sori druže, ali nisi u pravu. mislim na neki način jesi, ali pod uslovom da su svi mogli na taj tvoj način dobiti drugi d3 uređaj. ali nisu mogli, te stoga nisi u pravu i ne možeš tražiti takav benefit. jer nije pošteno naspram ostalih korisnika koji su ili doplatili 5 KM za dodatni d3 uređaj ili, kao u mom slučaju, produžili ugovor na nove 2 godine da bi dobili drugi d3 uređaj.aditon wrote:ja ne znam stvarno jel moja logika ovdje jedina funkcioniše na drugačiji način od ostalih ili možda nisam dovoljno jasan bio (što je praktično nemoguće) ili, a što je najvjerovatnije slučaj, da me ovi iz telemacha trolaju.
Ja kao korisnik digitalnog paketa već godinama sam imao i mogućnost (da ne kažem privilegiju) da pratim i analogni signal, što smo vjerujem svi mi koristili koji imamo više od jednog televizora i koji nismo bili opterećeni da i na drugom imam risiver i digitalnu.
Sada, na hinjski način, telemach će da nam onemogući analagnu i ponovo razdvajaju korinike na ove i one. Jedino šta je pošteno bilo jeste da i nama date besplatno po jedan risiver kako bi analogni zamijenili digitalnim jer to vam je sada akcija. Ali ne, daj samo grabi i uzimaj, nije dovoljno što vam 66 maraka svaki mjesec dajem (ja i desetine hiljada drugih korisnika) već bi još malo ruku u džep zavukli, daj 3/5/6 markica za dodatni risiver.
Samo vi poslujte na način kako to radite zadnje tri godine a sve će vam se to obiti o glavu, prije ili kasnije.
a ti bi onako samo. ok može, ali da su onda i svi drugi dobili onako samo, bez ikakve "protuusluge". e onda bi imalo logike i podržao bih te. ovako ne mogu, jer nije pošteno spram ostalih korisnika.