pravo volim ove animirane filmove.
ovaj planiram gledati a preporucujem vam takodje Bee Movie i Ratatouille, a od starijih Finding Nemo.
Moderator: _BataZiv_0809
pravo volim ove animirane filmove.

NW-Tristan wrote:Najbolji film svih vremena Legenda o jeseni obavezno pogledati,kao i Hrabro srce,a posebna preporuka likovima kojima ne odgovara danasnji nacin zivota,film po istinitoj prici Into the wild,super film!
Snimak koji se moze naci na torentima je prilicno los, ali je crtani vrlo simpatican.max_power wrote:pravo volim ove animirane filmove.![]()
ovaj planiram gledati a preporucujem vam takodje Bee Movie i Ratatouille, a od starijih Finding Nemo.

Drugarica wrote:Braveheart - glumi Mel GibsonThe_Fluid wrote: Bitno je podijelite uzhitak dobrog filma i sa drugim Sarajevo-X forumashima.
film filmova, bar za mene! mada mislim da ne postoji niko ko ga vec nije gledao bar dva puta. Odgledala sam ga 14 puta, cak napamet znam pola filma![]()
najbolja je scena gdje Mel/William kaze...
I am William Wallace! And I see a whole army of my country men, here, in defiance of tyranny. You've come to fight as free men, and free men you are. What will you do with that freedom? Will you fight?
Against that? No, we'll run, and we'll live.
Aye, fight and you may die, run, and you'll live... at least a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin' to trade ALL the days, from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM!

aida05 wrote:Sinoc sam pregledala film koji traje 3 sata
Preplakala sam cijeli ubogi film!![]()
![]()
Nikada ga vise necu gledati,drugi put nebi izdrzala.....
Svakkako ga preporucujem,toliko dobar film da je tesko opisati rijecima!
Film je Indijski zove se FANAA.HaNcHi wrote: a kako se zove ako se moze znati![]()
sad si me zainteresovala pravo![]()

e hvalaaida05 wrote:Film je Indijski zove se FANAA.HaNcHi wrote: a kako se zove ako se moze znati![]()
sad si me zainteresovala pravo![]()
Iskrena preporuka,zaista ga vrijedi pogledati.Skoro cijeli film sam plakala