Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Drvosjeca iz Dejcica

#801 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Šibicar wrote:Vels je karina,ali nas vile pasr puta pronosaše i protiv ovakvih karinaša,mislim da će nas Belgija pregaziti u Zenici...

Vuglonja mrš u pm zajedno sa Hadžićem i Tinom i Vršajevićem,povedi ih u Marsej i osvojite ligu prvaka samo se više goni što dalje od reprezantacije....
Razmontirat će nas k'o Yugu 45. Mi se sada kao trebamo vaditi protiv Belgije. :-x uzhtejtajktzrkzrk,azhrm,,mrzhm,arm,rzhm,fzhm,m,azhrm,ahm,hfm,h, :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala: :lala:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 10/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
SaNsEo

#802 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SaNsEo »

moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS

PS: ono zaboravimo to da je rodzak i ostale stavri , ja nisam mogao da skontam sta je njegov zadatak na terenu , bio je u senestercu skoro non stop , znaci 3 spica imali ali koji racku od toga kad im nema ko dati loptu :-)
luckylaka

#803 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

SvakA cast momcima :bih:
SaNsEo

#804 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SaNsEo »

luckylaka wrote:SvakA cast momcima :bih:
lacky cast na cemu ?
Baresi 6

#805 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Baresi 6 »

prnuli smo u šišu. mozda uspijemo baraz izborit. ekipa izgleda nekako mrtvo bezidejno, nema vodje, nema ideje, nema atmosfere. svaka cast dzeki, ali nije on za kapitena, nije on taj tip.
ZOCH

#806 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by ZOCH »

bull21 wrote:
Stargate Punk wrote:Znači protiv Belgije ovako nekako:
Begović
Mujdža, Šunjić, Hadžić, Lulić
Bešić, Medunjanin
Hajrović (Višća), Pjanić, Sušić
Ibišević

4-1 za Belgiju.
Imal' iko drugi sem ovog lulića :sad:
Ima! Sjajan mladi talent od Zejnebe i Rasima, mladi Almir, kojeg su roditelji dobili 2004 godine u gelzenkirhenu. Iz Denvera, Selimovic ENVERA! :D
Tuzla111

#807 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tuzla111 »

Ovo meni izgleda kao iz doba Sliskovica.
Imacemo minimalne sanse za baraz sve do kraja kvalifikacija, tek toliko da Safet ostane na klupi, i onda u zadnjoj utakmici se necemo plasirati na evropsko jer necemo biti ti koji odlucuju o nasoj sudbini, zavisicemo od drugih rezultata.

Odlazi pakas od trenera koji nikad ne prizna gresku i nakon svake tekme je izjava:
''Da opet igramo ne bi nista mjenjao''
to samo dovoljno govori koji je to umjetnik.
Maharadza

#808 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Maharadza »

Image

:oops:
marschall

#809 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by marschall »

znaci ovako:

andora 6
izrael 6
wels 4
kipar 3

belgija ne racunamo. znaci sta je moguce sa 19 bodova?
zetareticula

#810 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zetareticula »

Tabel izgleda kao 1998 :-) dobri smo imamo 1 bod
mirsek

#811 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by mirsek »

Lakse mi je palo ono razvaljivanje od portugala od 6-2 nego ovo susicevo forsiranja bratica, germanije i taktiku. Pa lik nam ujeba sve sto stvarali prosla 2 ciklusa.

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Sinapsa

#812 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Sinapsa »

bull21 wrote:
LSD wrote:Safet nas je oprostio od iste vec u prva dva kola
I što je najgore sad je sebi zacementirao poziciju do kraja kvalifikacija pričom da je Kipar bio kiks, da smo dali sve od sebe protiv Velsa ali da nismo imali sreće (isto će i kad nas Belgija naguzi sa 3-4:0)
Ljudi moji, dajte malo optimizma...ako nas je Kipar mogo naguzit, onda nam i Belgija moze popusit...
Ja vjerujem u cuda...Belgiju na belegiju.... :D
TheMule

#813 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by TheMule »

bull21 wrote:
TheMule wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote: koju si ti utakmicu gledao
mogli smo 2 gola primiti zbog njega, prvi put Sunjic spasio (odigrao super vcrs inace) drugi put onaj njihov kapiten fulio
Sunjic, Begovic i Medjunanin i sudija impresivni, ostali ispod svakog nivoa; ni jedan ne zasluzuje vise 4 za ocjenu, cak ni Pjanic. Susic sjedi jedan
Al' ga ti usra, fakat mi nije jasno šta si ti gledao... Bešić pomeo Balea u par navrata, momak je najbolji danas bio na terenu :roll:
Dobro Besic je dobar defanzivno, ali naprijed jako los. Ima los dugi pas, los sut. Od njega se ocekuje da malo djeli pasove, ne da dodaje Pjanicu koji je 5 metara udaljen. Zbog defanzive bi mu dao prolaznu, ali nije on tako dobar da mu se pisu epske pjesme
hau jes no

#814 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hau jes no »

SaNsEo wrote:moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS

PS: ono zaboravimo to da je rodzak i ostale stavri , ja nisam mogao da skontam sta je njegov zadatak na terenu , bio je u senestercu skoro non stop , znaci 3 spica imali ali koji racku od toga kad im nema ko dati loptu :-)
da smeta dzeki u 16ercu, 3 lopte mu je maznuo
Mirza007

#815 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mirza007 »

5 0 5 wrote:sudija je bio odlican.
Jeste, stvarno je bio dobar. Jedino sam se pobojao sam se da ce svirati penal na Bale-om na kraju ali je vidio da je bilo rame u rame (inace je tu Sunjic Hadzicu glavu spasio posto ga je Bale vec bio izlevatio na njegovoj strani).
Šibicar

#816 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Šibicar »

SaNsEo wrote:moze li mi ko malo pojasniti koju je poziciju veceras igrao TSS

Smetalo na terenu,tu mu je poziciju amidža dodijelio i ne pomišljajući da ga zamijeni iako se iz aviona vidi da je bukvalno uguran na teren jer mu je pozicija na terenu besmislena.
agnostic_front

#817 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by agnostic_front »

amiliana wrote:Komentator truba ni sam ne zna sta prica ,neka nam je bog na pomoci kod Belgije bolja je od Walesa ako nista .
Djevojko draga, ti nisi svjesna šta je grotlo Biliong polja, Zmajevo gnijezdo. Bilino polje još ne zna za poraz 8-)
Idemedosumom

#818 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Idemedosumom »

Ja sam zadovoljan, sve u svemu. Treba uzeti u obzir da nam nekoliko igraca fali, te da ponovo nismo imali srece.

Wales je bio fizicki mnogo jaci, brzi, skoro su sve duele dobili. Mi smo imali tehniku na svojoj strani, napravili smo vise prilika nego oni, al ipak je to malo (ako uzmemo u obzir kako smo igrali proslih kv.)

Razumijem da Bratić nije popularan zbog papeta, ali meni licno je sven-tin dobro odigrao, dok mi je Pjanic skroz podbacio.

Ocekujem inshaAllah pobjedu protiv Belgije, makar se cijeli forum ne slagao samnom.

:bih: :bih: :bih:
Drvosjeca iz Dejcica

#819 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

agnostic_front wrote:
amiliana wrote:Komentator truba ni sam ne zna sta prica ,neka nam je bog na pomoci kod Belgije bolja je od Walesa ako nista .
Djevojko draga, ti nisi svjesna šta je grotlo Biliong polja, Zmajevo gnijezdo. Bilino polje još ne zna za poraz 8-)
Jes ima da se useru Belgijanci, da predaju utakmicu bez borbe. Još kada im u dva ujutro zalupaju šerpama ispod prozora ihaaha ima da ih uzmemo 10:0. :oops:
golman

#820 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by golman »

Sad treba napraviti smjenu generacija.
cindrlimindrli

#821 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cindrlimindrli »

Razbili smo ih, ubili, zgazili...al' nece u gol da se na glavu nasadis. Picke se povukle kasnije k'o zadnji levati kad su vidjeli kako se igra na sake. Momcima svaka cast, Vedo jebo je tito podigni je pod precku drugi put!
LSD

#822 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by LSD »

marschall wrote:znaci ovako:

andora 6
izrael 6
wels 4
kipar 3

belgija ne racunamo. znaci sta je moguce sa 19 bodova?
:pisnuo: :pisnuo:

ma jašta....mi se samo trebamo pojaviti na terenu, a oni ce sami sebi zabijati golove (ako nas slucajno ne bude išlo).

jedino Andora 6 bodova
Izrael 3 ili 4 maximalno
Vels , vjerovatno neriješeno ili možda poraz ako im se vrate Ramsey i Allen (i veceras su nas vile nosale, jer one njihove dvije šanse iz peterca su bili SF promašaji)
Kipar- to možemo do boda...ali ako su nas mlatnuli u sred Zenice, mogu i u Nikoziji glat.

pa ti sad izracunaj bodove ;-) na to sve dodaj stanje letargije unutar selekcije

rekoh, mi smo se vec halalili od Eura
Last edited by LSD on 10/10/2014 23:06, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#823 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Idemedosumom wrote:Ja sam zadovoljan, sve u svemu. Treba uzeti u obzir da nam nekoliko igraca fali, te da ponovo nismo imali srece.

Wales je bio fizicki mnogo jaci, brzi, skoro su sve duele dobili. Mi smo imali tehniku na svojoj strani, napravili smo vise prilika nego oni, al ipak je to malo (ako uzmemo u obzir kako smo igrali proslih kv.)

Razumijem da Bratić nije popularan zbog papeta, ali meni licno je sven-tin dobro odigrao, dok mi je Pjanic skroz podbacio.

Ocekujem inshaAllah pobjedu protiv Belgije, makar se cijeli forum ne slagao samnom.

:bih: :bih: :bih:
Reci da se zajebaješ? :sretan:
trcicu trceci

#824 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by trcicu trceci »

Igra Dzeko u ponedjeljak :izet:
SStijena

#825 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SStijena »

Satraće nas Belgija.Mi možemo kantati samo ekipe tipa Lihtenštajn,Luksemburg,Latvija i ostale Luzere i tješiti se da smo nešta :roll:
Locked