Šta ti imaš protiv Hidžretske godine ?Maharadza wrote:U aprilu 2019. HIDŽRETSKE?!
Imenuj jednom pravim imenom stoku koja koči G4 i sav drugi napredak BiH.
Moderator: Benq
Šta ti imaš protiv Hidžretske godine ?Maharadza wrote:U aprilu 2019. HIDŽRETSKE?!
Ma 4G je maksimum koji može telefon i ostvariti. Kao što reče kolega iznad, ne postoji memorija toliko brza koja može u potpunosti iskoristiti 5G.avaks wrote:Nije sve ni u brzini, da hoće pokrivenost biti bolja kao i stabilnost...
4G brzine su po meni sasvim ok, ako se bude radilo na povećanju paketa pa da imaš neku flat opciju za normalne pare, ubilo se za vikendice.
Stik ili ruter kakav sa sim karticom/data kako već ide, ne moraš zavisiti od adsl/kablovske koji već masno naplaćuju relativno slabe brzine.
Eto i na H+ imam veće brzine nego na MojaTV, znači za neko surfanje ok (youtube, kodi, drušvene mreže).

Sve jasno ko danavaks wrote:A normalno za jedan grad od 200k stanovnika jbg, to sam naveo samo jedan primjer.
Evo koliko se ljudi samo žali na 3G u Sarajevu a i lično sam bezbroj puta grominjo' na Grbavici kad od signala imaš E pa po dvije minute ništa ne otvara
4G bi koliko toliko popravio situaciju
Prosle sedmice bio u Priboju, Telenorova 3G mreza jede nasu a i 4G da ne pricamMTV wrote:Proslo ljeto u Splitu dozivio 2 puta padanje mreze. Nista nije otvaralo.
A kad radi radi i bilo je otprilike 50/10 Mbps.
MTV wrote:Proslo ljeto u Splitu dozivio 2 puta padanje mreze. Nista nije otvaralo.
typeOnegative wrote:MTV wrote:Proslo ljeto u Splitu dozivio 2 puta padanje mreze. Nista nije otvaralo.
Ako je bilo ljetos sedmi osmi mjesec to je bio onaj pad cijele tele2 mreže.
Ovdje ce biti ko zadnji ostane struju nek iskljuci. Pa nam ni netreba 4G.beni-bu-man wrote:Prosle sedmice bio u Priboju, Telenorova 3G mreza jede nasu a i 4G da ne pricamMTV wrote:Proslo ljeto u Splitu dozivio 2 puta padanje mreze. Nista nije otvaralo.
Znas mene da sam s svojom pretplatom na eronetu zadovoljan, al et..... Valjo bi taj 4GMTV wrote:Ovdje ce biti ko zadnji ostane struju nek iskljuci. Pa nam ni netreba 4G.beni-bu-man wrote:Prosle sedmice bio u Priboju, Telenorova 3G mreza jede nasu a i 4G da ne pricamMTV wrote:Proslo ljeto u Splitu dozivio 2 puta padanje mreze. Nista nije otvaralo.
Predji na eronet i surfaj ko svak normalanavaks wrote:Ako ti 4G bud ko 3G ti ćeš 150 megabita kucat' haha
Već je on na Eronetubeni-bu-man wrote:Predji na eronet i surfaj ko svak normalanavaks wrote:Ako ti 4G bud ko 3G ti ćeš 150 megabita kucat' haha![]()
![]()