POLJINE HILLS

salik79

#801 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

HM 2011 wrote:
salik79 wrote:
HM 2011 wrote:Kmečanje o zapošljavanju u državnom aparatu i podjeli invalidnina..... vrlo zanimljivo..... SDA dolazi na san, po noći.....

- Ljudi dragi u ovakvoj političkoj klimi i ovakvoj političkoj bari - SDA je melem, lijek, duševna hrana....

Svi za SDA - pokažimo odgovornost prema sebi - nakon toga tražimo odgovornost od SDA prema nama - i SDA će pokazati tu odgovornost jer SDA to može.....

Nemojte lutati i slabiti sami sebe -

U JEDINSTVU JE SNAGA !

Nikako da skontam - jesi li trol, los satiricar, ili puki ironicar?! :?
Podrži SDA - sve ostalo je gubljenje vremena.
Ipak trol :D
HM 2011

#802 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

shibonja wrote:hm011 ,reses na kamare,ohani covjece,ne vidish dalje od svoje njuske ,zalosno za bezstranacku raju koja gleda kako da prezivi,tvoja podrska sda je razumljiva sa strane uhljebljenog kadra,ali sa strane obicnog covjeka vi ste teska vnago koja treba uputiti u prvu izgradjenu kanalizaciju da lagano odplutate niz Fi 200 i da vam se nikad trag ne pozna,,,ide februar uskoro,pripremi se ti i tvoja bagra iz stranke da primite svu zestinu poludjele raje koja vise nece paliti institucije vec zivo meso,ne prijetim vec slutim,,,a u jedinstvu poltrona nije snaga vec strah od sutrasnjice koja ce vam doci ne glave vec funkcija ,fotelja i pogodnosti za koje se tako zestoko borite,,,,vjeruj mi ,nema vas poslije 7 Feb 2015 ..zivi bili pa vidjeli!
"funkcija ,fotelja i pogodnosti za koje se tako zestoko borite" - žalim slučaj - tek kada mi bude dodjeljena FUNKCIJA, FOTELJA I POGODNOST imaš pravo prigovoriti mi na tome a i tada dobro pazi povodom čega mi prigovaraš i nemoj generalizirati..... Do tada znaj nemam niti FUNKCIJU (javno plaćenu), niti FOTELJU (koža rukovodioc) niti POGODNOST (Sl. vozilo plaćeno putovanje i slično) - radim za drugoga za platu - nisam čak niti poslodavac......

Živ ti meni i zdrav bio - ja kad pogledam kamaru koju si ti izbacio, nestranačkost koju si ovim postom izbacio i meni te bude žao - ali usput moram ukazati na činjenicu.....
Demokratija i sloboda izbora svakog pojedinca ukazuje na to da mi na izborima BIRAMO ono što smatramo da je najbolje za nas -

Ti si predpostavljam nestranački birao i odabrao -
Ja sam promišljeno odabrao i glasao......

Tebi je u interesu da pališ, žariš, podržavaš paljenje i žarenje - jer smatraš da je to jedini način da se izraziš o problematici.....
Ja sam se o problematici izjasnio napismeno - uredno predstavio situaciju i tebi i svima - svi ste postupili kako smatrate da je najpametnije - a ja opet ponavljam -

BOŠNJACI NEMAJU VREMENA ZA EKSPERIMENTE - SVI ZA SDA - NA SVIM NIVOIMA - U JEDINSTVU JE SNAGA - POKAŽI ODGOVORNOST

P.S. dragi moj šibonja i svi ostali šibonje - postavi li mi iko pitanje ili pomisao pitanja o tome kako sam ja kao bubreg u loju - ja pozicija nekakva - nešto - hajde što ćete ispasti glupi - nego hajde što ste glupi - sebi ste -

međutim, ako išta pokušate da učinite na tu temu (da me "razvlastite" silom u svoj svojoj silnoj mudrosti)[/b] jedino što mi preostaje jeste da pucam po Vama sa namjerom da Vas ubijem, a posebno bih vam komplet bližu porodicu poubijao kada bih ustanovio da iko ima išta više od mene lično (pa radilo se o 10 KPF) a ja na tapeti optužbe koja glasi funkcija ,fotelja i pogodnosti za koje se tako zestoko borite - jer protiv tolike količine beznadežne gluposti (i uz sluačju da imaš više materijalnih sredstava od mene bezobrazluka) nema drugog rješenja....
- jer moj account ballance je 6 KM, nemam mercedesa SLRSLS, niti vilu na moru, niti dionice, niti bilo šta - živim svoj život polako se kućim, vrijedno, pregalački i pošteno radim........ - nemam je niti od SDP-a, niti od DF-a, niti od SBB-a, a niti od SDA....
Zašto sam napisao ovaku brutalnu stvar prema jednom šibonji i ostalim šibonjama - šibonja nemam poziciju u SDA -

a smatram da je jedino SDA profitabilna za sve nas - smatram da svi do jednog trebamo i moramo predati odgovornost totalnu baš SDA i tražiti od njih rezultate samo za nas - opozicija jedna velika 0....

Ovo ostalo, šupljiranje, SDP, DF, CUNAMI - prepustiti RS-u i HZHB-u neka tamo nađu podršku pa neka se vrate.....

Kad ja ovako reagujem na budalastu optužbu - kako bi tek reagovao novopečni kontraverzni privrednik koji kupi kuću na Poljine hillsu - ne bi se dobro proveli.....

Koliko Vaša plitkost ide duboko - Vama bi mercedesima SLS (dovozili su M klasom - puno troši, skupa registracija, jedna guma košta koliko nečije 4 itd.. SIROTINJA :-) ) dovozili molotove koktele da ih bacate na objekte u državnom vlasništvu..... Lokalne maharadže nečije majke i kćerke "gute" za zaposlenje i nikome niti kazne niti metka, ma niti prijetnje, pašica fino plati pivo i porciju jagnjetine i nema boljeg na svijetu od njega - počastio čitavu kafanu - "stvarno dobar čovjek" povikaše seljaci - a kada bi znali sa kojim parama - živog bi ga pojeli......

Plitko ljudi - plitko....
Last edited by HM 2011 on 07/12/2014 21:31, edited 8 times in total.
HM 2011

#803 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:
HM 2011 wrote:
salik79 wrote:

Nikako da skontam - jesi li trol, los satiricar, ili puki ironicar?! :?
Podrži SDA - sve ostalo je gubljenje vremena.
Ipak trol :D

DF promjene, Bratstvo i jedinstvo u Višegradu, cunami heroina - to je alternativa....

Plitko druže - plitko...
razonoda

#804 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

:lol: :novine: VOLI TE fahro
HM 2011

#805 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

razonoda wrote::lol: :novine: VOLI TE fahro
Što mene da voli ?

Kad smo već kod Fahre - što ne idu Fahrin toranj paliti - sad pa sad bi bili "ubiveni"......

Voli njih Fahro - ne bi na njih Fahro....
salik79

#806 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

HM 2011 wrote:

DF promjene, Bratstvo i jedinstvo u Višegradu, cunami heroina - to je alternativa....

Plitko druže - plitko...

Ne kazem da su drugi ista bolji, ali onako odoka i realno gledajuci - kome bi prije povjerovao da misli dobro ovoj zemlji i njenom/im narodu/ima - Zlatnom ljiljanu, ili misu mekinjasu tj. trezorasu?! Realno, molit cu lijepo. Kada sebi odgovoris, onda razmisli ko je na celu koje stranke (btw., veze nemam s DF-om i nisam glasao za njih ni na jednom nivou).
HM 2011

#807 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:
HM 2011 wrote:

Plitko druže - plitko...

Ne kazem da su drugi ista bolji, ali onako odoka i realno gledajuci - kome bi prije povjerovao da misli dobro ovoj zemlji i njenom/im narodu/ima - Zlatnom ljiljanu, ili misu mekinjasu tj. trezorasu?! Realno, molit cu lijepo. Kada sebi odgovoris, onda razmisli ko je na celu koje stranke (btw., veze nemam s DF-om i nisam glasao za njih ni na jednom nivou).
Bakiru Izetbegoviću sinu ratnog predsjednika Alije Izetbegovića.

Željko Komšić ima Kćerku - ta kćerka je prema važećem zakonu Trezorašica...
Bakir Izetbegović je prema tadašnjim pravilima bio Trezoraš - kako ga ti nazva.

Njegovo prisustvo pa i u Trezoru ima veću vrijednost za čitav narod od Zlatnog Ljiljana Brankovića - pitaš zašto - Trezor je bio smješten u Sarajevu - a ta djeca su često van zone ratnih dejstava.

Plitko - i za Zlatnog Ljiljana jako nisko.....

Primjera radi da je situacija bila baš burna - Željko Komšić bi morao položiti život za zaštitu života PRedsjedništva - kao što se i dešavalo - ne umanjuje vrijednost predsjednika a uvećava vrijednost žrtve vojnika - eh sad pošto je Željko Komšić bio vojnik - prigovor dat Bakiru Izetbegoviću tokom javno emitovane debate ukazuje da taj vojnik nije vrijedan najvećeg ratnog priznanja - jer je njemu to smiješno, šprda se sa tim - međutim pošto u ovoj državi stvari ne funkcionišu onako kako bi trebale - sve je stalo na tome što jeste....

A sada ti meni realno odgovori - zašto uopšte postavljaš takva pitanja - jesi li željan učenja i novih saznanja ?
Last edited by HM 2011 on 07/12/2014 21:16, edited 1 time in total.
salik79

#808 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

S tim da Zeljkova kcerka nije bila ni rodjena. A Bakir je, cini mi se, bio punoljetan, ali ga nije bilo ni na mapi. Do iza rata nisam znao ni kako izgleda. A Zeljkin i Brankovicev ljiljan nisu ni istu zemlju a kamoli cvjecaru vidjeli.
HM 2011

#809 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:S tim da Zeljkova kcerka nije bila ni rodjena. A Bakir je, cini mi se, bio punoljetan, ali ga nije bilo ni na mapi. Do iza rata nisam znao ni kako izgleda. A Zeljkin i Brankovicev ljiljan nisu ni istu zemlju a kamoli cvjecaru vidjeli.
Sa tim da je ovaj sin predsjednika a ona kćerka predsjednika i imaju u momentu sigurnosne prijetnje (što rat i jeste) - POVLAŠTEN POLOŽAJ - u odnosu na ostale i pripadnike konstitutivnih naroda.....

Hoćeš operativno: Njihova lokacija je tajna, ne idu u nabavku hrane, ne šetaju ulicama, smanjeno kretanje (skoro kao kućni pritvor) i kada idu napolje pod budnim su nadzorom a sam izlazak je podložan odobrenju šefa obezbjeđenja, nemaju pravo na privatnost....

Učešće u ratnim operacijama djece glavnokomandujućih oružanih snaga nije poželjno za samu vojsku - jer u slučaju da dođe do ranjavanja - postoji mogućnost da će doći do osvete ili nekakvih blesavih akcija sa samoubilačkim tendecijama koje dovode vojnike u bezrazložno veliki rizik, ili do veće potrošnje MTS bez strateški osnovanog cilja....

A vojska je dužna izvršavati naređenja glavnokomandujućeg.

Ima tu skoro čitava nauka.
Last edited by HM 2011 on 07/12/2014 21:22, edited 1 time in total.
razonoda

#810 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

HM 2011 wrote:
razonoda wrote::lol: :novine: VOLI TE fahro
Što mene da voli ?

Kad smo već kod Fahre - što ne idu Fahrin toranj paliti - sad pa sad bi bili "ubiveni"......

Voli njih Fahro - ne bi na njih Fahro....
:lol: :lol: ne diraj mi FAHRU dobiti ces po NOGAMA :lol:
salik79

#811 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

HM 2011 wrote:
salik79 wrote:S tim da Zeljkova kcerka nije bila ni rodjena. A Bakir je, cini mi se, bio punoljetan, ali ga nije bilo ni na mapi. Do iza rata nisam znao ni kako izgleda. A Zeljkin i Brankovicev ljiljan nisu ni istu zemlju a kamoli cvjecaru vidjeli.
Sa tim da je ovaj sin predsjednika a ona kćerka predsjednika i imaju u momentu sigurnosne prijetnje (što rat i jeste) - POVLAŠTEN POLOŽAJ - u odnosu na ostale i pripadnike konstitutivnih naroda.....
Zbog radi cega, molit cu lijepo?! :? Zasto je njegova sigurnost (kao punoljetne osobe, koja ne bi trebala imati veze s funkcijom njegovog oca u datom momentu), bila od krucijalne vaznosti za ratom zahvacenu RBiH?!
HM 2011

#812 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:
HM 2011 wrote:
Zbog radi cega, molit cu lijepo?! :? Zasto je njegova sigurnost (kao punoljetne osobe, koja ne bi trebala imati veze s funkcijom njegovog oca u datom momentu), bila od krucijalne vaznosti za ratom zahvacenu RBiH?!

Hoćeš operativno: Njihova lokacija je tajna, ne idu u nabavku hrane, ne šetaju ulicama, smanjeno kretanje (skoro kao kućni pritvor) i kada idu napolje pod budnim su nadzorom a sam izlazak je podložan odobrenju šefa obezbjeđenja, nemaju pravo na privatnost....

Učešće u ratnim operacijama djece glavnokomandujućih oružanih snaga nije poželjno za samu vojsku - jer u slučaju da dođe do ranjavanja - postoji mogućnost da će doći do osvete ili nekakvih blesavih akcija sa samoubilačkim tendecijama koje dovode vojnike u bezrazložno veliki rizik, ili do veće potrošnje MTS bez strateški osnovanog cilja....

Zarobljavanje istoga bi bilo izrazito jak token za pregovaranje - a smaknuće istoga izrauzito jak psihički udarac za glavnokomandujućeg....

Psihološki moment - jedini muški sin - nasljednik loze itd....

Ima tu skoro čitava nauka - a ti si željan znanja ?
salik79

#813 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

Rekoh ti, odavno punoljetna osoba, koja duzi period ne zivi u istom domacinstvu kao i otac, koji je predsjednik, ne bi trebala uzivati tolike privilegije, a pogotovo ne u ratom zahvacenoj domovini. Da je imalo moralna osoba, sam bi insistirao na stavljanju na raspolaganje ARBiH, u cilju obrane domovine. Kako su od drugih visokopozicioniranih osoba djeca bila aktivni pripadnici ARBiH. Neki, cak, i odmah nakon nastupanja punoljetstva.
HM 2011

#814 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:Rekoh ti, odavno punoljetna osoba, koja duzi period ne zivi u istom domacinstvu kao i otac, koji je predsjednik, ne bi trebala uzivati tolike privilegije, a pogotovo ne u ratom zahvacenoj domovini. Da je imalo moralna osoba, sam bi insistirao na stavljanju na raspolaganje ARBiH, u cilju obrane domovine. Kako su od drugih visokopozicioniranih osoba djeca bila aktivni pripadnici ARBiH. Neki, cak, i odmah nakon nastupanja punoljetstva.
Ja pak to ne bih nikada dopustio i to u opštem interesu a najviše u interesu te vojske....

Jedino kada bi se radilo o nekom specijalisti tipa SEAL-s ili slično - a opet bi tada gledao šta sa njim..... (vidi primjer JW Busha)

Ali tu se ja i ti razlikujemo (plitko)

i JWBush je bio u mornarici, kao i otac mu - otac je učestvovao u ratnim operacijama - a J.W. i nije (vodio se u evidenciji kao raspoređen ali nekako su mu rute leta bile izvan dometa SAM-a)......

Ali mogu ti reći da si uporan....... Reci mi jesi naučio šta novo ?
salik79

#815 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

HM 2011 wrote:
salik79 wrote:Rekoh ti, odavno punoljetna osoba, koja duzi period ne zivi u istom domacinstvu kao i otac, koji je predsjednik, ne bi trebala uzivati tolike privilegije, a pogotovo ne u ratom zahvacenoj domovini. Da je imalo moralna osoba, sam bi insistirao na stavljanju na raspolaganje ARBiH, u cilju obrane domovine. Kako su od drugih visokopozicioniranih osoba djeca bila aktivni pripadnici ARBiH. Neki, cak, i odmah nakon nastupanja punoljetstva.
Ja pak to ne bih nikada dopustio i to u opštem interesu....

Ali tu se ja i ti razlikujemo.

i JWBush je bio u mornarici, kao i otac mu - otac je učestvovao u ratnim operacijama - a J.W. i nije (vodio se u evidenciji kao raspoređen ali nekako su mu rute leta bile izvan dometa SAM-a)......

Bushovci me ne zanimaju, ni kao ljudi niti kao drzavnici. Govorim o BiH. U opcem interesu bi bilo, a i iz moralnih razloga, da se je stavio na raspolaganje ARBiH. S time bi zacepio usta onima koji su govorili o protekciji, nepotizmu i inim izmima. S druge strane taj postupak bi dao morala ostalim vojnicima, a raznoraznim babinim sinovima rampu u izbjegavanju vojne obaveze.

Kontas li o cemu pisem?
HM 2011

#816 Re: POLJINE HILLS

Post by HM 2011 »

salik79 wrote:
HM 2011 wrote:
Ja pak to ne bih nikada dopustio i to u opštem interesu....

Ali tu se ja i ti razlikujemo.

Bushowci me ne zanimaju, ni kao ljudi niti kao drzavnici. Govorim o BiH. U opcem interesu bi bilo, a i iz moralnih razloga, da se je stavio na raspolaganje ARBiH. S time bi zacepio, usta onima koji su govorili o protekciji, nepotizmu i inim izmima. S druge strane, dalo bi morala ostalim vojnicima, a raznoraznim babinim sinovima rampu u izbjegavanju vojne obaveze.

Kontas li o cemu pisem?
Razumijem šta mi govoriš ali argument uopšte nema mjesta - ratovi se ne vode kopljima pa ko može nositi koplje neka stane u vrstu - sa kopljima ima smisla..... Sa vatrenim oružijem - NEMA !
Djete od tri godine koje nema snage da nategne luk - te danas može ucmekati na mrtvo vatrenim oružijem i to je čitava istina.

Kakva god tradicija ili bilo šta vuklo na tu stranu pa čak i predsjednik lično da želi to da radi - trebao bi i morao bi biti spriječen u tom naumu.
salik79

#817 Re: POLJINE HILLS

Post by salik79 »

Odgovor ti je na nivou "veze s vezom". :-)
VjecitiStudent

#818 Re: POLJINE HILLS

Post by VjecitiStudent »

HM 2011 wrote:

Ima tu skoro čitava nauka.
Čerčilov sin bio u specijalnim jedinicama u II svj. ratu, poslan bio u jugoslovensku vukojebinu, skakao padobranom na komadićak neokupirane teritorije.
Žarko Broz, Titov sin, bio oficir Crvene armije, izgubio ruku, bio dva puta odlikovan.

Također
Prince Harry, a member of the Household Cavalry, was deployed to Afghanistan in late 2007. His tour was subject to a media blackout, which was broken in February 2008, 10 weeks into his deployment. Harry acted as a tactical air controller and also went out on foot patrol. He returned to Helmand in September 2012 as an Apache helicopter pilot.
Jedino je princ Bakir bio pobjegulja.
Drinski

#819 Re: POLJINE HILLS

Post by Drinski »

VjecitiStudent wrote: Prince Harry, a member of the Household Cavalry, was deployed to Afghanistan in late 2007. His tour was subject to a media blackout, which was broken in February 2008, 10 weeks into his deployment. Harry acted as a tactical air controller and also went out on foot patrol. He returned to Helmand in September 2012 as an Apache helicopter pilot.
Da.
I Hilari bjezala od snajpera po Tuzli.
VjecitiStudent

#820 Re: POLJINE HILLS

Post by VjecitiStudent »

Drinski wrote:
VjecitiStudent wrote: Prince Harry, a member of the Household Cavalry, was deployed to Afghanistan in late 2007. His tour was subject to a media blackout, which was broken in February 2008, 10 weeks into his deployment. Harry acted as a tactical air controller and also went out on foot patrol. He returned to Helmand in September 2012 as an Apache helicopter pilot.
Da.
Hilari je slagala i bila provaljena od strane domaćih novinara u roku od sat vremena.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02989.html

Princ Hari jeste bio u Afganistanu, princ Bakir je cijeli rat proveo u podrumu.
Drinski

#821 Re: POLJINE HILLS

Post by Drinski »

VjecitiStudent wrote:
Drinski wrote:
Da.
Hilari je slagala i bila provaljena od strane domaćih novinara u roku od sat vremena.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02989.html

Princ Hari jeste bio u Afganistanu....
Jeste, a gdje bio je, sta je radio... :lol: :lol: :lol:

Neki dan zena prozva one Obamine kćerke da se oblači ko da idu u disko i zaradi otkaz.
sumirprimus

#822 Re: POLJINE HILLS

Post by sumirprimus »

zaboravli ste staljina i njegovog sina... :D
sumirprimus

#823 Re: POLJINE HILLS

Post by sumirprimus »

međutim, ako išta pokušate da učinite na tu temu (da me "razvlastite" silom u svoj svojoj silnoj mudrosti) jedino što mi preostaje jeste da pucam po Vama sa namjerom da Vas ubijem, a posebno bih vam komplet bližu porodicu poubijao kada bih ustanovio da iko ima išta više od mene lično (pa radilo se o 10 KPF) a ja na tapeti optužbe koja glasi funkcija ,fotelja i pogodnosti za koje se tako zestoko borite - jer protiv tolike količine beznadežne gluposti (i uz sluačju da imaš više materijalnih sredstava od mene bezobrazluka) nema drugog rješenja.... [/b]
- jer moj account ballance je 6 KM, nemam mercedesa SLRSLS, niti vilu na moru, niti dionice, niti bilo šta - živim svoj život polako se kućim, vrijedno, pregalački i pošteno radim........ - nemam je niti od SDP-a, niti od DF-a, niti od SBB-a, a niti od SDA....
Zašto sam napisao ovaku brutalnu stvar prema jednom šibonji i ostalim šibonjama - šibonja nemam poziciju u SDA -
dont andrstend..pliz iksplejn.. :shock:
sto ovo druze?misim jebes ba i stranke i politiku,sloboda izbora,kako brzo dodjemo do ovoga?
ultima_palabra

#824 Re: POLJINE HILLS

Post by ultima_palabra »

The BEN10 wrote:
MHAB wrote:Pa zar i u prošlosti nije bilo naselja u gradu (na primjer donje Ciglane ili vile na Breci) ili zgrada (prvo mi pada na pamet Karingtonka) koje su bile doživljavane kao elitne i u kojima su mogli dobiti stan samo odabrani. Tada je država pravila te stanove dakle finansirali su ih svi građani, ali su ih samo odabrani mogli dobiti iako ih nisu platili. Za običan narod je bilo Alipašino, Dobrinja, Otes i sl. U slučaju Poljine Hills će svi morati platiti svoj stan (kuću). Za sve drugo postoji sud pa ako su pare nelegalne nek hapse i sude svakog ko ima nešto nelegalno stečenonod investitora do potencijalnih kupaca....
Upravo tako - svi smo finansirali izgradnju stanova za visokopozicionirane članove Partije, koji su dobijali stanove na Ciglanama i drugim elitnim naseljima po 80m2 i više. Ali glupe ovčice nikako da to shvate. Ovdje je više nego očigledno da se radi o PRIVATNOM NOVCU, i da privatnik ima pravo da kupi koliko hoće i da napravi od njega šta hoće.
Porijeklo novca - odličan primjer je neko naveo za Abramoviča. Evo, hajdete nam pokažite kako je Roman zaradio prvi milion. Jedan od najpoznatijih na svijetu, po tvojoj logici mora se znati trag svakoj rublji koju je uložio.
Mislim, ovdje ima trollova levela expert. :lol:
Wow, visokopozicionirani članovi partije (koji su obično bili i narodni heroji koji su krvarili gaće po gudurama 4 godine) dobivali stanove od čak 80 m2? :shock:

A otkako je upaljeno svjetlo, jedan bivši goljo Čaušević za 5-6 godina direktorskog mandata kupi 10 stanova i 15 poslovnih prostora u centru grada...
The BEN10

#825 Re: POLJINE HILLS

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:Wow, visokopozicionirani članovi partije (koji su obično bili i narodni heroji koji su krvarili gaće po gudurama 4 godine) dobivali stanove od čak 80 m2?
Tako je sinko, tako je - pričamo o herojima iz skupštinskih klupa CKSKBiH.
Btw, znam za slučajeve da su u pojedinim srpskim selima nakon rata i konji dobijali penziju. Kao aktivni učesnici rata. :oops:
Post Reply