Jedan od razloga sto sam uzeo C5 je to sto ih nema bas puno na cestama, i sto su malo " drugaciji " kao sto ti rece
Da imam kesovine vozio bi lamburđinija ko sto rece ovaj znalac iznad, lamburđini ima svoj jedinstven smek
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Sidje lamburđini auto-moto stucnjace, vrli znalce svega pod kapom Bozijom. Neznam samo zasto, ako si tako jeben igrac, ne radis u nekom od ovih renomiranih auto magazina, pa da ljudi imaju neke koristi od tog tvog enormnog znanja. Nemoj se zaustavljati na novinama, imas i Top Gear, i jos X jako zanimljivih emisija koje se bave tom tematikom. Grehota je da rasipas svo to znanje ovdje.emko1234 wrote:Za tebe sam vrlo vjerovatno izmislio nadimak znalac, kao i svu moguću teoriju i praksu koja se tiče svijeta automobila.Ringhio wrote:Bakire![]()
![]()
Jedan od razloga sto sam uzeo C5 je to sto ih nema bas puno na cestama, i sto su malo " drugaciji " kao sto ti rece
Da imam kesovine vozio bi lamburđinija ko sto rece ovaj znalac iznad, lamburđini ima svoj jedinstven smek
A i vjerovatno mnogih drugih stvari u životu. Ali eto, navodno tema nije čiji je duži, al kad bi bila, moj bi mogao biti izolacija za tvog.
NE ZNAM, NE NEZNAM.Ringhio wrote:Sidje lamburđini auto-moto stucnjace, vrli znalce svega pod kapom Bozijom. Neznam samo zasto, ako si tako jeben igrac, ne radis u nekom od ovih renomiranih auto magazina, pa da ljudi imaju neke koristi od tog tvog enormnog znanja. Nemoj se zaustavljati na novinama, imas i Top Gear, i jos X jako zanimljivih emisija koje se bave tom tematikom. Grehota je da rasipas svo to znanje ovdje.emko1234 wrote:Za tebe sam vrlo vjerovatno izmislio nadimak znalac, kao i svu moguću teoriju i praksu koja se tiče svijeta automobila.Ringhio wrote:Bakire![]()
![]()
A i vjerovatno mnogih drugih stvari u životu. Ali eto, navodno tema nije čiji je duži, al kad bi bila, moj bi mogao biti izolacija za tvog.
Zalud tracis svoj talenat, znanje, milijarde kilometara pod tockovima raznih top - luksuznih modela, porodicnih automobila, terenaca, malih automobila, tenkova, transportera, spejs satlova, helikoptera i bojnih aviona. Zalud.
I citam, poprilicno si obdaren ? Drago mi je zbog tebe, a vjerovatno i tvom decku je drago, sem ako ti nisi resiver.
Ja sam ipak gospodin, ne ulazim u rasprave sa pucanima poput tebe, forumsku raspravu okreces u raspravu izmedju sebe i ljudi na ovoj temi, a tema nije Emko i njego shvatanje svijeta, njegove genitalije, uber vozila koja posjeduje.
Zamolio bih te samo da me ne citiras vise niti da me uvlacis u , poput ove, nepotrebne rasprave.
Sretno i prijatno, sve najbolje.
A Bosanac je sta? Dobitnik Nobelove nagradeemko1234 wrote: Daj ba, šta pričaš?
Prosječan Amerikanac je glup ko kurac, kaže da UAE nalazi u Australiji, na globusu zemlje s izmiješanim nazivama kontinenata Aziju pokazuje gdje je Antarktik, kažu da je Fidel Castro pjevač, a pare u UK su queen elizabeth money, trokut ima jednu stranu i slične pizdarije.
To je mentalno najispraniji narod na svijetu, živi po sindromu krda (većina njih). Oni kad kupuju auto, ne kupuju ga po principu raspitaću se o autu, nego po principu vidim, odem i kupim i pojma nemam šta sam kupio.
Dobro,daj mi jedan argument koji dokazuje da je njemacka autoindustrija najbolja na svijetu?ime123 wrote:I da zavrsite sa tim argumentom bosnjo ovo ono. Ili, po ko zna koji put vas pitam, da neko objasni tu famoznu povezanost uspjeha njemacke auto industrije sa bosnjom. Nije njemacka auto industrija ni od jucer, nit je postala najbolja zbog bosnje. Najgluplji i najjadniji argument, ali vidim da se hvatate stalno za to.
Šta, i tamo njemačka auta najprodavanija?ElDzidziIbnDzo wrote:Uhvate se za bosnje ko mara za kriv K...antar.
Evo hajdemo iskljuciti Austriju i Njemacku,pa ako hocete i Svicu,jer tamo dominiraju Svabe.Znaci da ne bude ono ,kupovali ljudi domace.
Hajde da se malo uhvatimo skandinavije.Koja se auta najvise voze? Njemacka. Kojih auta skoro pa i nema? Kad bih rekao mislim da bi mi ovi pojedini forumski strucnjaci glavu ucijenili![]()
![]()
Imala je skandinavija i volva i saaba,od teretnog programa imala je scaniu itd,ali svabo je zastupljen i svabo je vecina.
Aha izvinite nisam skontao da su u stvari i skandinavci ko bosnje,glupi i neobrazovani.
A sta je ono sa italijom? Zemljama bivseg sovjetskog saveza? Poljska,rumuni i ostala bagra?
Ma jok,sta oni znaju.
Zna na klix-u mali milojica i jos trojica,cetvorica.Oni znaju...![]()
Mislio sam da si ti najpametniji od svih vas VW-ovaca,pa da znas da se Radical SR8LM moze voziti po cesti,registrovati inace i ne bi bio na listi,ali dobro.emko1234 wrote:MILOJICE,
dobar si momak, porediš cestovno supersportski auto s autom koje je isključivo namjenjeno za stazu.
Odlično od tebe ko i uvijek, nemam upredbu La Ferari vs 918 spyder.
Ali imam upredbu Mclaren P1 vs Spyder gdje ga 5 puta jeftiniji, 35ks slabiji, i 350kg teži porše pobjedi na stazi u identičnim uslovima.
Cestovne gume, serijski auto. Iako je Mcleren navodno rekao da je P1 najbrži auto na svijetu na svakoj stazi i u svakim uslovima.
https://www.youtube.com/watch?v=IiyyO7vrdiI
Klasicna njemacka dominacija. Lik govori da je track mode na P1 ustvari ilegalan za cestu, i jos oni salju drugog P1 koji je nastiman za ovaj test i sa drugim gumama i salju svoju ekipu sa autom. Dok gospoda iz Stutgarta posalje auto, bez ikakvih uslova, bez svojih ljudi. A da ne govorim pored performansi koliko je luksuzniji 918 i korisniji za svakodnevnu voznju i koliko manje trosi. E to je njemacka auto industrija. I sve dok Mclaren ne objavi rezultate, 918 je najbrze auto na Nurburgringu. Za Ferrari se govori da je uslov da posalju auto na testiranje da se ne poredi direktno sa konkurentima na stazi. Mozda je dezinformacija, ali dosad ni na jednom testu LaFerrariu se nije poredilo vrijeme sa druga dva.emko1234 wrote: https://www.youtube.com/watch?v=IiyyO7vrdiI

Posto si mi ti najdrazi od svih Sabana,mogu li te zvati Sabane.ime123 wrote:Klasicna njemacka dominacija. Lik govori da je track mode na P1 ustvari ilegalan za cestu, i jos oni salju drugog P1 koji je nastiman za ovaj test i sa drugim gumama i salju svoju ekipu sa autom. Dok gospoda iz Stutgarta posalje auto, bez ikakvih uslova, bez svojih ljudi. A da ne govorim pored performansi koliko je luksuzniji 918 i korisniji za svakodnevnu voznju i koliko manje trosi. E to je njemacka auto industrija. I sve dok Mclaren ne objavi rezultate, 918 je najbrze auto na Nurburgringu. Za Ferrari se govori da je uslov da posalju auto na testiranje da se ne poredi direktno sa konkurentima na stazi. Mozda je dezinformacija, ali dosad ni na jednom testu LaFerrariu se nije poredilo vrijeme sa druga dva.emko1234 wrote: https://www.youtube.com/watch?v=IiyyO7vrdiI
Komentar random lika na klip koji sam stavio je ujedno i najbolji pokazatelj koliko su zapravo nemoćni ovi ostali velikani kad je upitanju takmičenje s jednim Poršeom.ime123 wrote:Klasicna njemacka dominacija. Lik govori da je track mode na P1 ustvari ilegalan za cestu, i jos oni salju drugog P1 koji je nastiman za ovaj test i sa drugim gumama i salju svoju ekipu sa autom. Dok gospoda iz Stutgarta posalje auto, bez ikakvih uslova, bez svojih ljudi. A da ne govorim pored performansi koliko je luksuzniji 918 i korisniji za svakodnevnu voznju i koliko manje trosi. E to je njemacka auto industrija. I sve dok Mclaren ne objavi rezultate, 918 je najbrze auto na Nurburgringu. Za Ferrari se govori da je uslov da posalju auto na testiranje da se ne poredi direktno sa konkurentima na stazi. Mozda je dezinformacija, ali dosad ni na jednom testu LaFerrariu se nije poredilo vrijeme sa druga dva.emko1234 wrote: https://www.youtube.com/watch?v=IiyyO7vrdiI
http://press.porsche.com/vehicles/2015/ ... Spyder.pdfime123 wrote:
Ti iz posta u post sam sebe prevazidjes.
1. Weischman package je kao dodatna oprema na 918, znaci nema tu nista svemirsko, vanserijsko, ili nelegalno. Nije to drugo auto, ne postoji obicni i neobicni 918. Jedan je model.
2. Iz Mclarena su poslali drugo auto, koje je vjerovatno bilo nastimano za ovaj test i sa drugim gumama i vidi cuda odma za sekundu brzi.
3. U teskoj konkurenciji tvojih izjava ova je jedna od glupljih. GTR P1 apsolutno nece biti cestovno legalno auto nigdje u svijetu.
Za pocetak, nauci da komuniciras, previse postajes drzak iza svoje tastature.mali_milojica wrote:Oooooooo Sabaneeeee.
Ima ima razlike izmedzu 918-ki samo valja pojesti govno
I sta si dokazao ? Jel to drugo auto, jel ima promjena na motoru ? Jedine promjene su koristenje karbona na nekim banalnim elementima, i magnezijumske felge.johntra wrote:
http:/press.porsche.com/vehicles/2015/Tech-Specs-2015-Porsche-918-Spyder.pdf
A vi, kako ste?
90 KG razlike za supersportsko auto nije ništa, ma jah...ime123 wrote: I sta si dokazao ? Jel to drugo auto, jel ima promjena na motoru ? Jedine promjene su koristenje karbona na nekim banalnim elementima, i magnezijumske felge.