Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je istina ovo da je klub spreman platiti vise od otkupne klauzule da bi dobio odgodu placanja, to je vrlo interesantno. Znaci da im treba lova za jos kupovine ovog ljeta.
Je li realno da ce opet ispast glupani i da "zavrsavaju" posao prije nego ispregovaraju s igracem i menadzerom i budu uvjereni da zeli doci?!
Za anala dede mi.
Meni je ovo iskreno vrlo neozbiljno od frajera i ja bih ga odmah odjebao zbog ovoga.
Jucer kazes da, danas lafo nesto neodlucan, ne treba ti takav lik...
Imam osjecaj da je Klopp jos tu ne bi se mali dvoumio sekunde, ovako svi oni kalkuliraju. Slabiji nam je pulling power dok potencijalna pojacanja ne vide Slotov fudbal na djelu.
BHF_Manijak wrote: ↑08/08/2024 22:12
Meni je ovo iskreno vrlo neozbiljno od frajera i ja bih ga odmah odjebao zbog ovoga.
Jucer kazes da, danas lafo nesto neodlucan, ne treba ti takav lik...
Meni se čini da je ovdje klub u pitanju. Onaj ko plati klauzu ima pravo da ga uzme ako igrač želi da ide.
Pošto je to očigledno slučaj, sad ga ovi šarmiraju bajkama da ostane.
Pa bas zato sto ima klauzulu, koju je Liverpool spreman platiti, dakle to bi trebao biti zavrsen slucaj, ali ocito nije - jer se igrac predomislja. Dzaba ti platit klauzulu, ako igrac kaze necu.
Pa ne bi ga uvjeravali da ostane da je rekao da nece da ide.
On izgleda hoce, a ovi nece da uzmu pare dok ne vide mogu li malog premuntati da ostane.
Da nema klauze, ne bi ni razgovarali o odlasku niti sa Liverpulom, ili bi trazili besmisleno visoku sumu.
Ja se samo nadam da su mu pukli ultimatum da ima vikend da se izjasni (Zubimendi) i da imaju neku alternativu u rezervi, inace bi bas debili da se oslone samo na ovog.