Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#801 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by I am Happy »

Nedaj se Dženka uz tebe smo !!!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#802 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Halcyon wrote:@vanilla: Zar ti nije toplo oko srca kad znaš da na forumu pišu takve liĆnosti poput Dženanice, ili eXperta Dževada? Pa i Kemal Malovčić je tu. :oops:
jasta mi je nego toplo :roll:

dosta formasa je preletjelo preko teme, malo se nasmijalo, uopste nije skontalo u kojem smjeru ta zena razmislja, da nju usmjerava njen muz, i kakva razmisljanja ima njen muz...da to procitaju, sigurna sam da im vise ne bi bilo nimalo smijesno...
Tkd

#803 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

Dženy, nađi nam novog Titu.
Zlata_1

#804 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Zlata_1 »

Dženana, ko ti je bio razrednik u Gimnaziji u Zenici?
Hvala
♥ Julianna ♥

#805 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by ♥ Julianna ♥ »

plain vanilla wrote:
Halcyon wrote:@vanilla: Zar ti nije toplo oko srca kad znaš da na forumu pišu takve liĆnosti poput Dženanice, ili eXperta Dževada? Pa i Kemal Malovčić je tu. :oops:

dosta formasa je preletjelo preko teme, malo se nasmijalo, uopste nije skontalo u kojem smjeru ta zena razmislja, da nju usmjerava njen muz, i kakva razmisljanja ima njen muz...da to procitaju, sigurna sam da im vise ne bi bilo nimalo smijesno...
Njen muž za nju foruma...što bi se u nas reklo ono ašćare je.

Dženana ako želiš da vjerujemo da si ovo ti, dokaži tako što ćeš izbiflat recept za musaku i reci kako se skida mrlja od bosanskog lonca? :-D
Ljuska_u_BaklaFi

#806 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Svih 36 strana treba stampat i uvrstiti kao obaveznu literaturu, u svim razredima tokom devetogodisnjeg skolovanja, poslije toga je kasno :roll: :evil:
It_is_a_Leclerc

#807 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by It_is_a_Leclerc »

Par prijedloga za predizborne slogane :

"Od vlasti ste dosad dobijali banane,
sve će se promijeniti dolaskom Dženane"

ili

"Dženana i Fahro u borbu sada kreću
pokazat će oni gdje je mjesto smeću"

i moj lični favorit

"U boj, u boj za budućnost bolju
dosta je bilo da nas SDA kolju
Sad su Fahro, SBB i Dženku tu
Od Zavidovića prave novu Californiu"
Arturo B

#808 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

plain vanilla wrote:

Njen muz je po svemu sudeci obicno piskaralo koje niko ne uzima za ozbiljno, kao izmedju ostalog ni samu Jenny.
Heller

#809 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Heller »

Ovo je nadjebalo Vucinu kampanju u Hrvatskoj
plain vanilla

#810 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Arturo B wrote:
plain vanilla wrote:

Njen muz je po svemu sudeci obicno piskaralo koje niko ne uzima za ozbiljno, kao izmedju ostalog ni samu Jenny.
pa trebalo bi ga shvatiti ozbiljno...a i nju kao njegovu produzenu ruku
lako je dok je ona kandidat za vijecnika..ali sta kad bude kandidat za federalni parlament ..nemoj misliti da se nece progurati
Arturo B

#811 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

plain vanilla wrote:
Arturo B wrote:
plain vanilla wrote:

lako je dok je ona kandidat za vijecnika..ali sta kad bude kandidat za federalni parlament ..nemoj misliti da se nece progurati
Pa ne mogu reci da to se to sutra, za mjesec ili za godinu dana ne moze desiti ali jebaji ga, ako nam ovakva osoba moze dogurati do federalnog parlamenta onda je to znak da se svi pakujemo odavdje i odemo malo do Hondurasa.
mint

#812 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by mint »

plain vanilla wrote:@vanilla: Zar ti nije toplo oko srca kad znaš da na forumu pišu takve liĆnosti poput Dženanice, ]
Nema se tu sta misliti, progurace se sigurno ... neko ko krene sa predstavljanjem i prije kampanje ici ce do svog cilja bez obzira na koji nacin to mora uraditi.
plain vanilla

#813 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Arturo B wrote:
plain vanilla wrote: pa trebalo bi ga shvatiti ozbiljno...a i nju kao njegovu produzenu ruku
Pa ne mogu reci da to se to sutra, za mjesec ili za godinu dana ne moze desiti ali jebaji ga, ako nam ovakva osoba moze dogurati do federalnog parlamenta onda je to znak da se svi pakujemo odavdje i odemo malo do Hondurasa.
ako bih morala da se kladim, dala bih pare na dzeni
ovakvi se uvijek i proguraju..
znaci, pakujemo se :D
Intermission

#814 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Intermission »

Procitao sam sve stranice.
Kandidatkinja nije nista posebno, ima ih i gorih na listama. Daleko gorih. Medjutim oko nje ima nesto specificno, sto je neko dobro opazio, da je ona totalna antireklama zenama kandidatkinjama na izborima. Ja sam citajuci njena promisljanja stekao utisak da iza svake zene u politici stoji neki politicki pimp u nekom obliku, muz ili neko drugi.

U ovom slucaju, oni su oboje ona vrsta ljudi koji imaju neobjasnjivu potrebu da zauzmu poziciju moci, jednostavno moraju. Predhodno se "okite" papirima, formalnim zvanjima (cesto i upitnim, u konkretnom slucaju se u svakoj recenici spominju "fakultetski obrazovani kadrovi" a nigdje odgovora koji je fakultet zavrsila i detalja oko pravosudnog, sto obicno nije problem odgovoriti, obicno). Zvanjima bez ikakvog sustinskog shvatanja i prosirenja vidika. To su ljudi koji su spremni na sve vrste sluganstva bilo kome ko im "da priliku", to sto se radi o ljudima koji gaje nepresusnu mrznju prema tebi, je apsolutno nebitno, jer je ionako sve u interesu, pa i ona izjava u stilu "hajte ljudi glasajte za mene pa da dodjem i u drzavni", kao da se radi o glasanju za predjednicu razreda u skoli. A te koji im "daju priliku" napustaju cim neko "da bolju priliku". Zato su fascinirani beskrupuloznim ljudima kao Fahro, jer su oni ono sto ovi zele da budu, ali ne znaju/ne mogu.

Oni vrijedjaju inteligenciju svojim potencijalnim glasacima jer su ubjedjeni da ce dobiti podrsku kopiranjem floskula i opstih mjesta, te je logicno da ne cijene svoje eventualne glasace, realno - zasto bi?

Sve stranke su sacinjene od takvih ljudi. Ali SBB je sacinjena iskljucivo od takvih ljudi.
I u svemu tome ja krivim SDP jer su im zapravo oni "dali priliku", e neces vise.
kadinica

#815 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kadinica »

Slično mislim kao plain vanilla.

U početku zabavna tema, novina na bh političkoj sceni.
U momentima sam plakala od šege, a često i od tuge.

Onda na scenu stupa muž, kad situacija prestaje biti smiješna, ostaje samo tuga golema. Gorčina u grlu, pomisao da će mi djeca rasti sa takvim ljudima i njihovim potomcima ne ostavlja me ravnodušnom.

Tu se odlučujem na borbu. Odlazak iz BH bi značio da sudbinu zemlje prepuštam Dženanama i njihovim muževima, a to nikako ne želim. Previše ih je, nadjačaće obične smrtnike i ovo malo normalnog svijeta izluditi. Znači, probudi Dženana ratnika u meni. Neš više Dženana, svega mi. Boriću se do zadnjeg daha. Počinjem od svoja četiri zida i svoje avlije. Neš Dženana tu vladati, ja ti kažem.

Hvala Dženana!

p.s. sad će ona citirati post i postaviti nekoliko ovakvih :thumbup:

:D
Last edited by kadinica on 03/09/2012 17:28, edited 1 time in total.
Heller

#816 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Heller »

Plain Vanilla i ostali iz Tuzle, ova meni malo baca na našeg Munju :mrgreen:
Banksy

#817 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Banksy »

kadinica wrote:
Znači, probudi Dženana ratnika u meni. Neš više Dženana, svega mi. Boriću se do zadnjeg daha. Počinjem od svoja četiri zida i svoje avlije. Neš Dženana tu vladati, ja ti kažem.
Ubilo se za filmski citat :mrgreen:
plain vanilla

#818 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Heller wrote:Plain Vanilla i ostali iz Tuzle, ova meni malo baca na našeg Munju :mrgreen:
da se nije pojavio njen muz, bacala bi meni ona na svakog pomalo :D

ono citiranje sarkasticnih komentara praceno sa :thumbup: :thumbup: :thumbup: je znak da je debelokozac nevidjen, i mogli bismo je analizirati do sutra

a ondaK dodje muz i pokvari zabavu...zato sam insistirala da kaze kako se izjasnjava..ali jok, kaze Dzenana, dzigara materina, da je drzavljanka BiH :D
NKVD

#819 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by NKVD »

zakasnih na sastanak, jeblo me svih 37 stranica i gdje vidjeh ovu temu...
Heller

#820 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Heller »

plain vanilla wrote:
Heller wrote:Plain Vanilla i ostali iz Tuzle, ova meni malo baca na našeg Munju :mrgreen:
da se nije pojavio njen muz, bacala bi meni ona na svakog pomalo :D

ono citiranje sarkasticnih komentara praceno sa :thumbup: :thumbup: :thumbup: je znak da je debelokozac nevidjen, i mogli bismo je analizirati do sutra

a ondaK dodje muz i pokvari zabavu...zato sam insistirala da kaze kako se izjasnjava..ali jok, kaze Dzenana, dzigara materina, da je drzavljanka BiH :D
Jesam puno propustio s mužem? de ako ti nije teško na pp link kakav baci da ne rovim :mrgreen:
kadinica

#821 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by kadinica »

Evo muža, Amir Čamdžić, diplomirani pravnik. Intelektualac kakvog dunjaluk vidio nije.
plain vanilla

#822 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Heller wrote: Jesam puno propustio s mužem? de ako ti nije teško na pp link kakav baci da ne rovim :mrgreen:
Зато се и заложимо за обнављање јединства Срба верника и Срба атеиста, за учвршћење братске слоге Срба православаца, Срба муслимана, Срба католика и Срба протестаната. У том циљу је нужно напокон закопати ратне секире идеолошког грађанског рата који је Србима пре пола века наметнут интернационалном завером наших најљућих непријатеља. Стасале су већ многе генерације потомака оних који су у Другом светском рату заслепљени идеолошким заблудама и преварама, ударали брат на брата и дозволили да буду изманипулисани од стране белосветских протува и авантуриста.
Млади људи су у стању да све то превазиђу, да се усправе, братски загрле!
http://www.nspm.rs/sudbina-dejtonske-bi ... tanje.html
Warashii

#823 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Warashii »

Znate sta je najzalosnije.
Mozete/mo se sprdat sa ovim koliko zelite. Ali ovakvi ljudi nam/vam rade o glavama, i kad tad ce na to mjesto doci i ona a mi se i dalje mozemo sprdat.
Banksy

#824 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Banksy »

kadinica wrote:
Evo muža, Amir Čamdžić, diplomirani pravnik. Intelektualac kakvog dunjaluk vidio nije.
:shock:
muha_sa

#825 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muha_sa »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Lacrosse wrote:E, sad nesto pozitivno.
Mislim da je veliki problem u primitivizmu koji zivi u nasim zenama. Balkanske zene su najveci pasivci. Cesto zrtve, jos cesce odbijaju da mogu ista uraditi ili ista napraviti. Zbog toga mi je drago da vidim bilo koju zenu u politici, pa cak i onu prosjecnu, osim ako ovo nije nacin do drzavne sise, sigurnih para, posla i slicno. Ali tu drzavnu sisu ce i ovako i onako neko da capca. Takodje mi je drago da neko dodje i suoci se s ovom masom....
Ova zena nema veze, ali neka proba. Mora samo biti spreman da uci i mimo party-line da razmislja.
Prijatelju dragi, u boldiranom i jeste poenta - što većina onih koji nemaju pojma dođu da probaju, i nažalost uspiju. Oni ne samo da ne znaju, već neće da saznaju. U čemu je razlika između nje koja veze nema, i koja se očito nije nešto posebno ozbiljno spremala za ulogu koja je možda sutra čeka i onih tamo na vlasti !? NIKAKVA !
Čitam knjigu o Erdoganu, Rađanje lidera. Znaš kako se on spremao za izbore na gradonačelnika Istanbula - okupio 2 tima, od kojih je jedan bio skup akademika, ljudi iz struke. Uzeli kartu Istanbula, i redom jedno po jedno pitanje češljali. Sa najkompentnijim ljudima je gradio strategiju da sutra kada dođe na vlast zna šta treba raditi.
A šta rade naši kandidati za OV-a, parlamente i tome slično - prvo nauče sipati floskule i pljuvati po drugima. A istražiti makar 2 konkretna problema, za čije rješenje mogu dati konkretne i ozbiljne prijedloge (a ne neke izlizane floskule tipa "treba...") - to je već viša matematika...
:thumbup:
naša stvarnost :(
Post Reply