Sirija vol. 2

Locked
dječak sa šibicama

#79776 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

GIVI wrote:Desert Hawks just received T-90As, T-72B3s (8 pieces), Tigr MRAPs (15 pieces) and BMPT

Photos in links:
http://gurkhan.blogspot.rs/2017/07/blog-post_3.html
http://gurkhan.blogspot.rs/2017/07/8-723-15.html
Meni su ovi Rusi uvijek izgledali malo blesavi, ono votka kazacok ojha, ali sto znaju tenk i oklop napraviti svaka im cast.
aratet

#79777 Re: Sirija vol. 2

Post by aratet »

dječak sa šibicama wrote:
Nadzornik wrote:Ponuda Ankare Moskvi: Dajte nam Afrin u zamjenu za Idlib.

Image

http://www.al-monitor.com/pulse/origina ... z4loDvbWpS
Ima logike.

Jedino ne znam sta ce biti sa slavnim idlibskim revolucionarima iz Ujuristana i Nogajistana, bi li oni pristali na takav dil.
Ima mjesta u Anadoliji za njih.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#79778 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

GIVI wrote:
MaliDuje wrote:
insomnia78 wrote:Prvo treba ćabu premjestiti u Teheran. Nemore se vise ovako
Prvo tebe ovi kozojebi da naguze pa onda ti premstaj sta gde hoces...Posto sam cuo da guze i ovnove ne samo koze
,
Ne hvataj se za svakojako trolanje.Dobićeš ban a to je njemu i cilj.
Edit evo več vidim mjesec dana.
nije mi jasno kako se ne moze normalno komunicirati

postovani, nabijem vas

gospodine, jebite se

:mrgreen:
dječak sa šibicama

#79779 Re: Sirija vol. 2

Realno, ko se ozbiljno upeca na trolere koji napisu 1000 postova na temi a nijedan on topic odnosno svaki je cisto prekenjavanje, sam je sebi kriv.

Sad, sto se beskonacno trolanje dopusta pojedincima, to je vec nesto u sta necu ulaziti. Ignore opcija uvijek na raspolaganju.
GIVI

#79780 Re: Sirija vol. 2

Post by GIVI »

dječak sa šibicama wrote:Realno, ko se ozbiljno upeca na trolere koji napisu 1000 postova na temi a nijedan on topic odnosno svaki je cisto prekenjavanje, sam je sebi kriv.

Sad, sto se beskonacno trolanje dopusta pojedincima, to je vec nesto u sta necu ulaziti. Ignore opcija uvijek na raspolaganju.
Neki dan se i Salik skoro upecao.Ali opet teške su ovo rasprave na ovoj temi,Tu se preklapaju razni stavovi i generalno na Siriji su pale sve maske tako da je sve ovo očekivano.
animus

#79781 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

Malo navratim na temu i vidim da djikani i dalje dominiraju. Ali evo ponekog i sahrane. Sevap bi bilo ovu temu zatvoriti i ne dozvoliti okupljaliste asocijalnih likova na ovom forumu. Prije svega radi tih istih ljudi i njihovog psihickog zdravlja. Kad vidis da neko nosi nick GIVI-zlocinca iz Ukrajine sve ti je jasno o kome se radi.
GIVI

#79782 Re: Sirija vol. 2

Post by GIVI »

animus wrote:Malo navratim na temu i vidim da djikani i dalje dominiraju. Ali evo ponekog i sahrane. Sevap bi bilo ovu temu zatvoriti i ne dozvoliti okupljaliste asocijalnih likova na ovom forumu. Prije svega radi tih istih ljudi i njihovog psihickog zdravlja. Kad vidis da neko nosi nick GIVI-zlocinca iz Ukrajine sve ti je jasno o kome se radi.
A to zločinac si ti lično oformio komisiju i onda donio presudu?Evo ti gledaj i educiraj se malo
Nadzornik

#79783 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Netanyahu u posjeti USA nosacu aviona (USS George HW Bush) koji se usidrio u blizini Haife.

Israel: Netanyahu visits US supercarrier during landmark docking in Haifa

Image

VIDEO

https://www.almasdarnews.com/article/is ... ing-haifa/

Image
GIVI

#79784 Re: Sirija vol. 2

Post by GIVI »

A ovaj ima Netanyahua
Image
animus

#79785 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

GIVI wrote:
animus wrote:Malo navratim na temu i vidim da djikani i dalje dominiraju. Ali evo ponekog i sahrane. Sevap bi bilo ovu temu zatvoriti i ne dozvoliti okupljaliste asocijalnih likova na ovom forumu. Prije svega radi tih istih ljudi i njihovog psihickog zdravlja. Kad vidis da neko nosi nick GIVI-zlocinca iz Ukrajine sve ti je jasno o kome se radi.
A to zločinac si ti lično oformio komisiju i onda donio presudu?Evo ti gledaj i educiraj se malo
Hvala na edukaciji. Pogledao sam 5 minuta i bilo dovoljno da vidim jednog intelektualno ogranicenog tipa, seljacinu koji nesto glumi a iz svake rijeci izvire njegov degenski ogranicen mozak. Srecom pa ga nema vise i nece ni biti vise ovakvih video snimaka. Dovoljno se sjetiti maltretiranja zarobljenika da normalan covjek vidi o kakvom se zlocincu radi. na zalost ima u svijetu mnogo GIVIJA ali polako stici ce pravda svakog zlocinca.
Koliki je kreten bio govori ti da ni rusima vise nije trebao pa su ga dali smaknuti. Steta sto mu se nece suditi ali hoce onim kuravama sto plesu s njim.
rajv0sa

#79786 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Krepalo govno
Image
dječak sa šibicama

#79787 Re: Sirija vol. 2

Al Shishani ili Al Checheni znaci Cecen ili tako nesto, cisto da ne buni ljude da ne misle da je to isti covjek.

Takvih u teroristickim redovima ima nekoliko, Ceceni su cesto lideri tamo jer imaju visegodisnje iskustvo sa Kavkaza. Mada ih je preostalo jako malo, mislim na cecenske teroriste, Rusi su ih skoro pa istrijebili.
Kikibombona

#79788 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Iz Efrina porucuju da je Rusija dala saglasnost Turskoj da okupira Efrin. Isto tako porucuju da ce se tome suprostaviti svim sredstvima.

Za sutra su najavljene velike demonstracije u kojima ce sudjelovati desetine hiljada stanovnika kantona Efrin.

Turske teroristicko-ekstremisticke snage su cijelu noc granatirale Efrin i uzrokovale pogibiju i ranjavanje velikog broja civila...

http://www.ypgrojava.org/Turkish-massac ... rs-wounded

Arapski plemenski lider iz regiona sjevernog Alepa poziva plemena iz Azaza da se ne bore za turske okupatore...

https://mobile.twitter.com/kovandire/st ... 7014280193

SDF napreduje u Raki!!
GIVI

#79789 Re: Sirija vol. 2

Post by GIVI »

Image
zrakomlat

#79790 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

dječak sa šibicama wrote:Al Shishani ili Al Checheni znaci Cecen ili tako nesto, cisto da ne buni ljude da ne misle da je to isti covjek.

Takvih u teroristickim redovima ima nekoliko, Ceceni su cesto lideri tamo jer imaju visegodisnje iskustvo sa Kavkaza. Mada ih je preostalo jako malo, mislim na cecenske teroriste, Rusi su ih skoro pa istrijebili.
Onaj riđi šišani do sad rikno par puta, ja vazda konto isti a vijest lazna :D
svako malo eliminisan vođa tog i tog al šišani
dječak sa šibicama

#79791 Re: Sirija vol. 2

Ridji Al Ceceni, Tarkhan Batirashvili, prdekno je sad ce godin. Desetog jula prosle godine u Iraku.

ISIL potvrdio.
muhafuca

#79792 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

Kiki ulozi zalbu u USA ambasadi

Kako ovaj Washington Post ovako pise da su YPG i PKK duboko povezani i da su komandiri YPG-a ustvari Turki drzavljani (PKK Kurdi iz Turske) i da naredbe dobijaju od PKK.

The YPG is affiliated with the Kurdistan Workers’ Party (PKK), which has fought a long insurgency against the Turkish state.Some of the commanders I met appeared to have a more direct connection to the PKK, speaking with a Turkish accent or else refusing to say where they were from. Often, they did not know the names of the villages or neighborhoods where they were fighting.

Code: Select all

https://www.washingtonpost.com/graphics/2017/world/the-battle-against-isis-in-raqqa/?utm_term=.144c85740f3b
Image
dragma
Vozim: Pješe

#79793 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

nixon69 wrote:
arzuhal wrote:Ne znam jel baš ova djevojka (na slici) Sirijka, ali da ova (ovakvog izgleda i look-a) djevojka može biti Sirijka, to je van svake razumne sumnje (što kažu u Haagu). Drukčije može pričati i tvrditi samo onaj koji nikad nije prošetao Damaskom (prije ovog belaja) :mrgreen:
I mene zanimalo pa sam se dao na posao da je nadjem. :D

Magali Oaxaca joj je ime a inace je iz El Pasa,Texas.
Nema veze sa Sirijom. Radi u Blessed Barber Studio u El Pasu.
:lol: :lol: :lol:

Joj Nixona legende što je ubode :thumbup:

I veliš dao se na posao.... :D

Nego čija je, iz kakve je familije? :-D
Čitalac

#79794 Re: Sirija vol. 2

Post by Čitalac »

Čudesa interneta. Kome je uopšte palo na pamet da uzme sliku frizerke iz Teksasa i onda objavi vest o novom frizerskom salonu u Damasku...
Svet je lud.
insomnia78

#79795 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Pa propagandistima. Vidis da su i ovdje jedva docekali da nekom, nesto natrljaju na nos :lol:
insomnia78

#79796 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ih nije to nista ljudima su padale slike iz video igrice, papinog doceka, 'apsenja iranske djecice na aerodromu :lol:
zrakomlat

#79797 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Čitalac wrote:Čudesa interneta. Kome je uopšte palo na pamet da uzme sliku frizerke iz Teksasa i onda objavi vest o novom frizerskom salonu u Damasku...
Svet je lud.
A bilo je i gorih primjera kakve su sve i odakle uzimane slike a prikazivane ko Sirija. Znaš i sam, pratiš vijesti više od mene.
A ovo je glupost, slažem se.
insomnia78

#79798 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Istini za volju toga je bilo i bice uvijek. Bolest su ovi koji to rade sa namjerom
habanero68

#79799 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

Heroji Syrije :thumbup:

Jednom, u Syriji, nadam se ubrzo, kad snage dobra, poraze sile zla.

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#79800 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

deer_hunter wrote:
pa ne znam bas da ti familija toliko cesto navraca ovdje, a kamoli da dominira...u svakom slucaju, lijepo je sto se vidite, pa makar na forumu :thumbup:
dok su njegovi vodili nije smetala tema :mrgreen:

bas se sjecam 1.8. tojest pred august kad je odlucivana sudbina alepa

pa onaj bmp sto gazi svoje mrtve
pa koridor...odron
Locked