Imam G3 (verzija sa 3 GB RAM-a ) nekih 8-9 mjeseci i svaki dan sam sve zadovoljniji korištenjem. Trebalo je malo vremena za navikavanje na veličinu, al srećom imam široke šake pa se uštelio, sad ne bih manji mob uzimao nema šanse, ne dam ovog displeja

Update na MM je fantazija, telefon još bolje radi a i produžili su trajanje baterije. Meni izdrži 2 dana, mp3 player uključen minimum 2-3 sata svaki dan i prosječno korištenje/surfanje. Inače i sa 24 sata sam ja zadovoljan što se tiče baterije, ne možeš očekivati ovakve performanse i rezoluciju i pored svega toga 3-4 dana baterije, nema logike. Ako idem gdje dalje, druga baterija ili power bank i ćao. Brat ima G4, zadovoljan i on al se zahebao i promijenio sa G3 na taj, ne isplati se realno. Ne dobiva se puno više, najveća promjena su bolje opcije na kameri i po mom mišljenju je G4 bacanje para.
Kupio u BHT na rate, jest skuplje al odavno se više ne zahebavam sa polovnim telefonima i nekim prodavnicama, ja lično NIKAD nisam imao sreće sa tim. I buraz i ja većinom kupovali u telekomu na rate, od nekih 4-5 telefona samo jedan se "pokvario", stara nokia 6700 slide slučajno ispala sa stijene, puko displej al eno burazu služi kao mp3, popravio
Pored toga smo i ja i on kupovali po još 3-4 polovnjaka, haman sve ostalo otišlo u nepovrat, softverski problem. Ko ima sreće nek' štedi na kupovini van telekoma, meni je haman svaki put to na kraju ispala kao skuplja opcija. Ovako imam garanciju, 100% nov telefon, svu opremu i miran sam.
beks1987 wrote:Jedno pitanje. Napokon sam dobio lg g3 i kako vidim odlican je telefon. Baterija je ok, ne stopa, kamera odlicna.. Kad sam ga kupio dosao je sa androidom 5.0. Citao sam i raspitivao se na forumu da li postoji ota update (MM) za bhtelekom verziju, postoji. Eh sad me zanima zasto ja nisam dobio taj update? Da li moram cekati jos neki period da mi stigne ili ga jednostavno necu dobiti?
LP!
Skini LG PC Suite sa oficijelne stranice, poveži sve prema uputstvu i imaš tamo opciju da napraviš update. Ne gubiš garanciju na taj način, ja sam svog G3 prebacio na MM i mogu reći da sam prezadovoljan. Ako ti trebaju detaljna uputstva piši, mada na netu imaš već milion napisanih, moguće i u ovoj temi, listaj malo. preporučujem hard reset nakon update-a da dobiješ puni efekat.