karanana wrote:
nisam rusofil, sta me briga i za njih, ali ako nista, oni su barem kroz godine dosljedni onome sto zastupaju, ali da li trebam da zbog ovoga ljubim dupe englezi i francuzima koji su u maju 95. znali sta ce se desiti, a prije toga nas 3 godine jebavali i miteran i major. i sad nakon 20 godina im doslo u glavu zbog jadnih ubijenih bosnjaka? aha, kako da ne.
Ta priča da su znali potiče iz iste kuhinje iz koje se priča da je znao i Alija Izetbegović. Zna se iz koje kuhinje. A zna se i zašto, da bi se skrenula pažnja sa bitnih stvari. Svi su znali, i ja sam znao, i ti si znao. Pa valjda više vjeruješ
ko nas bre zavadi kuhinji nego sebi samom. Samo ponavljaj
svi su znali, barem 100 puta pred spavanje.
Ne bih ulazio u to ko šta kome liže ali znam da je ovo što se dešava povoljno po nas iako to nismo ničim zaslužili jer smo nesposobni za bilo šta. I takvim nesposobnim nam se posrećilo da svjetski interesi idu na naš mlin. Ali ne možeš od domaćih jugofila, rusofila i kvazimoralista da dođeš do daha, na sve oni imaju primjedbu.
Da si ti u zadnjih 20 godina pratio šta je sve UK uradila po pitanju širenja istine o genocidu u Srebrenici nikad ne bi izvalio ovakvu glupost. Naravno da se nisu sad sjetili samo što ti o tome pojma nemaš.
Kad odeš u Potočare tamo ti se prikazuje dokumentarni film o genocidu, britanska produkcija. Kad smo mi išta slično napravili u vlastitoj produkciji?
Vidi ovaj sajt:
http://www.srebrenica.org.uk/
Da li si svjestan da ovu organizaciju finansira Britanska Vlada? Uđi tu na sajt i pročitaj malo o tome šta su ti ljudi sve uradili. Pročitaj historijske fakte. Gdje je nama ovakav sajt? Kako to Bošnjaci čuvaju od zaborava dešavanja iz tog vremena?
Da li znaš da se širom UK svake godine organizuje sjećanje na genocid u Srebrenici?
Nije ni to sve, moglo bi se još toga nabrajati. Uglavnom UK je puno više uradila na širenju istine o genocidu nego bilo koja druga država pa čak i nego mi sami.
Ali jugofil kaže bravo
Putko, mrš
mrski englezi. Kakvi smo čudo i postojimo.