Sirija vol. 2

Locked
Kikibombona

#79976 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Dijete od 10 godina prodavati kao stoku i silovati?
Cetiri godine se izivljavati?

Svijet nije vidio vecu gamad. Sve im jebem ruzno, pogano, smrdljivo.
Kikibombona

#79977 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Sold for $60: Yazidi children describe cruel life as IS slaves

http://www.middleeasteye.net/in-depth/f ... -576317683
There are 43 mass graves as well as dozens of individual graves of #Yazidi people killed by ISIS terrorists found in #Sinjar #Iraq
(3-4)
https://mobile.twitter.com/Ezidi2/statu ... 8114788352

Image

Image

Ove dvije djevojcice su danas oslobodjene... ISIL ih je koristio kao seksualno roblje godinama... pogledajte ta lica... nevjerovatno...

Image

Strahota!

https://mobile.twitter.com/Azzatalsalee ... 44/video/1
#Iraqi forces release #yazidi girl, 6 years old in #Mosul she don't know anything about herself just her name Avan
Image

‘I was sold seven times': the Yazidi women welcomed back into the faith

https://amp.theguardian.com/global-deve ... -the-faith

Prosto nevjerovatno. Vise od 3 000 zena i djece se jos uvijek nalazi u ISIL zatocenistvu. Svaki dan nekoliko bude oslobodjeno. Kakva je buducnost tih ljudi ja stvarno ne znam. Ne postoji nijedna Jezidi obitelj kojoj neko nije ubijen i silovan. Cijeli narod je osakacen, sve i jedna porodica.

Genocid nad jezidi narodom je jedan od gorih ikada.
muhafuca

#79978 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

Kikibombona wrote:...
Nema razloga da psujes Boga radi ovih retarda.

Ni prvi ni zadnji put da neko zloupotrebi religiju i "navodno u ime Boga" cini zlocine

Svi koji se bore protiv IS na ovaj ili na onaj nacin vjeruju u Boga pa se ipak bore protiv IS-a jer znaju da njihovi postupci nemaju veze sa onim za sta tvrde da se bore.

Ukljucujuci naravno i masu Kurda - vjernika bez obzira sto su u YPG.

Ne prijavljujem nicije postove, al eto ako nije frka nemoj trpati sve vjernike u isti kos, ako nije previse za zaiskati.
Kikibombona

#79979 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

muhafuca wrote:

Ni prvi ni zadnji put da neko zloupotrebi religiju i "navodno u ime Boga" cini zlocine

Svi koji se bore protiv IS na ovaj ili na onaj nacin vjeruju u Boga pa se ipak bore protiv IS-a jer znaju da njihovi postupci nemaju veze sa onim za sta tvrde da se bore.

Ne prijavljujem nicije postove, al eto ako nije frka nemoj trpati sve vjernike u isti kos, ako nije previse za zaiskati.
Jarane, pun mi je klinac tih vjernickih budalastina i tog boga radi kojeg najebase nevini ljudi svaki jebeni dan. Svaki dan neko glavom plati radi pogresne vjere ili nevjere. U tim knjigama, koje je lafo bog pisao, stoji jasno da su nevjernici losi ljudi i onda nije nikakvo cudo da se pojavi budala i ubije nekoga zbog toga.

Vjerski sluzbenici imaju pravo srati pod zastitom vjere o nevjernicima, bludu, nemoralu... to im pise u knjigama, obavezuje ih... a kada njima neko nesto kaze, odmah se nalaze uvrijedjeni.

Ja mogu tebi reci da si nevjernik i da ides u vatru, ti meni ne smijes na to odgovoriti. Ma sikter.

Ne zelim nikoga uvrijediti na licnom osnovu, ali imam pravo o ideologijama pisati sto zelim. Vjere su ideologije isto kao komunizam, kapitalizam i slicno. Ljudske budalastine.
Kikibombona

#79980 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

I da, opsovao sam boga ovim ISIL majmunima, ne nekom forumasu, sto ne bih nikada uradio. A ISILovcima jebem opet majku bozju i sve na kamaru. Silovati djecu od deset godina, masovno silovati. Sve im jebem pogano i smrdljivo.
Krokodajl

#79981 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Nešto se kuha na liniji Damask - Efrin.

Nekoliko izvora prenijelo vijest o ulasku delegacije Sirijske vlade/vojske u grad, pod patronatom Ruskih sigurnosnih snaga.

Ništa još oficijalno, nepotvrđeno - Sirijska vojska + Rusi bi trebala preuzeti kontrolu nad Sirijsko - Turskom granicom, YPG bi ostao u Efrinu uz simbolično prisustvo Sirijske vojske unutar teritorija (sa izuzećem granice).
insomnia78

#79982 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

dječak sa šibicama wrote:
muhafuca wrote:koji retardi su u ovaj IS otisli

znaci na moras ni razumjeti sta govori po smijanju/osmjehu mu cujes da nije dobar s mozgom

ukratko : bjeze civili iz mosula, on rokne mater (koliko mogu razaznati sa videa) - ostali civili se razbjeze ostane samo malo dijete s mrtvom/ranjenom majkom i place - i ovaj retard to snima i smije se :(

smijesno idiotu.

jednom sam pregledao nemogu dvaput odmah - ako sam sta pogresio do mene je
Graphic A video found on a dead #ISIS militant phone (speaking Turkish) shows how he killed civilians fleeing #Mosul and laughs about it.

Code: Select all

https://twitter.com/iraqi_day/status/883062771042193410
Ne znam, ima ih ovdje na forumu kojima bude zao obezglavljenih isilovaca.

Kao, i oni su ljudi.
Ima svasta na forumu. Ima ljudi koji uce tevhid Franceticu. Drugi opet traze septickog čiču. Ima ljudi i zena koji smatraju zlocinom ono na Vozući. Suti, svasta u basci bozijoj
insomnia78

#79983 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
muhafuca wrote:

Jarane, pun mi je klinac tih vjernickih budalastina i tog boga radi kojeg najebase nevini ljudi svaki jebeni dan. Svaki dan neko glavom plati radi pogresne vjere ili nevjere. U tim knjigama, koje je lafo bog pisao, stoji jasno da su nevjernici losi ljudi i onda nije nikakvo cudo da se pojavi budala i ubije nekoga zbog toga.

Vjerski sluzbenici imaju pravo srati pod zastitom vjere o nevjernicima, bludu, nemoralu... to im pise u knjigama, obavezuje ih... a kada njima neko nesto kaze, odmah se nalaze uvrijedjeni.

Ja mogu tebi reci da si nevjernik i da ides u vatru, ti meni ne smijes na to odgovoriti. Ma sikter.

Ne zelim nikoga uvrijediti na licnom osnovu, ali imam pravo o ideologijama pisati sto zelim. Vjere su ideologije isto kao komunizam, kapitalizam i slicno. Ljudske budalastine.
Cekajte, zar "bog" licno nije objasnio kad i kako ga smijes utiriti u zarobljenicu, kad i kako u robinju a kad i kako u rodjenu zenu? Toliko o tome da vjera nema nista sa ovim
Qassim1981

#79984 Re: Sirija vol. 2

Post by Qassim1981 »

insomnia78 wrote: Ima svasta na forumu. Ima ljudi koji uce tevhid Franceticu. Drugi opet traze septickog čiču. Ima ljudi i zena koji smatraju zlocinom ono na Vozući. Suti, svasta u basci bozijoj
Sta te boli vise vozuca ili pozarnica majevica??
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#79985 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

maske su pale
insomnia78

#79986 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Qassim1981 wrote:
insomnia78 wrote: Ima svasta na forumu. Ima ljudi koji uce tevhid Franceticu. Drugi opet traze septickog čiču. Ima ljudi i zena koji smatraju zlocinom ono na Vozući. Suti, svasta u basci bozijoj
Sta te boli vise vozuca ili pozarnica majevica??
Kad se setim Benkovca i njegovih sela zaplacem ko dete usred dana bela
Kikibombona

#79987 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Izrael ne zeli Asada, Hezbolah, Irance i Turke na svojoj juznoj granici. Zele da tu ostanu dzihadisti i da americka vojska posalje trupe, kako bi granicu osigurali od 'siitskog bloka'.

Izrael trenutno na jugu granici sa ISIL jedinicom Halid ibn Velid i dzihadistima (Nusra, tzv. Juzni front i ekipa)

Image

Israel Tells U.S. It Doesn’t Want Russia Policing Safe Zones in Southern Syria

http://www.haaretz.com/israel-news/.pre ... 21B4C1567D

Zato Izrael roka po SAA cim krenu malo prema Golanu. Ne zele Asada na granici.
DaysleepeR

#79988 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

ne žele ljude koji ne odgovaraju na aport komandu
Ironmen

#79989 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

dječak sa šibicama wrote:
muhafuca wrote:koji retardi su u ovaj IS otisli

znaci na moras ni razumjeti sta govori po smijanju/osmjehu mu cujes da nije dobar s mozgom

ukratko : bjeze civili iz mosula, on rokne mater (koliko mogu razaznati sa videa) - ostali civili se razbjeze ostane samo malo dijete s mrtvom/ranjenom majkom i place - i ovaj retard to snima i smije se :(

smijesno idiotu.

jednom sam pregledao nemogu dvaput odmah - ako sam sta pogresio do mene je
Graphic A video found on a dead #ISIS militant phone (speaking Turkish) shows how he killed civilians fleeing #Mosul and laughs about it.

Code: Select all

https://twitter.com/iraqi_day/status/883062771042193410
Ne znam, ima ih ovdje na forumu kojima bude zao obezglavljenih isilovaca.

Kao, i oni su ljudi.
Borci isila, lavovi Tikrita ???
asurbanipal

#79990 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote:Dijete od 10 godina prodavati kao stoku i silovati?

Nešto slično, možda čak i gore, radili su četnici u Istočnoj Bosni.

Isti je to mentalni sklop i bagra...
Kikibombona

#79991 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

asurbanipal wrote:

Procitao sam razna svjedocenja i starhote, ali se ne sjecam da sam procitao da su sistemski silovana djeca od 10 godina. Bilo je slucajeva da su silovana djeca od 15,16, 17... ali nisam naisao da su djeca od 10, 11, 12 godina. Bolesno je silovati bilo koga, ali silovati dijete, to je poseban oblik bolesti.

Ovi ISILovci su gori od cetnika. Oni sta su radili, to nije niko do sada. Spustali su u vodu zive ljude zatvorene u kavezima, te sve to snimali sa nekoliko kamera u HD rezoluciji. Spaljivali su zive ljude. Organizovali ritualna klanja. Razapinjali ljude u gradskim centrima i pustali da umru na suncu. Koristili djecu kao egzekutore, nekada nozevima - nekada pistoljevima. Uradili su veliki broj horor filmova. Time se dicili i ponosili, trudili da sto vise sokiraju svijet. Jezidi zene su bezbroj puta preprodali. Vozali ih u kazevima i prodavali od 60 dolara i vise. Jezidi djecu su koristili kao bombase samoubice. I bezbroj slicnih primjera. Ne mozes zamisliti zvjerstvo koje nisu uradili.

Ovakav oblik sadizma i sociopatije do sada nije vidjen. Nije vidjena skupina koja se ovoliko trudila sto okrutnije ubijati i cijeli svijet obavjestiti o tome.

Cetnici su uradili strasne stvari, u ovom i 2SR. Ustase isto tako. Sve to su radili iz mrznje i zelje da kontrolisunsto veci teritorij. Nama su cetnici najgori jer smo ih na svojoj kozi osjetili, ali ako nepristrasno upordis, ISIL je na skali sadizma zakucan ubjedljivo na prvo mjesto. Ovo sto oni rade nisu ni nacisti rsdili. Ne vjerujem da je iko ikada. Cetnik se trudio prikriti zlocin, znao je da je to sto radi neprihvatljivo normalnim ljudima, dok se ovi trude svima pokazati svoja zlodjela i ponose se tim.

I zlocinci iz siitskog Hashd al Shabija svasta rade. I Sadamova vojska je svasta radila. I iranska isto tako. Poznato je da su u iransko-irackom ratu ljudske udove vezali za vozila i onda ih cupali. Nenormalne strahote. I ova Al Kaida je bolesna, Asadovci su isto imali bolesnih akcija, ali sa ISILom se niko ne moze porediti. Sve su nadmasili po socipatiji i sadizmu.
moke_31

#79992 Re: Sirija vol. 2

Post by moke_31 »

Kikibombona wrote:
asurbanipal wrote:

Procitao sam razna svjedocenja i starhote, ali se ne sjecam da sam procitao da su sistemski silovana djeca od 10 godina. Bilo je slucajeva da su silovana djeca od 15,16, 17... ali nisam naisao da su djeca od 10, 11, 12 godina. Bolesno je silovati bilo koga, ali silovati dijete, to je poseban oblik bolesti.

Ovi ISILovci su gori od cetnika. Oni sta su radili, to nije niko do sada. Spustali su u vodu zive ljude zatvorene u kavezima, te sve to snimali sa nekoliko kamera u HD rezoluciji. Spaljivali su zive ljude. Organizovali ritualna klanja. Razapinjali ljude u gradskim centrima i pustali da umru na suncu. Koristili djecu kao egzekutore, nekada nozevima - nekada pistoljevima. Uradili su veliki broj horor filmova. Time se dicili i ponosili, trudili da sto vise sokiraju svijet. Jezidi zene su bezbroj puta preprodali. Vozali ih u kazevima i prodavali od 60 dolara i vise. Jezidi djecu su koristili kao bombase samoubice. I bezbroj slicnih primjera. Ne mozes zamisliti zvjerstvo koje nisu uradili.

Ovakav oblik sadizma i sociopatije do sada nije vidjen. Nije vidjena skupina koja se ovoliko trudila sto okrutnije ubijati i cijeli svijet obavjestiti o tome.

Cetnici su uradili strasne stvari, u ovom i 2SR. Ustase isto tako. Sve to su radili iz mrznje i zelje da kontrolisunsto veci teritorij. Nama su cetnici najgori jer smo ih na svojoj kozi osjetili, ali ako nepristrasno upordis, ISIL je na skali sadizma zakucan ubjedljivo na prvo mjesto. Ovo sto oni rade nisu ni nacisti rsdili. Ne vjerujem da je iko ikada. Cetnik se trudio prikriti zlocin, znao je da je to sto radi neprihvatljivo normalnim ljudima, dok se ovi trude svima pokazati svoja zlodjela i ponose se tim.

I zlocinci iz siitskog Hashd al Shabija svasta rade. I Sadamova vojska je svasta radila. I iranska isto tako. Poznato je da su u iransko-irackom ratu ljudske udove vezali za vozila i onda ih cupali. Nenormalne strahote. I ova Al Kaida je bolesna, Asadovci su isto imali bolesnih akcija, ali sa ISILom se niko ne moze porediti. Sve su nadmasili po socipatiji i sadizmu.
Karamela, zapamti jednom za svagda, NE MOŽE NIKO NIKAD BITI GORI OD ČETNIKA!!!

I nemoj psovati dragoga Boga više, ja stvarno ne znam dokle će ti Chmoljo progledati kroz prste jer ovo ti nije prvi put.
Last edited by moke_31 on 07/07/2017 12:26, edited 2 times in total.
insomnia78

#79993 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Cojk suje boga samo daeshu :lol:
Tako i oni suju ashabe samo vehabijama :lol:
DaysleepeR

#79994 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

najsmješniji su oni koji brane Boga od ljudi
sarajevoxxxx

#79995 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Hedije Jusuf: Rusija, Iran, i režim su se usaglasili da Turskoj prodaju Efrin

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5171166458
insomnia78

#79996 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

DaysleepeR wrote:najsmješniji su oni koji brane Boga od ljudi
Cuvena vjernicka blagost :-D
Kikibombona

#79997 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:
DaysleepeR wrote:najsmješniji su oni koji brane Boga od ljudi
Cuvena vjernicka blagost :-D
Ja, eto, ako taj Bog postoji, kao da ga treba neko braniti od mene. Sta bi Bog bez Moketa svog. Ili Moketu zao Kikija, hoce od vatre da ga spasi.

Nasa vjera o tebi nevjernice ima misljenje i ne libi se da ga iznese - ti o nasoj vjeri ni zucnuti ne smijes.

U Mosulu bi mi letila glava da sam im boga opsovao, ovdje imam ukore/upozorenja/opomene. Nema nikakve sumnje da bi mi i ovdje mnogi glavu skinuli da su prilike drugacije.

.....

Opsovao sam ISILu boga, istog onog u cije su ime poklali i silovali narod. Nekulturno jeste, zaista rijetko opletem bogu, ali nekako bijes moram kanalisati. Zalosno je da ste prokomentarisali moje psovanje a niste silovanje djeteta od 10 godina.
DaysleepeR

#79998 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

da ne bude zabune ja sam ateista
ioannes

#79999 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

Kikibombona wrote:
Zalosno je da ste prokomentarisali moje psovanje a niste silovanje djeteta od 10 godina.
to je žalosno.... bog te ****
dječak sa šibicama

#80000 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

Znaci, Turskoj Afrin, Siriji Idlib?

Nije los dil, jos sprovesti u djelo.

A onda rijesiti problem takozvane Rojave.
Locked