Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čitam danas u Avazu da je Konkurencijsko vijeće donjelo odluku u slučaju tužbe Udruženja potrošača po pitanju grijanja u Travniku. U konkretnom slučaju zabranjuje se fiksni trošak ili ono što mi zovemo paušal za one koji su se isključili sa grijanja. Uglavnom mali grad i malo udruzenje se izborilo za sebe. A mi kao veci grad prepun poltrona nemamo hrabrosti niti upitati sudove i agencije za misljenja...
Freamon Lester wrote:Čitam danas u Avazu da je Konkurencijsko vijeće donjelo odluku u slučaju tužbe Udruženja potrošača po pitanju grijanja u Travniku. U konkretnom slučaju zabranjuje se fiksni trošak ili ono što mi zovemo paušal za one koji su se isključili sa grijanja. Uglavnom mali grad i malo udruzenje se izborilo za sebe. A mi kao veci grad prepun poltrona nemamo hrabrosti niti upitati sudove i agencije za misljenja...
Bez zelje da ti patroniziram, ali poucen umalo tragicnim iskustvom u svom blizem okruzenju, ovako bih te posavjetovao: ako je "hitno", onda se najbolje obratiti strucnoj osobi koja ce i napisati recept.
_BataZiv_0809 wrote:Bez zelje da ti patroniziram, ali poucen umalo tragicnim iskustvom u svom blizem okruzenju, ovako bih te posavjetovao: ako je "hitno", onda se najbolje obratiti strucnoj osobi koja ce i napisati recept.
_BataZiv_0809 wrote:Bez zelje da ti patroniziram, ali poucen umalo tragicnim iskustvom u svom blizem okruzenju, ovako bih te posavjetovao: ako je "hitno", onda se najbolje obratiti strucnoj osobi koja ce i napisati recept.
na red kod dr tek 6 1 a do tada....ko zna
Ima persen, ostali biljni preparati na bazi valerijane, vidi u apoteci. Sa hemijom se nije igrati, znam puno bolje nego sto bih zelio
Freamon Lester wrote:Čitam danas u Avazu da je Konkurencijsko vijeće donjelo odluku u slučaju tužbe Udruženja potrošača po pitanju grijanja u Travniku. U konkretnom slučaju zabranjuje se fiksni trošak ili ono što mi zovemo paušal za one koji su se isključili sa grijanja. Uglavnom mali grad i malo udruzenje se izborilo za sebe. A mi kao veci grad prepun poltrona nemamo hrabrosti niti upitati sudove i agencije za misljenja...
lokalni_razdjevicar wrote:
na red kod dr tek 6 1 a do tada....ko zna
Apoteka u Tetovu, radi neki crnac (msm da je on i vlasnik) dace ti bez recepta 99%. Naravno budi normala i ponesi sok i milku njemu i apotekarki da se pocaste.