Ja preferiram operacija "Atina"
Prava je šteta što ne može Miralem igrati. Pljujte po meni koliko god hoćete, ali ja smatram da je on naš najbolji igrač u repki
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sto ce te neko pljuvati. Pa jasta je nego najbolji trenutno.Tkd wrote:Što "Zeus" ?
Ja preferiram operacija "Atina"![]()
Prava je šteta što ne može Miralem igrati. Pljujte po meni koliko god hoćete, ali ja smatram da je on naš najbolji igrač u repki
Nebi reko da je najbolji, nema on ni snage ni poteza koji odlucuje utakmicu. Pogledaj kako su gradjeni drugi igraci na njegovoj pozicijiInfaze Studio wrote:Sto ce te neko pljuvati. Pa jasta je nego najbolji trenutno.Tkd wrote:Što "Zeus" ?
Pa naravno,da se pare mogu uzeti,vidis da su levati stavili kvotu 2,05 na Grcku,dok je realno 1,20-1,30.Nuken wrote:Nevjerovatno,ali istinito...Kladionice stavile kv. vecu od 1.30 na protivnika BIH
Grčka 2.05 X 3.10 Bosna i Hercegovina 3.40(Mogla bi se ovde koja para u džep staviti)
Idemo samo naprijed.Nebitno dal igramo protiv Lihtenštajna il Grčke isti pristup postaviti prema svakoj utakmici..
Operacija"Zeus" započinje
Bit će to neprocjenjiv osejćaj gledati tekmu u HD(bar za nas koji živimo u BIH pa je to "spektakl" jer naši javni emiteri i dalje rade na analognoj opremi koja je `84 godište),a slušati Marijana a u emisijima Ćiru
Ovo je čista navlakuša xdSmail Aga wrote:Pa naravno,da se pare mogu uzeti,vidis da su levati stavili kvotu 2,05 na Grcku,dok je realno 1,20-1,30.Nuken wrote:Nevjerovatno,ali istinito...Kladionice stavile kv. vecu od 1.30 na protivnika BIH
Grčka 2.05 X 3.10 Bosna i Hercegovina 3.40(Mogla bi se ovde koja para u džep staviti)
Idemo samo naprijed.Nebitno dal igramo protiv Lihtenštajna il Grčke isti pristup postaviti prema svakoj utakmici..
Operacija"Zeus" započinje
Bit će to neprocjenjiv osejćaj gledati tekmu u HD(bar za nas koji živimo u BIH pa je to "spektakl" jer naši javni emiteri i dalje rade na analognoj opremi koja je `84 godište),a slušati Marijana a u emisijima Ćiru![]()
![]()
Da Bog da ih otpalo još 7-8 i biće dosta.Nuken wrote:Evo ga već su dva igrača Grčke reprezentacije otpala iz ekipe a to su:Jose Holebas,Kyriakos Papadopoulos,![]()
Ako je Ibricic slicnog kalibra, onda sam ja Edgar DavidsPapeSusic wrote:Nebi reko da je najbolji, nema on ni snage ni poteza koji odlucuje utakmicu. Pogledaj kako su gradjeni drugi igraci na njegovoj pozicijiInfaze Studio wrote:Sto ce te neko pljuvati. Pa jasta je nego najbolji trenutno.Tkd wrote:Što "Zeus" ?
Normalno da ce nam faliti jer je najbolji veznjak ali imamo jos dva igraca slicnog kalibra na istoj poziciji.
Nebi reko da je najbolji, nema on ni snage ni poteza koji odlucuje utakmicu. Pogledaj kako su gradjeni drugi igraci na njegovoj pozicijiPapeSusic wrote:Sto ce te neko pljuvati. Pa jasta je nego najbolji trenutno.Infaze Studio wrote:Ja preferiram operacija "Atina"![]()
Pazi, Pjanic je veca zvjezda zato sto je se rano proslavio. Ima bolju tehniku od Ibricica ali zato nezna rjesiti utakmicu kao Miske i Ibra. Ibro je gradjen kao pravi fudbaler za razliku od balerine Pjanica i onog kafandzije iz moskve.roboth wrote: Ako je Ibricic slicnog kalibra, onda sam ja Edgar Davids
Super, sve si to fino argumentovao (malo subjektivno, ali nema veze), a ja na sve to imam jedno pitanje: kad je Ibricic rame uz rame s Dzekom, sto to onda nije standardan u reprezentaciji?PapeSusic wrote:Pazi, Pjanic je veca zvjezda zato sto je se rano proslavio. Ima bolju tehniku od Ibricica ali zato nezna rjesiti utakmicu kao Miske i Ibra. Ibro je gradjen kao pravi fudbaler za razliku od balerine Pjanica i onog kafandzije iz moskve.roboth wrote: Ako je Ibricic slicnog kalibra, onda sam ja Edgar Davids
Ovo je rang nasi plejmejkera
1. Pjanic, najbolji trenutno
2. Ibricic, poslije Dzeke nas najplaceniji igrac
3. Misimovic/Medunjanin djele trece mjesto
Nije rame uz rame s Dzekom.Tomahawk11 wrote:Super, sve si to fino argumentovao (malo subjektivno, ali nema veze), a ja na sve to imam jedno pitanje: kad je Ibricic rame uz rame s Dzekom, sto to onda nije standardan u reprezentaciji?PapeSusic wrote:Pazi, Pjanic je veca zvjezda zato sto je se rano proslavio. Ima bolju tehniku od Ibricica ali zato nezna rjesiti utakmicu kao Miske i Ibra. Ibro je gradjen kao pravi fudbaler za razliku od balerine Pjanica i onog kafandzije iz moskve.roboth wrote: Ako je Ibricic slicnog kalibra, onda sam ja Edgar Davids
Ovo je rang nasi plejmejkera
1. Pjanic, najbolji trenutno
2. Ibricic, poslije Dzeke nas najplaceniji igrac
3. Misimovic/Medunjanin djele trece mjesto
A to ce i svaka statistika povrditiPapeSusic wrote:Nije rame uz rame s Dzekom.![]()
Ibricic je rame uz rame s Pjanicem a bolji je od Misimovica duplo.
Nije standardan iz istog razloga sto Begovic nije bio standardan prije Hasagiceve povrede, nije doso na prijateljsku protiv Meksika 2010. godine.
Da se ne lazemo, imao je i Ibricic svoje sanse u reprezentaciji. Ja ga pamtim kao igraca koji je znao zayebati akciju.jazzer wrote:A to ce i svaka statistika povrditiPapeSusic wrote:Nije rame uz rame s Dzekom.![]()
Ibricic je rame uz rame s Pjanicem a bolji je od Misimovica duplo.
Nije standardan iz istog razloga sto Begovic nije bio standardan prije Hasagiceve povrede, nije doso na prijateljsku protiv Meksika 2010. godine.. Ajde Pape stani ovdje, ne uvaljuj se jos vise.
U zivotu nisam cuo vecu provalu.Ibricic je rame uz rame s Pjanicem a bolji je od Misimovica duplo.
Name in native country: Senijad Ibričićganjeta wrote:Znači opet 'ajdučka karina se trpa u rame uz rame sa Pjanom? I to opet mala pametnica.