Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Marcelo je stari firaun. Ništa novo od njega.
Ovdje je hinjski navukao Roberta, finog odgojenog momka i izvukao crveni.
Uglavnom smeće od čovjeka, složit cemo se svi.
LSD wrote:Pa ti pišeš za Mallenca "Sudija koji je najvise puta iskljucio Ramosa" ko biva to je neka strašna nepravda, ispade Ramos cvječka, covjek bi ga na ranu privio
A kad je to Undiano nepravedno iskljucio Ramosa ? podjeti nas ako ti nije mrsko.
Sad mi trpas rijeci u usta, nigdje nisam napisao nepravedno, vec kazem da on nije na strani Reala. Jer da jest, ne bi bio sudija koji ga je najvise puta iskljucio. Kontas?
B6Redhell wrote:Igrači katalončići neka fina poštena raja
Kad su katalonci udarali igrace Reala kao sto je to cinio Ramos ili svojevremeno Marcelo, Pepe, Coentrao? Prvenstveno mislim na namjerna udaranja bez lopte sa izuzetkom onog krvnickog udaranja Messija koji je bio u prodoru s loptom.
Koliko je Ramos dosad crvenih kartona skupio? 24? Rekorder...
I sva udaranja u El Clasico duelima nikad neće biti ravna onom što je Messi uradio kada je loptu namjerno nabio u ljude na tribinama i slomio čovjeku nos.
I sva udaranja u El Clasico duelima nikad neće biti ravna onom što je Messi uradio kada je loptu namjerno nabio u ljude na tribinama i slomio čovjeku nos.
Eto, što lažeš? Znači pošalješ video i ti nekoga pravdaš. Pa prije toga Fabregas se zabija u Pepea namjerno i ovaj kreće na njega.
I kakve uopšte ovaj video ima sa svime ovim? Kaže ovaj iznad da oni nikad ne udaraju i ja stavim sliku gdje se vidi udaranje, ali ne, hajmo ih branit, pomogli BIH u ratu.
Murinjo napucavo pepea na belaje. Cim je otiso pepe ko bubica miran posta...
Nego sta se meni ne svidja SR4 je posto blag. Nema one oštrine i “šamaranja”
Kad nekog zavali ko da sam ga ja zavalio pa nek izgube 10-0 ja cvijetam
A zna ramo koga treba
U zadnje vrijeme nekad mu daju kartone bezveze. I kad ne zasluzi.
Pa neka ga gaze, koga briga, jebat ga, kad on gazi, neka i njega gaze, ali nema potrebe da se piše da igrači Barcelone ne udaraju. To je cijela poenta.
Moram opet intervenisati jer vidim da vas ni postanje slika i videa fudbalske umjetnosti ne može omesti u vašoj priči ko koga šamara, gazi, ko ima veća muda i ostale gluposti, koje nemaju veze sa fudbalom. A fino izmislili ljudi sport gdje se takmiče u šaketanju, gaženju pa mi nije jasno što to ne gledate a ne fudbal.
Korovjev wrote:Moram opet intervenisati jer vidim da vas ni postanje slika i videa fudbalske umjetnosti ne može omesti u vašoj priči ko koga šamara, gazi, ko ima veća muda i ostale gluposti, koje nemaju veze sa fudbalom. A fino izmislili ljudi sport gdje se takmiče u šaketanju, gaženju pa mi nije jasno što to ne gledate a ne fudbal.
Prvo pukla petarda, pa trica. Šta mogu drugo lijepiti po temi nego nekakve slike i raspravljati kako je neko nekog udario.
c_g wrote:Kad padobranci ulete.
Piše se da su katalonci fina raja, da oni ni muhu ne bi udarili. To se zove bolest.
Nemoj tako. Padobranci su isto fina raja. Kad im nesto odgovoris. Tu je moderator, koji nikad nije opomenuo mučkog provokatora.. Valjda navijacki vuku na istu stranu..
Eto, što lažeš? Znači pošalješ video i ti nekoga pravdaš. Pa prije toga Fabregas se zabija u Pepea namjerno i ovaj kreće na njega.
I kakve uopšte ovaj video ima sa svime ovim? Kaže ovaj iznad da oni nikad ne udaraju i ja stavim sliku gdje se vidi udaranje, ali ne, hajmo ih branit, pomogli BIH u ratu.
Čuj kakve veze ima video sa slikom? Pepe, Bousquets, BiH rat
Da objašnjavam očito ne vrijedi