što ti je iskustvoRamzess Veliki wrote: Ma samo si zagorio, proće to ....![]()
![]()
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#801 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
- alchak.ba
#802 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nisam.... da je to, znao bih da sam u zabludiRamzess Veliki wrote: Ma samo si zagorio, proće to ....![]()
![]()
- eluna
#803 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
onda si zagorio emotivno, ne fizičkialchak.ba wrote:Nisam.... da je to, znao bih da sam u zabludiRamzess Veliki wrote: Ma samo si zagorio, proće to ....![]()
![]()
- alchak.ba
#804 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
a nismo svi ko ti moja elunaeluna wrote:onda si zagorio emotivno, ne fizičkialchak.ba wrote:Nisam.... da je to, znao bih da sam u zabludiRamzess Veliki wrote: Ma samo si zagorio, proće to ....![]()
![]()
- una_bo
#805 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
koje pitanje?Ramzess Veliki wrote:Nisi mi odgovorila na pitanje ... nije valjda da se bojiš otvoriti se i biti iskrena?una_bo wrote:kako nismoalchak.ba wrote:zene su divna bica
- eluna
#806 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
doduše - ti si emotivno nezreo, a ja sam možda emotivno zagorilaalchak.ba wrote:
a nismo svi ko ti moja eluna
- alchak.ba
#807 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
dodušeeluna wrote:doduše - ti si emotivno nezreo, a ja sam možda emotivno zagorilaalchak.ba wrote:
a nismo svi ko ti moja eluna
- Ramzess Veliki
#808 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ovo ...una_bo wrote: koje pitanje?
Ramzess Veliki wrote:Una-bo psiholog ???una_bo wrote:što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.
uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam![]()
Interesantno ... hmmm ... a ta želja za psihologijom, da li datira iz ranog djetinjstva ili se pojavila kasnije? Možeš li se sjetiti u kom periodu tvog života je došlo do tog interesovanja za bavljenjem psihologijom i iz kojeg razloga ... koji te je događaj potaknuo da razmišljaš u tom pravcu?
- una_bo
#809 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
nisam vidjela, sorry.Ramzess Veliki wrote:Ovo ...una_bo wrote: koje pitanje?
Ramzess Veliki wrote:Una-bo psiholog ???una_bo wrote:što li si bože radio, i kakvi su ti rezultati na skalama? baš me zanima.
uglavnom, želim ti svu sreću pri pronalasku svoje družice bez ijednog F-a, kao što si i sam![]()
Interesantno ... hmmm ... a ta želja za psihologijom, da li datira iz ranog djetinjstva ili se pojavila kasnije? Možeš li se sjetiti u kom periodu tvog života je došlo do tog interesovanja za bavljenjem psihologijom i iz kojeg razloga ... koji te je događaj potaknuo da razmišljaš u tom pravcu?
datira još dok sam išla u vrtić
šalim se, upisala sam psihologiju jer sam u srednjoj školi imala dosta predmeta iz psihologije, nekako mi je bilo logično da upišem.
Međutim, poslije sam uspisala edukaciju za psihoterapeuta, i ovo mi je značajnije nego svo znanje stečeno na fakultetu.
-
Smajic.smajo
#810 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Meni su rezultati na testu makar bili validnieluna wrote:et' nek ste vi boljiRamzess Veliki wrote:Smajic.smajo wrote:I una, kad smo vec kod normalnosti i ovog MMPI testa, posljednja cura s kojom sam bio i s kojom nije dobro zavrsilo je radila bas taj test, nebitno iz kog razloga, nje bila sposobna ni da test uradi, toliko je lagala da joj test nije bio validan. Eh et, to sto trazim da je zdrava dolazi od iskustva, ne trazim valjda mnogoTak'e su ti one ...
![]()
![]()
I ne mrzim ja zene, naprotiv obozavam ih
-
Smajic.smajo
#811 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
una_bo wrote:
nisam vidjela, sorry.
šalim se, upisala sam psihologiju jer sam u srednjoj školi imala dosta predmeta iz psihologije, nekako mi je bilo logično da upišem.
Međutim, poslije sam uspisala edukaciju za psihoterapeuta, i ovo mi je značajnije nego svo znanje stečeno na fakultetu.
Imas li neku svoju ordinaciju?
- Ramzess Veliki
#812 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Misliš li isto što i ja ...Smajic.smajo wrote:una_bo wrote:
nisam vidjela, sorry.
Imas li neku svoju ordinaciju?
Ma ne, nećemo, da odemo načisto bi je izludili, ne bi joj ni lobotomija pomogla.
- MedenoSrce
#813 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
lobotomija se vise ne provodi bas zato sto je neefektivna 
-
Smajic.smajo
#814 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
MislimRamzess Veliki wrote:Misliš li isto što i ja ...Smajic.smajo wrote:una_bo wrote:
nisam vidjela, sorry.
Imas li neku svoju ordinaciju?![]()
Ma ne, nećemo, da odemo načisto bi je izludili, ne bi joj ni lobotomija pomogla.![]()
![]()
Samo bi otisao kao amoniman, ne bi ona znala da sam to ja
- Ramzess Veliki
#815 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Khm ... khm ... a da ... sad razumijem ... podsvijest, da da ... znači već u srednjoj si počela pokazivati to devijantno ponašanje, bježanje od same sebe i traženje samopouzdanja u psihoanalizi drugih ljudi (posljedično ponašanje kod gledanja meksičkih serija ...), a želeći pobjeći od kuhinjskih poslova. Hmmm ... interesantno, ali nije toliko strašno ... to je učestala bolest sadašnjeg modernog društva, da žene traže sebi smisao na pogrešnom kolosijeku i bježe od kuhinje ... da, da ... Ali prođe to, sa iskustvom ćeš shvatiti da ti je kuhinja genetski predodređena. To ti sama tvoja stopala pokazuju. Žensko stopalo je manje od muškog, genetska predispozicija - da može prići bliže sudoperu. Vidiš da se priroda pobrine za sva objašnjenja.una_bo wrote: nisam vidjela, sorry.
- una_bo
#816 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!Ramzess Veliki wrote:Khm ... khm ... a da ... sad razumijem ... podsvijest, da da ... znači već u srednjoj si počela pokazivati to devijantno ponašanje, bježanje od same sebe i traženje samopouzdanja u psihoanalizi drugih ljudi (posljedično ponašanje kod gledanja meksičkih serija ...), a želeći pobjeći od kuhinjskih poslova. Hmmm ... interesantno, ali nije toliko strašno ... to je učestala bolest sadašnjeg modernog društva, da žene traže sebi smisao na pogrešnom kolosijeku i bježe od kuhinje ... da, da ... Ali prođe to, sa iskustvom ćeš shvatiti da ti je kuhinja genetski predodređena. To ti sama tvoja stopala pokazuju. Žensko stopalo je manje od muškog, genetska predispozicija - da može prići bliže sudoperu. Vidiš da se priroda pobrine za sva objašnjenja.una_bo wrote: nisam vidjela, sorry.
-
Smajic.smajo
#817 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ramzess Veliki wrote:Khm ... khm ... a da ... sad razumijem ... podsvijest, da da ... znači već u srednjoj si počela pokazivati to devijantno ponašanje, bježanje od same sebe i traženje samopouzdanja u psihoanalizi drugih ljudi (posljedično ponašanje kod gledanja meksičkih serija ...), a želeći pobjeći od kuhinjskih poslova. Hmmm ... interesantno, ali nije toliko strašno ... to je učestala bolest sadašnjeg modernog društva, da žene traže sebi smisao na pogrešnom kolosijeku i bježe od kuhinje ... da, da ... Ali prođe to, sa iskustvom ćeš shvatiti da ti je kuhinja genetski predodređena. To ti sama tvoja stopala pokazuju. Žensko stopalo je manje od muškog, genetska predispozicija - da može prići bliže sudoperu. Vidiš da se priroda pobrine za sva objašnjenja.una_bo wrote: nisam vidjela, sorry.
- Ramzess Veliki
#818 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Da ... u pravu si ... vratili su stari način liječenja tokmakom.MedenoSrce wrote:lobotomija se vise ne provodi bas zato sto je neefektivna
- Ramzess Veliki
#819 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!
A i u fildžan gledam. Ta mi je metoda u praksi pokazala više rezultata.
- eluna
#820 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
šta kaže moj fildžanRamzess Veliki wrote:Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!![]()
- Ramzess Veliki
#821 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A šta da ti čitam kad i toz popiješ!eluna wrote:šta kaže moj fildžanRamzess Veliki wrote:Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!![]()
Fino pristaviš kahvu, nešećerenu, srkneš onaj tečni dio, onaj zrnasti - to je toz, to ostaviš.
okreneš šoljicu na salvetu da se okapa i malo prosuši, slikaš i pošalješ mi, pa ću ti čitati. Ali nije ovo ta tema ...
- una_bo
#822 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pretpostavljam da si to naučio hodajući s onim ko te već čuvao u djetinjstvu, s kafe na kafu od komšinice do komšinice. jeste i grah razbacivali? ja sam uvijek za to da nešto novo naučim, ne bježim od alternativnih metodaRamzess Veliki wrote:Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!![]()
-
Smajic.smajo
#823 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
I ja sam u grah gledo a i u kasike, pa se izjalovilo, sad se vise drzim ovih naucnih metodauna_bo wrote:pretpostavljam da si to naučio hodajući s onim ko te već čuvao u djetinjstvu, s kafe na kafu od komšinice do komšinice. jeste i grah razbacivali? ja sam uvijek za to da nešto novo naučim, ne bježim od alternativnih metodaRamzess Veliki wrote:Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!![]()
A i u fildžan gledam. Ta mi je metoda u praksi pokazala više rezultata.a vidiš, tvoj drug smajo, se opet drži testova
- Ramzess Veliki
#824 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ma nisam ti ja te sreće bio ... prohodao sam držeći se za tornjaka u jednom planinskom selu, na jednoj planini visoko iznad jedne druge planine ... odrastao sam čuvajući čopor međeda i vukova, i tako sve do 18-te, uzmem buzdovan i čuvam to stado, uvijek neki međed krene da pobjegne pa ga moram onim buzdovanom izdegenjačiti. A onda odem u susjedno selo da prodam vučije mlijeko i sir, a za to uzmem lima i željeza da napravim nove gaće, da se ne sramotim kad siđem u grad sa starim koje su mi pukle prvi puta kad sam vidjeo žensko čeljade, sve se ono željezo iskidalo, đabe sam poslije vario, čim se sjetim a ono gaće u sto' komada ...una_bo wrote:pretpostavljam da si to naučio hodajući s onim ko te već čuvao u djetinjstvu, s kafe na kafu od komšinice do komšinice. jeste i grah razbacivali? ja sam uvijek za to da nešto novo naučim, ne bježim od alternativnih metodaRamzess Veliki wrote:Zahvaljujem i ljubim ruke. Kad god osjetite potrebu možete doći i leći na moj krevet za psihoanalizu.una_bo wrote: hvala ti na iscrpnoj psihoanalizi, spoznadoh se!![]()
A i u fildžan gledam. Ta mi je metoda u praksi pokazala više rezultata.a vidiš, tvoj drug smajo, se opet drži testova
- eluna
#825 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ramzess Veliki wrote: Ma nisam ti ja te sreće bio ... prohodao sam držeći se za tornjaka u jednom planinskom selu, na jednoj planini visoko iznad jedne druge planine ... odrastao sam čuvajući čopor međeda i vukova, i tako sve do 18-te, uzmem buzdovan i čuvam to stado, uvijek neki međed krene da pobjegne pa ga moram onim buzdovanom izdegenjačiti. A onda odem u susjedno selo da prodam vučije mlijeko i sir, a za to uzmem lima i željeza da napravim nove gaće, da se ne sramotim kad siđem u grad sa starim koje su mi pukle prvi puta kad sam vidjeo žensko čeljade, sve se ono željezo iskidalo, đabe sam poslije vario, čim se sjetim a ono gaće u sto' komada ...