Pored vakih brigadira dobro je iko živ osto
nova expertna vlada-suad zeljkovic
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#801 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Jes ga Esso podero! Vidi se da je na Allahovom putu......i još borac, brigadir
linija djelovanja privatne države jedne Famalije ima jednu konstantu: kako su razne Radeljaše unapređivali u ratu, tako ih namiruju i u miru. I to je neraskidiva kriminalno-interesna simbioza.
a šta ih još ima za koje čuli nismo
ne bi me čudilo da je i ratni profiter Memlija Senaid barem major, a čitav rat u Stambolu čuvao dimije Don Neonkove majke
-
VjecitiStudent
#802 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Nego, Senaid ti je prije koju godinu takodje bio pomilovan, šta misliš od koga?JoseMujica wrote:Jes ga Esso podero! Vidi se da je na Allahovom putu......i još borac, brigadirlinija djelovanja privatne države jedne Famalije ima jednu konstantu: kako su razne Radeljaše unapređivali u ratu, tako ih namiruju i u miru. I to je neraskidiva kriminalno-interesna simbioza.
Pored vakih brigadira dobro je iko živ ostoa šta ih još ima za koje čuli nismo
ne bi me čudilo da je i ratni profiter Memlija Senaid barem major, a čitav rat u Stambolu čuvao dimije Don Neonkove majke
- Oligarh
#803 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Eso je naš ponos ko zastava, našla se i slika njegova usred skupštinskih novina 
Istina njegovih argumenata svijetli kao baklja u sveopštem mraku. Njegove mudre riječi su vodilja nama koje je tako neustrašivo vodio u teškim momentima rata. Obojio je naše živote predivnim bojama poput one dvije duge koje su prošarale nebo fočanske Jabuke onog trena kada nas je Allah obradovao njegovim dolaskom.
Australski javni bilježnici, Din dušmani, oklevetali ovo Mjerilo naše istine,kada im se SIPA obratila vezano oko nekih trivijalnih stvari poput falcificiranja nekih potpisa iz Australije vezano oko neke zemlje.
Ti Din dušmani ne znaju da naše Svijetlo sad nema vremena da i obrati pažnju na klevete, jer je on Čuvar našeg zdravlja, da mi živimo zbog njega.
Jeste da povremeno ga iskušenja u vidu otopina za kemoterapije dovode do toga da se zabrine. I njegove borce (koji su proveli cijeli rat u rovovima) koje obole od rijetkih vrsta karcinoma, kao što je karcinom hrskavice nosa. Pa taj Esin borac mora da kupi tu otopinu koja košta 589 KM, u roku od tri dana, da bi mu je odmah uključili u terapiju (za koju su ga dva mjeseca zavlacili), da bi mu izvadili samo jedno oko, a ne oba, jer se karcinom rapidno proširio sa nosa prema očima. Sva sreća da je borac nezaposlen i nema taj novac, jer je Eso zajedno sa svojim koalicionim partnerima raskrčmio firmu koja se Zrak zvala i sad pravi "privrednu zonu" upravu na toj zemlji.
A Allah zna najbolje, zar ne?! Pa nas obraduje svojim vagama i kantarima!
Istina njegovih argumenata svijetli kao baklja u sveopštem mraku. Njegove mudre riječi su vodilja nama koje je tako neustrašivo vodio u teškim momentima rata. Obojio je naše živote predivnim bojama poput one dvije duge koje su prošarale nebo fočanske Jabuke onog trena kada nas je Allah obradovao njegovim dolaskom.
Australski javni bilježnici, Din dušmani, oklevetali ovo Mjerilo naše istine,kada im se SIPA obratila vezano oko nekih trivijalnih stvari poput falcificiranja nekih potpisa iz Australije vezano oko neke zemlje.
Ti Din dušmani ne znaju da naše Svijetlo sad nema vremena da i obrati pažnju na klevete, jer je on Čuvar našeg zdravlja, da mi živimo zbog njega.
Jeste da povremeno ga iskušenja u vidu otopina za kemoterapije dovode do toga da se zabrine. I njegove borce (koji su proveli cijeli rat u rovovima) koje obole od rijetkih vrsta karcinoma, kao što je karcinom hrskavice nosa. Pa taj Esin borac mora da kupi tu otopinu koja košta 589 KM, u roku od tri dana, da bi mu je odmah uključili u terapiju (za koju su ga dva mjeseca zavlacili), da bi mu izvadili samo jedno oko, a ne oba, jer se karcinom rapidno proširio sa nosa prema očima. Sva sreća da je borac nezaposlen i nema taj novac, jer je Eso zajedno sa svojim koalicionim partnerima raskrčmio firmu koja se Zrak zvala i sad pravi "privrednu zonu" upravu na toj zemlji.
A Allah zna najbolje, zar ne?! Pa nas obraduje svojim vagama i kantarima!
- JoseMujica
#806 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Jel Živko pomilko? Znam da je pomilovan i ovaj krimos inače osuđen na par mjeseci zbog napada na sudijnicu samo ne znam ko bi ga pomilovao nako grdna osim za dobre pareVjecitiStudent wrote:Nego, Senaid ti je prije koju godinu takodje bio pomilovan, šta misliš od koga?JoseMujica wrote:Jes ga Esso podero! Vidi se da je na Allahovom putu......i još borac, brigadirlinija djelovanja privatne države jedne Famalije ima jednu konstantu: kako su razne Radeljaše unapređivali u ratu, tako ih namiruju i u miru. I to je neraskidiva kriminalno-interesna simbioza.
- biske
#807 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
gdine Eso
mi ti se kuneeeemo
ne prođe dan a da se ne zapitam: da li je eso svojim zahtjevima "napismeno" uveo novu praksu transparentnog sklapanja koalicija? ili je to bio samo prolazni bljesak jedine prave zvijezde na našem političkom nebu... nećemo se valjda opet vratiti u mračno doba kada će se informacije dobijati zaobilaznim, neslužbenim i mahalskim putevima. kao kroz maglu se sjećam da je cijena ulaska haespea u federalnu vlast bila preuzimanje elektroprivrede hazehabea, ali nigdje papira. nigdje ništa.
@smradovi_politikantski, ugledajte se na esu!

mi ti se kuneeeemo
ne prođe dan a da se ne zapitam: da li je eso svojim zahtjevima "napismeno" uveo novu praksu transparentnog sklapanja koalicija? ili je to bio samo prolazni bljesak jedine prave zvijezde na našem političkom nebu... nećemo se valjda opet vratiti u mračno doba kada će se informacije dobijati zaobilaznim, neslužbenim i mahalskim putevima. kao kroz maglu se sjećam da je cijena ulaska haespea u federalnu vlast bila preuzimanje elektroprivrede hazehabea, ali nigdje papira. nigdje ništa.
@smradovi_politikantski, ugledajte se na esu!
- JoseMujica
#808 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
ozbiljno razmaram glasati za Essa iduće godine....najtransparentniji sve-po-zakonu lopov na političkoj sceni u Kurtonu....a isto mi je osobni užitak da Essaga bIdne u nekoj Skupšćini jer se FGR pokondirene tikve osipaju na ovog macho dinarca
- madner
#809 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Spengat ce ga marica, priznao je da steli konkurse za UO 
- biske
#810 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
vakat je da (mu) se poDigne na federalni nivo, ovaj je baš prekucoJoseMujica wrote:da da da biske
ozbiljno razmaram glasati za Essa iduće godine....najtransparentniji sve-po-zakonu lopov na političkoj sceni u Kurtonu....a isto mi je osobni užitak da Essaga bIdne u nekoj Skupšćini jer se FGR pokondirene tikve osipaju na ovog macho dinarca
-
VjecitiStudent
#811 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Pomilovao ga je Silajdzic.JoseMujica wrote:Jel Živko pomilko? Znam da je pomilovan i ovaj krimos inače osuđen na par mjeseci zbog napada na sudijnicu samo ne znam ko bi ga pomilovao nako grdna osim za dobre pareVjecitiStudent wrote:Nego, Senaid ti je prije koju godinu takodje bio pomilovan, šta misliš od koga?JoseMujica wrote:Jes ga Esso podero! Vidi se da je na Allahovom putu......i još borac, brigadirlinija djelovanja privatne države jedne Famalije ima jednu konstantu: kako su razne Radeljaše unapređivali u ratu, tako ih namiruju i u miru. I to je neraskidiva kriminalno-interesna simbioza.
- JoseMujica
#812 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Kako ba Dotur?
kao Precednik Predsjedništva?
- JoseMujica
#813 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
biske wrote:vakat je da (mu) se poDigne na federalni nivo, ovaj je baš prekucoJoseMujica wrote:da da da biske

jel more ko Essaginu glOvušu montirat vovdna?
Grand Esso II Federal level
đe nam je Paranodi?
- ultima_palabra
#814 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ma kakvi, Esso je tigar... ovdje bi nalegao najbolje

- Oligarh
#815 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ma jooooojjjjjj, padoh sa stolice.... Hahahhahahaha....JoseMujica wrote:biske wrote:vakat je da (mu) se poDigne na federalni nivo, ovaj je baš prekucoJoseMujica wrote:da da da biske
jel more ko Essaginu glOvušu montirat vovdna?![]()
![]()
![]()
![]()
Grand Esso II Federal level![]()
![]()
![]()
đe nam je Paranodi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
VjecitiStudent
#816 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
JesJoseMujica wrote:Kako ba Dotur?kao Precednik Predsjedništva?
- JoseMujica
#817 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ne bi ni pomislio u tom pravcu, al to mora da je neka njihova stambolska veza. Memlija zdušio sa ženama u Gradac 92e, pa u Split onda za Stambol, da bi se tek vratio 96. A danas Dotur žari i pali po Antaliji
Pa nek zli jezici kažu da Turska nije majka pravim Bošnjacima 
Pa neka mi samo oni trolovi s brojevima u nicku spomenu Dotura ko alternativu
hebo li mu pogani Memlija onu sviračicu
Pa neka mi samo oni trolovi s brojevima u nicku spomenu Dotura ko alternativu
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#818 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
"Jedina opozicija u BIH" koja zdušno s pozicijom glasa ZA sva povećanja ličnih dohodaka i paušala.....JoseMujica wrote::
Pa neka mi samo oni trolovi s brojevima u nicku spomenu Dotura ko alternativuhebo li mu pogani Memlija onu sviračicu
-
Innovation
#819 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ova tema bi trebala imati naslov "Udrobljene teme". 
- Panini
#820 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

unistio toplane I doveo ih do 77 miliona maraka gubitaka

unistio KCUS I doveo ih do 52 miliona maraka gubitaka

VIK unisten I desetkovan od strane kadrova SDA

glavni I odgovorni za unistavanje GRAS-a I gubitke vece od 100 miliona maraka
sta je SDA ako nije kriminalna organizacija koja je rak rana naseg drustva
trojac sa slike nije kaznjen vec je nagradjen atraktivnim pozicijama, prvom je na raspolaganje dat Kanton Sarajevo, drugom ZZO a trecem univerzitet za izobrazbu SDA kadrova u kiseljaku/travniku
-
Innovation
#821 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Priznanje Evropskog pokreta u BiH: Premijer KS Suad Zeljković najtolerantniji političar u BiH
09.05.2013 (azra.djozo)
IMG 1441.JPG
Premijer Kantona Sarajevo Suad Zeljković jučer je u Prnjavoru od Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini dobio priznanje za najtolerantijeg političara u našoj zemlji.
“Ovo priznanje me obavezuje da kao premijer Vlade KS nastavim časno, pošteno i korektno služiti građanima ali istovremeno da u Vladi nastavimo zajednički raditi na pozitivnim procesima. Prije svega na promjeni svijesti. Jedan čovjek ne može mnogo učiniti ali zajedno zakonodavna, izvršna vlast i građani mogu napraviti velike pomake. Drago mi je da su to građani KS prepoznali i mi smo u najkritičnijim momentima rada imali bezrezervnu podršku građana. Ova vlada je sastavljena od 9 različitih političkih opcija i sigurno je najdemokratičnija vlada u BiH. Radimo u vrlo složenim i teškim okolnostima, naslijedili smo nezapamćeni deficit u Budžetu i vjerovatno ćemo ostati upamćeni po najvećim uštedama javne potrošnje do sada ali sve probleme shvatamo i doživljavamo kao izazov i budite uvjereni da ćemo nastaviti raditi na unaprjeđenju i poboljšanju uslova života svih građana Bosne i Hercegovine, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku, stranačko-partijsku ili drugu vrstu pripadnosti”, naglasio je premijer Zeljković.
Dodao je i da je potpuno svjestan da je tolerancija odraz moći, te da zajedno sa svojim timom nastavlja raditi i ići naprijed u okviru procesa evropskih integracija jer je to jedini ispravan put ka modernizaciji BiH, njenom priključenju u civilizirane, demokratske i svjetske tokove.
“Srdačno se zahvaljujem Evropskom pokretu i predstavnicima Evropskog parlamenta koji su prepoznali potencijal ove Vlade KS i koji su u okviru svojih posjeta iskazali poštovanje i pohvale za naše rezultate. Posebno izdvajam podršku predstavnika Evropskog parlamenta gospodina Jelka Kacina koji je javno pohvalio naš rad i implementaciju odluke u slučaju ‘Sejdić i Finci’. Pozdravljam dalji razvoj Evropske Unije na federalnom principu uz punu ravnopravnost svih njenih članica u sistemu slobodnih, naprednih, demokratskih država gdje će i naša zemlja i svi njeni narodi imati svoje mjesto. Mi u KS zajedno sa našim uredom u Briselu smo spremni da preuzmemo svoj dio odgovornosti u ovom procesu. Na sajmu Evropske unije koji je organizovan povodom Dana Evrope Predstavništvo KS je prezentiralo naše potencijale među 55 evropskih regija i očekujemo razvoj uspješne saradnje. Zajedno, časno, pošteno i korektno nastavljamo raditi svoj posao jer samo tako možemo stvoriti povoljnu klimu u zemlji i otvoriti put evropskih integracija, što će ojačati pozicije našeg pregovaračkog tima u pregovorima sa Evropskom Unijom o pristupanju, odnosno opstanku i budućnosti Bosne i Hercegovine. Želimo da generacije koje dolaze pamte, poštuju i cijene naša djela”, kazao je ovom prilikom premijer Zeljković

09.05.2013 (azra.djozo)
IMG 1441.JPG
Premijer Kantona Sarajevo Suad Zeljković jučer je u Prnjavoru od Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini dobio priznanje za najtolerantijeg političara u našoj zemlji.
“Ovo priznanje me obavezuje da kao premijer Vlade KS nastavim časno, pošteno i korektno služiti građanima ali istovremeno da u Vladi nastavimo zajednički raditi na pozitivnim procesima. Prije svega na promjeni svijesti. Jedan čovjek ne može mnogo učiniti ali zajedno zakonodavna, izvršna vlast i građani mogu napraviti velike pomake. Drago mi je da su to građani KS prepoznali i mi smo u najkritičnijim momentima rada imali bezrezervnu podršku građana. Ova vlada je sastavljena od 9 različitih političkih opcija i sigurno je najdemokratičnija vlada u BiH. Radimo u vrlo složenim i teškim okolnostima, naslijedili smo nezapamćeni deficit u Budžetu i vjerovatno ćemo ostati upamćeni po najvećim uštedama javne potrošnje do sada ali sve probleme shvatamo i doživljavamo kao izazov i budite uvjereni da ćemo nastaviti raditi na unaprjeđenju i poboljšanju uslova života svih građana Bosne i Hercegovine, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku, stranačko-partijsku ili drugu vrstu pripadnosti”, naglasio je premijer Zeljković.
Dodao je i da je potpuno svjestan da je tolerancija odraz moći, te da zajedno sa svojim timom nastavlja raditi i ići naprijed u okviru procesa evropskih integracija jer je to jedini ispravan put ka modernizaciji BiH, njenom priključenju u civilizirane, demokratske i svjetske tokove.
“Srdačno se zahvaljujem Evropskom pokretu i predstavnicima Evropskog parlamenta koji su prepoznali potencijal ove Vlade KS i koji su u okviru svojih posjeta iskazali poštovanje i pohvale za naše rezultate. Posebno izdvajam podršku predstavnika Evropskog parlamenta gospodina Jelka Kacina koji je javno pohvalio naš rad i implementaciju odluke u slučaju ‘Sejdić i Finci’. Pozdravljam dalji razvoj Evropske Unije na federalnom principu uz punu ravnopravnost svih njenih članica u sistemu slobodnih, naprednih, demokratskih država gdje će i naša zemlja i svi njeni narodi imati svoje mjesto. Mi u KS zajedno sa našim uredom u Briselu smo spremni da preuzmemo svoj dio odgovornosti u ovom procesu. Na sajmu Evropske unije koji je organizovan povodom Dana Evrope Predstavništvo KS je prezentiralo naše potencijale među 55 evropskih regija i očekujemo razvoj uspješne saradnje. Zajedno, časno, pošteno i korektno nastavljamo raditi svoj posao jer samo tako možemo stvoriti povoljnu klimu u zemlji i otvoriti put evropskih integracija, što će ojačati pozicije našeg pregovaračkog tima u pregovorima sa Evropskom Unijom o pristupanju, odnosno opstanku i budućnosti Bosne i Hercegovine. Želimo da generacije koje dolaze pamte, poštuju i cijene naša djela”, kazao je ovom prilikom premijer Zeljković
- seln
#822 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Da, tolerantan je on...ljudi kradu, firma pravi gubitke, a on ni mukaet.
P.S Je li to onaj isti Evropski pokret koji je proglasio Nebojsu Radovanovica za evropskog politicara br. 1 u BiH?
P.S Je li to onaj isti Evropski pokret koji je proglasio Nebojsu Radovanovica za evropskog politicara br. 1 u BiH?
- ultima_palabra
#823 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Kakvog političara, ja sam mislio da je Zeljko expert 
- JoseMujica
#824 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Zeljko je struĆnjak za toplotnu energiju...znate ono kako dudžetske pare griju srce, dušu i um 
-
Innovation
#825 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Avaz pise na sva zvona za Radoncica /druge ne spominje/ da je "najodgovorniji" politicar
,pa rekoh, da i ja postavim tekst za g. Zeljkovica.