Razmontirat će nas k'o Yugu 45. Mi se sada kao trebamo vaditi protiv Belgije.Šibicar wrote:Vels je karina,ali nas vile pasr puta pronosaše i protiv ovakvih karinaša,mislim da će nas Belgija pregaziti u Zenici...
Vuglonja mrš u pm zajedno sa Hadžićem i Tinom i Vršajevićem,povedi ih u Marsej i osvojite ligu prvaka samo se više goni što dalje od reprezantacije....
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Drvosjeca iz Dejcica
#801 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 10/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
- SaNsEo
#802 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS
PS: ono zaboravimo to da je rodzak i ostale stavri , ja nisam mogao da skontam sta je njegov zadatak na terenu , bio je u senestercu skoro non stop , znaci 3 spica imali ali koji racku od toga kad im nema ko dati loptu
PS: ono zaboravimo to da je rodzak i ostale stavri , ja nisam mogao da skontam sta je njegov zadatak na terenu , bio je u senestercu skoro non stop , znaci 3 spica imali ali koji racku od toga kad im nema ko dati loptu
- luckylaka
#803 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
SvakA cast momcima 
- SaNsEo
#804 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
lacky cast na cemu ?luckylaka wrote:SvakA cast momcima
-
Baresi 6
#805 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
prnuli smo u šišu. mozda uspijemo baraz izborit. ekipa izgleda nekako mrtvo bezidejno, nema vodje, nema ideje, nema atmosfere. svaka cast dzeki, ali nije on za kapitena, nije on taj tip.
- ZOCH
#806 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ima! Sjajan mladi talent od Zejnebe i Rasima, mladi Almir, kojeg su roditelji dobili 2004 godine u gelzenkirhenu. Iz Denvera, Selimovic ENVERA!bull21 wrote:Imal' iko drugi sem ovog lulićaStargate Punk wrote:Znači protiv Belgije ovako nekako:
Begović
Mujdža, Šunjić, Hadžić, Lulić
Bešić, Medunjanin
Hajrović (Višća), Pjanić, Sušić
Ibišević
4-1 za Belgiju.
-
Tuzla111
#807 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovo meni izgleda kao iz doba Sliskovica.
Imacemo minimalne sanse za baraz sve do kraja kvalifikacija, tek toliko da Safet ostane na klupi, i onda u zadnjoj utakmici se necemo plasirati na evropsko jer necemo biti ti koji odlucuju o nasoj sudbini, zavisicemo od drugih rezultata.
Odlazi pakas od trenera koji nikad ne prizna gresku i nakon svake tekme je izjava:
''Da opet igramo ne bi nista mjenjao''
to samo dovoljno govori koji je to umjetnik.
Imacemo minimalne sanse za baraz sve do kraja kvalifikacija, tek toliko da Safet ostane na klupi, i onda u zadnjoj utakmici se necemo plasirati na evropsko jer necemo biti ti koji odlucuju o nasoj sudbini, zavisicemo od drugih rezultata.
Odlazi pakas od trenera koji nikad ne prizna gresku i nakon svake tekme je izjava:
''Da opet igramo ne bi nista mjenjao''
to samo dovoljno govori koji je to umjetnik.
-
marschall
#809 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
znaci ovako:
andora 6
izrael 6
wels 4
kipar 3
belgija ne racunamo. znaci sta je moguce sa 19 bodova?
andora 6
izrael 6
wels 4
kipar 3
-
zetareticula
#810 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tabel izgleda kao 1998
dobri smo imamo 1 bod
- mirsek
#811 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Lakse mi je palo ono razvaljivanje od portugala od 6-2 nego ovo susicevo forsiranja bratica, germanije i taktiku. Pa lik nam ujeba sve sto stvarali prosla 2 ciklusa.
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
- Sinapsa
#812 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ljudi moji, dajte malo optimizma...ako nas je Kipar mogo naguzit, onda nam i Belgija moze popusit...bull21 wrote:I što je najgore sad je sebi zacementirao poziciju do kraja kvalifikacija pričom da je Kipar bio kiks, da smo dali sve od sebe protiv Velsa ali da nismo imali sreće (isto će i kad nas Belgija naguzi sa 3-4:0)LSD wrote:Safet nas je oprostio od iste vec u prva dva kola
Ja vjerujem u cuda...Belgiju na belegiju....
-
TheMule
#813 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Dobro Besic je dobar defanzivno, ali naprijed jako los. Ima los dugi pas, los sut. Od njega se ocekuje da malo djeli pasove, ne da dodaje Pjanicu koji je 5 metara udaljen. Zbog defanzive bi mu dao prolaznu, ali nije on tako dobar da mu se pisu epske pjesmebull21 wrote:Al' ga ti usra, fakat mi nije jasno šta si ti gledao... Bešić pomeo Balea u par navrata, momak je najbolji danas bio na terenuTheMule wrote:Sunjic, Begovic i Medjunanin i sudija impresivni, ostali ispod svakog nivoa; ni jedan ne zasluzuje vise 4 za ocjenu, cak ni Pjanic. Susic sjedi jedanTvrtko II Kotromanić wrote: koju si ti utakmicu gledao
mogli smo 2 gola primiti zbog njega, prvi put Sunjic spasio (odigrao super vcrs inace) drugi put onaj njihov kapiten fulio
-
hau jes no
#814 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
da smeta dzeki u 16ercu, 3 lopte mu je maznuoSaNsEo wrote:moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS
-
Mirza007
#815 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jeste, stvarno je bio dobar. Jedino sam se pobojao sam se da ce svirati penal na Bale-om na kraju ali je vidio da je bilo rame u rame (inace je tu Sunjic Hadzicu glavu spasio posto ga je Bale vec bio izlevatio na njegovoj strani).5 0 5 wrote:sudija je bio odlican.
- Šibicar
#816 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
SaNsEo wrote:moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS
Smetalo na terenu,tu mu je poziciju amidža dodijelio i ne pomišljajući da ga zamijeni iako se iz aviona vidi da je bukvalno uguran na teren jer mu je pozicija na terenu besmislena.
- agnostic_front
#817 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Djevojko draga, ti nisi svjesna šta je grotlo Biliong polja, Zmajevo gnijezdo. Bilino polje još ne zna za porazamiliana wrote:Komentator truba ni sam ne zna sta prica ,neka nam je bog na pomoci kod Belgije bolja je od Walesa ako nista .
- Idemedosumom
#818 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ja sam zadovoljan, sve u svemu. Treba uzeti u obzir da nam nekoliko igraca fali, te da ponovo nismo imali srece.
Wales je bio fizicki mnogo jaci, brzi, skoro su sve duele dobili. Mi smo imali tehniku na svojoj strani, napravili smo vise prilika nego oni, al ipak je to malo (ako uzmemo u obzir kako smo igrali proslih kv.)
Razumijem da Bratić nije popularan zbog papeta, ali meni licno je sven-tin dobro odigrao, dok mi je Pjanic skroz podbacio.
Ocekujem inshaAllah pobjedu protiv Belgije, makar se cijeli forum ne slagao samnom.

Wales je bio fizicki mnogo jaci, brzi, skoro su sve duele dobili. Mi smo imali tehniku na svojoj strani, napravili smo vise prilika nego oni, al ipak je to malo (ako uzmemo u obzir kako smo igrali proslih kv.)
Razumijem da Bratić nije popularan zbog papeta, ali meni licno je sven-tin dobro odigrao, dok mi je Pjanic skroz podbacio.
Ocekujem inshaAllah pobjedu protiv Belgije, makar se cijeli forum ne slagao samnom.
- Drvosjeca iz Dejcica
#819 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jes ima da se useru Belgijanci, da predaju utakmicu bez borbe. Još kada im u dva ujutro zalupaju šerpama ispod prozora ihaaha ima da ih uzmemo 10:0.agnostic_front wrote:Djevojko draga, ti nisi svjesna šta je grotlo Biliong polja, Zmajevo gnijezdo. Bilino polje još ne zna za porazamiliana wrote:Komentator truba ni sam ne zna sta prica ,neka nam je bog na pomoci kod Belgije bolja je od Walesa ako nista .
-
golman
#820 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sad treba napraviti smjenu generacija.
-
cindrlimindrli
#821 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Razbili smo ih, ubili, zgazili...al' nece u gol da se na glavu nasadis. Picke se povukle kasnije k'o zadnji levati kad su vidjeli kako se igra na sake. Momcima svaka cast, Vedo jebo je tito podigni je pod precku drugi put!
-
LSD
#822 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
marschall wrote:znaci ovako:
andora 6
izrael 6
wels 4
kipar 3
ma jašta....mi se samo trebamo pojaviti na terenu, a oni ce sami sebi zabijati golove (ako nas slucajno ne bude išlo).
jedino Andora 6 bodova
Izrael 3 ili 4 maximalno
Vels , vjerovatno neriješeno ili možda poraz ako im se vrate Ramsey i Allen (i veceras su nas vile nosale, jer one njihove dvije šanse iz peterca su bili SF promašaji)
Kipar- to možemo do boda...ali ako su nas mlatnuli u sred Zenice, mogu i u Nikoziji glat.
pa ti sad izracunaj bodove
rekoh, mi smo se vec halalili od Eura
Last edited by LSD on 10/10/2014 23:06, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#823 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Reci da se zajebaješ?Idemedosumom wrote:Ja sam zadovoljan, sve u svemu. Treba uzeti u obzir da nam nekoliko igraca fali, te da ponovo nismo imali srece.
![]()
![]()
- trcicu trceci
#824 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Igra Dzeko u ponedjeljak 
- SStijena
#825 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Satraće nas Belgija.Mi možemo kantati samo ekipe tipa Lihtenštajn,Luksemburg,Latvija i ostale Luzere i tješiti se da smo nešta