Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Locked
faer

#801 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac :lol: :lol: :lol: :run: Hajde jugovici dosta vas je bilo.Polomiste se po forumima nebi li kojeg Bosnjaka obmanuli.Ima vas ovdje dvoje -troje a postate neprestano nebi li se stvorila slika kako vas ima masa. bit ce vas na popisu 1% u koferu sa Rusinima,Albancima,Crnogorcima..... i tu se prica zavrsava.Slijedeci popis necete ni postojati. Bosanac-Hercegovac-Posavac-Krajisnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.
awaken

#802 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by awaken »

faer wrote:
BASS wrote:
Revoltage wrote:Bass počeo si kenjati. Pomiri se sa činjenicom da Bosanci postoje i da su naravno probosanski orijentisani. To je valjda dovoljno.
i da prosipaju suplje- Bosnjacima jer drugima ne mogu
Sejfo, ti nama prosipas nametanje i omalovazavanje. To sto je grupica u Holidej innu 1993. kontala da moze odlucivati u ime miliona ljudi bez ikakvog konsultovanja istih vam se sad vraca kao bumerang. Dakle, mi imamo svoju drzavu, svoj jezik, istoriju, zastavu, stolicu u un-u, itd. Ostavite nas na miru. Uhvatite se Srba i Hrvata pa ih ubjedjujte da su ustvari Bosnjaci.
Odličan prijedlog! Uhvatite se vi Srba i Hrvata pa ih ubjedite da su Bosanci.

Šta je problem? Niste plaćeni za to, već samo za Bošnjake?
Dekstroza

#803 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

mekaba wrote:Bosnjak nije Bosanac :lol: :lol: :lol: :run: Hajde jugovici dosta vas je bilo.Polomiste se po forumima nebi li kojeg Bosnjaka obmanuli.Ima vas ovdje dvoje -troje a postate neprestano nebi li se stvorila slika kako vas ima masa. bit ce vas na popisu 1% u koferu sa Rusinima,Albancima,Crnogorcima..... i tu se prica zavrsava.Slijedeci popis necete ni postojati. Bosanac-Hercegovac-Posavac-Krajisnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iz pozicije sljedbenika Sejfudina Tokica i Mustafe Cerica nesta se kofol smijati je bas za plakati.
Sto se tice toga koliko "nas" ima ocito ima taman toliko da se iz petnih zila svaki put trudite da kazete da nas nema.
Eto vidjecemo je li kampanja "Dobro je biti Bosnjak" bezveze pokrenuta, sam mescini da nervoza drma kako vrijeme ide
mekaba

#804 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by mekaba »

Darko reko` ukidamo Bosnjake :lol:
Dekstroza

#805 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

Samir_01 wrote:
Dekstroza wrote:Tek na sljedecem popisu ce se zapravo pokazati koliko nas stvarno ima. Bitno je sada jasno pokazati da jadni koncept zatvaranja u mikro-zajednice, pod vodjstvom nepismenih klerika i ekstremista nece proci. :bih:
Prezivjeli su Bosnjaci i gore... prezivjecemo i vas kompleksase, bez brige.
Isto kao sto cete i zlatne kasike docekat :mrgreen:

:bih:
BASS

#806 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by BASS »

Boze, ne dozvoli nikad da se bosanci bore za mene niti da brinu o meni,
daj mi moje Bošnje, imaju iskustva.
Dekstroza

#807 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

faer wrote:
brojevi te demantuju. ovo sto vam aktivista bbb djipa plasira lazi nece nista pomoci. nas bosanaca ima sigurno vise nego hrvata i zato cemo traziti da imamo sve sto imaju hrvati.
a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati :dance:
faer

#808 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

BASS wrote:Boze, ne dozvoli nikad da se bosanci bore za mene niti da brinu o meni,
daj mi moje Bošnje, imaju iskustva.
Hoces da kazes da su za Bosnu ginuli samo Bosnjaci?
ušće

#809 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by ušće »

Dekstroza wrote:
Iz pozicije sljedbenika Sejfudina Tokica i Mustafe Cerica nesta se kofol smijati je bas za plakati.
Sto se tice toga koliko "nas" ima ocito ima taman toliko da se iz petnih zila svaki put trudite da kazete da nas nema.
Eto vidjecemo je li kampanja "Dobro je biti Bosnjak" bezveze pokrenuta, sam mescini da nervoza drma kako vrijeme ide
Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao .... :lol: :lol: :lol:
faer

#810 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

Dekstroza wrote: a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati :dance:
oni zato i plasiraju ove lazi o tome kako je bosanaca 2 posto. hoce da kradu na popisu pa kontaju da pripreme teren. medjutim, problem im je to sto su vec na tri mjesta izasli podaci prema kojima bosanaca ima skoro 1/3 od svih stanovnika bih. zato su i krenuli sa prijetnjama i omalovazavanjem.
Dekstroza

#811 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

awaken wrote: Odličan prijedlog! Uhvatite se vi Srba i Hrvata pa ih ubjedite da su Bosanci.

Šta je problem? Niste plaćeni za to, već samo za Bošnjake?
Ma vi ste pokazali sta znate i dokle ste stigli, kredibiltet ni u tragovima nije ostao. Ne znam sto se ikako i trudite da predlazete sta ko treba raditi.
ušće

#812 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by ušće »

faer wrote:
Eno raspemaju u BHT.u vele bezbeli moraćemo još jedan kanal uvrstiti :lol: :lol: :lol: :lol:
BASS

#813 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by BASS »

Bože ne dozvoli nikad da ova zemlja Bosna ovisi od snage i sposobnosti "bosanaca".
Dekstroza

#814 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

ušće wrote: Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao .... :lol: :lol: :lol:
Tebi Zukorlic, meni Bosna i Bosanci. Posteno
ušće

#815 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by ušće »

faer wrote:
Dekstroza wrote: a vidjeces panike kad dodju rezultati pa kad se nacionalisticke psihe krenu presabirati :dance:
oni zato i plasiraju ove lazi o tome kako je bosanaca 2 posto. hoce da kradu na popisu pa kontaju da pripreme teren. medjutim, problem im je to sto su vec na tri mjesta izasli podaci prema kojima bosanaca ima skoro 1/3 od svih stanovnika bih. zato su i krenuli sa prijetnjama i omalovazavanjem.
a zatim nabrojiš ta 3 izvora ... :lol: :lol: :lol: :lol:
-čuj tri jeli slučajno ili namjerno :lol: :lol: :lol:
Samir_01

#816 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Samir_01 »

faer wrote:
Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?
faer

#817 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

ušće wrote:
faer wrote:
Eno raspemaju u BHT.u vele bezbeli moraćemo još jedan kanal uvrstiti :lol: :lol: :lol: :lol:
mi vec imamo dva kanala na nasem BOSANSKOM jeziku. bht i ftv :)
mekaba

#818 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by mekaba »

Popis u Hrvatskoj:

U Hrvatskoj živi 4.284.889 stanovnika, od toga 2.066.335 muškaraca i 2.218.554 žena. U usporedbi s 2001. godinom (4.437.460 stanovnika) u Hrvatskoj živi oko 150.000 stanovnika manje. Kao Hrvati su se izjasnili njih 3.874.321.

Srbi (186.633) i Bošnjaci (31.479) su i dalje najveće nacionalne manjine, a slijede Talijani (17.807), Albanci (17.513), Romi (16.975) i Mađari (14.048). Broj onih koji su se odlučili za regionalnu pripadnost (primjerice, izjasnili su se kao Istrijani, Dalmatinci, Primorci, Slavonci, Međimurci, Zagorci...) utrostručio se u odnosu na 2001. godinu.

Nema Bosanaca :lol: a Bosnjaka masala.Sejfudin nije hodo` po Hrvatskoj. Jugovici malo vas je malo :dance:
faer

#819 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

Samir_01 wrote:
s obzirom da vas iz bitno je biti bosnjak rep mrska na zanima sigurno da ne znate. mi koji podrzavamo prvi mart cemo vam dati konkretne podatke u iducih nekoliko mjeseci. naime, nas zanima cijela drzava, to smo pokazali na izborima u srebrenici, kao sto vam sad pokazujemo sa prvim martom. :bih:
ušće

#820 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by ušće »

Dekstroza wrote:
ušće wrote: Sada se fino uštineš i pogledaš u ogglealo, a onda sebi kažeš viiiiidii ja stvrano sanjao .... :lol: :lol: :lol:
Tebi Zukorlic, meni Bosna i Bosanci. Posteno
Prvo bi trebao znati ko sam da bi mi ponudio Zukorlića ..... rekoh ja tebi de fino se probudi se :lol: :lol: :lol:
-Nego da ti dam jedan savjet trkni do recimo Foče i na trgu pokušaj naći dvije osobe da sa tobom poluglasano izgovore da svi trebaju biti Bosanci , e ako to uspiješ a ne doneseš dupe u rukama ...ja javno pristajem biti to što nisam ....
Samir_01

#821 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Samir_01 »

faer wrote:
Samir_01 wrote:
s obzirom da vas iz bitno je biti bosnjak rep mrska na zanima sigurno da ne znate. mi koji podrzavamo prvi mart cemo vam dati konkretne podatke u iducih nekoliko mjeseci. naime, nas zanima cijela drzava, to smo pokazali na izborima u srebrenici, kao sto vam sad pokazujemo sa prvim martom. :bih:
:lol:

Sta ste pokazali na izborima u Srebrenici?
Last edited by Samir_01 on 18/02/2013 21:06, edited 1 time in total.
mekaba

#822 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by mekaba »

faer wrote:
ušće wrote:
faer wrote:
mi vec imamo dva kanala na nasem BOSANSKOM jeziku. bht i ftv :)
Bosnjaci govore njemacki :lol: Stvarno ovi jugosi imaju smisla za humor. Cuj imamo svoj Bosanski i nedamo ga vama Bosnjacima :lol:
Dekstroza

#823 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by Dekstroza »

Samir_01 wrote:Koliko ce po tebi biti tih "Bosanaca" u Republici Sumskoj?
Ma ko je to nama kriv za tu "Republiku"? Da nisam ja? Ili onaj koji ide na ruku fasistima pa namjerno stvorio paralelu u obliku fildzana i svaki da je ucvrscuje?
faer

#824 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by faer »

Samir_01 wrote:
faer wrote:
:lol:

Sta ste pokazali na izborima na Srebrenici?
ono sto vi niste znali 17 godina. bili ste krenuli da kukate i proglasavate bojkot, itd. tj. vasa sda je to krenula da radi.
BASS

#825 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH

Post by BASS »

Ja predlazem da odemo na Pale i obidjemo tamosnje bosance i pomognemo im u borbi protiv diskriminacije.
Locked