Neznam šta da kažem , zao mi je ljudi koji su u redovima jer nemaju šta jesti i njima se mora pomoći , na drugoj strani kontam koliko je njih koji bi sutra ponovo bosnjama jebavali mater , koji se kunu u manji entitet
Milorad Dodik ALL ABOUT
- mO k3
#79976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
archi_a
#79977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Godine "filovanja" mozga, memorandum 1 i memorandum 2, te slična štiva i gostovanja na raznoraznim televizijama uz "verbalni delikt, kao demokratsko pravo" u političkoj borbi, mitomanija......... i kao rezultat dobiješ ovakav primErak i vEčitu borbu između "pravoslavlja i mislimana". Komšiluk (ne bilo u Bosni primEnjeno) 
- Maraschino
#79978 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Brenton Tarant
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#79979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koga boli ona stvar šta ti želiš? Neće ti migranti ostati u srbiji... Odoše dalje... Kao što bi ti trebao na lječenje 
Ipak ovaj video nema veze sa temom @archi_a
Ovdje treba da se piše samo o Guardianovom liku i djelu
Ipak ovaj video nema veze sa temom @archi_a
Ovdje treba da se piše samo o Guardianovom liku i djelu
Last edited by parappa on 07/05/2020 21:37, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#79980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jovo (prezime poznato nasoj redakciji) je komentarisao "osvajanje" i sadrzaj paketa pomoci iz Teherana:
-Setajuci slucajno sam vidio da se neki narod okupio...prisao sam i upitao sta se desava.Receno mi je da je stigao neki kamions hranom iz Te´erana...pomislio sam jebte se....da mene Turcin `rani....e, nece da moze...i nastavim tako setati kad stomak poce da zavija...ma, ko sirena za uzbunu..vazdusni napad. Sta cu.... kud cu...zaokrenem se i napravim juris na okupljene...prvi put, nista..drugi put,nista...treci put mi uspije junacki da se probijem medju prva tri...uzmem moj plijen i pravac kuci...
Dosavsi kuci kazem ja mojoj Jelisaveti...zeno, danas dernek...dodji da vidis sta sam zaplijenio...
Otvorim ja paket...kad unutra...Serdzada...tespih...sufara...dva pakovanja ´urmi...pet-sest agdali hurmasica ...i....Islamska deklaracija.
Sad ni sam ne znam...dal´da prodam "veru za veceru" jerbo ova sirena u stomaku ne prestaje da zavija...il da nastavim postit...svejedno je Ramazan
- banjaluka078
#79981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Juče im je baja poslao da počaste, jer on slavi Đurđevdan.
- Kejn
#79982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Red bošnjačkog kadaifa, red Miloradove slanine... nije loše biti stanovnik boljeg entiteta.
Just another day in paradise..
Just another day in paradise..
Last edited by Kejn on 07/05/2020 21:42, edited 1 time in total.
- banjaluka078
#79983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
rodilo kod preCjednika ove godine
- banjaluka078
- horkesh
#79985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pregledaj komentare na ovu vijest na BNTV. Ima ih i koji zahvaljuju, mada ovo nije ni poslalo Sarajevo, nego Pomozi.ba, ali ovi drugi...
Ovo su izdajnici Srpske...prodaju se za jedan ili dva obroka. Ja bi radije gladovao nego pokazao da nemam..
Jedan dio tih ljudi ima nekretnine u BL.Neka prodaju pa na selo.Ko ima 10kokoski ne moze biti gladan.Mnogo ljudi ne zeli na selu da zivi.Meni je zao samo ljudi kojima stvarno zdravlje ne dozvoljava da rade u vrtu,plasteniku i sl.Imam ja drgove nema 10KM ali ima telefon od par stoja maraka.I njima niko ne valja.
Pametnije bi bilo da oni koji imaju zemlju na selu drze svojih njiva, a ne da bjeze sa djedovine na drzavne jasle i kreditno zaduzuju za stan... tad bi bilo posla i za one koji su odrasli u gradovima i nemaju cacu i mater na selu da im gepecima u grad dostavljaju meso, jaja, suvovinu i ostalo...
Presmiješno, cijela Banjaluka zna čiji je Mozaik i kako se zloupotrebljavaju ti jadni ljudi u političke svrhe.
Sarajevo mrzi Srbe iz dna duse. Pusti to hvala. A kamion je podvala kao Stasina pijanka. Ajd dosta o ljubavi.
NIsi napisao hvala braci iz Srbije, hvala prijateljima iz Madjarske. Neces nikad ni napisati jer si Bosnjak, koji kroz pricu o navodnom normalnom zivotu promovise daljnju centralizaciju BiH i ukidnanje Republike Srpske.
Ajd ne lupaj botino. Tamo ima vise Kineza nego Srba. Trotoare su farbali u zeleno. Vehabija na svakom cosku. Ksenofobicno mjesto zaglibljeno u mulj mrznje. Dosta vise tog laznog bratstva i jedinstva. Smijete li objaviti komentar?
Kad je tako tolerantno SArajevo zasto vec deset godina ne omogucavaju srpskim majkama da dostojanstveno obiljeze stradanje Srba u Dobrovoljackoj, gospodine Zeleni?
Cinjenica je da je Banjaluci geografski najblizi Zagreb, po mentalitetu Novi Sad, a po bratskoj ljubavi, solidarnosti i pomoci Beograd. Da nas neko napadne i pokusa pociniti genocid kao 1941. znam da bi veliki broj Beogradjana dosao da nas brani. Sarajevo sa druge strane( cast jednom broju izuzetaka) bi se prikljucilo tom napadu, kao sto su uostalom '92 se prikljucili Hrvatima u napadu na srpski narod.
Hvala na pomoci, ali da je sa halalom poslana - nebi federalni portali toliko promovisali ovo i politizirali. ma hajde
Zapamtili smo kako ne daju da se obikjezi DOSTOJANSTVENO strsdanje ljudi u DOBRIVOLJACKOJ i kako vrijedjaju one majke sto su dosle da poloze cvijece za svoju stradalu djecu. I NARAVNO DA CEMO IM VRATITI.
Zapamtili smo kako ne daju da se obikjezi DOSTOJANSTVENO strsdanje ljudi u DOBRIVOLJACKOJ i kako vrijedjaju one majke sto su dosle da poloze cvijece za svoju stradalu djecu. I NARAVNO DA CEMO IM VRATITI.
I tako dalje, i tako bliže.Ko stoji iza ove navodno humanitarne organizacije.
- Kejn
#79986 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I da je to istina, a nije... naši političari ovdje u FBiH ne puckaju sirotinju svaki dan ko ovi vaši već se trude da deeskaliraju situaciju bez teških riječibanjaluka078 wrote: ↑07/05/2020 21:43Bar se u gladnima i redovima ispred javnih kuhinja po Bosni ne moramo takmičiti, tu su nam svi gradovi isti.
-
archi_a
#79987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako druže nema veze sa temom?
Iz priloženog se vidi da je momak "spreman", te s tim u vezi može, ako već ne uspije u Obrenovcu, biti primljen kod lukača (naravno uz odluku gvardijana). Očekujem ga bar angažovanog u paradi 9.januara. (za medalju entiteta mislim da je ipak prerano jer nikog nije pregazio).
- banjaluka078
#79988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koji moji? Ja sam u BL manjina. Imam familiju u Federaciji, u Sarajevu sam živjela i radila. Znam o čemu pričam kad kažem da su nam redovi ispred javnih kuhinja jednaki. A znam i o "puckanju sirotinje". Btw. ovaj red je danas ovoliki, zato što je stigla jako velika količina pomoći. Inače nije takav. Merhametu s tog kamiona nije otišao ni paketić. A radi i Merhamet u BL.
Mediji su jedva dočekali ovu sliku danas, jedni da potpucaju šo je stiglo iz Sarajeva, drugi da likuju što u BL ima ljudi slabog imovinskog stanja. A u svemu tome, jadni ljudi.
- Kejn
#79989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izvinjavam se ako si Bošnjakinja/Bošnjak. Kažem samo da će ovi ljudi i dalje glasati za Vožda čim popiju koju čašicu više i zagalami da neće sa Muslimanima zajednički život. Isto ko kad su zaboravili pomoć iz FBiH za vrijeme poplava 2014 za tri dana. Što se tiče ekonomskih pokazatelja, privreda KS-a je jača od čitave PC-a, a iako su nam redovi isti, to je opet porazan podatak za PC, jer u FBiH živi x2 ljudi. Dakle, redovi moraju biti duplo veći u FBiH a ne isti kao i u PC, da bi konstatovali da je jednako teško.banjaluka078 wrote: ↑07/05/2020 21:54Koji moji? Ja sam u BL manjina. Imam familiju u Federaciji, u Sarajevu sam živjela i radila. Znam o čemu pričam kad kažem da su nam redovi ispred javnih kuhinja jednaki. A znam i o "puckanju sirotinje". Btw. ovaj red je danas ovoliki, zato što je stigla jako velika količina pomoći. Inače nije takav. Merhametu s tog kamiona nije otišao ni paketić. A radi i Merhamet u BL.
- banjaluka078
#79990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Boga ti ko glasa za Bakira? Bezuba masa, koja i ovdje glasa za baju. Što su bjedniji, to bolje i ostrašćenije glasaju. Isti mentalni sklop, drugačiji vjerski praznik.Kejn wrote: ↑07/05/2020 22:00
Izvinjavam se ako si Bošnjakinja/Bošnjak. Kažem samo da će ovi ljudi i dalje glasati za Vožda čim popiju koju čašicu više i zagalami da neće sa Muslimanima zajednički život. Isto ko kad su zaboravili pomoć iz FBiH za vrijeme poplava 2014 za tri dana. Što se tiče ekonomskih pokazatelja, privreda KS-a je jača od čitave PC-a, a iako su nam redovi isti, to je opet porazan podatak za PC, jer u FBiH živi x2 ljudi. Dakle, redovi moraju biti duplo veći u FBiH a ne isti kao i u PC, da bi konstatovali da je jednako teško.
- Kejn
#79991 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel to Bakira poredimo sa onim govedom fašističkim?banjaluka078 wrote: ↑07/05/2020 22:04Boga ti ko glasa za Bakira? Bezuba masa, koja i ovdje glasa za baju. Što su bjedniji, to bolje i ostrašćenije glasaju. Isti mentalni sklop, drugačiji vjerski praznik.Kejn wrote: ↑07/05/2020 22:00
Izvinjavam se ako si Bošnjakinja/Bošnjak. Kažem samo da će ovi ljudi i dalje glasati za Vožda čim popiju koju čašicu više i zagalami da neće sa Muslimanima zajednički život. Isto ko kad su zaboravili pomoć iz FBiH za vrijeme poplava 2014 za tri dana. Što se tiče ekonomskih pokazatelja, privreda KS-a je jača od čitave PC-a, a iako su nam redovi isti, to je opet porazan podatak za PC, jer u FBiH živi x2 ljudi. Dakle, redovi moraju biti duplo veći u FBiH a ne isti kao i u PC, da bi konstatovali da je jednako teško.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#79992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bh.tornjak wrote: ↑07/05/2020 21:36Jovo (prezime poznato nasoj redakciji) je komentarisao "osvajanje" i sadrzaj paketa pomoci iz Teherana:
-Setajuci slucajno sam vidio da se neki narod okupio...prisao sam i upitao sta se desava.Receno mi je da je stigao neki kamions hranom iz Te´erana...pomislio sam jebte se....da mene Turcin `rani....e, nece da moze...i nastavim tako setati kad stomak poce da zavija...ma, ko sirena za uzbunu..vazdusni napad. Sta cu.... kud cu...zaokrenem se i napravim juris na okupljene...prvi put, nista..drugi put,nista...treci put mi uspije junacki da se probijem medju prva tri...uzmem moj plijen i pravac kuci...
Dosavsi kuci kazem ja mojoj Jelisaveti...zeno, danas dernek...dodji da vidis sta sam zaplijenio...
Otvorim ja paket...kad unutra...Serdzada...tespih...sufara...dva pakovanja ´urmi...pet-sest agdali hurmasica ...i....Islamska deklaracija.
Sad ni sam ne znam...dal´da prodam "veru za veceru" jerbo ova sirena u stomaku ne prestaje da zavija...il da nastavim postit...svejedno je Ramazan
Tajna pregrada u paketu sadrži CD sa pjesmom Dine Gremlina "Da te nije Alija" i to je ključni dio paketa jer se konzerve sa narescima
jedino automatski mogu otvoriti samo nakon što se pomenuta pjesma presluša minimalno 1000 puta.
PROINTER hitno da nas zaštiti od ovih zulumĆarskih software-a,ne pitamo šta košta!
Slabe reakcije na teroristički napad Abu Draška na Guardianovu imovinu i sekiranje stare majke......
- mO k3
#79993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ejs islamska deklaracija
jel bilo halal meso u paketima ?
- banjaluka078
#79994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To si ti Bakirovac? Za mene ovdje u BL je učinio koliko i Milorad. Nikoliko.
Njihovo stado je jednako.
Njih dvojica, nema puno razlike. Jednako otimanje, jednako zgrtanje, jednako pišanje po sirotinji. Ovdašnji je siroviji i bahatiji.
- banjaluka078
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
- Bloo
- Globalna šefica
#79997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A ako je Hrvatica, Romkinja, Jevrejka, Bosanka...onda nema izvinjenja?Kejn wrote: ↑07/05/2020 22:00Izvinjavam se ako si Bošnjakinja/Bošnjak. Kažem samo da će ovi ljudi i dalje glasati za Vožda čim popiju koju čašicu više i zagalami da neće sa Muslimanima zajednički život. Isto ko kad su zaboravili pomoć iz FBiH za vrijeme poplava 2014 za tri dana. Što se tiče ekonomskih pokazatelja, privreda KS-a je jača od čitave PC-a, a iako su nam redovi isti, to je opet porazan podatak za PC, jer u FBiH živi x2 ljudi. Dakle, redovi moraju biti duplo veći u FBiH a ne isti kao i u PC, da bi konstatovali da je jednako teško.banjaluka078 wrote: ↑07/05/2020 21:54Koji moji? Ja sam u BL manjina. Imam familiju u Federaciji, u Sarajevu sam živjela i radila. Znam o čemu pričam kad kažem da su nam redovi ispred javnih kuhinja jednaki. A znam i o "puckanju sirotinje". Btw. ovaj red je danas ovoliki, zato što je stigla jako velika količina pomoći. Inače nije takav. Merhametu s tog kamiona nije otišao ni paketić. A radi i Merhamet u BL.
Slatko je vidjeti da se i najugrozenijim prebrojavaju krvna zrnca
- banjaluka078
#79998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bakirovac.
Last edited by banjaluka078 on 07/05/2020 22:56, edited 1 time in total.
- banjaluka078
#79999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baja i Staša su u užasnim odnosima. Baja će jedva dočekati da ga otkači.
- Kejn
#80000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hey... we take care of our ownBloo wrote: ↑07/05/2020 22:48A ako je Hrvatica, Romkinja, Jevrejka, Bosanka...onda nema izvinjenja?Kejn wrote: ↑07/05/2020 22:00Izvinjavam se ako si Bošnjakinja/Bošnjak. Kažem samo da će ovi ljudi i dalje glasati za Vožda čim popiju koju čašicu više i zagalami da neće sa Muslimanima zajednički život. Isto ko kad su zaboravili pomoć iz FBiH za vrijeme poplava 2014 za tri dana. Što se tiče ekonomskih pokazatelja, privreda KS-a je jača od čitave PC-a, a iako su nam redovi isti, to je opet porazan podatak za PC, jer u FBiH živi x2 ljudi. Dakle, redovi moraju biti duplo veći u FBiH a ne isti kao i u PC, da bi konstatovali da je jednako teško.banjaluka078 wrote: ↑07/05/2020 21:54
Koji moji? Ja sam u BL manjina. Imam familiju u Federaciji, u Sarajevu sam živjela i radila. Znam o čemu pričam kad kažem da su nam redovi ispred javnih kuhinja jednaki. A znam i o "puckanju sirotinje". Btw. ovaj red je danas ovoliki, zato što je stigla jako velika količina pomoći. Inače nije takav. Merhametu s tog kamiona nije otišao ni paketić. A radi i Merhamet u BL.![]()
Slatko je vidjeti da se i najugrozenijim prebrojavaju krvna zrnca![]()