
luckylaka

#819 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by luckylaka »

20-ak stranica raspravlja se o prosjecnom igracu koji da nam nije ovakav sugav i nakaradan savez ne bi Reprezentaciju vidio ni na tv-u.Samo zahvaljujuci onome sto u igri mora biti dovoljan broj onih drugi i Stojan i Ognjen su tu.Inace ovakvih igraca u Premier ligi mozes naci ali im se nije posrecilo
VCorp

#820 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by VCorp »

Evo baš stigla vijest da vam stiže Vučić u Srebrenicu, ispričao je podužu priču o pomirenju a u to je upakovao naravno i da neće potpisati rezoluciju o Srebrenici, priča da suosjeća s bošnjačkim narodom, deset puta spominje teški zločin a genocid nijednom. To je ono o čemu sam vam pisao par stranica prije. Obilježavanje 20 godina od genocida i on još ima obraz kao doći zbog pomirenja ali će i dalje negirati genocid. Pa koga ti zajebavaš :lol: :lol:
supercali

#821 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

luckylaka wrote:20-ak stranica raspravlja se o prosjecnom igracu koji da nam nije ovakav sugav i nakaradan savez ne bi Reprezentaciju vidio ni na tv-u.Samo zahvaljujuci onome sto u igri mora biti dovoljan broj onih drugi i Stojan i Ognjen su tu.Inace ovakvih igraca u Premier ligi mozes naci ali im se nije posrecilo
pa i u mahali je bilo boljih od dzeke pa im se nije posrecilo to mozes i dzeku pitati licno
Tabhana

#822 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tabhana »

_BataZiv_0809 wrote:
Tabhana wrote:
Tim bolje. Hajmo onda skupa biti konstruktivni i probati praviti bolje drustvo.
Teško je praviti bolje društvo kada čovjek živi u gradu koji je doslovno podjeljen na dva dijela. Gradu u kojem ne smiješ nositi dres svoje reprezentacije, države jer to neko smatra provokacijom gdje samo čekaju da izlete u čoporskim grupama sa flašama, palicama i ostalim alatima koji nosaju sa sobom :mrgreen:

Imaš dva primjera mog grada.

http://tuzlanski.ba/pismo-navijaa-elika-stoj-balijo/
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zapaljen ... taru/16410

I najgore od svega toga je činjenica da mnogi štite te huligane.

Posljednaj u nizu "pravdi":

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150102072

I reci mi sada pošteno, kako bi se ti ponašao u svemu ovome? Ne kažem da su svi isti, ne treba dušu griješiti, ali većina je jednostavno odgojena na način da mrzi državu u kojoj je rođena.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#823 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Tabhana wrote:
Teško je praviti bolje društvo kada čovjek živi u gradu koji je doslovno podjeljen na dva dijela. Gradu u kojem ne smiješ nositi dres svoje reprezentacije, države jer to neko smatra provokacijom gdje samo čekaju da izlete u čoporskim grupama sa flašama, palicama i ostalim alatima koji nosaju sa sobom :mrgreen:

Imaš dva primjera mog grada.

http://tuzlanski.ba/pismo-navijaa-elika-stoj-balijo/
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zapaljen ... taru/16410

I najgore od svega toga je činjenica da mnogi štite te huligane.

Posljednaj u nizu "pravdi":

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150102072

I reci mi sada pošteno, kako bi se ti ponašao u svemu ovome? Ne kažem da su svi isti, ne treba dušu griješiti, ali većina je jednostavno odgojena na način da mrzi državu u kojoj je rođena.
Kada je u pitanju novac svi smo iste nacije, rece jedan pametan čovo. Rad i samo rad, kad radis nemas vremena da se bavis ovakvim temama. Evo i ja dva dana utusih na ovu temu, umjesto da sam poslao 50 ponuda za saradnju, jedva 20 nekako :run:
luckylaka

#824 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by luckylaka »

supercali wrote:
luckylaka wrote:20-ak stranica raspravlja se o prosjecnom igracu koji da nam nije ovakav sugav i nakaradan savez ne bi Reprezentaciju vidio ni na tv-u.Samo zahvaljujuci onome sto u igri mora biti dovoljan broj onih drugi i Stojan i Ognjen su tu.Inace ovakvih igraca u Premier ligi mozes naci ali im se nije posrecilo
pa i u mahali je bilo boljih od dzeke pa im se nije posrecilo to mozes i dzeku pitati licno
Slazem seda na hiljade talentovanih igraca propada mozda i veci talenti od Dzeke ali su tamo negdje u prikrajku.Inace ovdje pricamo o profesionalnim fudbalerima koji bi mogli igrati za reprezentaciju ali ih nema jer savez,selektor ili neko treci kaze da za takve nema mjesat.Moraju biti pozvani podobni ne sposobni.
supercali

#825 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

luckylaka wrote:
supercali wrote:
Slazem seda na hiljade talentovanih igraca propada mozda i veci talenti od Dzeke ali su tamo negdje u prikrajku.Inace ovdje pricamo o profesionalnim fudbalerima koji bi mogli igrati za reprezentaciju ali ih nema jer savez,selektor ili neko treci kaze da za takve nema mjesat.Moraju biti pozvani podobni ne sposobni.
pa i dzeko je bio profesionalac u zelji pa je dobio nadimak kloc
jbg mozda i gojko cimirot propadne ako ga ne povuce neki plisek u cesku pa tamo pokaze talent i sl
Post Reply