BiH, kvalifikacije za EP 2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ArthurSpooner
#801 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ali bolje i ovakva pobjeda nego tjesan poraz kao protiv Gruzije 
- It_is_a_Leclerc
#802 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Bravo naši !
Rutinska pobjeda...
Jel sad ne valja ni kad pobjeđivamo ?! Pa vi pljuvatori jednostavno nemate mjere. Ne valja kad gubimo, ne valja kad pobjeđujemo, ne valja kad primamo preko 80 koševa, ne valja kad ne primamo, ne valja kad ne igra Kikanović, ne valja kad daje, ne valja kad Teletović šuta, ne valja kad ne šuta... Ajte se vi malo preispitajte !
Bravo mi !

Rutinska pobjeda...
Jel sad ne valja ni kad pobjeđivamo ?! Pa vi pljuvatori jednostavno nemate mjere. Ne valja kad gubimo, ne valja kad pobjeđujemo, ne valja kad primamo preko 80 koševa, ne valja kad ne primamo, ne valja kad ne igra Kikanović, ne valja kad daje, ne valja kad Teletović šuta, ne valja kad ne šuta... Ajte se vi malo preispitajte !
Bravo mi !
-
LjubiBrat
#803 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
ma to su ti standardni seratori koji ne znaju drugacije do pljuvati pa makar bila i pobjedaIt_is_a_Leclerc wrote:Bravo naši !
Rutinska pobjeda...
Bravo mi !![]()
Bravo nasi
- jasko_ba
#804 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Pobjeda!!!
Jel vam i zbog toga krivo
Jel vam i zbog toga krivo
-
Vodja uvale
#805 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Kako mi je drago sto je ovako gusta zavrsnica bila..ArthurSpooner wrote:Ali bolje i ovakva pobjeda nego tjesan poraz kao protiv Gruzije
Mrzim rumune dugo vremena, al' bas sam ih poceo mrziti nakon fudbalske utakmice i parola podrske Mladicu..
A sami znamo kako to boli jos od tekme s gruzijom neki dan..Dobijamo Latviju u cetvrtak 100 %!
- Logovan
#806 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Hvala Bogu dragom nek je više gotovo. Jedva smo pobijedili, jedva.
Trebalo se ovo fino privesti kraju ali mi nebi bili mi kad ne bi nešto usrali.
Oni što pljuju po Aci, Mirzi, Đedoviću i ostalim nek znaju da će ih već možda slijedeću utakmicu dizati u nebesa.
Oni što pljuju po Aci, Mirzi, Đedoviću i ostalim nek znaju da će ih već možda slijedeću utakmicu dizati u nebesa.
- Charuga
- Globalni moderator
#807 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Sa 7 igraca i ne treba ocekivati da svih 40 minuta igraju maksimalno. J.biga, imali su utakmice svaka 3-4 dana, treba ih shvatiti. Kad se oporave povrijedjeni igraci i kad se glavni mognu odmarati po potrebi, bice to jos bolje. Samo neka pobjedjuju, nije bitno kako ... 
- Baltazar_khan
#808 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
novi korak ka eurobasketu, zaslužena pobjeda protiv ovih što im gase struju 
- RIZVA
#809 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Uh nakon 24 koša razlike,dobro su nam se približili...ne želim ni jednog igraca kritikovati al brate Teletovicu ako vidis da te ne ide šut ne forsiraj ga brate toliko,maksimalno se isfulo...Sinanovicu care jebo ga koš od tablu to treba da jedeš pod košem da haman pa svaku zakucaš ko LeBron James
al u svakom slucaju dobro je
vec me skoro hercuka uhvatila
- rage_guy
#810 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Napokon je zavrsilo. Hvala bogu pa smo dobili. Jedva, al bitno je da smo pobijedili. Al jbg, trebalo bi malo ozbiljnije igrat ubuduce, al hajd, opet smo prvi na tabeli( iako s utakmicom vise
)
-
pOZz
#811 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Opušteno, kakva Rumunija. Ali samo ne razumijem što se niko ne odmara i kad se vodi 20 razlike.
- rage_guy
#812 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Valjda zato sto nam se i s najboljom petorkom desi da nam smanje na 4 razlike. :/ Doduse, mozda je bas zato sto ne odmaraju nikako.pOZz wrote:Opušteno, kakva Rumunija. Ali samo ne razumijem što se niko ne odmara i kad se vodi 20 razlike.
- hrastov žižak
#813 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Joj, ni amatere ne moremo glatko dobit. Jebem ti utakmicu, Juka ne uđe da ih siluje. A lola se i dalje ispucava, u zadnjoj četvrtini je nekako ispadao smiješan s onim silovanjem šuteva. Bolje rotirat i ubacit slabije opcije, nego da ti igrači ovako igraju na izmaku snage pa ne mogu ništa ubacit, niti mogu išta u odbrani. Realno, Buza je bolji košarkaš od pola ovih Rumuna. Al' ajd, da vidimo na šta će ovo izać.
- vinnie_jones
#814 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Zamalo veresija 
- It_is_a_Leclerc
#815 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Kako su se Rumunji vratili u igru ?! Lako, šutali su iz vana, plus par sumnjivih sudijskih odluka (dvaput koraci i dvaput faul u napadu) iz kojih su poentirali, i spuste to odmah na -10, a onda je sve u igri. Naše malo stalo iz vana, i eto ti ih na -8, -6.
Mi niti u jednoj sekundi nismo Rumunje doveli u priliku da se spuste tako blizu da iz jednog napada mogu izjednačiti i povesti. I to je to. Ono jest ružno ovako malo nervirati navijače, ali - pobjeda se piše.
Uostalom, Gruzijci su imali +22 protiv nas, pa smo ih mi još više stigli. Evo i protiv Latvije su imali više od deset poena prednosti, pa su Latvijci izjednačili pri kraju.
Mi niti u jednoj sekundi nismo Rumunje doveli u priliku da se spuste tako blizu da iz jednog napada mogu izjednačiti i povesti. I to je to. Ono jest ružno ovako malo nervirati navijače, ali - pobjeda se piše.
Uostalom, Gruzijci su imali +22 protiv nas, pa smo ih mi još više stigli. Evo i protiv Latvije su imali više od deset poena prednosti, pa su Latvijci izjednačili pri kraju.
-
LSD
#816 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Zadnja cetvrtina 22-9....ako smo neki dan nakon prve cetvrtine protiv Gruzije sami sebe folirali kako ko biva ne znamo uci u tekmu, šta sad reci
ne znamo izaci iz tekme, jel...24 razlike voditi i dozvoliti na kraju infarkt završnicu...ali dobro, mi cemo naci uvijek neko fenomenalno objašnjene/opravdanje za ovakav diletantski pristup...po tome smo expreti....sad navodno nemamo širinu....Boga mi, ko da smo mi sa foruma za to krivi, a ne onaj koji ih je selektirao.
Jedina dobra stvar što se pobjedilo nekako na kraju i što smo i dalje u utrci za plasman
Jedina dobra stvar što se pobjedilo nekako na kraju i što smo i dalje u utrci za plasman
-
pOZz
#817 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Po meni, to je glavni razlog. Ne možeš igrati cijelu utakmicu, još svaki treći dan, nema šanse. Uvedeš ovu djecu, oni smanje na 12 razlike (mada i ovo je upitno) i onda ubacuješ prvu petorku da smiri situaciju. Hem su odmorni, hem motivisani da ne dozvole protivniku iznenađenje. Ovako, kad si cijelo vrijeme na terenu, umor, nema koncentracije kao prije, voda u ušima... belaj vrlo lahko.rage_guy wrote:Valjda zato sto nam se i s najboljom petorkom desi da nam smanje na 4 razlike. :/ Doduse, mozda je bas zato sto ne odmaraju nikako.pOZz wrote:Opušteno, kakva Rumunija. Ali samo ne razumijem što se niko ne odmara i kad se vodi 20 razlike.
-
ArthurSpooner
#818 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Slazem se...pOZz wrote:Po meni, to je glavni razlog. Ne možeš igrati cijelu utakmicu, još svaki treći dan, nema šanse. Uvedeš ovu djecu, oni smanje na 12 razlike (mada i ovo je upitno) i onda ubacuješ prvu petorku da smiri situaciju. Hem su odmorni, hem motivisani da ne dozvole protivniku iznenađenje. Ovako, kad si cijelo vrijeme na terenu, umor, nema koncentracije kao prije, voda u ušima... belaj vrlo lahko.rage_guy wrote:Valjda zato sto nam se i s najboljom petorkom desi da nam smanje na 4 razlike. :/ Doduse, mozda je bas zato sto ne odmaraju nikako.pOZz wrote:Opušteno, kakva Rumunija. Ali samo ne razumijem što se niko ne odmara i kad se vodi 20 razlike.
- just principe
#819 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
zbog toga nam se desio pad u igri u 4/4. Jer nije moguce isto igrati kao i na pocetku, naravno da ce to svaka ekipa iskoristiti, narocito ako ih krene sut izvana. Samo je nasa krivica sto ih nismo u 3/4 nabusili i onda bi bez nervoze svi docekali kraj, ovako nije dobro ispalokakavdanakneiskustvu wrote:mirza,nihad i wright igrali čitavu tekmu,ja nisam nikad takvo nešto vidio ,da trojica igrača jedne ekipe igraju bez sekunde odmora
- rage_guy
#820 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Slazem se. Nije valjda da nam na klupi sjede totalne ublehe koje ne mogu 5 minuta izdrzat na terenu.
-
pOZz
#821 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Opet su zamalo prokockali pobjedu. Dvije i po minute prije kraja Gruzija je imala 10 poena razlike. Latvijci dobili dva slobodna bacanja osam sekundi prije kraja kod rezultata 76:76 i onda Mejeris fulio oba bacanja, Pullen skočio, uhvatio loptu i pogodio trojku u zadnjoj sekundi.It_is_a_Leclerc wrote:Uostalom, Gruzijci su imali +22 protiv nas, pa smo ih mi još više stigli. Evo i protiv Latvije su imali više od deset poena prednosti, pa su Latvijci izjednačili pri kraju.
-
brazzo19
#822 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ljudi dragi igramo sa samo 7 igrace do sad sve utakmice vidi se da su nasi crkli a kljucni nasi igraci nisu odmarali ni minut kako treba , ovo je sasvim razumljivo ovakav pad u igri kada imas samo 2 igraca u rotaciji i fakticki igras sa 7 igraca sve tekme , jos kad ti dva igraca dobiju 5.u licnu ostajes sa petorkom koja je tu citavu utakmicu i nije nikako odmarala , pa vidjeli ste samo prevedu loptu i daju Mirzi da puca , crkli svi , sad imaju 6-7 dana pauze a i Bavcic ce se vratiti to je jos jedan igrac vise u rotaciji tako da bi to dosta bolje trebalo izgledati .

-
sumasumarum77
#823 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Malo neuigranost, vise soliranje, nedostaci vodje, ozbiljnosti i bilo kakvog uticaja sa klupe (u zadnjoj cetvrtini) i skoro od dobijenog napravismo veresiju. E treneru teneru.... Al eto sto bi rekli pobjedi se ne gleda u zube, dobro jer ispalo. Ruku na srce sa ovakvom igrom mozda mozemo dobijati timove tipa rumuni holandjani ali ostale tesko....a da o nekakvom prvenstu ne govorim. Samo uigravanje i uigravanje ali malo sireg kruga igraca
- Murat Sabanovic
#825 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
1. Bosnia and Herzegovina 3/1 7
2. Georgia 3/0 6
3. Latvia 1/2 4
4. Romania 1/2 4
5. Netherlands 0/3 3
2. Georgia 3/0 6
3. Latvia 1/2 4
4. Romania 1/2 4
5. Netherlands 0/3 3