Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WRRsmom wrote:jeste danak, i sad je prelijepo...obavezno otidji
jest kad bi znao kuda se ide?
nemoj slucajno pjeske da krenes ispod zicare mi smo se ko mali jedno zajebali
cekaj da poprave zicaru ovo ti je desno od stanice na trebevicu, najbolji pogled na Sa
Nekad se zicarom islo gore, bio sam tamo brat bratu 200-300 puta, ko kad sam sa memli strane pa nam je odlazak na zicaru bio skoro pa dnevna rutina u djecijim danima, igra.
Pusti nas onaj ciko u kabinu, po radnom danu nije guzva, provozamo se, gore dole, nekad smo znali pjeske sletiti preko Prvog sumara na Osmice, bila je oznacena sumska staza od Vidikovca do Prvog sumara deset minuta hoda, neiskusniji bi isli okolo preko Draguljca.
I onda lagano cestom do Osmica, Zlatista, i niz Zelenogrsku. Lijepa vremena... napijes se ledene vode na cesmi u Zelengorskoj, ili tamo preko Komatina, nikad se niko nije plasio za mene iako smo bili djecurlija, 12-13 godina.
dječak sa šibicama wrote:Nekad se zicarom islo gore, bio sam tamo brat bratu 200-300 puta, ko kad sam sa memli strane pa nam je odlazak na zicaru bio skoro pa dnevna rutina u djecijim danima, igra.
Pusti nas onaj ciko u kabinu, po radnom danu nije guzva, provozamo se, gore dole, nekad smo znali pjeske sletiti preko Prvog sumara na Osmice, bila je oznacena sumska staza od Vidikovca do Prvog sumara deset minuta hoda, neiskusniji bi isli okolo preko Draguljca.
I onda lagano cestom do Osmica, Zlatista, i niz Zelenogrsku. Lijepa vremena... napijes se ledene vode na cesmi u Zelengorskoj, ili tamo preko Komatina, nikad se niko nije plasio za mene iako smo bili djecurlija, 12-13 godina.
Da li jos uvjek postoji opasnost da se noga izgubi gore?
Pa nikad nisi siguran, nesto je vjerovatno zaostalo, ali uglavnom je deminirano i mislim da je covjek u relativnoj opasnosti ako bas kidise skakati po grmovima i sumarcima.
Ako hodas po stazama i cestama, nema nikakve opasnosti sigurno.
dječak sa šibicama wrote:Pa nikad nisi siguran, nesto je vjerovatno zaostalo, ali uglavnom je deminirano i mislim da je covjek u relativnoj opasnosti ako bas kidise skakati po grmovima i sumarcima.
Ako hodas po stazama i cestama, nema nikakve opasnosti sigurno.
Znaci sto se tice pogleda, moze, ali nema kidisanja
a jes fakat, najmrze mi je bilo kad ga moram preskocit i usput kolut napred napravit tako jednom nisam odmjerio i glavom direkt u kozlic . Ne znam jel danasnja djeca moraju preskakat kozlic ili igraju fruit ninja na big screen
Rob_Atl wrote:a jes fakat, najmrze mi je bilo kad ga moram preskocit i usput kolut napred napravit tako jednom nisam odmjerio i glavom direkt u kozlic . Ne znam jel danasnja djeca moraju preskakat kozlic ili igraju fruit ninja na big screen
Mislim da ga niko nije volio, djevojčice pogotovo, neke moje jaranice iz razreda i dan danas imaju traume od časova fizičkog kada se preskakao kozlić.
Uvijek se isto ponavljalo, uzmu zalet, potrče i kad treba da se odraze, ukopaju se..
Rob_Atl wrote:a jes fakat, najmrze mi je bilo kad ga moram preskocit i usput kolut napred napravit tako jednom nisam odmjerio i glavom direkt u kozlic . Ne znam jel danasnja djeca moraju preskakat kozlic ili igraju fruit ninja na big screen
Mislim da ga niko nije volio, djevojčice pogotovo, neke moje jaranice iz razreda i dan danas imaju traume od časova fizičkog kada se preskakao kozlić.
Uvijek se isto ponavljalo, uzmu zalet, potrče i kad treba da se odraze, ukopaju se..
A Braco i Seka, Runolist, Zagi cokoladice. Mozda je vec neko stavio slike!
Brut i Denim dezodoransi i naravno leviske u komisionu prekoputa slasticarne egipat!
A Emanuela u kinima sirom Sarajeva i okoline, sa prekidima za mjenjanje trake i hladjenje opreme
Neko postavi onaj naranzdasti kiosk te me potsjeti na pljeskavice na kiosku Gurman pored b.pumpe u Kralja. Tomislava
Taj ukus cu pamtiti dok sam ziv