BAKIRE ODLAZI

Post Reply
sulejman1

#801 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

gepard_ wrote:SDA je skupa sa cetnicima srusila ,,komunsitcki ,, Ustav RBiH . Alija se vratio iz Daytna bez prefiksa Republika a taj atribut dao genocidnom entitetu . O cemu mi pricamo ovdje ljudi . Kada je SDA bila u zavadi sa SDS HDZ i ostalim dzelatima koji kidisu da ubiju Bosnu . Nikad ! Cak ni tada ! Malo pamcenja i logike ne bi bilo na odmet . jel treba da potrazim ja video link na kojem neki bukvic iz SDA kaze da je vrijeme da napravimo nasu drzavu ( jer Srbi i Hrvati nece BiH ) koju cemo ako bogda i sacuvati . jel ja treba da trazim taj video iz Hotela Holiday Inn iz 93 gdje je crnac iz somalije ( izbjeglica azilant ) kaze da treba u Ustav ugraditi da je Bosna i Hercegovina musamnska drzava , drzava , sluj sad MUSLIMANSKOG NARODA :? :shock: :? :shock: je li iko od vas cuo da postoji katolicki narod ? Naravno da nije i za tu glupost taj majmun dobija slavu aplauza . Zamisli da crnac iz Konga azilant izbjeglica iz hajma dodje pred Bunestag i kaze da njemacka treba da bude drzava protestantskog naroda .da ste to uknjiti u Ustav drzave :lol: nama SDA sa uzbjeglicima iz Afrike po restoranima kroji Usav i drzavu . O cemu pricamo haaaaalooooooo
Možda je taj crnac bio ekspert a ne azilant, nemojmo biti rasisti, gluho bilo :kiss:
sulejman1

#802 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Mene je, majke mi mile, sramota pročitati kako pojedinci za platu u državnoj službi, ovdje ližu što pas s maslom ne bi.
Ono, totalni kolaps samopoštovanja. Obraz - what is that ?!
Tuga Božija.

:(
Misliš na članove SDP-a, SDP sad daje platu :idea:
Dozer

#803 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Jah...SDA je nevina...A i SDP sad daje platu - gdje i kome tacno?
It_is_a_Leclerc

#804 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

sulejman1 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Mene je, majke mi mile, sramota pročitati kako pojedinci za platu u državnoj službi, ovdje ližu što pas s maslom ne bi.
Tuga Božija.

Ne, nego na one koji su 20 godina u javnu službu zapošljavali nepismene, neposobne i sramotno podobne, zbog kojih danas i imamo sistem u kojem jedino idiot sa jakim želudcem, može napredovati i postati bitna figura u političkom životu BIH.
wolf07

#805 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

@Dozer

I velis da je SDA treba formirati vlast prostom vecinom 1990.g.!!! E sto bi nam to bilo super rjesenje moja mila majko. Pa prostom vecinom je izglasan referendum pa si vidio kako Radovan pjeni. Sta mislis da su prostom vecinom izbacili SDS iz vlasti gdje god su mogli, ko bi onda mogao reci da SDA nije htjela rat sa Srbima! Jbt, stvarno vas ne razumijem. Kad je SDA cinila neke radikalnije korake optuzujete je za islamizaciju drzave, vojske...., kad se ponasala razumno i u cilju smirivanja tenzija onda je "nisu nas spremili za rat", "bili su u talu s cetnicima"... Ko bi vam ugodio!
Referent za ONO i DSZ

#806 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Referent za ONO i DSZ »

Zamisli uvesti "goloruk" narod u odcjepljenje, samoubistvo, progon ..genocid...izgubiti najbolji dio svoga naroda i anulirat ekonomiju te poslije svega toga se javno faliti za za organizaciju istog.

SDA demokratija :run:
wolf07

#807 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

It_is_a_Leclerc wrote:
sulejman1 wrote:
Tuga Božija.

Ne, nego na one koji su 20 godina u javnu službu zapošljavali nepismene, neposobne i sramotno podobne, zbog kojih danas i imamo sistem u kojem jedino idiot sa jakim želudcem, može napredovati i postati bitna figura u političkom životu BIH.
Bitno je da je Damir Hadzic ministar iz reda Bosnjaka koji to mozda i nije i kojem je njegova stranka preca od drzave! E takvi nam trebaju u mp3!
wolf07

#808 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

Referent za ONO i DSZ wrote:Zamisli uvesti "goloruk" narod u odcjepljenje, samoubistvo, progon ..genocid...izgubiti najbolji dio svoga naroda i anulirat ekonomiju te poslije svega toga se javno faliti za za organizaciju istog.

SDA demokratija :run:
Ma ne, trebali smo mi ratovat protiv Hrvata koji su vec bili jednom nogom van SFRJ. Srbiji je falilo topovskog mesa! Hajde se ti ufati svog ONO i DSZ referata!
madner

#809 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

wolf07 wrote:@Dozer

I velis da je SDA treba formirati vlast prostom vecinom 1990.g.!!! E sto bi nam to bilo super rjesenje moja mila majko. Pa prostom vecinom je izglasan referendum pa si vidio kako Radovan pjeni. Sta mislis da su prostom vecinom izbacili SDS iz vlasti gdje god su mogli, ko bi onda mogao reci da SDA nije htjela rat sa Srbima! Jbt, stvarno vas ne razumijem. Kad je SDA cinila neke radikalnije korake optuzujete je za islamizaciju drzave, vojske...., kad se ponasala razumno i u cilju smirivanja tenzija onda je "nisu nas spremili za rat", "bili su u talu s cetnicima"... Ko bi vam ugodio!
Tako ti je to, kritikuju se glupi potezi a hvale dobri. Nije poenta napraviti radikalne poteze da bi bio radikalan, nego da bi postigao nesto sto je dobro za narod. Recimo radikalan potez bi bio spremiti se za rat ili izbjeci isti.
Politika izbjegavanja dizanja tenzija kroz nespremanje je dobra ako se izbjegne rat. Nije dobro ako dodje do rata.
Dozer

#810 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

@wolfy
Prvo, nisam ti ja napisao to za vecinu, ali nema veze jer se ja ionako slazem s tim. :D

Drugo, da li je SDA uopste pokusala to uraditi? Nije, naravno. A ti se zapitaj zasto nije ;)
Last edited by Dozer on 28/08/2014 14:48, edited 1 time in total.
gepard_

#811 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by gepard_ »

https://www.youtube.com/watch?v=pZdrCZENWtU

evo ga . ovo svakako pogledati OBAVEZNO ne raje dugo a taj crnac je na drugoj minuti i 20 sekundi cini mi se . evo sta je SDA . Na pocetku obavezno saslusati ovog Bukvica . majko draga sta nas snadje .majko draga sta su bosanci bogu skrivili pa imaju SDA ......i aplaudiraju jos , puna dvorana
sulejman1

#812 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

It_is_a_Leclerc wrote:
sulejman1 wrote:
Tuga Božija.

Upravu si za javnu upravu, treba provesti reformu iste. Imam prijedlog za tebe da obiđeš malo tu istu upravu i da vidiš koliko je bošnjaka općenito zaposleno, a koliko ih treba biti, od tih bošnjaka koji su zaposleni pitaj ih za koga glasaju, preko 95 % nije za SDA :zzzz:
dezurni_ucenik

#813 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dezurni_ucenik »

Bas me zanima gdje se uhljebio ovaj burgerpasa cim ovoliko hvali Bakira i SDA?
wolf07

#814 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

madner wrote:
wolf07 wrote:@Dozer

Tako ti je to, kritikuju se glupi potezi a hvale dobri. Nije poenta napraviti radikalne poteze da bi bio radikalan, nego da bi postigao nesto sto je dobro za narod. Recimo radikalan potez bi bio spremiti se za rat ili izbjeci isti.
Politika izbjegavanja dizanja tenzija kroz nespremanje je dobra ako se izbjegne rat. Nije dobro ako dodje do rata.
Fol je u tome sto po vasem misljenju nema dobrih poteza, svi su losi! Ja, s druge strane, ne bjezim od toga da je SDA vukla lose poteze, ali volim da posmatram cijelu sliku a ne fragmente.
dezurni_ucenik

#815 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dezurni_ucenik »

Tuga Božija.

Brane sad SDA a sutra da Fahro,Lagumdzija,ovaj,onaj,stoti,deseti ponudi dvostruko vecu platu njega bi oralno zadovoljavali.To ti je tipicni primjer politickog kurvaluka i zasljepenosti ideologijom za koju se kupuju drzavnom platom.

Garantujem da bi sutra i Slavko Jovicic Slavuj presao na Islam da mu ponude dvostruko vise nego sto sad zaradjuje.
klaki

#816 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by klaki »

Onaj feeling kad prvi put izlazis na izbore

Onaj feeling kad nemas pojma za kog glasat

Jebo te drzava
wolf07

#817 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

gepard_ wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pZdrCZENWtU

evo ga . ovo svakako pogledati OBAVEZNO ne raje dugo a taj crnac je na drugoj minuti i 20 sekundi cini mi se . evo sta je SDA . Na pocetku obavezno saslusati ovog Bukvica . majko draga sta nas snadje .majko draga sta su bosanci bogu skrivili pa imaju SDA ......i aplaudiraju jos , puna dvorana
I opet it kazem, sta je od izgovorenog postalo prijedlog zakona, zakon, podzakonski akt...... i zasto nije! I ne zaboravi da se to pricalo u vrijeme kad su SDS i HDZ palili dzamije, zive ljude po kucama, silovali djecu....
burger_pasa

#818 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by burger_pasa »

Sto vise citam ove nebuloze protiv SDA i Bakira to su mi drazi i sve vise me tjeraju da povedem onako familijarnu kampanju, da svi reda glasamo za SDA i Bakira...
Pojedini se upiru da pokazu i dokazu kako su oni Bosnu branili i odbranili, kako su u SDA sve lopovi a u drugim strankama sve cvijecke, kako Bakir nista neradi, a eto Komsic i Radoncic se satrase od posla i lobiranja za drzavu, kako je SDA uvela narod u rat, ne nego je trebala cekat da nas Karadzic, Mladic i Milosevic svetosavkom vodicom posipat pocnu itd... itd...
gepard_

#819 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by gepard_ »

evo upravo slusam na jednom od tih video uradaka ( ima ih na stotine ako ne i hiljade ) gdje se kaze da tada i napisan Ustav te bosnjacke muslimanske drzzave a da joj je granice nacrtao izvjesni Bakir Tanovic ( sada rahmetli ) sa grupom ljudi . to je taj bosnjacki sabor 1993 . Kada je Armija BiH branila granice cjelovite drzave i ginula za ideju multietnicke gradjnaske drzave dotle je ta ,, vodeca i glavna ,, stranka kopala i njima i svima nama grob iza ledja . I Silajdzic je bio za tui ideju . Evo ko voli pa nek slusa . samo na you tube ukucaj i uzivaj do mile volje . sve originalni snimci i komntari i vidjenja ima na pretek .
klaki

#820 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by klaki »

burger_pasa wrote:Sto vise citam ove nebuloze protiv SDA i Bakira to su mi drazi i sve vise me tjeraju da povedem onako familijarnu kampanju, da svi reda glasamo za SDA i Bakira...
Pojedini se upiru da pokazu i dokazu kako su oni Bosnu branili i odbranili, kako su u SDA sve lopovi a u drugim strankama sve cvijecke, kako Bakir nista neradi, a eto Komsic i Radoncic se satrase od posla i lobiranja za drzavu, kako je SDA uvela narod u rat, ne nego je trebala cekat da nas Karadzic, Mladic i Milosevic svetosavkom vodicom posipat pocnu itd... itd...
Nadam se da putujes kroz vrijeme i da ovo pises iz 1997e
dezurni_ucenik

#821 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dezurni_ucenik »

burger_pasa wrote:Sto vise citam ove nebuloze protiv SDA i Bakira to su mi drazi i sve vise me tjeraju da povedem onako familijarnu kampanju, da svi reda glasamo za SDA i Bakira...

:lol:
Dozer

#822 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

@wolfy
Fol je u tome sto po vasem misljenju nema dobrih poteza, svi su losi! Ja, s druge strane, ne bjezim od toga da je SDA vukla lose poteze, ali volim da posmatram cijelu sliku a ne fragmente.
Dobro...daj nam onda tu "lijepu" kompletnu sliku.
Ja sam vec naveo masu fragmenata, a, kao sto znamo, puno fragmenata cini jendu cjelinu.

Ti nam navedi sta to ovdje funkcionise kako treba, pa cemo dalje onda o tome, moze li?
dezurni_ucenik

#823 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dezurni_ucenik »

wolf07 wrote:

I opet it kazem, sta je od izgovorenog postalo prijedlog zakona, zakon, podzakonski akt...... i zasto nije! I ne zaboravi da se to pricalo u vrijeme kad su SDS i HDZ palili dzamije, zive ljude po kucama, silovali djecu....

"Nama pripada 44% drzave" rece onaj crnac.Politika fildzan drzave.
wolf07

#824 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

gepard_ wrote:evo upravo slusam na jednom od tih video uradaka ( ima ih na stotine ako ne i hiljade ) gdje se kaze da tada i napisan Ustav te bosnjacke muslimanske drzzave a da joj je granice nacrtao izvjesni Bakir Tanovic ( sada rahmetli ) sa grupom ljudi . to je taj bosnjacki sabor 1993 . Kada je Armija BiH branila granice cjelovite drzave i ginula za ideju multietnicke gradjnaske drzave dotle je ta ,, vodeca i glavna ,, stranka kopala i njima i svima nama grob iza ledja . I Silajdzic je bio za tui ideju . Evo ko voli pa nek slusa . samo na you tube ukucaj i uzivaj do mile volje . sve originalni snimci i komntari i vidjenja ima na pretek .
Jel ti ne vidis ili ne razumijes o cemu ti pricam? KAD JE NESTO OD OVOG OTISLO U FORMI PRIJEDLOGA U SKUPSTINU?????

Pa popusti malo jadan ne bio, i uzmi malo pa poslusaj sta se tada pricalo na stranackim skupovima SDS-a i HDZ-a, ovi su u usporedbi s njima pitomi k'o zecevi!
gepard_

#825 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by gepard_ »

wolf07 wrote:

ma vidi ga , pa sto to nisu javno rekli , pa da vidimo . mogli smo to imati 92 dok su i ljudi i dzamije bili i zivi i zdravi . upravo zbog toga sto su dzamije rusene , zivi ljudi paljeni , konclogori puni ko sibica ...upravo zbog toga takve stvari nije trebalo raditi . UPRAVO ZBOG TOGA . shvatas li apsurd . krenuo je rat , Armija se bori za cjeloivtu gradjansku bla bla a oni iza ledja prave ono sto Armija biH nece . Oni su u klopku bacili Armiju biH . smjenili Halilovica . Nama danas Bakir prica kako Alija nije parvio malu muslimansku drzvaicu . Heeeej , pored ovih snimaka
Post Reply