Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lavorpunvode wrote:ne bih da se ko od muskih uvrijedi, ali po mom nekom poimanju muzevnosti, niski muskarci mi nisu muzevni i dzaba je.. iako sam visoka svega 160tak cm uvijek sam imala visoke momke, sto ne znaci da sam se zaljubila, da bi mi to bila prepreka da budem s nekim niskim al..
lavorpunvode wrote:ne bih da se ko od muskih uvrijedi, ali po mom nekom poimanju muzevnosti, niski muskarci mi nisu muzevni i dzaba je.. iako sam visoka svega 160tak cm uvijek sam imala visoke momke, sto ne znaci da sam se zaljubila, da bi mi to bila prepreka da budem s nekim niskim al..
Uvijek ista prica... niski ne valjaju, ali kad bih se zaljubila, onda mi to ne bi bilo bitno... pa kako ces se zaljubiti kad mu u startu nadjes manu i ignorises ga zbog toga..
eh eto sad ispade nijedan nizak momak nema djevojku..
Da Bog da se zaljubila u frajera od 150cm ako se to moze nazvati frajerom
Uvijek ista prica... niski ne valjaju, ali kad bih se zaljubila, onda mi to ne bi bilo bitno... pa kako ces se zaljubiti kad mu u startu nadjes manu i ignorises ga zbog toga..
Nemoj se nervirati. Pa nije prosjecna visina 190. Pa nadje svak nekoga na kraju. A evo ima i ovih poput ladyblue. Naidje i takva ponekad.
Lavor reci koju visinu trazis. Obzirom da si kepec hahaha
buduci da ovdje uglavnom ovakve pridjeve koristite s namjerom da se neko od "kepeca" uvrijedi osjecam potrebu da ti kazem da u mom slucaju to i ne uspijeva bas, jer ja, iskreno, volim upravo to sto sam "kepec".
a sto se tice muskaraca, ne trazim nikakvog, imam visokog muskarca uz sebe.
Po meni, nizak muskarac je muskarac ispod 180 cm, a sve preko toga, 190+, puno ljepse izgleda.
KPNCTNJAH wrote:
eh eto sad ispade nijedan nizak momak nema djevojku..
Da Bog da se zaljubila u frajera od 150cm ako se to moze nazvati frajerom
lavorpunvode wrote:
buduci da ovdje uglavnom ovakve pridjeve koristite s namjerom da se neko od "kepeca" uvrijedi osjecam potrebu da ti kazem da u mom slucaju to i ne uspijeva bas, jer ja, iskreno, volim upravo to sto sam "kepec".
a sto se tice muskaraca, ne trazim nikakvog, imam visokog muskarca uz sebe.
Po meni, nizak muskarac je muskarac ispod 180 cm, a sve preko toga, 190+, puno ljepse izgleda.
Ti treba da shvatis da su muskarci 10cm visi u prosjeku od zena. Tako da bi ekvivalent tebi bio 170. Sto je za tebe vjerovatno kepec, tako da si to i ti. Drago mi je da se ne ljutis.
Preko 20cm sam visi od tebe da se zna samo.
Ciribiri
De reci kolika si i kolike stikle nosis. Ako prolazim vodim te na pice odmah.
Jokericious wrote:De mjere postavite. Kad su muskarci niski, kad visoki. I za zene isto.
CaneBos wrote:Nekako zenama pase i kada su nize i visocije, naravno ako je skladna gradja..ali musko pa nisko.. ne znam kakvo da je..nekako ko' da mu nesto ''fali'' , ne mislim ovo kao uvredu, cisto valjda meni ne smeka to, a mozda je to sto sam ja 176cm, ali i ja sam u standardu, nije pretjerano visoko.
Naravno da ti mislis da zenama pase sve kad si sama visoka, pa se tjesis.
Ne valja ni kad je musko nisko, ni zensko visoko.
Nemam potrebe da se tjesim, posve sam zadovoljna sobom cak sta vise