Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spacek wrote:bas fino sto je zavrsena prica oko besica i evertona na obostrano zadovoljstvo.
everton postaje prava mala kolonija reprezentativaca - tako da su na dobrom putu da se umjesaju i kroje sam vrhe premiershipa. nekako imam osjecaj da ova era evertona ce liciti na onu eru leeds utd...kad je carovao engleskom i ligom sampiona
milina je brate mili vidjeti kad nasi dodju u englesku i pricaju normalno engleski - a ne ko latino telad - otvore usta na pola i kazu que?
e ovo mi je uvijek na nerve islo, jbmu nije kineski pa da se ne moze nauciti
a jos gore igraju u engleskoj po nekoliko godina i opet im prevodilac treba za najosnovnije
ne znam za vas al ja kad bi davao intervju ja bih pricao na bosanskom iako bi naucio engleski zbog privatnog zivota
pa nek oni traze prevodioca ili nek kasnije stavljaju titlove ne zanima me
supercali wrote:ne znam za vas al ja kad bi davao intervju ja bih pricao na bosanskom iako bi naucio engleski zbog privatnog zivota
pa nek oni traze prevodioca ili nek kasnije stavljaju titlove ne zanima me
Stoji to. Ti kad potpises, prvi intervju slobodno šatrom opali pa nek se snalaze...
spacek wrote:bas fino sto je zavrsena prica oko besica i evertona na obostrano zadovoljstvo.
everton postaje prava mala kolonija reprezentativaca - tako da su na dobrom putu da se umjesaju i kroje sam vrhe premiershipa. nekako imam osjecaj da ova era evertona ce liciti na onu eru leeds utd...kad je carovao engleskom i ligom sampiona
milina je brate mili vidjeti kad nasi dodju u englesku i pricaju normalno engleski - a ne ko latino telad - otvore usta na pola i kazu que?
e ovo mi je uvijek na nerve islo, jbmu nije kineski pa da se ne moze nauciti
a jos gore igraju u engleskoj po nekoliko godina i opet im prevodilac treba za najosnovnije
Tevez i Aguero najbolji primjer...jbt Tevez 6 godina i ništa nije naučio
Tevez nije u stanju ponoviti cetiri rijeci na engleskom i to iz vise pokusaja. Ima onaj klip kad su snimali neku reklamu. I to se niko u okolini ne smije niti nervira, nego svi strpljivo cekaju da uspije kao kad si svjestan da je u pitanju hendikepirana osoba.
I ja mislim da je on specijalac.
drugi profil wrote:Tevez nije u stanju ponoviti cetiri rijeci na engleskom i to iz vise pokusaja. Ima onaj klip kad su snimali neku reklamu. I to se niko u okolini ne smije niti nervira, nego svi strpljivo cekaju da uspije kao kad si svjestan da je u pitanju hendikepirana osoba.
I ja mislim da je on specijalac.
Nista protiv Latina ali i mene to podobro nervira. Medutim oni ne govore i ne trude se da govore Engleski jer su jednostavno uvjereni da cijeli svijet treba razumjeti Spanski. Evo ti primjer. Ja zivim u Americi vec dugiii niz godina i sa mnom radi jako puno Latina. Ima ovih mladjih koji govore engleski i to jako dobro ali neki jednostavno ne zele da ga nauce jer smatraju da je Spanski jezik taj koji svi trebaju da govore i razumiju a ne Engleski. I uopste ih ni najmanje ne zanima sto to nije tako. Ti mi nesto govoris na Engleski, on se nasmije i odgovori ti na Spanski. Jednostavno drze do svog jezika i nije ih briga za ostale. Ja sam naucio i jako dobro govorim i Spanski tako da sa mnom i nije problem ali sefovi se slomise pokusavajuci da objasne njima nesto. Ne ide pa ne ide.
Ja sam se pravo zacudio da Mume onako dobro prica engleski
U Njemackoj mu nikada nije trebao, niti ga je tamo vjerujem previse ucio jer je bio 100% fokusiran na fudbal.
U Madjarskoj mu je trener bio Svabo, sto znaci da je vecinu svog engleskog naucio u slobodnom vremenu u Budimpesti.
Uglavnom, ima jako solidnu bazu i tecnost sto je za veliki respekt, a za 6 mjeseci ce zavijati otprilike ko Wayne Rooney (koji je takodjer poceo u Evertonu)
zlajapravaraja wrote:Ja sam se pravo zacudio da Mume onako dobro prica engleski
U Njemackoj mu nikada nije trebao, niti ga je tamo vjerujem previse ucio jer je bio 100% fokusiran na fudbal.
U Madjarskoj mu je trener bio Svabo, sto znaci da je vecinu svog engleskog naucio u slobodnom vremenu u Budimpesti.
Uglavnom, ima jako solidnu bazu i tecnost sto je za veliki respekt, a za 6 mjeseci ce zavijati otprilike ko Wayne Rooney (koji je takodjer poceo u Evertonu)
Pa valjda je u Budimpešti morao komunicirat i sa drugim ljudima osim trenera Sumnjam da je mađarski bio opcija
zlajapravaraja wrote:Ja sam se pravo zacudio da Mume onako dobro prica engleski
“Nadam se da je donio dobru odluku. Smatrao sam da ne treba žuriti, da razmisli… Ne znam da li je Swansea ekipa koja nešto znači u evropskom nogometu. Trebao je otići u neku ekipu koja igra u evropskim takmičenjima. Nadam se da je donio dobru odluku, ali nisam siguran. Kad sam vidio da se Valencia interesuje, to je bilo nešto drugo. Ali, ukoliko je on zadovoljan, to je najvažnije. Važno je da igra i da može biti na raspolaganju selektoru.Rekao sam mu da ne pristaje igrati na drugom mjestu u ekipi osim kao defanzivni vezni igrač i da to stavi u ugovor sa klubom ako treba”, kaže Sušić na kraju razgovora za portal Klix.ba.
Baš me zanima je li poslušao Saju
Ne znam da sam ikad čuo da igrač može ugovorom zahtjevati da igra samo onu poziciju koja mu se sviđa. Ono zamišljam scenu, povrijedi se igrač iz odbrane, trener traži od Bešića da pređe na štopera, a Bešić izvuče iz zadnjeg džepa ugovor, , pozove se na klauzulu o igranju samo DM-a,mršne trenera i još zaprijeti tužbom ako ga samo još jednom to i pokuša pitati Kako li Sajo zamišlja današnje ugovore:))
E moj druže, da ti znaš šta sve možeš u ugovor staviti... Nije Sajo daleko od istine. Pitanje je samo imaš li reputaciju i muda da zatražiš nesto tako u ugovoru
alphonse kauders wrote:Da se podsjetimo i Safetovih bisera:
“Nadam se da je donio dobru odluku. Smatrao sam da ne treba žuriti, da razmisli… Ne znam da li je Swansea ekipa koja nešto znači u evropskom nogometu. Trebao je otići u neku ekipu koja igra u evropskim takmičenjima. Nadam se da je donio dobru odluku, ali nisam siguran. Kad sam vidio da se Valencia interesuje, to je bilo nešto drugo. Ali, ukoliko je on zadovoljan, to je najvažnije. Važno je da igra i da može biti na raspolaganju selektoru.Rekao sam mu da ne pristaje igrati na drugom mjestu u ekipi osim kao defanzivni vezni igrač i da to stavi u ugovor sa klubom ako treba”, kaže Sušić na kraju razgovora za portal Klix.ba.
Baš me zanima je li poslušao Saju
Ne znam da sam ikad čuo da igrač može ugovorom zahtjevati da igra samo onu poziciju koja mu se sviđa. Ono zamišljam scenu, povrijedi se igrač iz odbrane, trener traži od Bešića da pređe na štopera, a Bešić izvuče iz zadnjeg džepa ugovor, , pozove se na klauzulu o igranju samo DM-a,mršne trenera i još zaprijeti tužbom ako ga samo još jednom to i pokuša pitati Kako li Sajo zamišlja današnje ugovore:))
valjaj i gluposti samo da pokusas provaliti susica, jer to je moderno na klix forumu, ismijavati susica. nema veze sto ces se sam ti provaliti
Pjanica i Besica kako se dodaju na SP-u je bilo ljepota gledati. Pjanic je svjetska klasa, ali mislim da ce i ovaj momak za par godina biti velika zvijezda.
Odlican potez sto se tice Evertona. Slijedeca sezona premiershipa ce biti super za gledati.
noiserr wrote:Pjanica i Besica kako se dodaju na SP-u je bilo ljepota gledati. Pjanic je svjetska klasa, ali mislim da ce i ovaj momak za par godina biti velika zvijezda.
Odlican potez sto se tice Evertona. Slijedeca sezona premiershipa ce biti super za gledati.
Svakako. Samo bih ja uz ovu dvojicu koju si naveo dodao i TSS. Nije mali broj na forumu onih koji ce se odmah sloziti sa mnom i spremno argumentirati ovu tvrdnju.
ultima_palabra wrote:Šta znači najnormalniji? Jel oni koji se lijepo ponašaju i finog su ahlaka, što bi rekao Safet?
besicu se vidi da ima edeba. nur mu viri iz utoke na bicepsu
Otac mu je jos jaci. Slusam ja pricu na treningu, onako neofirno. Covjek bi rek'o djete ne izlazi iz dzamije. Ono mekteb - trening, nema dalje. Gledam onda ne tetovke i nastaje sukob u glavi, sta reci, kome posluku porati!