Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
5 0 5

#7976 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

TheHound wrote:
kory_galaktikos wrote:ma the hound sta pricas ti bolan idi svrsaji na mesija nije ovo za tebe.
nijedan penal od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
evo neymar i ramos trce i dje ti vidis da je ovaj klepio padavicara po nozi..mozda je bio kontakt tokom trcanja ,noge se dodirnule i ovaj se prostro ko u bazen
iniestu okruzila 2 igraca i on hoce proc kroz njih,znaci prvo su noge alonsa bile postavljene i onda ovaj ide preko njih naravno ne moze i pada
,majstor ih uzeo na iskustvo ali znaci nijedan prekrsaj od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
vec kad sviras svaki kontakt penal sviraj i onda duel sakirin i bale,a vala i ona ruka fabregasa cini mi se komotno vec moze tako kad se svira barSi
neko je vec napisao svi penali premekani al kad vec sviras onda sviraj sve sto ima sanse za penal

ali gotovo sad,ovakve stvari su vec standard kad se igra bitna tekma protiv barSe ne samo u primeri nego i u evro takmicenjima
hoce li buskets dobit kakvu kaznu ?
HA HA HA
Upravo ono o cemu pricam. Pa bolan ne bio imas video, gif, sta ti dusa pozeli i na svim se vidi kako je Ramos zakacio Neymara samo ti iz nekog razloga ne vidis. Rekao bih da je vakat da promijenis sociva, mislim da nisu skupa.
Xabijeve noge prvo postavljene, pa bolan ne bio pogleda kad se malo smiris, nista te ne kosta. Kad Iniesta pokusava da prodje on ga udara koljenima, jasno ko dan, opet sociva :D

I jos samo da utvrdimo (kory), onaj penal Ronaldov je cist ko suza je li tako? :D

Druze Tomahawk je li ti sada jasnije o cemu pricamo, dakle ima ih koji ne vidi penale tamo gdje im ne pashe :D

a neymarinho je jedva docekao da padne, cim je osjetio da ga je ovaj zakacio. ramos ga nije trebao dirati, i neymar je trebao postici gol. tako je trebalo biti. ramosito ima dovoljno iskustva da je mogao znati koji rizik preuzima. pogotovo protiv neymara. covjek pada na povjetarac. ali mislim da ono sto je skenderija napisao, "se me ha ido", zakljucuje pricu oko ovog prekrsaja.
tzipiripi

#7977 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tzipiripi »

Školski primjer penala, momak mu provukao loptu kroz none a ovaj ga pokosio. U slučaju Neymar može se pričati o offsideu, ono minimalnom, par centi.
Tipa u trku dovoljno malo po nozi da čušneš i gotovo. Činjenica da Neymar ima, brat bratu, četres' kila ne ide u prilog tupku Ramosu.

Kad se već priča o padavičaru, dva primjera od nekoliko.

Image Image
kory_galaktikos

#7979 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by kory_galaktikos »

tebi ne trebaju sociva nego galoni..procitas samo ono sto zelis i samo pokusavas bit pametan a nisi nimalo,sa tim glupim bockanjem i vrijedjanjem pises na nivou neizivljenog trinaestogodisnjaka
ja nekoliko puta napisao da nijedan prekrsaj tu nije bio za penala al nista to a-a
ugledajte se makar malo na skenderiju
poz uzivaj u ne znanju svom..bjezim :thumbup: :run:
pirmin

#7980 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pirmin »

Dopizdilo mi pratiti ove pickaste sportove, prelazim konacno na pravi muski sport

jes penal-nije penal-jes penal-nanjanjanja...

...mrsh :D

:mrgreen:
veljaca

#7981 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by veljaca »

tzipiripi wrote:
kory_galaktikos wrote: iniestu okruzila 2 igraca i on hoce proc kroz njih,znaci prvo su noge alonsa bile postavljene i onda ovaj ide preko njih naravno ne moze i pada,majstor ih uzeo na iskustvo ali znaci nijedan prekrsaj od ova 3 nije 100% prekrsaj za penal
:-)

Image
Kakav penal ..... Pa nije mu nogu izvalio iz kuka i nije odnesen u bolnicu u besvjesnom stanju ....
Tek tada bi pojedinci rekli da je MOZDA bio penal .... a mozda i da nije ..... ko zna ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nakon što je u velikom derbiju španske Primere Barcelona savladala Real u Madridu s 4:3, oglasio se i trener Kraljeva Carlo Ancelotti, koji je komentarisao istupe Cristiana Ronalda i Sergija Ramosa.

Ronaldo i Ramos su za poraz okrivili sudiju Undiana Mallenca, kojeg smatraju odgovornim za poraz Reala u ovom susretu. Dvojac Reala bi zbog komentarisanja suđenja mogao biti kažnjen, a Ancelotti smatra kako oni ipak nisu pokazali nepoštovanje prema sudiji.

"Mislim da Cristiano i Sergio nisu pokazali nepoštovanje. Iznijeli su svoje mišljenje, a meni je jasno kako su se osjećali. Oduvijek sam isticao da sudije uvijek mogu pogriješiti tijekom utakmice ", izjavio je Ancelotti.

Ancelotti je dao komentar na gaženje defanzivca Reala Pepea od strane Sergija Busquetsa...

"Samo zamislite šta bi bilo da je bilo obrnuto, i da je Pepe stao na glavu Busquetsu. Ne znam šta bi se onda dogodilo", dodao je Ancelotti...

Ovom izjavom Ancelotti je pokazao da i nije neki gospodin ..... :(
Saian

#7982 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Saian »

tzipiripi wrote:
Image
Sergio Ramos kaže:
I slowed down
Iluminati, reptili, masoni, UNICEF.... opet! :-)
Ma satro se da uspori. Pogotovo se vidi kako je ovom lijevom aschare usporio prema naprijed. Bruka koliko je usporio, da je usporio jos malo poch'o bi se vracat. Bilo kome ko se ikad, idze, izKojegGodRazloga trkom udaljavao od nekog i bio ovako sapleten s ledja zna da je kontakt od jebenog mikroNjutna dovoljan da se prostresh ko rizha. Ergo, za onog koji prigovori ovom penalu odsad cu uzeti za chinjenicu da je biran zadnji kad se na male dijelilo ili dodijeljivan jachoj ekipi ko hendikep. Usporio moj membrum virile!
Saian

#7983 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Saian »

ultima_palabra wrote: pokušao se što više približiti Neymaru, nadajući se da će ovaj zapeti za njega i da će sudija to okarakterisati kao simuliranje.
ovo bi islo da su mi rodno mjesto Hlebine, a prezime Generalic, ovoj izjavi treba jedno minut predumisljaja da bi bila naivna il' to il Ramosu treba dat kakvu nagradu za utemeljenje 4.tog zakona mehanike, Sergio Isac Ramos :D, pa evo de ti trchi ispred mene i zapni za mene, ako ja necu da zapnes, pa majka mu stara ....

edit. chudo hrvaCke naive :D korektid
Madrid

#7984 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

veljaca wrote:
Pa zamisli da je Pepe stao tako nekome na glavu kolko bi se o tome pricalo?
Ovako ce se pricat par dana i to je to, covjek je istinu rekao.
Saian

#7985 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Saian »

Saian wrote:
ultima_palabra wrote: pokušao se što više približiti Neymaru, nadajući se da će ovaj zapeti za njega i da će sudija to okarakterisati kao simuliranje.
ovo bi islo da su mi rodno mjesto Hlebine, a prezime Generalic, ovoj izjavi treba jedno minut predumisljaja da bi bila naivna il' to il Ramosu treba dat kakvu nagradu za utemeljenje 4.tog zakona mehanike, Sergio Isac Ramos :D, pa evo de ti trchi ispred mene i zapni za mene, ako ja necu da zapnes, pa majka mu stara ....

edit. chudo hrvaCke naive :D korektid
sad vidjeh da sam zapjenio na pogreshnu adresu, halali :D ovo nek stoji za ove sto pricaju "nije ga dirno", a s izjavom da Sergio Ramos ne zna, izmedju (svega) ostalog (na svijetu, ukljucujuci fudbal :D) kad se treba kockat, cu se uvijek slozit :D
ultima_palabra

#7986 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

Halal olsun :D Pa realno ne moraš pružati nogu da bi nekoga u punom trku sapleo... možeš samo trčati iza njega, i to će definitivno biti faul. Samo što će biti teži za uočiti ;-)

Veljača, ne znam šta je pogrešno rekao Ancelotti?
Last edited by ultima_palabra on 25/03/2014 20:39, edited 1 time in total.
veljaca

#7987 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by veljaca »

Madrid wrote:
veljaca wrote:
Pa zamisli da je Pepe stao tako nekome na glavu kolko bi se o tome pricalo?
Ovako ce se pricat par dana i to je to, covjek je istinu rekao.
Nisi shvati poentu .... Umjesto da kao gospodin cestita on se nasao vaditi. Znaci da se osjeca krivim, a rekao sam da je on jedan od glavnih krivaca za poraz , jer je izveo Benzemu a ostavio Bejla ..... naivan potez, za njegove trenerske kvalitete ....
channel10

#7988 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by channel10 »

Saian wrote:
tzipiripi wrote:
Image
Sergio Ramos kaže:
I slowed down
Iluminati, reptili, masoni, UNICEF.... opet! :-)
Ma satro se da uspori. Pogotovo se vidi kako je ovom lijevom aschare usporio prema naprijed. Bruka koliko je usporio, da je usporio jos malo poch'o bi se vracat. Bilo kome ko se ikad, idze, izKojegGodRazloga trkom udaljavao od nekog i bio ovako sapleten s ledja zna da je kontakt od jebenog mikroNjutna dovoljan da se prostresh ko rizha. Ergo, za onog koji prigovori ovom penalu odsad cu uzeti za chinjenicu da je biran zadnji kad se na male dijelilo ili dodijeljivan jachoj ekipi ko hendikep. Usporio moj membrum virile!
:lol: :thumbup:
dinao

#7990 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by dinao »

.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kreativni_zidar

#7991 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Kreativni_zidar »

Balvani.
dinao

#7992 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by dinao »

skafiskafsnjak

#7993 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skafiskafsnjak »

dinao wrote:http://m.gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski ... 29122.html

Penaalldooo :D
Cistokrvan

#7994 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Cistokrvan »

Jel ovo zamrla tema :roll: ,. Samo da pozelim srecu veceras voljenom klubu. VISCA BARCA !
skenderija04

#7995 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Ultrasur razjebali fan zone Reala. Prvo su pijani uletili i maltretirali druge navijece, nakon doga su vrijedjali Florentina, i sad su se odomacili i organizovali privatnu zabavu.Ima Florentino pravo sto ih je nogirao

Image
5 0 5

#7996 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

eki im zastave
Artest

#7997 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Artest »

Ne volim nijedne, ali se nadam ce Real brutalno kazniti Barcelonu zbog nedovodjenja Tiaga Silve naustrb kurcenja s nepotrebnim Neymarom. Ima Bartra, zakrpit ce Mascherano kad zatreba....

al u kurcu :)

0 titula.
dinao

#7998 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by dinao »

Jel prenosi neko tekmu veceras..ili opet moramo streamove hvatat?

MOSALJOZE

#7999 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by MOSALJOZE »

Kao objektivni nadam se pobjedi Barce,i ako skoro nikada ne gledam El Klasiko jer znam šta će bit.Kad budete o sudijama poslije tekme,obavezno 2-3 slike da se bolje uvjerimo.
Baresi 6

#8000 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Baresi 6 »

mene interesuje hocel messi doc na termin raspolozen da igra il ce doci onako reda radi samo da bude 11 protiv 11
Locked