Ne treba generalizovati,naravno da jedan narod ne moze biti ovakav ili onakav.Cloud-Xz wrote:ma nisam pristran, nemogu ja optužiti jedan narod iza vid ovakih fanatika kao što je ovaj ponos,..meni je žao što je doslo do hr-boš, sukoba ,al šta je tu je ,politika je kurva, ima toga puno za reći vezano za rat u Mostaru al neke nisu stvari za foruma,(barem šta ja znam) i sam pitam neke ,gdje ni sam nisam bio kad je rat bio ..on meni govori(ponos) gdje sam bio i šta sam radio,da ja tebi sad kažem gdje ti je kuhinja doma a gdje dnevni boravakjuzna_strana wrote:@cloud
Razumijem ja rokanje zgrada na liniji,vojska je tu,ali ne mogu razumjeti rasturanje civilnih objekata..
Cini mi se da je tog aprila 96-e kad sam prvi put dosao u Mostar doslovno pola grada bilo sruseno.. Nije trebalo jbg.
@ ponos
Hvala ti za informacije. Mogu samo pretpostaviti kako je bilo,ne daj boze nikome.
Kad sam napisao Santicevu mislio sam i na bulevar tako da je dobro da si i njega spomenuo. Slicno su mi pricali oficiri
iz Livca, to da je bilo ljudi ali da je oruzje bilo problem.. Cudo je Mostar,i prije rata,i u ratu,i sada..
Vidi se na forumu da ste juznjaci,nema labavo,komično ,nemam zivaca se raspravljati s budalam ,podzrav svako dobro juzna strana
Kod nas se bas provlace takve predrasude.. Ne treba koristiti teske rijeci na forumu,
imate svi svoja iskustva i ja to postujem..
Meni je iskreno zao sto grad s takvom dusom ne moze da normalno funkcionise..
A ono sto je sigurno je da su politicke elite dobro naplatile vasu muku.. Takodje sve najbolje