Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#79751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

chakany wrote: Ima i Ne diraj mi mamu, ja sam već tri epizode pregledao.
Hvala nasao. Stas malo sam corav. :mrgreen:
soha96

#79752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by soha96 »

Imam analognu samo u starom paketu i radio skeniranje kanala dns opet i naslo mi 60tak kanala sa digitalne, jel ovo nesto za novu godinu ili je bug :lol:
Hakiz

#79753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hakiz »

To ti je iz istog razloga iz kojeg Microsoft nikada nije ozbiljno išao u sprečavanje korištenja piratskih verzija Windowsa pa i Officea.
vkmiro

#79754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

Jesul to EON paketi poskupili, vidim da je na EON light dodan telefon kojeg nije bilo i cijena +10KM viša, a odmah i na slijedeca dva paketa.

Image
crnivrag

#79755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

vkmiro wrote:Jesul to EON paketi poskupili, vidim da je na EON light dodan telefon kojeg nije bilo i cijena +10KM viša, a odmah i na slijedeca dva paketa.

Image
Postoje DUO EON paketi bez telefona koji su jeftiniji: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi
vkmiro

#79756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

vkmiro wrote:Jesul to EON paketi poskupili, vidim da je na EON light dodan telefon kojeg nije bilo i cijena +10KM viša, a odmah i na slijedeca dva paketa.

Image
PS. Nisam vidio da su stavili na stranicu i EON light duo, nije bilo par dana, tako da je cijena ostala ista, sorii :D
vkmiro

#79757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vkmiro »

Postoje DUO EON paketi bez telefona koji su jeftiniji: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi[/quote

Mene su zvali neki dan da mi ponude Novogodišnju akciju za Duo Net Grande predplatnike, svašta nešto pride + telefon na dvije godine po istoj cijeni kao i do sada,to jest samo 1KM skuplje. Cekam da dođu da obave posao. Iako sam insistirao da mi telefon ne treba, ide uz tu akcije, pa ga mogu vratiti nakon isteka ugovora.
Neka se nešto događa :izet:
dadoka84

#79758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dadoka84 »

Dogodit će se poskupljenje, ništa se ne sekiraj :)
fusion_ba

#79759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

chakany wrote:
MTV wrote:
chakany wrote: Planiram pogledati do 15.1. serije Ne diraj mi mamu i Jutro će promeniti sve, a ostalo me i ne interesuje tamo.
Vidim da ima Jutro ce promeniti sve ali ne vidim Ne diraj mi mamu. Jesu li postavili ili ce tek postaviti?!
Ima i Ne diraj mi mamu, ja sam već tri epizode pregledao.
Ostaju i neke serije free, tako bar kazu na reklami, a dok to govore ide isjecak iz Jutro ce promeniti sve, pa vjerovatno i to ostaje besplatno. inace odlicna serija.
duffy_duck

#79760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

alipasijaner wrote:btw. da ne lutam i trazim po netu.. znam da moze medjutim u opcijama je onemoguceno da se ovaj ubee modem moze prebaciti u bridge mode i onemoguceno je da se prijavi na neki od ddns servisa.. Da li je nekom @T omogucio da prebaci ubee modem u bridge mod!?
Jos uvijek nisu omogucili tu opciju.
Dosadno mii

#79761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dosadno mii »

vkmiro wrote:Postoje DUO EON paketi bez telefona koji su jeftiniji: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi[/quote

Mene su zvali neki dan da mi ponude Novogodišnju akciju za Duo Net Grande predplatnike, svašta nešto pride + telefon na dvije godine po istoj cijeni kao i do sada,to jest samo 1KM skuplje. Cekam da dođu da obave posao. Iako sam insistirao da mi telefon ne treba, ide uz tu akcije, pa ga mogu vratiti nakon isteka ugovora.
Ne uzimaj telefon ako ne koristis. Kad istekne akcija bezveze ces placat bolje hbo kupit il slicno
tap3ah75

#79762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

Zina5 wrote:
kakaljin wrote:
To mozes kod telecoma uraditi i uzeti samo internet
Ne interesuje me telekom!
Mene bi interesovao ali papci mi nisu htjeli sprovesti parice u stan.
Telemach

#79763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

chudjenhe wrote:
nedzadrk wrote:
Rene Higuita wrote:Koliko se dugo ceka na prikljucenje EON receivera?
7 -10 dana zvanicno
ja cekam vec 21 dan...jos oni nazvali mene, kao eto dugogodisnji korisnik, bla bla, ne nude svakome
ne znam ni sto al eto pristanem....sad razmisljam da ih zovem i kazem da necu
Nema potrebe da otkazujete uslugu, dostavite nam broj Ugovora i kontakt broj, kako bismo zamolili kolege da provjere Vaš nalog.
tap3ah75

#79764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

Dosadno mii wrote:
vkmiro wrote:Postoje DUO EON paketi bez telefona koji su jeftiniji: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi[/quote

Ne uzimaj telefon ako ne koristis. Kad istekne akcija bezveze ces placat bolje hbo kupit il slicno
Zašto ne ... vrati ga za 23 mjeseca i 29 dana i to je to.
Mehemed
Vozim: automobil

#79765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Da, može vratiti kada istekne ugovor, ali čini mi se da se plaća nešto dodatno ako prelaziš na slabiji paket, nisam 100% siguran, ali mislim da je tako.
Dosadno mii

#79766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dosadno mii »

Zato sto ce mu nakon 6 mje biti skuplji paket a ne nakon 2 godine
the_stick

#79767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by the_stick »

@Telemach

Pozdrav,

EON koristim na telefonu, a sada bih zelio da ga koristim i ma smart tv. Skinuo sam aplikaciju i dobio sam “activation code”. Citajuci ovdje na forumu, shvatio sam da bih code trebao unijeti na mojtelemach portalu, medjutim ne uspijevam pronaci gdje na portalu da unesem code? Kada odem na sekciju ‘televizija’, vidim da ima opcija da dodam novi uredjaj, medjutim kada to kliknem samo mi se prikaze lista aktivnih eon uredjaja (1/5) i nigdje opcina da aktiviram novi uredjaj.

Molim pomoc.

Unaprijed hvala.
crnivrag

#79768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

the_stick wrote:@Telemach

Pozdrav,

EON koristim na telefonu, a sada bih zelio da ga koristim i ma smart tv. Skinuo sam aplikaciju i dobio sam “activation code”. Citajuci ovdje na forumu, shvatio sam da bih code trebao unijeti na mojtelemach portalu, medjutim ne uspijevam pronaci gdje na portalu da unesem code? Kada odem na sekciju ‘televizija’, vidim da ima opcija da dodam novi uredjaj, medjutim kada to kliknem samo mi se prikaze lista aktivnih eon uredjaja (1/5) i nigdje opcina da aktiviram novi uredjaj.

Molim pomoc.

Unaprijed hvala.
Polje za unos koda se prikazuje samo korisnicima Duo/Trio Grande Extra/Premium paketa, kao i korisnicima EON Duo/Trio paketa.
the_stick

#79769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by the_stick »

crnivrag wrote:
the_stick wrote:@Telemach

Pozdrav,

Molim pomoc.

Unaprijed hvala.
Polje za unos koda se prikazuje samo korisnicima Duo/Trio Grande Extra/Premium paketa, kao i korisnicima EON Duo/Trio paketa.
Hvala na odgovoru. Ja imam paket duo net grande family (ili se tako nekako zove) i u paketu pise da je ukljucen Eon, koji na mobitelu regularno koristim. To ne znaci da mogu koristiti i na tv?
crnivrag

#79770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

the_stick wrote:
Hvala na odgovoru. Ja imam paket duo net grande family (ili se tako nekako zove) i u paketu pise da je ukljucen Eon, koji na mobitelu regularno koristim. To ne znaci da mogu koristiti i na tv?
Ne, u tom paketu je dostupan pristup mobilnoj i web EON aplikaciji, ali ne i Smart TV aplikaciji.
alipasijaner

#79771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by alipasijaner »

duffy_duck wrote:
alipasijaner wrote:btw. da ne lutam i trazim po netu.. znam da moze medjutim u opcijama je onemoguceno da se ovaj ubee modem moze prebaciti u bridge mode i onemoguceno je da se prijavi na neki od ddns servisa.. Da li je nekom @T omogucio da prebaci ubee modem u bridge mod!?
Jos uvijek nisu omogucili tu opciju.
pa mozda je vrijeme da omoguce.. jednom sam mjesec dana ganjao epc 3208 samo zbog toga.. i sada kada sam dobio eon donesu mi nesretni ubee.. ne treba mi router, ne treba mi ni wifi nista osim "rore" izmedju moje opreme i njihovog linka
kakaljin

#79772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Zina5 wrote:
kakaljin wrote:
To mozes kod telecoma uraditi i uzeti samo internet
Ne interesuje me telekom!
Pa onda kod telemacha uzmi tv i Internet, i nemoj koristiti tv, koristi samo Internet sto te interesuje
chudjenhe

#79773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

Telemach wrote:
Nema potrebe da otkazujete uslugu, dostavite nam broj Ugovora i kontakt broj, kako bismo zamolili kolege da provjere Vaš nalog.
bas mi neugodno da napisem nesta kontra vas, jer kao i ostali forumasi, zbog vaseg angazmana ovdje imam samo rijeci hvale :)

elemnejse, nije bas da nema potrebe za otkazivanjem, jer cu placati vise 5-6 KM vise + evo neko novo poskupljenje se spominje
a nista mi te nove pogodnosti ne znace, pristao sam iz radoznalosti

nigdje mi se ne zuri, nek stoji vako bez intervencije, da vidim kad ce me se sjetit :lol:

edit: 22. dan

:kiss:
Stockk

#79774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Stockk »

hoce se ovaj hno premium promo sam deaktivirati ili ja tu nesto trebam deakt?
Radar71

#79775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

stigao eon box :bih:
Locked