mali_milojica wrote:Za bratica i Hadzica je mali Tomislav Tomic Makelele.
B&H vs Egipat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
popokatepetl_com
#801 Re: B&H vs Egipat
- alphonse kauders
#802 Re: B&H vs Egipat
Pa kud od svih igrača baš Tomića izvuče:mali_milojica wrote:Za bratica i Hadzica je mali Tomislav Tomic Makelele.
Player's agent: Germania Sportagentur GmbH
- Kemal Malovčić
#803 Re: B&H vs Egipat
Ako ima imalo pameti u savezu već sutra će safetu papetu sušiću biti uručen otkaz.
Mi smo ljudi na svjetskom prvenstvu po prvi i vjerovatno posljednji put.
Ne smijemo upropastiti tu šansu.
Za nas će ljudi ako pape bude selektor igrati SUŠIĆ, VRŠAJEVIĆ, VRANJEŠ, VIŠĆA, itd.
Ljudi budimo pametni zbijmo redove dovedimo pravog stručnjaka koji će izvući max iz ove generacije.
Mi smo ljudi na svjetskom prvenstvu po prvi i vjerovatno posljednji put.
Ne smijemo upropastiti tu šansu.
Za nas će ljudi ako pape bude selektor igrati SUŠIĆ, VRŠAJEVIĆ, VRANJEŠ, VIŠĆA, itd.
Ljudi budimo pametni zbijmo redove dovedimo pravog stručnjaka koji će izvući max iz ove generacije.
- Havatar
#804 Re: B&H vs Egipat
bingov buraz wrote:ovaj termin "spustanje na zemlju" postao pravi alibi za poraze,spusta se na zemlju jednom a ne u svakoj jebenoj utakmici,mene su vec Ameri spustili i nema potrebe da nas iko vise spusta (Argentina,Slovacka,Egipat)
-
poostar
#805 Re: B&H vs Egipat
opet misevi izasli da igraju kolo

- It_is_a_Leclerc
#806 Re: B&H vs Egipat
Dobri Artest, sve je ovo ovako.Artest wrote:Suma sumarum:
- Zavrsiti Arslanagica. Postoji velika mogucnost da Spaha dobije crveni protiv Argentine /osim sto ce skrivit najmanje jedan penal/ moramo uigravati novog stopera. Bico je prespor lik, previse izfeminiziran, do sada nije pokazao da zasluzuje biti ispred Zukanovica.
- Mujdza propo ko Nokia. Nadam se da ce dignut i kondiciju i formu prije Brazila. U ovakvom stanju, stvarno je neupotrebljiv. /Iako jos uvijek bolji od Necastivog, takozvanog Vrsajevica /.
- Zvati Zlaju iz Cajne. Obecati Hrgoti sve rajske sokove i 72 djevice, samo da ga smuntamo. Ako iz nekih razloga ne mogu ova dvojica, pozvati malog Hodzica, pod uslovom da zabije 15 komada u Premier ligi, i Eldina Adilovica. Dajte bolje i odmah povlacim prijedloge. Uglavnom, neozbiljno je ici s dva napadaca, ma kakvi amateri jesmo.
- Najbolji drugi lijevi bek (poslije See), nije Salihovic, vec Zukanovic (pregledati kasetu protiv Grcke).
- Spremat se na mogucnost da ce Pjanic propustit Svjetsko. Nazalost, svjesni smo o kakvoj se nejaci radi.
- Vratiti Besica i instalirati ga u prvu postavu
- Kao zamjena Medunjaninu, u ovom trenutku najkorisniji je Prcic.
- Zahvaliti se Tinkiju i Hadzovicu
- Dati Safetu da popije 3 red bulla pred svaku utakmicu
- Dovesti posebnog covjeka, koji ce biti zaduzen samo za motivaciju
...
I sve bi ovo trebalo uraditi, da je na čelu reprezentacije neko kome se svijet ne svodi na gledanje Pariza i Hajduka.
On bi prije pojeo govno nego vratio Bešića koji je Yaya faking Toure za ove večerašnje primadone, ili Sanjina Prcića...
- Havatar
#807 Re: B&H vs Egipat
legenda reala wrote:Opet će se poraz pripisati nezainteresovanosti igrača, a prava razlog poraza zataškati
- Kemal Malovčić
#808 Re: B&H vs Egipat
TOIt_is_a_Leclerc wrote:Dobri Artest, sve je ovo ovako.Artest wrote:Suma sumarum:
- Zavrsiti Arslanagica. Postoji velika mogucnost da Spaha dobije crveni protiv Argentine /osim sto ce skrivit najmanje jedan penal/ moramo uigravati novog stopera. Bico je prespor lik, previse izfeminiziran, do sada nije pokazao da zasluzuje biti ispred Zukanovica.
- Mujdza propo ko Nokia. Nadam se da ce dignut i kondiciju i formu prije Brazila. U ovakvom stanju, stvarno je neupotrebljiv. /Iako jos uvijek bolji od Necastivog, takozvanog Vrsajevica /.
- Zvati Zlaju iz Cajne. Obecati Hrgoti sve rajske sokove i 72 djevice, samo da ga smuntamo. Ako iz nekih razloga ne mogu ova dvojica, pozvati malog Hodzica, pod uslovom da zabije 15 komada u Premier ligi, i Eldina Adilovica. Dajte bolje i odmah povlacim prijedloge. Uglavnom, neozbiljno je ici s dva napadaca, ma kakvi amateri jesmo.
- Najbolji drugi lijevi bek (poslije See), nije Salihovic, vec Zukanovic (pregledati kasetu protiv Grcke).
- Spremat se na mogucnost da ce Pjanic propustit Svjetsko. Nazalost, svjesni smo o kakvoj se nejaci radi.
- Vratiti Besica i instalirati ga u prvu postavu
- Kao zamjena Medunjaninu, u ovom trenutku najkorisniji je Prcic.
- Zahvaliti se Tinkiju i Hadzovicu
- Dati Safetu da popije 3 red bulla pred svaku utakmicu
- Dovesti posebnog covjeka, koji ce biti zaduzen samo za motivaciju
...
I sve bi ovo trebalo uraditi, da je na čelu reprezentacije neko kome se svijet ne svodi na gledanje Pariza i Hajduka.
On bi prije pojeo govno nego vratio Bešića koji je Yaya faking Toure za ove večerašnje primadone, ili Sanjina Prcića...
-
l33t
#809 Re: B&H vs Egipat
mi smo debilan narod pljujemo po svemu i svima svaki put kad izgubimo 
- SmokingMan
#810 Re: B&H vs Egipat
Gledam ove iz Obale Slonovače,kako stigoše Belgijance na 2:2,tačno mi se poslije utakmice plakalo.A pola njih u svome djetinstvu nisu imali pitke vode,redovnih obroka,ljudi igraju za ponos.Čast izuzecima u našoj reprezentaciji koji su se večeras bar koliko toliko borili,a oni koji su jedva čekali da se utakmica završi,će se svakako sami prepoznati.Neka nastave,ali i to ima svoj rok trajanja.The BEN10 wrote:Kad covjek vidi kako grizu Svabe, Spanci, i svi ostali na prijateljskim i vidiš ove nase manekene...
Dzaba je, to je razlika između pobjednika i prosječnih...
-
bierkof
#811 Re: B&H vs Egipat
Vise bi trcala ona dzekina ofajla nego on. Treba poslati i njega i starog mu u neku stvar ako nece da trci.
Frajer sere kako nije dobio loptu, a nije se pomjerio sa mjesta, nije se niti jednom otvorio, vraca se u kontru brzinom mrtvog ljenjivca...
Zabraniti bilo kakve igrace koje dovodi susicev buraz, to je konflikt interesa, i to bi trebalo da stoji u ugovoru.
ali jebo ti nas... susic ionako planira da ode, i mislim da sada samo koristi priliku da izvuce sto vise love dok je jos na poziciji. ofirniji je nego onaj lazljivi ciro blazevic.
Frajer sere kako nije dobio loptu, a nije se pomjerio sa mjesta, nije se niti jednom otvorio, vraca se u kontru brzinom mrtvog ljenjivca...
Zabraniti bilo kakve igrace koje dovodi susicev buraz, to je konflikt interesa, i to bi trebalo da stoji u ugovoru.
ali jebo ti nas... susic ionako planira da ode, i mislim da sada samo koristi priliku da izvuce sto vise love dok je jos na poziciji. ofirniji je nego onaj lazljivi ciro blazevic.
- Artest
#812 Re: B&H vs Egipat
Jos uvijek cekam prvog novinara koji ce dati kriticki osvrt na taktiku/formaciju, psiholosku pripremu i cirkus oko pozivnica.
Tu ne racunam na komsije, Hrvate poput izvjesnog A. Ha. s indexa.
Koliko kosta dignitet jednog 'novinara' ? Karta do Brazila?
Vjerovatno ih precijenjujem, dovoljna je i kafica.
Last edited by Artest on 05/03/2014 23:03, edited 1 time in total.
- Logovan
#813 Re: B&H vs Egipat
Sad kad ste još jednom vidjeli kakve igrače imamo, nadam se da iste (čast pojedincima) nećete više dizati u nebesa kako se bore, kako ginu svaku utakmicu, itd.armin071 wrote:Gledam večeras Messija na prijateljskoj, čovjek poginu za loptom povraća u po frke al ne gasi se. I gledam naše zvjezde večeras i dođe meni da povraćam. Jemeb ti naš mentalitet i naše "zvijezde". Koliko god su nam pomogli da se plasiramo na ovo prvenstvo toliko će nam isti ti doći glave na prvenstvu. I to redom i kapiten i Džeko. A o Avdijama, Višćama i ostalim anonimusima ne treba trošiti ni riječi.
- It_is_a_Leclerc
#814 Re: B&H vs Egipat
Ja mislim da je jedan od bitnijih problema potpuni izostanak discipline kod Papeta.
Igrači dolaze na okupljanja sa ženama, porodicama, igraju se u snijegu, slikaju se po kafama sa nekim ljudima, obilaze rodbinu, što je rezultiralo time da se prema reprezentaciji odnose kao prema nekakvom odmoru, šta ti ja znam.
Igrači dolaze na okupljanja sa ženama, porodicama, igraju se u snijegu, slikaju se po kafama sa nekim ljudima, obilaze rodbinu, što je rezultiralo time da se prema reprezentaciji odnose kao prema nekakvom odmoru, šta ti ja znam.
-
rekla-kazala
#815 Re: B&H vs Egipat
Ne treba ovu utakmicu uzimati za ozbiljno.
Gledao sam nijemce i oni su isto tako griješili u dodavanju, sporo su igrali naprijed, nije bilo nekih ideja,.. iako su u prvoj postavi imali 5 ili 6 igrača iz Bajerna. Problem je neuigranost.
Uz to podbacili su i drugi,.. Argentina, USA, Grčka,..
Što se tiče malog Sušića nije bio ništa lošiji od drugih, ako ništa borio se.
Gledao sam nijemce i oni su isto tako griješili u dodavanju, sporo su igrali naprijed, nije bilo nekih ideja,.. iako su u prvoj postavi imali 5 ili 6 igrača iz Bajerna. Problem je neuigranost.
Uz to podbacili su i drugi,.. Argentina, USA, Grčka,..
Što se tiče malog Sušića nije bio ništa lošiji od drugih, ako ništa borio se.
- Butmiran
#816 Re: B&H vs Egipat
To se mora promijeniti podhitno.It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da je jedan od bitnijih problema potpuni izostanak discipline kod Papeta.
-
Mustang1
#817 Re: B&H vs Egipat
Sta se vise zalite .. Jel selektor rekao da smo dobili 2 igraca ? Moglo je i gore .. Sta da Safet ima 4 buraza i svaki od njih ima po 2 sina u HNL-u ? 
- Pokerboy11
#818 Re: B&H vs Egipat
Butmiran wrote:To se mora promijeniti podhitno.It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da je jedan od bitnijih problema potpuni izostanak discipline kod Papeta.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Kal El
#819 Re: B&H vs Egipat
Ko ima najbolji avatar? 
Sent from my LT26ii using Tapatalk
- Kemal Malovčić
#820 Re: B&H vs Egipat
Hrvatwannabe_ultra wrote:Artest wrote:Jos uvijek cekam prvog novinara koji ce dati kriticki osvrt na taktiku/formaciju, psiholosku pripremu i cirkus oko pozivnica.
Armin Hasanbegović, poznatiji kao kurton
- animals
#821 Re: B&H vs Egipat
Sanjao se plasman na SP..pa kad je dosanjan onda se diglo u visine i maltene se vec plasiralo u finale..i sad se po nasem mentalitetu pljuje sve i svako..pa pogledajte gdje igraju Srpski igraci, po najboljim klubovima pa se nisu plasirali ..sta vi sad hocete..sa ovakvim fondom igraca, sam plasman je velicanstven, a sve ostalo sta se desi , desi..pa pogledajte u kakvom je stanju drzava, pa pola igraca igra za druge drzave, sta vi hocete.budite zadovoljni sa ovim sto se ima, i nemojte vise pljuvati po igracima..
- Logovan
#822 Re: B&H vs Egipat
Kal El wrote:Ko ima najbolji avatar?
Egipćanin nije ni primijetio da je izgubio loptu.
- It_is_a_Leclerc
#823 Re: B&H vs Egipat
Zato je meni Aco Petrović bio car.
Mirza se malo kurčio na pripremama, šutirao kad je htio, zavodio neke redove po svlačionici, Aco lagano ga spusti, kaže mu kako mora raditi, kako nije u formi, kako ima problema sa kilogramima, a Mirza lijepo pogne glavu, pa pravac u svlačionicu i raditi, dok nije popravio stanje.
Da ne pričam o tome da je čovjek uspio motivirati jednu limitiranu ekipu da drmne veliku Litvaniju.
Realno, Sušić teško da može motivirati čovjeka na viagri da otvori Erotiku..
Mirza se malo kurčio na pripremama, šutirao kad je htio, zavodio neke redove po svlačionici, Aco lagano ga spusti, kaže mu kako mora raditi, kako nije u formi, kako ima problema sa kilogramima, a Mirza lijepo pogne glavu, pa pravac u svlačionicu i raditi, dok nije popravio stanje.
Da ne pričam o tome da je čovjek uspio motivirati jednu limitiranu ekipu da drmne veliku Litvaniju.
Realno, Sušić teško da može motivirati čovjeka na viagri da otvori Erotiku..
- R9..
#824 Re: B&H vs Egipat
Susic izgleda zaboravio pogledat kasetu egipta....i naravno nije uspio motivirat igrace kako dolikuje jednom ozbiljnom selektoru....
gledam malo prije Francuska - Holandija i jedni i drugi grizu ko da je finale SP-a
gledam malo prije Francuska - Holandija i jedni i drugi grizu ko da je finale SP-a
- Gandalf
#825 Re: B&H vs Egipat
red i rad su formula uspjeha, nema prije utakmica roštilja, sponzoruša, slikanja sa svim mogućim dupeliscima iz našeg javnog života,estrade, politike, fejsbučenja i mahalanja po twiterima
ako si reprezentetaivac tako se i ponašaj, preori teren, zaigraj muški, bori se za svaku loptu i neće biti niti jedne psovke, bez obzira i na poraz, no nekima je mjesto u timu zagarantovano bez obzira gdje igrali, kako igrali i kako se ponašali
ako si reprezentetaivac tako se i ponašaj, preori teren, zaigraj muški, bori se za svaku loptu i neće biti niti jedne psovke, bez obzira i na poraz, no nekima je mjesto u timu zagarantovano bez obzira gdje igrali, kako igrali i kako se ponašali