Banuj se.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.
Hvala.
Banuj se.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.
Evo, o ovome govorim.Logovan wrote:Banuj se.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.
Hvala.
Nemoj da ti ponavljam.Cherry-Cherry wrote:Evo, o ovome govorim.Logovan wrote:Banuj se.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.
Hvala.
Logovan wrote: Nemoj da ti ponavljam.
Cherry-Cherry wrote:Logovan wrote: Nemoj da ti ponavljam.e jesam se prepala
![]()
direktni wrote:

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kako neko može navijati za Sarajevo.
Na koji način je ovo isticanje vjerske pripadnosti, ako već ne sadrži vjerske simbole?ruzavjetrova wrote:Mislila sam na ovo
Ajatolah_ wrote:Na koji način je ovo isticanje vjerske pripadnosti, ako već ne sadrži vjerske simbole?ruzavjetrova wrote:Mislila sam na ovo
Nije da je ne volim, volim naravno ali nisam od onih koji se kunu samo u nju i kao ona je jedina. Belgijski kremovi su u rangu ili cak i bolji.ilkbahar wrote:Probala sve sto lici na cokoladni krem, ne valja nista os nutele. Nekontam ljude koji ne vole nuteluBarbaDue wrote:Raja jede ili nutellu ili takovo eurokrem, predlazem da probaju nesta drugo ili trećesimonese wrote:kontam Nutellu,vrh
Logovan wrote:Ne kontam kada neko potroši bruku para na alkohol, a onda se žali kako nema za kafe.
ili cigarekakavdanakneiskustvu wrote:Logovan wrote:Ne kontam kada neko potroši bruku para na alkohol, a onda se žali kako nema za kafe.
ili da nema kredita na mobitelu a ima za alkohol
Eto i to. Kažeš uzmi dvije, tri marke kredita, a stiže ti odgovor, nemam, slab sam sa parama, bla, bla, a isti dan ili za dan-dva potroši petobanku u kafani.kakavdanakneiskustvu wrote:Logovan wrote:Ne kontam kada neko potroši bruku para na alkohol, a onda se žali kako nema za kafe.
nermin9200 wrote:ili cigarekakavdanakneiskustvu wrote:Logovan wrote:Ne kontam kada neko potroši bruku para na alkohol, a onda se žali kako nema za kafe.
avetinja wrote:Ne kontam da neko može imati mobitel od milju maraka, a nikad kredita.
Tako lakše pročačkaju nos.Cherry-Cherry wrote: Ne kontam dug nokat na malom prstu kod muškarca.To je papanski nokat. U čemu je fazon?