Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:NEkako mi od boljih sudija jedino pada napamet Szakai, a ne sjecam se da je ove godine sudio jace tekme, mozda doduse nisam ni pratio, ali se fakat npr ne sjecam da je sad sudio u 1/8 finala LP? On nam je u dobrom sjecanju ostao, volio sam recimo njega. Sto se Starka tice, hebo nanu svoju - eto kakvo misljenje o njemu imam!
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 08/03/2013 11:26, edited 1 time in total.
Neriješeno,odluke će padati na preostalim utakmicama, a mislim da će za nas biti najvažniji meč sa Slovačkom, ako ih pobijedimo oba puta idemo u Brazil.
Jbg, kako god da okrenes, ovu utakmicu ne smijemo izgubit. Nadao sam se pocetkom kvalifikacija da ce Grci negdje s "manjim ekipama" da kiksaju, kako to obicno biva, no ovog puta su sve prosli. Naravno, i remi je bolji od poraza, al to opet znaci mrtvu trku s Grcima uz njihov povoljni raspored.
Nadam se da smo zreliji i pametniji i da necemo nasijedati na poganost Grka.
Comrad wrote:Koji je ovo qrac... Ovo govno stark pretplacen na nas izgleda...
I ne nadajte se da ce grijesiti u nasu korist...
Stark nas nije oštetio u Portugalu, to su ublehe, čak je neke ključne odluke donio u našu korist.
Ni ja nisam vidio puno velikih gresaka u nasu stetu. Drugo je sto su nasi igraci rano poceli gubiti zivce pa na svaku odluku mahali rukama! Domaci je teren, zna i on za Dzeku, Ibisevica, Salihovica i ne vjerujem bas da ce nas ukopati nekim odlukama, ako to ne zasluzimo! Prije bih se ponadao u neki sihir ili zapis zenicke uleme, da zapushu malo protiv Grka, djavo ih odnio!
Stark nas je presjekao u startu sa nekoliko odluka u korist Portugala, jednostavno nije dozvoljavao da igramo normalno. Kasnije kad smo već bili na koljenima i kad je pobjednik već bio riješen, malo je oštetio i Portugal. Tek toliko da malo ublaži naše ogorčenje.
Što opet ne znači da Portugal nije bio bolji i jači na terenu. Samo definitivno je Stark bio tu kao neki njihov rezervni osigurač
Kolektivno nas je izgleda opalio crnjak zbog neigranja Pjanica pa sada trazimo probleme
tamo gdje ih i nema.
Neka sudi ko god hoce, nasi trebaju odigrati najbolje sto znaju, disciplinovano, odvazno, pametno..
kakav god rezultat da bude, nista nece biti izgubljeno.
Zato ajmo malo optimizma, zajebancije, shege..Bice to sve dobro, kaze vam jedan od vecih
pesimista sa ovog foruma .
Pismonosa wrote:Stark nas je presjekao u startu sa nekoliko odluka u korist Portugala, jednostavno nije dozvoljavao da igramo normalno. Kasnije kad smo već bili na koljenima i kad je pobjednik već bio riješen, malo je oštetio i Portugal. Tek toliko da malo ublaži naše ogorčenje.
Što opet ne znači da Portugal nije bio bolji i jači na terenu. Samo definitivno je Stark bio tu kao neki njihov rezervni osigurač
Zajeban sudija ako je on, nije mi nimalo drago ako će on definitivno suditi.....voli da bude u centru pažnje, zakolje prvo jednu ekipu, pa kasnije pravi kompenzacije da to sve ublaži..tako je sa nam bilo u Portugalu, neki dan gledam Leverkusen-Stuttgart, svira niđe veze penal na van 16m, pa onda malo kopenzaciaj itd...
Tačno da igramo protiv Francuza ili Italijana ne bi qrcu valjalo da on sudi, ovako nismo više ni mi mačiji kašalj, i ne vidim nekog razloga da nas kara i navlači grcima...a i onaj MMF kredit za Grčku uslijed njihovog bankrota švabe im nisu halalile, pa valjda neće ni on...
Ma samo se uzdajmo u sebe, ako budemo pravo nećemo sigurno izvisiti zbog sudije...
Ali Stark nama JESTE dohakao.
Dati Lulicu 2 zuta zaredom za prigovor je skandal u utakmici takve vaznosti.
Po meni je to presudilo utakmicu.
Pa onda sjeckati onako nasu igru bezazlenim faulima.
Spaha dao go iz ofsajda.
Ne zelim reci da je Stark imao u cilju da nas eliminise.
Ali po meni drugorazredni sudija koji ima potencijala da svaku ekipu uhaka.
Mi koji smo ovdje u Njemackoj ga malo bolje poznajemo iz Bundeslige.
Stark nas nije oštetio u Portugalu, to su ublehe, čak je neke ključne odluke donio u našu korist.
Ni ja nisam vidio puno velikih gresaka u nasu stetu. Drugo je sto su nasi igraci rano poceli gubiti zivce pa na svaku odluku mahali rukama! Domaci je teren, zna i on za Dzeku, Ibisevica, Salihovica i ne vjerujem bas da ce nas ukopati nekim odlukama, ako to ne zasluzimo! Prije bih se ponadao u neki sihir ili zapis zenicke uleme, da zapushu malo protiv Grka, djavo ih odnio! [/quote]
Pa jeste li vi gledali utakmicu uopste?
Cuj poceli gubiti zivce, pa kako nece poceti kad je odmah poceo siljiti za njih. Ja sam vidio dosta gresaka. Kad god smo bili krenuli u neku izglednu akcije on je sasjekao nekim izmisljenim faulom. Ne znam sta vi ocekujte da svira ofirno neke stvari, pa nije ni on toliko glup. Ali je opet napravio nekoliko tupavih odluka, cuj dva kartona Lulicu?
Neka sudi objektivno i nama i njima i kraj price. Protiv Portugala nije bio objektivan, siljio za njih, onda je i nama svirao neke stvari, ali kad su portugalci vec bili prosli.
Ne znam, volio bih da nam neko drugi sudi, ali sta je tu je.
ja71 wrote:Portugalci JESU u Portugalu bili bolji.
Ali Stark nama JESTE dohakao.
Dati Lulicu 2 zuta zaredom za prigovor je skandal u utakmici takve vaznosti.
Po meni je to presudilo utakmicu.
Pa onda sjeckati onako nasu igru bezazlenim faulima.
Spaha dao go iz ofsajda.
Ne zelim reci da je Stark imao u cilju da nas eliminise.
Ali po meni drugorazredni sudija koji ima potencijala da svaku ekipu uhaka.
Mi koji smo ovdje u Njemackoj ga malo bolje poznajemo iz Bundeslige.