Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
biske wrote:svo tvoje pisanje ne bi bio nikakav problem da ti konstantno ne tušiš i ne ponavljaš jednu te istu kuknjavu. vjerujem da bi te i ljudi u gore opisanoj pekari saslušali prvu noć. a već sljedeću noć bi ti rekli ono što sam imao ja namjeru ovim postom:
Idi u PM defetističku!!!
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» biske
Nije da imam želju da komentarišem rad moderatora (zapravo su super), ali brate ne zaustavi li neko Vita ili on sam sebe ne zaustavi, padat će ovdje još mnogi banovi....i na kraju će Vito ostati da piše sam sa sobom
palermo wrote:Nije da imam želju da komentarišem rad moderatora (zapravo su super), ali brate ne zaustavi li neko Vita ili on sam sebe ne zaustavi, padat će ovdje još mnogi banovi....i na kraju će Vito ostati da piše sam sa sobom
.............interesuje me da li nasi igraci i strucni stab citaju sta mi ovdje na forumu pisemo i raspravljamo..................u losem vremenu (Portugal, Francuska...) kao i u sretnim momentima (Zilina, Kaunas...)
Ako citate onda znajte da smo svi ponosni za ovo sta ste nam poklonili ~ ~ SPuBRAZILU ~ ~ ....svejedno da li pobijedili ili izgubili (nedaj boze) mi smo uz vas....
palermo wrote:Nije da imam želju da komentarišem rad moderatora (zapravo su super), ali brate ne zaustavi li neko Vita ili on sam sebe ne zaustavi, padat će ovdje još mnogi banovi....i na kraju će Vito ostati da piše sam sa sobom
Fakat ubi lik, znamo da ovo od USA na ovamo nije bilo najbolje, ali popusti malo. Hamsik, izvlacenje grupa, valja komentare Don Vita do SP pregurati. Pa nismo San Marino da smo dosli sa Wilde Card na SP . Sto se tice same grupe, ubjedjen sam da je ovo najlaksa grupa za prolaz, mozda bi u onoj sa Svicarskom lakse bili prvi ali zato lakse i treci
Fakat ubi lik, znamo da ovo od USA na ovamo nije bilo najbolje, ali popusti malo. Hamsik, izvlacenje grupa, valja komentare Don Vita do SP pregurati. Pa nismo San Marino da smo dosli sa Wilde Card na SP . Sto se tice same grupe, ubjedjen sam da je ovo najlaksa grupa za prolaz, mozda bi u onoj sa Svicarskom lakse bili prvi ali zato lakse i treci
ljevoruki wrote:Na proslom SP u Juznoj Africi bili su Argentina i Nigerija u istoj grupi.
Jos Grcka i S. Koreja u toj grupi.
Nigerija:
Argentina - Nigeria 1:0
Nigeria - Grcka 1:2
Nigeria - S. Koreja 2:2
Team v · t · e Pld W D L GF GA GD Pts
Argentina 3 3 0 0 7 1 +6 9
South Korea 3 1 1 1 5 6 −1 4
Greece 3 1 0 2 2 5 −3 3
Nigeria 3 0 1 2 3 5 −2 1
Dalje prosli Argentina i S. Korea.
Nigerija osvojila 1 bod, da bogda ponovili isti uspjeh i u Brazilu.
Ti ovdje izmiksa i naš i engleski jezik, pa na kraju jedva skuži je li u pitanju Južna ili Sjeverna Koreja.
ljevoruki wrote:Na proslom SP u Juznoj Africi bili su Argentina i Nigerija u istoj grupi.
Nigerija:
Greece 3 1 0 2 2 5 −3 3
Nigeria 3 0 1 2 3 5 −2 1
Ti ovdje izmiksa i naš i engleski jezik, pa na kraju jedva skuži je li u pitanju Južna ili Sjeverna Koreja.
I mene zbuni, a znam da su ovi drugi bili s Brazilom u grupi. Nigerija od Afrikanaca mozda najbolja opcija, napad im dobar, Obi Mikel i Onazi solidni, nijedan nije startet u klubu, ostalo goli prosjek. Plus trener domaci, sto je mozda i najveca prednost, jer s njima i najbolji evropski treneri takticari imaju problema da ih posloze. Svakako bolja opcija nego Vahin Alzir.
Nigerija:
Greece 3 1 0 2 2 5 −3 3
Nigeria 3 0 1 2 3 5 −2 1
Pobrkalo se svasta nesta u glavi.
Uglavnom, skontalo se sta je pisac htio da kaze.
Argentina - Bosnia and Herzegovina
1.35 4.70 7.80
Iran - Nigeria
4.00 3.30 1.90
Argentina - Iran
1.15 6.80 15.00
Nigeria - Bosnia and Herzegovina
2.65 3.30 2.50
Nigeria - Argentina
7.00 4.40 1.40
Bosnia and Herzegovina - Iran
1.55 3.70 6.00