Hajde bas javi kakav je ...da li si igrao DriveClub ? Ako jesi, barem neka poredjenja oko grafike i to jer do sada je DriveClub vazio za voznju koja najbolje izgleda, na bilo kojoj platformi.febo_acm wrote:Sinoć leglao Project Cars... Jedva čekam da dođem sa posla da raspalim malo
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#801 Re: PlayStation 4 - all about
- EmiRem
#802 Re: PlayStation 4 - all about
Witcher 3 na review-ima
IGN 9,3
Gamespot 10
e sad, jel reklama il nije ne bi da ulazim
IGN 9,3
Gamespot 10
-
UnscarD
#803 Re: PlayStation 4 - all about
Samo mi je bitno da mi nisu bas neophodni kec i dvica da bih igrao tricu ...pokusao sam drugi dio da igram na PCu i nije me bas kupio ...EmiRem wrote:Witcher 3 na review-ima
IGN 9,3
Gamespot 10
Ovo bi mogl biti sljedeca investicija iako ja licno nisma ljubitelj epske fantazije (za razliku od SF-a) ... treba eurogomer sacekati .. oni su realniji ...gamespot vise i ne citam radi reklama ...sta god da kliknem , moram cekati 30 secundi da prodje reklama
- EmiRem
#804 Re: PlayStation 4 - all about
Ma znam da ovaj gamespot glumi uvijek neku strogocu, a witcheru dali 10. ne znam da su ikada ikome desetku dali.
-
UnscarD
#805 Re: PlayStation 4 - all about
Zar nisu dali ni GTA nekoj cistu desetkuy ? Pa mislim sta treba onda igra da bude da dobije 10 ... evo sad citam malo o wild huntu , ovi na ignu kazu kako je borba izuzetno komplexna i duboka a na eurogameru kako je zadovoljavajuca ali samo sa dvije komande i magijama , jako plitkaEmiRem wrote:Ma znam da ovaj gamespot glumi uvijek neku strogocu, a witcheru dali 10. ne znam da su ikada ikome desetku dali.
- EmiRem
#806 Re: PlayStation 4 - all about
Ma ja je svakako ne namjeravam igrat, igrao sam i ja malo witchera na pc-u, nije to prica za mene, a mislim da cak ni gta nije 10 dobila, al nebitno, oni su uglavnom sta god ign ocjeni kod njih je dvije ocjene nize, ali eto vjerovatno ce ostvariti dobru prodaju pa ko voli nek izvoli. Ja sam ionako na onim rasprodajama nakupio igara ni to ne igram . Uzeo klix, Shadow of mordor, Diablo, a i dalje samo FIFA-e picim i Diablo ponekad. klix i SOM sam igrao ukupno pola sata, al jbg , vidim sale i poletim 
- prototype
#807 Re: PlayStation 4 - all about
Prejaka godina je ova 2015-ta za gaming!
PC je konačno dobio GTA 5, izlazi Windows 10 i DirectX12, koji obećava mnogo u vidu boosta za postojeće grafičke karte, također, konzole imaju jako dobre naslove, igre kao što su The Order 1886 i pogotovo BloodBorne su stvarno divna iskustva, i vizuelno i svojom igrivošću. Halo 5 izlazi za Xbox One, to bi trebao također biti veliki hit.. Novi racer je na tržištu, Project Cars, pa kad vidiš da je i Mortal Kombat X jako dobar, a izlaze evo sad Witcher 3, pa Batman Arkham Knight, pa God of War 3: Remaster, pa MGS 5 Phantom pain, pa Mad Max, pa Just Cause 3, pa Star Wars Battlefront, naravno novi Call of Duty, i neizostavni Assassin Creed, pored Fife/PES-a, NBA 2K itd., ne možemo bit nezadovoljni!
Eto nam i E3-a idući mjesec, pretpostavljam da će biti najbolji E3 ikada! Jedva čekam da vidim još Uncharted 4 gameplaya, ima da gori hala!
a očekujem i poneko iznenađenje, vidjet ćemo šta su nam spremili.. do tad će se Witcher 3 igrati uveliko. 
-
UnscarD
#808 Re: PlayStation 4 - all about
Uncharted 4 gameplay imas odavno , evo ga link i to je nesto sto ja najvise cekam jer sam igrao sve ranije, znam pricu i to mi je generalno jedna od najboljih igri svih vremena :prototype wrote:Prejaka godina je ova 2015-ta za gaming!PC je konačno dobio GTA 5, izlazi Windows 10 i DirectX12, koji obećava mnogo u vidu boosta za postojeće grafičke karte, također, konzole imaju jako dobre naslove, igre kao što su The Order 1886 i pogotovo BloodBorne su stvarno divna iskustva, i vizuelno i svojom igrivošću. Halo 5 izlazi za Xbox One, to bi trebao također biti veliki hit.. Novi racer je na tržištu, Project Cars, pa kad vidiš da je i Mortal Kombat X jako dobar, a izlaze evo sad Witcher 3, pa Batman Arkham Knight, pa God of War 3: Remaster, pa MGS 5 Phantom pain, pa Mad Max, pa Just Cause 3, pa Star Wars Battlefront, naravno novi Call of Duty, i neizostavni Assassin Creed, pored Fife/PES-a, NBA 2K itd., ne možemo bit nezadovoljni!
Eto nam i E3-a idući mjesec, pretpostavljam da će biti najbolji E3 ikada! Jedva čekam da vidim još Uncharted 4 gameplaya, ima da gori hala!
a očekujem i poneko iznenađenje, vidjet ćemo šta su nam spremili.. do tad će se Witcher 3 igrati uveliko.
No man sky bi mogao biti dobar, Rainbow Six Siege onda The Division (od ovoga puno ocekujem), Final Fantasy XV (traileri su odlicni mada nije moja vrsta igre) , Phantom Pain - novi MGS (mada su meni blago receno one fore sa kartonskim kutijama u koje se prerusavas i onim balonima koji odnesu mrtve vojnike blago receno debilizam za koji nemam rjeci ili ja tu nesto ne kontam) ...ja znam da PC mjenjam kada izadje Star Citizen sto znaci negdje 2016 ....
-
Vertig0
#809 Re: PlayStation 4 - all about
CE-34878-0 Je li iko imao taj error ? Jedan prijatelj ima i nikako da rijesi, a vidim na netu ima milion neki fixova.
- Tercius
#810 Re: PlayStation 4 - all about
Pozdrav.Ima li bilo ko prisutan na ovoj temi da mi objasni step by step proceduru kako da se spojim na drugi ps4 kako bi ja i drug uradili share play igara.Pokušali smo nešto ali mi u glavom menu stoji igra koja je zaključana te postoji samo opcija play free demo.Ako je bitno naglasiti aktivirao sam 14 dana free ps plus.
- Troll_Happens
#811 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala lijepi na savjetu. Cekacu da mu malo cijena padne jos mi je poskup posto sam imao nekih troskova u medjuvremenu neplaniranih pa uzimam sigurno.mufa1 wrote:MK X je bolesno dobra igrica, doduse taj injustice nisam igro, ali po ovome sto sam vidio na YouTube, ni prismrdit mk-u ne može.
Story mode jako dobar, fiction war, toweri... Sve te bukvalno tjera da igras i skupljas zlato, da mozes rovit po kryptu i otkljucavat nove skinove, fatalities, brutality itd. Ja sam je uzeo cim je izašla, i ni sekunde se nisam pokajao...
-
rayman90
#812 Re: PlayStation 4 - all about
heh prototype pravo zadovoljan haman
meni nista zanimljivo od A naslova, ceko sam mozda witchera al neckam se, no man's sky cu kupit defitinitivno, a dotad i dalje gurat ps3 i mozda indie igre za cetvorke, super motherload (na snizenju od juce, moze u cetvero), ganjam starwhal, splenuky, mozda i sportsfriends i octodada
sve ove igre su za drustvo
danas cemo malo trials evolution u cetvero isto, malo terarije ps4 u split screenu
pc gameri su tako usamljeni

pc gameri su tako usamljeni
-
Mustang1
#813 Re: PlayStation 4 - all about
Ti udjes na njefov account i aktiviras u settings primary system/console i onda se vratis na svoj account. On isto uradi sa tvojim accountom i to je toTercius wrote:Pozdrav.Ima li bilo ko prisutan na ovoj temi da mi objasni step by step proceduru kako da se spojim na drugi ps4 kako bi ja i drug uradili share play igara.Pokušali smo nešto ali mi u glavom menu stoji igra koja je zaključana te postoji samo opcija play free demo.Ako je bitno naglasiti aktivirao sam 14 dana free ps plus.
-
UnscarD
#814 Re: PlayStation 4 - all about
Dobar je citat kada se startuje Sportfriends ...kaze nesto u fazonu " zapamtite da ne postoji nigdje nikada zabiljezena izjava nekoga na umirucem krevetu, ko je izrazio zaljenje da je previse malo, igrao igre" ...rayman90 wrote:heh prototype pravo zadovoljan hamanmeni nista zanimljivo od A naslova, ceko sam mozda witchera al neckam se, no man's sky cu kupit defitinitivno, a dotad i dalje gurat ps3 i mozda indie igre za cetvorke, super motherload (na snizenju od juce, moze u cetvero), ganjam starwhal, splenuky, mozda i sportsfriends i octodada
sve ove igre su za drustvo
![]()
danas cemo malo trials evolution u cetvero isto, malo terarije ps4 u split screenu
![]()
pc gameri su tako usamljeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rayman90
#815 Re: PlayStation 4 - all about
heheh a cuj
ev izgugla je - No one on their deathbed ever said ‘I wish I had spent more time alone with my computer
mada mi cudno jer je ista igra izasla i za pc
onda tumacim u krivom smjeru
ps. tek vidim da je ovo izjavio/la Danielle Bunten Berry, pionir/ka online gaming industrije

ps. tek vidim da je ovo izjavio/la Danielle Bunten Berry, pionir/ka online gaming industrije
-
Mustang1
#816 Re: PlayStation 4 - all about
Jel jos nekome ne moze pokrenuti igre na secondary accountu
- Troll_Happens
#817 Re: PlayStation 4 - all about
Jel kupovo neko igre u americi ne mislim preko store-a nego normalno u radnji i jel mogu one za evropsku ps4 konzolu ili iskljucivo za americku?
-
febo_acm
#818 Re: PlayStation 4 - all about
Zar ima neke razlike u konzolama? Inače ako imaš hard copy mislim da nije bitan account.
-
UnscarD
#819 Re: PlayStation 4 - all about
Samo tako i kupujem, nema nikakve razlike sve rade.Troll_Happens wrote:Jel kupovo neko igre u americi ne mislim preko store-a nego normalno u radnji i jel mogu one za evropsku ps4 konzolu ili iskljucivo za americku?
Usput, istekao mi PSplus ... ne da mi vise da pokrenem igre koje su na disku ali i to je cudno jer neke da a neke ne da ...sve koje su bile na osnovnoj traci mi da a one koje su u library sa desn strane mi ne da.
Morat cu da obnovim PS plus, ispaltio se samo zbog Xcom Enemy unknown ...utukao sam sigurno 30 sati u nju i to vrh zabave.
- Troll_Happens
#820 Re: PlayStation 4 - all about
to pitam zato sto mi rodjak dolazi za par mjeseci iz amerike pa sam mislio njemu da porucim da mi donese par igri s obzirom da su malo jeftinije nego ove ovdje. A konsola je iz EU tj preko amazona porucena pa reko da se ne zajeb..UnscarD wrote:Samo tako i kupujem, nema nikakve razlike sve rade.Troll_Happens wrote:Jel kupovo neko igre u americi ne mislim preko store-a nego normalno u radnji i jel mogu one za evropsku ps4 konzolu ili iskljucivo za americku?
Usput, istekao mi PSplus ... ne da mi vise da pokrenem igre koje su na disku ali i to je cudno jer neke da a neke ne da ...sve koje su bile na osnovnoj traci mi da a one koje su u library sa desn strane mi ne da.
Morat cu da obnovim PS plus, ispaltio se samo zbog Xcom Enemy unknown ...utukao sam sigurno 30 sati u nju i to vrh zabave.
-
Mustang1
#821 Re: PlayStation 4 - all about
Zar nisu iste cijene u radnjama kao i na PSN Store ?
- Troll_Happens
#822 Re: PlayStation 4 - all about
jesu iste cjene europskih igara sa europskim PSN Storom i americkih igara i americkog PSN Stora. Ali ako imam EU Account ne mogu kupovati igre koje su u Americkom PSN Storu. A posto su ovde skuplje zato sam mislio da mi on tamo neku klepi... da jeftinije prodjem..Mustang1 wrote:Zar nisu iste cijene u radnjama kao i na PSN Store ?
-
Mustang1
#823 Re: PlayStation 4 - all about
Pa sto ce ti EU Account ? 
- Troll_Happens
#824 Re: PlayStation 4 - all about
pa kako da otvorim ovaj. bez adrese u americi i bez kreditne..Mustang1 wrote:Pa sto ce ti EU Account ?
-
Mustang1
#825 Re: PlayStation 4 - all about
Na google nadjes neku adresu americku a kupujes PSN Vouchere na amazonu ili na nekoj od stranica a ima ih milion .. Ja koristim www.pcgamesupply.com .. Kada kupis na e-mail u roku od par minuta ili odmah dobijes kod koji ukucas na PSN store i dodaju ti na racun iznos koji si uzeo