V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
asurbanipal

#801 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by asurbanipal »

dezurni_ucenik wrote:Kako mi je sega citati komentare ovih rusofila sto sad ko biva pronalaze krivce u Amerikancima i Englezima, oni su krivi za sve :lol: . Zanimljivo kako isti likovi brane Grke i Ruse dok u isto vrijeme pljuju po Amerikancima. Sto li, da mi je znati.

Još im fali onaj Lieberman iz Izraela... :lol:
Nero Histrion

#802 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Nero Histrion »

Tipicoti wrote:Image

Image

S R A M O T A
Ima ih koji znacenje te rijeci ne razumiju - smjestili je u namjerno izazvanu amneziju. Treba ih podsjecati -

S R A M O T A
Patriotska_Liga

#803 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Patriotska_Liga »

karanana wrote: nisam rusofil, sta me briga i za njih, ali ako nista, oni su barem kroz godine dosljedni onome sto zastupaju, ali da li trebam da zbog ovoga ljubim dupe englezi i francuzima koji su u maju 95. znali sta ce se desiti, a prije toga nas 3 godine jebavali i miteran i major. i sad nakon 20 godina im doslo u glavu zbog jadnih ubijenih bosnjaka? aha, kako da ne.
Ta priča da su znali potiče iz iste kuhinje iz koje se priča da je znao i Alija Izetbegović. Zna se iz koje kuhinje. A zna se i zašto, da bi se skrenula pažnja sa bitnih stvari. Svi su znali, i ja sam znao, i ti si znao. Pa valjda više vjeruješ ko nas bre zavadi kuhinji nego sebi samom. Samo ponavljaj svi su znali, barem 100 puta pred spavanje.

Ne bih ulazio u to ko šta kome liže ali znam da je ovo što se dešava povoljno po nas iako to nismo ničim zaslužili jer smo nesposobni za bilo šta. I takvim nesposobnim nam se posrećilo da svjetski interesi idu na naš mlin. Ali ne možeš od domaćih jugofila, rusofila i kvazimoralista da dođeš do daha, na sve oni imaju primjedbu.

Da si ti u zadnjih 20 godina pratio šta je sve UK uradila po pitanju širenja istine o genocidu u Srebrenici nikad ne bi izvalio ovakvu glupost. Naravno da se nisu sad sjetili samo što ti o tome pojma nemaš.

Kad odeš u Potočare tamo ti se prikazuje dokumentarni film o genocidu, britanska produkcija. Kad smo mi išta slično napravili u vlastitoj produkciji?

Vidi ovaj sajt: http://www.srebrenica.org.uk/

Da li si svjestan da ovu organizaciju finansira Britanska Vlada? Uđi tu na sajt i pročitaj malo o tome šta su ti ljudi sve uradili. Pročitaj historijske fakte. Gdje je nama ovakav sajt? Kako to Bošnjaci čuvaju od zaborava dešavanja iz tog vremena?

Da li znaš da se širom UK svake godine organizuje sjećanje na genocid u Srebrenici?

Nije ni to sve, moglo bi se još toga nabrajati. Uglavnom UK je puno više uradila na širenju istine o genocidu nego bilo koja druga država pa čak i nego mi sami.

Ali jugofil kaže bravo Putko, mrš mrski englezi. Kakvi smo čudo i postojimo.
General War

#805 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by General War »

Grean wrote:Ma I Tuzla i ono pljeskanje himni, ruke svakom otpale.

Podsjeti me s komentarom da je Tuzlanka...inace nista protiv Tuzle :D ali ono uvlacenje i snisishodljivost ne mogu shvatiti niti cu ikad.
ti mjesas izraze postovanja i sporta sa ljubakanjem i sjelima cetalja i bosnjackih zastitnika
It_is_a_Leclerc

#806 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by It_is_a_Leclerc »

Ako mi je zbog nečeg drago što će Vučić doći u Potočare, onda je to zbog tzv. studenata iz RS u Srbiji koji su ovih dana predavali nekakve peticije. Kakav junački odjebaus miki maus su dobili. I to još od premijera "matice".
LSD

#807 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Patriotska_Liga wrote:
karanana wrote: nisam rusofil, sta me briga i za njih, ali ako nista, oni su barem kroz godine dosljedni onome sto zastupaju, ali da li trebam da zbog ovoga ljubim dupe englezi i francuzima koji su u maju 95. znali sta ce se desiti, a prije toga nas 3 godine jebavali i miteran i major. i sad nakon 20 godina im doslo u glavu zbog jadnih ubijenih bosnjaka? aha, kako da ne.
Ta priča da su znali potiče iz iste kuhinje iz koje se priča da je znao i Alija Izetbegović. Zna se iz koje kuhinje. A zna se i zašto, da bi se skrenula pažnja sa bitnih stvari. Svi su znali, i ja sam znao, i ti si znao. Pa valjda više vjeruješ ko nas bre zavadi kuhinji nego sebi samom. Samo ponavljaj svi su znali, barem 100 puta pred spavanje.

Ne bih ulazio u to ko šta kome liže ali znam da je ovo što se dešava povoljno po nas iako to nismo ničim zaslužili jer smo nesposobni za bilo šta. I takvim nesposobnim nam se posrećilo da svjetski interesi idu na naš mlin. Ali ne možeš od domaćih jugofila, rusofila i kvazimoralista da dođeš do daha, na sve oni imaju primjedbu.

Da si ti u zadnjih 20 godina pratio šta je sve UK uradila po pitanju širenja istine o genocidu u Srebrenici nikad ne bi izvalio ovakvu glupost. Naravno da se nisu sad sjetili samo što ti o tome pojma nemaš.

Kad odeš u Potočare tamo ti se prikazuje dokumentarni film o genocidu, britanska produkcija. Kad smo mi išta slično napravili u vlastitoj produkciji?

Da li si svjestan da ovu organizaciju finansira Britanska Vlada? Uđi tu na sajt i pročitaj malo o tome šta su ti ljudi sve uradili. Pročitaj historijske fakte. Gdje je nama ovakav sajt? Kako to Bošnjaci čuvaju od zaborava dešavanja iz tog vremena?

Da li znaš da se širom UK svake godine organizuje sjećanje na genocid u Srebrenici?

Nije ni to sve, moglo bi se još toga nabrajati. Uglavnom UK je puno više uradila na širenju istine o genocidu nego bilo koja druga država pa čak i nego mi sami.

:facepalm: :facepalm: :lol: mene stid ovakvih postova

Iako zvuci kao pleonazam, UK tacnije Engleska je jedan od "tri demona zla", to jest treći ugao istokrakog trougla (prema Bosni i Bošnjacima)...ostala dva , kao što znamo, su Francuska i Rusija.
Last edited by LSD on 08/07/2015 00:51, edited 1 time in total.
dobojlija81

#808 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dobojlija81 »

dezurni_ucenik wrote:Kako mi je sega citati komentare ovih rusofila sto sad ko biva pronalaze krivce u Amerikancima i Englezima, oni su krivi za sve :lol: . Zanimljivo kako isti likovi brane Grke i Ruse dok u isto vrijeme pljuju po Amerikancima. Sto li, da mi je znati.
mogla bi se dnevna doza njihaR uvesti:

suje ameriku,kapitalizam,korporacije....

poslo mu rodja 200$ iz US
na salteru banke prica engleski,obuko majcu sa zastavom USA

ps.
dolar porastao za 2c

okacio USA zastavu na kuću
Patriotska_Liga

#809 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

LSD wrote: :facepalm: :facepalm: :lol: mene stid ovakvih postova

Iako zvuci kao pleonazam, UK tacnije Engleska je jedan od "tri demona zla", to jest treći ugao istokrakog trougla (prema Bosni i Bošnjacima)...ostala dva , kao što znamo, su Francuska i Rusija.
Ma to je to, demoni zla kao objašnjenje vanjskopolitičkih prilika, treba da se ponosiš ovim postom jednako kako ja treba da se stidim svog :lol:

Jugofili, rusofili, neokomunjare... na aparatima :thumbup:
karanana

#810 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by karanana »

Patriotska_Liga wrote:

sad sam jugofil. sa rusofila. popravljam se. sto ti baratas terminima. jesi to "na aparatima" sam izmislio ili si prepisao sa klix komentara?
jao divni su englezi, sjecaju se genocida po crkvama. kako divno od njih. da su se bogdo sjetili 20-25 godina ranije.
haj reci, ko je vise kriv za ono sto se desavalo 92-95, englezi/francuzi ili moji rusi?
Last edited by karanana on 08/07/2015 00:58, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#811 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dezurni_ucenik »

dobojlija81 wrote:

ps.
dolar porastao za 2c

Internet rusofili - ispijaju Coca Colu dok pisu komentare o majci Rusiji, a uporedo im se torentira americki film.A na youtube pici neki americki band.
MyTao

#812 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by MyTao »

I dok bosnje pljuju po Americi i zapadu, oni pripremaju rezoluciju o Srebrenici :)
Patriotska_Liga

#813 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

karanana wrote: sad sam jugofil. sa rusofila. popravljam se. sto ti baratas terminima.
jao divni su englezi, sjecaju se genocida po crkvama. kako divno od njih. da su se bogdo sjetili 20-25 godina ranije.
haj reci, ko je vise kriv za ono sto se desavalo 92-95, englezi/francuzi ili moji rusi?
Jugofil i rusofil za naše uslove je manje više isto. Teško je naći jugofila koji nije rusofil ovdje.

Rusi/Englezi/Francuzi nisu krivi za ono što su uradile regularne vojne i policijske formacije genocidne tvorevine. Zna se ko je kriv, a tražiti krivca tamo negdje znači pasti pod uticaj velikosrpske kuhinje koja ovu priču svjesno gura kako bi skrenula pažnju sa činjenica koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
LSD

#814 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Patriotska_Liga wrote:
LSD wrote: :facepalm: :facepalm: :lol: mene stid ovakvih postova

Ma to je to, demoni zla kao objašnjenje vanjskopolitičkih prilika, treba da se ponosiš ovim postom jednako kako ja treba da se stidim svog :lol:

Jugofili, rusofili, neokomunjare... na aparatima :thumbup:
stani na vrijeme, povuci rucnu...ne brukaj se dalje :facepalm:

mala lekcija iz ne tako davno historije:

"Po nagovoru i nalogu Rusije, Engleske i Francuske, srbijanske i Karadžićeve horde napale su ne samo bihaćku zonu, već i zaštitnu zonu UN-a, međunarodno pravno politički poredak i osnovna načela i principe na kojima počiva svjetski mir i sigurnost više od pola stoljeća.
Napadom na Bihać izrugan je, ponižen i ismijan Savjet sigurnosti, UN, UNPROFOR, UNHCR i NATO pakt.
Dolazak generalnog sekretara Butrosa Ghalija, koji predstavlja dvije stotine zemalja, a sa kojim odbija da sesastane ratni zločinac Karadžić- nezabilježen je šamar, poniženje i sramota svjetskoj zajednici.
A kada ga novinari pitaju za riješenje u Bosni, Ghali odgovara: "Što više pregovora", a da se uopće kao čovjek ne zapita s kim pregovara. Zar sa ratnim zločincem kojem je jedino mjesto na haškoj klupi? Ghalijevog ličnog i specijalnog izaslanika Yasushi Akashija , drugi zločinac Mladić je dočekao sa još "boljom" dobrodošlicom - sa dvije maljutke! "
Nero Histrion

#815 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Nero Histrion »

MyTao wrote:I dok bosnje pljuju po Americi i zapadu, oni pripremaju rezoluciju o Srebrenici :)
Pripremaju do sada dvadesetsedmu verziju, dok ne udovolje Rusima :skoljka:
FAP mashina

#816 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by FAP mashina »

dezurni_ucenik wrote:
dobojlija81 wrote:

ps.
dolar porastao za 2c

Internet rusofili - ispijaju Coca Colu dok pisu komentare o majci Rusiji, a uporedo im se torentira americki film.A na youtube pici neki americki band.
Pretplaceni na temama o filmu i serijama koji dolaze sa zapada, a kad im spomenes kinematografiju istoka, jedva se suzdrze da ne povrate prethodno polusvarene kitkat cokoladice, hamburgere i tako dalje... :D
Image
Kikibombona

#817 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Kikibombona »

Patriotska_Liga wrote:
gagy06 wrote:jel se meni cini ili se ovo konacno rjesava pitanje Bosne i njenog statusa u Evropi?
Rješava se osnovna podjela, tj. konačno je došlo vrijeme da padnemo pod američki kišobran.

Kad se to desi onda ćemo vidjeti da li ćemo pod turski (čitaj britanski) podblok s jedne ili njemački podblok s druge strane. Šta god da bude nije nam loše, za nas je važna ova prva podjela.
Pa mi vec jesmo pod sapom zapada! Amerika i Evropa imaju potpunu kontrolu i dominaciju u BiH. Ekonomski smo apsolutno ovisni o zapadu. Prosto je nemoguce da budemo vise americki/zapadnjacki nego vec jesmo.

Sta ti znaci ovo 'turski (citaj britanski)'?

Da te podsjetim da odnosi zapada i Turske odavno nisu bili gori. Zapad handri Tursku sa Kurdima, Bajden ih direktno optuzi da saradjuju sa ISILom. Sa druge strane Erdogan izjavljuje da zapad mrzi muslimane i da uzivaju gledati mrtvu muslimansku djecu. Dakle, pale su izrazito teske rijeci, izdesavalo se svasta nesto sto dokazuje katastrofalne odnose zapada i Turske. Na kraju krajeva, Erdogan sa Putinom dogovara 'Turski tok' sto je direktan odgovor americkoj politici na BI.

BiH?

Ljudi, shvatite, mi smo jebena vukojebina bez ikakve strateske vaznosti. Sto se zanosite bezveze? Kao djeca ste, pojedini...

Trenutno se lome koplja na BI i istoku Evrope. Mi smo u tim procesima zvaka koja se vraca kao kusur. Ovdje nema love, nema nikakvog strateskog interesa za bilo koga. Kontrolisao BiH ili ne, isto ti dodje. Isto ovo se odnosi i za ostale balkanske banana drzave. Imao ih pod kontrolom ili ne, nista posebno ne dobijas i ne gubis.

Rusija nema nikakv interes u BiH. Sta bi Rusi imali od toga da kontrolisu BiH? Sta bi imali od toga da kontrolisu Srbiju? Pa ta Srbija je apsolutno nebitna za Ruse. Apsolutno, apsolutno nebitna. To sto se Srbi zavaravaju je odraz njihove gluposti i naivnosti. Srbija nema apsolutno nista ponuditi Rusiji, niti se nalazi na podrucju od strateske vaznosti, da bi za Ruse bili zanimljivi. Srbija dodje kao siljalo za ostrenje qrca, da si eto malo dizu rejting na globalnom nivou, da vode medijski rat sa zapadom... Srbija je u svemu tome zrtva...

BiH je pod kontrolom Njemacke i zapada i tako ce ostati. Nista se tu bitno nece promijeniti.
Patriotska_Liga

#818 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

LSD wrote: stani na vrijeme, povuci rucnu...ne brukaj se dalje :facepalm:
Ako ništa barem si trebao naučiti da ovakva infantilna lupetanja nemaju nikakvu vrijednost u raspravi. Ako ti nekom kažeš da se ne bruka, a pri tome ne ponudiš ništa konkretno čime bi objasnio zašto se neko bruka onda to govori u prilog tvojoj neozbiljnosti i trivijalnosti.
LSD wrote:"Po nagovoru i nalogu Rusije, Engleske i Francuske, srbijanske i Karadžićeve horde napale su ne samo bihaćku zonu, već i zaštitnu zonu UN-a, međunarodno pravno politički poredak i osnovna načela i principe na kojima počiva svjetski mir i sigurnost više od pola stoljeća.
Napadom na Bihać izrugan je, ponižen i ismijan Savjet sigurnosti, UN, UNPROFOR, UNHCR i NATO pakt.
Dolazak generalnog sekretara Butrosa Ghalija, koji predstavlja dvije stotine zemalja, a sa kojim odbija da sesastane ratni zločinac Karadžić- nezabilježen je šamar, poniženje i sramota svjetskoj zajednici.
A kada ga novinari pitaju za riješenje u Bosni, Ghali odgovara: "Što više pregovora", a da se uopće kao čovjek ne zapita s kim pregovara. Zar sa ratnim zločincem kojem je jedino mjesto na haškoj klupi? Ghalijevog ličnog i specijalnog izaslanika Yasushi Akashija , drugi zločinac Mladić je dočekao sa još "boljom" dobrodošlicom - sa dvije maljutke! "
Ovo si iskopirao i tu postavio u nadi da će neko ova lupetanja bez ikakve reference uzeti zdravo za gotovo. Namjerno sam kopirao ključni dio, tj. onaj gdje se tvrdi da su navedene države, pazi sad, nagovarale Karadžićeve snage da napadaju zaštićene UN-ove zone. Dokaz za tu tvrdnju je šta? Niko ozbiljan ovo ne bi ni pogledao.
karanana

#819 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by karanana »

anglosaxonfil
Kikibombona

#820 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Kikibombona »

arzuhal wrote:
karanana wrote:
nisam rusofil, sta me briga i za njih, ali ako nista, oni su barem kroz godine dosljedni onome sto zastupaju. da li trebam da zbog ovoga ljubim dupe englezima i francuzima koji su u maju 95. znali sta ce se desiti, a prije toga nas 3 godine jebavali i miteran i major. i sad nakon 20 godina im doslo u glavu zbog jadnih ubijenih bosnjaka? aha, kako da ne.
Tako je.

UN priznaje nezavisnu i suverenu BiH, a uvodi joj embargo na oružje, veže joj ruke i pušta godinama da je ubijaju.

UN oformljuje zaštićenu zonu Srebrenica i prepušta je onima koji će izvršiti genocid.

Morion, Jasuši Jakaši, Mekenzi, Mejdžor, Miteran...Za to vrijeme, dok oni gledaju kako Bosnu ubijaju, pijani Jeljcin nije znao ćunu nać' da piša...
:thumbup: :thumbup:

Rusija je tada i sada za odnose u BiH bila bitna kao lanjski snijeg. Zapad je bio snazno involviran. Ko misli da nisu mogli zaustaviti rat je obicna budala. Dokaz za to je napad Srbije na Kosovo. Ekspresno su im dali po usima i sve je zavrsilo veoma brzo. Isto tako su rat u BiH mogli zaustaviti kada su htjeli. Iz nekog razloga to su ucinili tek 1995.

Rusi su stoka kao i zapadnjaci, da se odmah razumijemo. Handre i jedni i drugi samo ako imaju priliku i interes.

Za BiH je opet vazno da se uvlaci zapadu, jer druga opcija ne postoji... Ekonomska odrzivost BiH ovisi od zapada. Za njih smo vezani i tako ce ostati.

Nema Rusija nikakve veze sa nama, niti ce imati u skorije vrijeme. Isto vazi za Kinu, Tursku.... Njemacka je car ovdje!
Kaligula I

#821 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Kaligula I »

Patriotska_Liga wrote:
karanana wrote: sad sam jugofil. sa rusofila. popravljam se. sto ti baratas terminima.
Jugofil i rusofil za naše uslove je manje više isto. Teško je naći jugofila koji nije rusofil ovdje.

Rusi/Englezi/Francuzi nisu krivi za ono što su uradile regularne vojne i policijske formacije genocidne tvorevine. Zna se ko je kriv, a tražiti krivca tamo negdje znači pasti pod uticaj velikosrpske kuhinje koja ovu priču svjesno gura kako bi skrenula pažnju sa činjenica koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
...ne mozes amnestirat nekoga ko je namjerno pustio 'zlo sa lanca'...valjda je kriv i naučnik koji namjerno pusti virus iz svog laboratorija, a ne samo virus...smijes li biti i malo objektivan...pusti euforiju...kolo sreće se okreće...danas si zadovoljan sa Britancima, a već sutra ćeš po njima pljuvat...Palestici to najbolje znaju...
LSD

#822 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Ne nagovarale, vec naredile :!: ...a to je vrlo bitna razlika
Tri ovjekovječena demona zla protiv Bosne i Bošnjaka - Rusija , Engleska i Francuska su (kao generalni sponzori svjetskog zločina u Bosni 1992-95, u sred evrope, njihove avlije i na kraju 20-tih vijeka) izdale nalog (citaj, naredile) da Srbi napadnu zastičenu zonu UN-a....citaj malo šta piše, majka mu stara.

Oca mi, ti ko da si sa Marsa pao :shock: ...a možda si glumio patriotsku ligu negdje u Manhajmu , Malmeu i slicnim strateškim položajima
Patriotska_Liga

#823 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Kikibombona wrote: Pa mi vec jesmo pod sapom zapada! Amerika i Evropa imaju potpunu kontrolu i dominaciju u BiH. Ekonomski smo apsolutno ovisni o zapadu. Prosto je nemoguce da budemo vise americki/zapadnjacki nego vec jesmo.

Sta ti znaci ovo 'turski (citaj britanski)'?

Da te podsjetim da odnosi zapada i Turske odavno nisu bili gori. Zapad handri Tursku sa Kurdima, Bajden ih direktno optuzi da saradjuju sa ISILom. Sa druge strane Erdogan izjavljuje da zapad mrzi muslimane i da uzivaju gledati mrtvu muslimansku djecu. Dakle, pale su izrazito teske rijeci, izdesavalo se svasta nesto sto dokazuje katastrofalne odnose zapada i Turske. Na kraju krajeva, Erdogan sa Putinom dogovara 'Turski tok' sto je direktan odgovor americkoj politici na BI.

BiH?

Ljudi, shvatite, mi smo jebena vukojebina bez ikakve strateske vaznosti. Sto se zanosite bezveze? Kao djeca ste, pojedini...

Trenutno se lome koplja na BI i istoku Evrope. Mi smo u tim procesima zvaka koja se vraca kao kusur. Ovdje nema love, nema nikakvog strateskog interesa za bilo koga. Kontrolisao BiH ili ne, isto ti dodje. Isto ovo se odnosi i za ostale balkanske banana drzave. Imao ih pod kontrolom ili ne, nista posebno ne dobijas i ne gubis.

Rusija nema nikakv interes u BiH. Sta bi Rusi imali od toga da kontrolisu BiH? Sta bi imali od toga da kontrolisu Srbiju? Pa ta Srbija je apsolutno nebitna za Ruse. Apsolutno, apsolutno nebitna. To sto se Srbi zavaravaju je odraz njihove gluposti i naivnosti. Srbija nema apsolutno nista ponuditi Rusiji, niti se nalazi na podrucju od strateske vaznosti, da bi za Ruse bili zanimljivi. Srbija dodje kao siljalo za ostrenje qrca, da si eto malo dizu rejting na globalnom nivou, da vode medijski rat sa zapadom... Srbija je u svemu tome zrtva...

BiH je pod kontrolom Njemacke i zapada i tako ce ostati. Nista se tu bitno nece promijeniti.
Ekonomski da, ali geopolitički ne još. Dok je manjeg entiteta ovdje biće i ruskog uticaja. Rusi su spremni da to razmijene i dižu cijenu. Slažem se da ovdje širenje uticaja nije ni blizu važno kao na ME, ali da je nevažno - nije.

Turska služi Britancima za suzbijanje širenja Njemačkog uticaja jer Britanci ne žele da Njemačka postane previše uticajna, ne treba im nova supresila koja će se u budućnosti okrenuti protiv njih jer to može. Da, svi napadaju Tursku, svi vrše pritisak... svi osim UK. Šta misliš zašto? Osim toga odnosi su lošiji nego inače ali da li toliko loši da Turska pređe na stranu Rusije i tako rizikuje sve? Naravno da ne. Turska je danas puno jača nego ranije i shodno tome traži veći uticaj što naravno ne nailazi na odobravanje ostalih.

Srbija i Srbi su bitni za Ruse jer ih mogu unovčiti na drugom mjestu, o čemu sam ranije govorio.
Patriotska_Liga

#824 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

LSD wrote:Ne nagovarale, vec naredile :!: ...a to je vrlo bitna razlika
Tri ovjekovječena demona zla protiv Bosne i Bošnjaka - Rusija , Engleska i Francuska su (kao generalni sponzori svjetskog zločina u Bosni 1992-95, u sred evrope, njihove avlije i na kraju 20-tih vijeka) izdale nalog (citaj, naredile) da Srbi napadnu zastičenu zonu UN-a....citaj malo šta piše, majka mu stara.

Oca mi, ti ko da si sa Marsa pao :shock: ...a možda si glumio patriotsku ligu negdje u Manhajmu , Malmeu i slicnim strateškim položajima
:lol:

Da ponovim, GDJE JE DOKAZ ZA TE TVRDNJE? Ne misliš valjda da je tvoj citat sam po sebi dokaz.

Dok ne ponudiš dokaz tvoja tvrdnja da su UK/FR/RU naredile napad na zaštićene zone je obična budalaština. Jadni Karadžić, on nikad ne bi napao da mu zli Britanci, Francuzi i Rusi nisu naredili :lol:

Hajde bježi.
trcicu trceci

#825 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by trcicu trceci »

:roll: :roll: drage kolege :D malo se dozovite, sta je ovo sa komentarima, valjate gluposti iskreno
Post Reply