The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
DonieBrasco
#7976 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Imam neki feeling da ce ona crna da dobije djete sa Rikom. Cesto se bubaju a nesto ne vjerujem da ima kondoma u rezervi. 
- cyprus
#7977 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jao, i meni ono zapara oči... Preloše napravljeno...Pandakonda wrote:Kakav CGI na onom jelenu![]()
![]()
- dale cooper
#7978 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja mislio Rick halucinira kada je vidio onog jelena.
Jebote, pa na momente izgleda kao da mu se gubi
tekstura, izgleda ko' loš hologram.
Jesu ovi iz AMC-a škrte šupčine.

tekstura, izgleda ko' loš hologram.
-
last mohicans
#7979 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kao da je maksum iz 3 osnovne pravio hologram jelena. Preloše izvedeno. Pa vidiš da i zombija više nema, da ne bi scene borbe iziskivale veće troškove. Komercijala žešća. Za nijansu bolja epizoda od prethodne, a nadaleko najgora sezona.dale cooper wrote:Ja mislio Rick halucinira kada je vidio onog jelena.Jebote, pa na momente izgleda kao da mu se gubi
tekstura, trepti ko' da je hologram.Jesu ovi iz AMC-a škrte šupčine.
![]()
-
last mohicans
#7980 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro zapažanje i provukao joj je Rick to za potomke, ali ima Negan na putuDonieBrasco wrote:Imam neki feeling da ce ona crna da dobije djete sa Rikom. Cesto se bubaju a nesto ne vjerujem da ima kondoma u rezervi.
- irac300
#7981 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I ovu Rositu nabijem na neku stvar, pocela ic' na zivce. Ljubavni klinc izmedju Ricka i Michonne je tako neprirodan, k'o da gledam incest ili gay par, ne ide, pa ne ide.
I da, ona srna, jelen sta je vec? Pa je l' ih bar malo sramota onako amaterski odraditi, k'o da se dijete igralo.
I da, ona srna, jelen sta je vec? Pa je l' ih bar malo sramota onako amaterski odraditi, k'o da se dijete igralo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7982 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rosita i uopste solo igraci....ono, hljeba ne moze jesti, ko manekenka, al fura neku nezavisnost, nosi snajper i svoj film
Ma hajde....sve zajebani likovi....nikom se ne moze nista narediti, a ko bi da smaknu Saviorse
Sezona jede govna, malo je reci. Nije da sam ocekivao da ce biti drugacije
Ma hajde....sve zajebani likovi....nikom se ne moze nista narediti, a ko bi da smaknu Saviorse
Sezona jede govna, malo je reci. Nije da sam ocekivao da ce biti drugacije
-
sencobih
#7983 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
oni su ubjedljivo najveći debili na onom otpadu, to ni na šta ne liči,a lafo nekakvi ratnici, niko ni puške ne zna da drži
- arzuhal
#7984 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tačno, oni stondirani pripadnici smetljarskog vojno-narkomanskog kulta na čelu sa višom, mudrom i samozatajnom svećenicom Jadis na otpadu su baš niđe veze...Heroin loš, nikakav...Pa đe ima žena na dunjaluku a da nako šuti i priča samo u krajnjoj nuždi, kao Jadis? Vidiš iz aviona da je sve izmišljeno, da ono nije ništa zaoprave...
Imam osjećaj da se Rajko Vasić ubacio u ovoj sezoni kao pomoćni scenarista, Cicvara i med...Čekam da Hiltopu pukne film i zaprijeti secesijom...
Imam osjećaj da se Rajko Vasić ubacio u ovoj sezoni kao pomoćni scenarista, Cicvara i med...Čekam da Hiltopu pukne film i zaprijeti secesijom...
-
Cavali
#7985 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Epizoda nista posebno ali ne treba kritikovati,to je to pa kome se svidja nek gleda,kome ne....Ja vise i ne razmisljam o tome kakva je epizoda,ocekujem neki krkljanac krajem sezone i to je to.Pozitivna je stvar sto se Rick malo nasmijao,razonodio,odradio ovu malu par puta,zavuko ga lola
pa sta bude.Treba gledati sa pozitivne strane stvari,Rick je sretan 
- turbofolk
#7986 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Onoliko oružja se ne daje onakvim nesposobnjakovićima na otpadu, koji se samo cjenkaju. Moguće da će zbog njih propasti akcija uklanjanja Negana i Saviorsa. S druge strane, ona Tara ne može izdržat i reći će Ricku za grupu na moru (one žene koje neko spomenu). One su mnogo srčanije i spremnije za borbu, a osim toga imaju i jak motiv osvete. Nadam se da je onaj Kiki Musampa (Heat) nekako došao do njih i da će odigrati bitnu ulogu u njihovom mobiliziranju, zajedno sa Tarom. Ili je možda i on naišao na neku grupu koju još nismo upoznali. Ovi smećari su samo smetnja i serijalu i Rickovoj ekipi. Ljudi iz Kraljevstva su sigurno bolji izbor, ali zasad Kralj šuti. Tara se taman spremala reći Ricku za žensku grupu na obali, dvoumila se samo radi datog obećanja da ih nikad nikom neće spomenuti.
Možda radi takvog raspleta, Rick odluči odustati od smećara, a za saveznike uzeti one žene. Što nije nemoguće. U toj situaciji, lako bi smećari mogli stati na Neganovu stranu i upozoriti ga, iako ga još nisu upoznali. Neganova politika je slična nihovoj. Ona šefica je sama rekla, mi ne tražimo, drugi traže a mi uzimamo, misleći na hranu i oružje. Vidjećemo. Moja pretpostavka je da će baš zbog ovih smećara propasti prvi napad na Negana i da se onda u osmoj sezoni uključuje Kraljevstvo. Nije spoiler, nisam čitao strip i samo nagađam.
Rosita ide u sigurnu smrt, postala je ko Carl. Ako nema njega ima ko će ga dostojno zamjeniti u mudrovanju i u jasamnajpametniji priči.
Možda radi takvog raspleta, Rick odluči odustati od smećara, a za saveznike uzeti one žene. Što nije nemoguće. U toj situaciji, lako bi smećari mogli stati na Neganovu stranu i upozoriti ga, iako ga još nisu upoznali. Neganova politika je slična nihovoj. Ona šefica je sama rekla, mi ne tražimo, drugi traže a mi uzimamo, misleći na hranu i oružje. Vidjećemo. Moja pretpostavka je da će baš zbog ovih smećara propasti prvi napad na Negana i da se onda u osmoj sezoni uključuje Kraljevstvo. Nije spoiler, nisam čitao strip i samo nagađam.
Rosita ide u sigurnu smrt, postala je ko Carl. Ako nema njega ima ko će ga dostojno zamjeniti u mudrovanju i u jasamnajpametniji priči.
- arzuhal
#7987 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Cavali wrote:Epizoda nista posebno ali ne treba kritikovati,to je to pa kome se svidja nek gleda,kome ne....Ja vise i ne razmisljam o tome kakva je epizoda,ocekujem neki krkljanac krajem sezone i to je to.Pozitivna je stvar sto se Rick malo nasmijao,razonodio,odradio ovu malu par puta,zavuko ga lolapa sta bude.Treba gledati sa pozitivne strane stvari,Rick je sretan
Ima i to...Šta viče:"Neka nas ba još koji dan, nije hića nikaka..."
- arzuhal
#7988 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rosita, porfavor!
Žensko baš nekad išće šamara, ode ono samo nešta da uradi, hoće glavu zijanit...
Nije ba svako Carol....Carol je meni vr' što se tiče likova...I onaj đubro Negan...
Žensko baš nekad išće šamara, ode ono samo nešta da uradi, hoće glavu zijanit...
Nije ba svako Carol....Carol je meni vr' što se tiče likova...I onaj đubro Negan...
- beni-bu-man
#7989 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
arzuhal wrote:Rosita, porfavor!![]()
Negan je najjaci
-
Cavali
#7990 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rosita ce navuci Sasu da naprave scenu gosp Neganu i ocekujem da ce Sasa glavu zijaniti tu.To bi bila fora,takvo nesta bar ja ocekujem,mada mi Rosita ide na neku stvar,najradije bih je kao u 50 nijansi preko nogu i mlatno koji put 
- Isner
#7991 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro, zapeli smo jer serija ne može preteci strip... Sad treba sacekati sezonu - dvije da se malo odmota radnja u stripu pa ce i biti ponešto zanimljivo... Naredna epizoda onaj crnac, onda ostaju još dvije epizode i finale..
A kad samo uporedim grupe, npr one latinose iz prve sezone i ove smecare...
Koliko su na pocetku bili kreativniji..
A kad samo uporedim grupe, npr one latinose iz prve sezone i ove smecare...
Koliko su na pocetku bili kreativniji..
-
al-em
#7992 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da je tara rekla riku za one zene sa puskama.
- Tito_i_Partija
#7993 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vec k'o da gledam da ce one dvije cvake nesto sjebat' sa svojim snajperisanjem i dobro se Ricku posrat' na sav onaj njegov plan koji sprovodi. E vala sto bi volio da Negan ubaci onu Rositu u furunu, da makar malo bude kakve koristi od nje.
Nego, sta nam je sa Carl Poppa? Nema ga vec dugo, nije valjda da mu je Enid dala, pa ne izlaze iz sobe.
Nego, sta nam je sa Carl Poppa? Nema ga vec dugo, nije valjda da mu je Enid dala, pa ne izlaze iz sobe.
- annoy
#7994 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jedna od najlošijih epizoda
Jelen
Jel se meni čini ili je ova što glumi Rositu dosta smršavila, jeste joj vidjeli rukice
Jelen
Jel se meni čini ili je ova što glumi Rositu dosta smršavila, jeste joj vidjeli rukice
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7995 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa apokalipsa
I Negan odnio sve, nemaju sta jesti.
Dotle se Rick i negra zalazu lunch paketima...
raju, nek krepaju
Ricku se osladilo
on se ne bi ni vracao 
Dotle se Rick i negra zalazu lunch paketima...
Ricku se osladilo
-
r_faruk
#7996 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ovo drugo!!!sumirprimus wrote:jel pocela krkacina il se jos gledaju u krupnom kadru ko u indijskim serijama???
cini mi se da je negan trazio od eugena da mu sredi ogradu? ako nisam nesto pomijesao. mozda napravi neki fazon da rick i njegovi prolete kroz ogradu. ono, galami eugen, "povuci tu spagu", rick povuce i padne ograda..... ili im neku drugu zvrcku napravi. meni ove epizode nisu lose, mada sam ih pregledao obje za pola sata
- annoy
#7997 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
gdje onda Tara jedeTomahawk11 wrote:Pa apokalipsa![]()
Dotle se Rick i negra zalazu lunch paketima...raju, nek krepaju
![]()
![]()
Ricku se osladiloon se ne bi ni vracao
- beni-bu-man
#7998 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tomahawk11 wrote:Pa apokalipsa![]()
![]()
![]()
ma poceli su lagano jest govna , kad se sjetim epizoda sa guvernerom, terminus, ma da mi je terminus nekako kratko trajao
mislim i sad imaju super tematiku, samo nekako mi usporena serija postade, mislim alooooo imas Negana daj rokacine nek i lucile malo radi svoj poso
- Tito_i_Partija
#7999 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tara i ona njena girlfrendica su haman krali hranu iz spajza kad svi legnu spavat'.annoy wrote:gdje onda Tara jedeTomahawk11 wrote:Pa apokalipsa![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8000 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Evo, Tito je skontoTito_i_Partija wrote:Tara i ona njena girlfrendica su haman krali hranu iz spajza kad svi legnu spavat'.annoy wrote:gdje onda Tara jedeTomahawk11 wrote:Pa apokalipsa![]()
![]()
![]()