vazi wrote:
Kampovi su mozda jeftiniji a i ovih apartmanskih smjestaja mozda ima jeftinijih, ja sam otvorila i postavila prvu stranicu koju mi je google izbacio i jednostavno nije skupo
a za hranu se moze proci puno, puno jeftinije, sedmica dana za dvije osobe 100eura da vam niceg ne zafali (to dorucak, rucak u stanu, kafa i to...) 3 vecere po 25-30 eura po osobi sa po casom vina 180 do 200 eura maxi , sve ukupno znaci za hranu oko 300 ojrica
nije to tako nedokucivo kad se na vrijeme isplanira i rezervise
osim toga ima i maj kad je jeftinije a lijepo ili juni...
Moze bit, mislim meni je glupo da sta pricam jer nisam nikada bio tamo i da nesto sad kenjam skupo ovo ono bla bla. Treba otici, razgledati, probati da bi mogao neke zakljucke donositi.
Naslusa se covjek svakakvih prica, znam jedne koji su bas sa Francusku tvrdili da je uzasno skupo sve al vjerujem da je to do lokacije, jbga imas Sarajevo pa u njemu imas razlicitih cijena kafe kao i cijena po pijacama, nije u svakom kaficu ista cijena pica. Tako da dok ne probam neci nista govoriti, ko zna sljedece godine akBgd dje ce se ici,a mozda i nigdje, ne znas sta sutra donosi pa tako moze donjeti i put na azurnu obalu

.
Da se na dovezem na ovu pricu plaze prazne ovo ono.
Kakve to veze ima??? Mislim sta, jel to ono da komsiji crkne krava? Ne kontam fakat.
Mada da budem iskren ja na moru licno i ne zelim pune plaze pa mi nesto i ne nedostaje ta guzva, ko hoce guzvu eno mu puna BiH bazena a ima i Tuzla, guzvaj se jbte.
Bosancima ( haj da kazem Bosnjacima ) muslimanima je ovaj vakat zayeban vec cini mi se treca sezona, spuca ramazan u po sezone

pa tako i nije za ocekivati bas nesto plaho na moru, ja licno sam ciljao vrijeme poslije ramazana i bajrama a vjerujem da ih ima jos .
Ja im iskreno zelim uspjesnu sezonu kao i svim ostalim CG, Grcka, Turska itd.