Najviše zavisi od redovne ili neredovne upotrebe.prog321 wrote:Trebalo bi uvesti neke univerzalne standarde za procjenu velicine picke ?
To sto prica Ramke ima istine.
Poznavao sam sitne tek metar i zilet ispod 25 g i velicina (I) je bila proporcionalno veca od nekih starijih , visih zena. Tako da nisam mogao prokuziti pravilo. Mozda neko zna ?
Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#801 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
- Euridika
- Globalna šefica
#802 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Podsjeti me da smo pričali prije par mjeseci o ovom. Neko je predlagao da se koriste dubinomjeri i slične sprave za mjerenje dužine i širine... bile su čak i slike spravica...prog321 wrote:Trebalo bi uvesti neke univerzalne standarde za procjenu velicine picke ?
To sto prica Ramke ima istine.
Poznavao sam sitne tek metar i zilet ispod 25 g i velicina (I) je bila proporcionalno veca od nekih starijih , visih zena. Tako da nisam mogao prokuziti pravilo. Mozda neko zna ?
- Euridika
- Globalna šefica
#803 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
I na stručnoj kafi je potreban nadzor...supercali wrote:Eureka ovo je strucna kafa a ne besjeda
- Euridika
- Globalna šefica
#804 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Danas sam još premlada... možda do sutra naučim...Ramzess Veliki wrote:Zgodinama se dozna da limunov sok skuplja ...
- supercali
#805 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
A vi nikako da pokupite finte od majstoraEuridika wrote:I na stručnoj kafi je potreban nadzor...supercali wrote:Eureka ovo je strucna kafa a ne besjeda... jooj, jest nezgodno kad se previše družiš s inženjerima, sve finte pokupiš...
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#806 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pa kako kad majstora nikad nema? A i kad je tu, dijeli svoju pamet sa prvim do sebe... inženjerom...supercali wrote:A vi nikako da pokupite finte od majstoraEuridika wrote:I na stručnoj kafi je potreban nadzor...... jooj, jest nezgodno kad se previše družiš s inženjerima, sve finte pokupiš...
![]()
- supercali
#807 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pa da mu prenese velike tajne velikih majstora da se malo odmakne od inzinjerstvaEuridika wrote:Pa kako kad majstora nikad nema? A i kad je tu, dijeli svoju pamet sa prvim do sebe... inženjerom...supercali wrote:A vi nikako da pokupite finte od majstoraEuridika wrote:I na stručnoj kafi je potreban nadzor...... jooj, jest nezgodno kad se previše družiš s inženjerima, sve finte pokupiš...
![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#808 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
nije u skladu sa temom ali eto da kazem...
cizma,lavor,jama,bunar,rupa. samo neki od pogrdnih naziva za zenski polni organ,nazalost.
svi bi htjeli da meću negdje i nekome a onda zauzvrat bi htjeli nevinu djevojku/damu u krevetu, da joj se pokaze sta ˝znas˝.
zamolio bi dame da napisu svoje pogrdne nazive, izreke za majusne cundarice.
napisite takodjer koliko ste puta lazirali orgazam da bi se ˝ku*onja˝ osjecao ugodno i sretno.
valjda me neko razumio sta sam zelio reci.
lp
cizma,lavor,jama,bunar,rupa. samo neki od pogrdnih naziva za zenski polni organ,nazalost.
svi bi htjeli da meću negdje i nekome a onda zauzvrat bi htjeli nevinu djevojku/damu u krevetu, da joj se pokaze sta ˝znas˝.
napisite takodjer koliko ste puta lazirali orgazam da bi se ˝ku*onja˝ osjecao ugodno i sretno.
lp
- Euridika
- Globalna šefica
#809 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Nije moj, ali je popularan: smoki.heat wrote:zamolio bi dame da napisu svoje pogrdne nazive, izreke za majusne cundarice.
- Dr Kova
#810 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
radiš ti šta na tom poslu?Euridika wrote: Nije moj, ali je popularan: smoki.
- heat
#811 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Euridika wrote: Nije moj, ali je popularan: smoki.
a cifra laziranja ?
- Euridika
- Globalna šefica
#812 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Trenutno ne, ali svakako je kraj radnog dana...Buckethead wrote:radiš ti šta na tom poslu?Euridika wrote: Nije moj, ali je popularan: smoki.![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#813 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
U principu ne lažiram. Ako već nije pošlo kako treba, pokušam ublažiti situaciju da ne ispadne da je neko kriv. Doduše, ima veze i s tim kako biram partnere (emotivne veze i sl.), pa mi je tu bitno kako se partner osjeća i tokom odnosa i poslije njega...heat wrote:Euridika wrote: Nije moj, ali je popularan: smoki.![]()
a cifra laziranja ?
- heat
#814 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
aferim !Euridika wrote: U principu ne lažiram. Ako već nije pošlo kako treba, pokušam ublažiti situaciju da ne ispadne da je neko kriv. Doduše, ima veze i s tim kako biram partnere (emotivne veze i sl.), pa mi je tu bitno kako se partner osjeća i tokom odnosa i poslije njega...
a sta znaci ublaziti ? glava me boli, imam zgaravicu ? upala pupka?
- Ramzess Veliki
#815 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja nemam takvih pogrdnih izraza.heat wrote:nije u skladu sa temom ali eto da kazem...
Valjda ih izmišljaju momci sa malim ćundaricama ...
- Euridika
- Globalna šefica
#816 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
To su izgovori...heat wrote:a sta znaci ublaziti ? glava me boli, imam zgaravicu ? upala pupka?
Ma ne, jednostavno se postavim kao da je to jedna od situacija koja se dešava ponekad... kao i sve drugo u životu. Sljedeći put bude bolje!
- Asta
#817 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
To "dama u krevetu" je li znaci isto sta i "gospodin u krevetu"?heat wrote:nije u skladu sa temom ali eto da kazem...
lp
Imena ne znam na nasem jeziku.
Nikad nisam lazirala orgazam, jednostavno sam iskrena i kazem. Mada moram priznati da mi se to desilo svega nekoliko puta. U emotivnoj vezi u kojoj sam dugo bila tj. u braku nikad mi se nije desilo. Da li je bila u pitanju ljubav ili je cista hemija ne znam.
Nisam nikad razmisljala kako ce se on osjecati poslije, jer te mi veze nisu nista znacile, mozda sam sebicna ali eto tako je.
Zato i rekoh "gospodin u krevetu" to je onaj sto tacno zna i osjeti sta zeni treba i nikad "ne zakaze"
- Ramzess Veliki
#818 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
A mi inžinjeri i project manageri u krevetu? Nas niko nizašta ne pita ...Asta wrote:To "dama u krevetu" je li znaci isto sta i "gospodin u krevetu"?
Nikad nisam lazirala orgazam, jednostavno sam iskrena i kazem. Mada moram priznati da mi se to desilo svega nekoliko puta. U emotivnoj vezi u kojoj sam dugo bila tj. u braku nikad mi se nije desilo. Da li je bila u pitanju ljubav ili je cista hemija ne znam.
Nisam nikad razmisljala kako ce se on osjecati poslije, jer te mi veze nisu nista znacile, mozda sam sebicna ali eto tako je.
Zato i rekoh "gospodin u krevetu" to je onaj sto tacno zna i osjeti sta zeni treba i nikad "ne zakaze"
-
Sunny-7
#819 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Jos niko ne isprica vic o tehnicaru i inzinjeru

- heat
#820 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
nemam ni ja ali procita se i cuje se svasta..Ramzess Veliki wrote:Ja nemam takvih pogrdnih izraza.heat wrote:nije u skladu sa temom ali eto da kazem...
Valjda ih izmišljaju momci sa malim ćundaricama ...
- heat
#821 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Svaka castEuridika wrote:To su izgovori...heat wrote:a sta znaci ublaziti ? glava me boli, imam zgaravicu ? upala pupka?... za izbjegavanje odnosa...
Ma ne, jednostavno se postavim kao da je to jedna od situacija koja se dešava ponekad... kao i sve drugo u životu. Sljedeći put bude bolje!
- Euridika
- Globalna šefica
#822 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Tebe niko nizašta ne pita? Da samo znaš kako ti zavidim, ljubomorna sam...Ramzess Veliki wrote:A mi inžinjeri i project manageri u krevetu? Nas niko nizašta ne pita ...
Mene su i na bolovanju, u krevetu (!), zvali za sve i svašta... Čak su me i optužili za neke greške...
- Euridika
- Globalna šefica
#823 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Samo ti daj... Imamo na temi i inžinjera i tehničara... A bogami naleti i pokoji majstor...Sunny-7 wrote:Jos niko ne isprica vic o tehnicaru i inzinjeru![]()
- Asta
#824 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Pa ja vi inzenjeri to dobro radite, onako planski, proracunato i ispravno projektovano.Ramzess Veliki wrote:A mi inžinjeri i project manageri u krevetu? Nas niko nizašta ne pita ...Asta wrote:To "dama u krevetu" je li znaci isto sta i "gospodin u krevetu"?
- heat
#825 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
dama,zena,djevojka, pa gdje se ko pronadje.Asta wrote:To "dama u krevetu" je li znaci isto sta i "gospodin u krevetu"?heat wrote:nije u skladu sa temom ali eto da kazem...
lp
napisao sam gore navedeno jer mi se gade pljuvanja i omalovazavanje drugog, drugacijeg.
Nisi sebicna, samo iskrena.
Hvala