nikakve razlike...ovaj to radio javno dok cionisti to rade sa velikim lobiranjem i pod okriljem"to oni lažu mi smo fini"sumirprimus wrote:Da da,u nedostatku volje za demnatiranjem nonsensa,čovjek nekako automatski predje na zajebanciju
Paz ti riječnika,cionistički mudraci,komparacije sa htilerom,![]()
Čova ti fino kaže,slobodna zemlja možeš pričat šta hoćeš,a ti po hitleru i cionistima
Izrael je opet pocinio zlocin!
- htcxone
#7976 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
-
sumirprimus
#7977 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da,prođu u ovoj zemlji i milion gore stvari neopaženo i nekažnjeno,a kamoli ovi nonseni i poređenja...
- htcxone
#7978 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
sumirprimus wrote:Da,prođu u ovoj zemlji i milion gore stvari neopaženo i nekažnjeno,a kamoli ovi nonseni i poređenja...
poređenje je jednostavno, cionistički lobi je do sada odgovoran za skoro jednak broj ubijenih sirom svijeta i protjeranih kao i vojska ade
-
sumirprimus
#7979 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
da da,za razliku od islamofobne amerike,gdje ljudi eto i progovore kao na zlatijinim klipovima,ja u slobodarskoj bosni,nemam pravo na avataru imati magen david....
nešto to teorije zavjera cionisti,lobiji,evil:
- htcxone
#7980 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
IMAŠ ti pravosumirprimus wrote:da da,za razliku od islamofobne amerike,gdje ljudi eto i progovore kao na zlatijinim klipovima,ja u slobodarskoj bosni,nemam pravo na avataru imati magen david....![]()
u americi imas sve pravo, samo sto je to kaznjivo... na ovaj ili ONAJ nacin...
npr, nedavno, to je zalosno, ali u jednu ruku i smijesno (smijem se GLUPIM amerikancima), gdje ide vijest da je JEDAN ZATVORENIK GVANTANAMA PRIZNAO UČEŠĆE U PLANIRANJU TERORISTIČKOG NAPADA...nije tu nista cudno da u nastavku ne pise da je isti 7 GODINA U ZATVORU OD ČEGA VEĆI DIO U GVANTANAMU
-
sumirprimus
#7981 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da, tipično ,je li to taj argument na argument?Da se ne peglam dalje? 
- htcxone
#7982 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ne, samo kazem kako u ameriici imas "pravo na sve" pa poslije dobiješ po ušima...
a i ovdje... nista drugacije...nikoga ne opravdavam al kada sam vidio onaj "upad"policije u selo maoča
... da ne povjeruješ
to specijalne jedinice, to još samo tenkovi fale
došli, nista nisu nasli
ptaju onog tuzitelja il sta je vec, sto su dosli, kaze eto sumljamo da postoji mreza organizirana... ok, a postoje li dokazi da je ta mreza organizirana? pa ne postoje ali imaju jasne indicije
ok, a jel imaju svog vođu...pa nemaju al svi slusaju ista predavanja
eto gdje idu pare "budžeta"
ismijavaju i sebe i drzavu, naravno, specijalcima dan na terenu po 100-200 km, njih je bilo oko min 100-200 ,...matematika je jasna stvar
al jbg jarane oni imaju BRADE i kratke pantolle... prijetnja drzavi... nisu gospoda ko Mile,Zlaja i ostala kompanija...
sta pokusavam ti reci?
i u americi imas pravo al ako ces biti NJIHOV a ako nisi njihov naci ce oni nacin da te maknu s puta... gvantanamo, 11.9. itd
a i ovdje... nista drugacije...nikoga ne opravdavam al kada sam vidio onaj "upad"policije u selo maoča
ptaju onog tuzitelja il sta je vec, sto su dosli, kaze eto sumljamo da postoji mreza organizirana... ok, a postoje li dokazi da je ta mreza organizirana? pa ne postoje ali imaju jasne indicije
ok, a jel imaju svog vođu...pa nemaju al svi slusaju ista predavanja
ismijavaju i sebe i drzavu, naravno, specijalcima dan na terenu po 100-200 km, njih je bilo oko min 100-200 ,...matematika je jasna stvar
sta pokusavam ti reci?
i u americi imas pravo al ako ces biti NJIHOV a ako nisi njihov naci ce oni nacin da te maknu s puta... gvantanamo, 11.9. itd
-
sumirprimus
#7983 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
u ameriki
imaš pravo na slobodu govora,bez obzira što pojedini teoretičari zavjera tvrdili suprotno...
amerika je za nas,amerika u tom pogledu
drugo što se tiče bilo koje vrste terorizma,secesionizma,i ostalih izama,baš od izraela imamo štošta naučiti kako se boriti i izaći na kraj sa takvim elementima
drugo što se tiče bilo koje vrste terorizma,secesionizma,i ostalih izama,baš od izraela imamo štošta naučiti kako se boriti i izaći na kraj sa takvim elementima
- Point.
#7984 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Naravno da nemas pravo. I drago mi je zbog toga. ' i ti i davidova zvijezda.sumirprimus wrote:da da,za razliku od islamofobne amerike,gdje ljudi eto i progovore kao na zlatijinim klipovima,ja u slobodarskoj bosni,nemam pravo na avataru imati magen david....![]()
-
sumirprimus
#7985 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
šta i ja i davidova zvijezda?Point. wrote:Naravno da nemas pravo. I drago mi je zbog toga. ' i ti i davidova zvijezda.sumirprimus wrote:da da,za razliku od islamofobne amerike,gdje ljudi eto i progovore kao na zlatijinim klipovima,ja u slobodarskoj bosni,nemam pravo na avataru imati magen david....![]()
-
sumirprimus
#7986 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ako nije zakonom zabranjeno,šta ima vama smetat?
i meni smeta štošta u životu pa trpim
al ne šutim 
i meni smeta štošta u životu pa trpim
- htcxone
#7987 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
da, vidim kako se bore, ubijanjem djece i civila, uzimanjem ttuđeg zemljista i protjerivanjem ljudi iz njihovih kuca... sve odlike genocida...sumirprimus wrote:u amerikiimaš pravo na slobodu govora,bez obzira što pojedini teoretičari zavjera tvrdili suprotno...
i da... mi nismo od njih naucili la komše sa istočne strane jesu....
imas pravo na slobodu govora tako sto ces zapaliti Kuran, ili je pravo i sloboda govora to da te drze 7 godina u zatvoru i muce jer MISLE da nesto znas...
ups zaboravih, u americi je i dalje normalno da gradom paradiraju članovi KKK ...
pusti te price o "american dream" i fazonima imaju procenat gladnih ko i ostali svijet samo sto je to sve lijepo upakovano holivud šit stvarima
- muhafuca
#7988 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
kojeg secezionizma u Izraelu ?sumirprimus wrote:u amerikiimaš pravo na slobodu govora,bez obzira što pojedini teoretičari zavjera tvrdili suprotno...
-
sumirprimus
#7989 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pa genocid je teška kvalifikacija, i ako ti je već toliko stalo do svjetske pravde,više je genocid ono što se radi u mianmaru,gdje se čak i poznata dobitnica nobela za mir nije htjela izjasnit o čišćenju i nestajanju čitave populacije rohinđa muslimana...
ne priznaju im pravo na postojanje a ne na drzavu,ili pitanje gdsje ce granica biti,al hebaji ga nisu židovi u pitanju
ne priznaju im pravo na postojanje a ne na drzavu,ili pitanje gdsje ce granica biti,al hebaji ga nisu židovi u pitanju
- harač
#7990 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ha ja, *ebeš ameriku, lijepa naša somalija i afganistanhtcxone wrote:da, vidim kako se bore, ubijanjem djece i civila, uzimanjem ttuđeg zemljista i protjerivanjem ljudi iz njihovih kuca... sve odlike genocida...sumirprimus wrote:u amerikiimaš pravo na slobodu govora,bez obzira što pojedini teoretičari zavjera tvrdili suprotno...
i da... mi nismo od njih naucili la komše sa istočne strane jesu....
imas pravo na slobodu govora tako sto ces zapaliti Kuran, ili je pravo i sloboda govora to da te drze 7 godina u zatvoru i muce jer MISLE da nesto znas...
ups zaboravih, u americi je i dalje normalno da gradom paradiraju članovi KKK ...lijepo nema sta...
pusti te price o "american dream" i fazonima imaju procenat gladnih ko i ostali svijet samo sto je to sve lijepo upakovano holivud šit stvarima
-
sumirprimus
#7991 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako već želiš kontrirati,onda bar pročitaj pažljivijemuhafuca wrote:
kojeg secezionizma u Izraelu ?
- htcxone
#7992 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
@harač,
padobranac pravi, jel to sve sto imas reci?
ja nigdje nisam spomenuo da je ovdje kod nas med i mlijeko, ali ne mogu slusati ublehaške priče kako tamo cvjeta med i mlijeko.. mozda i svjetaju al preko TUĐIH leđa...nafte iz drugih zemalja itd... prodaje oruzja stranama koje ONI zavade, pomaganjem izraelu itd...
a moj post jasno pokazuje (ovaj prethodni) kakvo je stanje
padobranac pravi, jel to sve sto imas reci?
ja nigdje nisam spomenuo da je ovdje kod nas med i mlijeko, ali ne mogu slusati ublehaške priče kako tamo cvjeta med i mlijeko.. mozda i svjetaju al preko TUĐIH leđa...nafte iz drugih zemalja itd... prodaje oruzja stranama koje ONI zavade, pomaganjem izraelu itd...
a moj post jasno pokazuje (ovaj prethodni) kakvo je stanje
- Challenger__
#7993 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
harač wrote:
ha ja, *ebeš ameriku, lijepa naša somalija i afganistan
- muhafuca
#7994 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
procitao i ponovo pitamsumirprimus wrote:Ako već želiš kontrirati,onda bar pročitaj pažljivijemuhafuca wrote:
kojeg secezionizma u Izraelu ?
poenta je da ovom recenicom kazes da se Izrael bori sa secesionizmom (izmedju ostalog) i secesionistimadrugo što se tiče bilo koje vrste terorizma,secesionizma,i ostalih izama,baš od izraela imamo štošta naučiti kako se boriti i izaći na kraj sa takvim elementima
pa te ja pitam ko su secesionisti u Izraelu (struja grupa partija organizacija - bilo sta ili bilo ko)
protiv kojih se Izrael bori i to toliko uspjesno da mi imamo stosta od njih nauciti?
Ovo dole mozes zanemariti - ovo gore me interesuje jer je totalno besmislena kvalifikacija
pa me interesuje kako ces to upakovati
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I ovo za terrorizam je diskutabilno al vjerujem da to nekako imas nacina upakovati
pa reci evo to su ti terroristi (mada su uvijek kroz historiju terroristi bili oslobodilacki pokret ovisno sa koje
strane se gleda - npr partizani su od strane svaba u WWII nazivani terroristima - IRA u sjevernoj Irskoj je od
strane katolika uvijek smatrana oslobodilackom vojskom - UCK na Kosovu za Srbe teroristi za Kosovare oslobodioci
Crveni kmeri na Sri Lamki isto dok su jos uvijek postojali itd .... e tako isto za mene su Hezbollah i Hamas Palestinske
oslobodilacke organizacije a za tebe vjerovatno teroristi pa je u to bespredmetno ulaziti jer se necemo nikad sloziti)
-
sumirprimus
#7995 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da,u pravu si nećemo se složiti...
-
Avetinho
#7996 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Cvjeta med i mlijeko? AHAHAHAHhtcxone wrote:...ali ne mogu slusati ublehaške priče kako tamo cvjeta med i mlijeko..
- htcxone
#7997 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja Sam Odavle wrote:Cvjeta med i mlijeko? AHAHAHAHhtcxone wrote:...ali ne mogu slusati ublehaške priče kako tamo cvjeta med i mlijeko..
-
zlata
#7998 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zanimljivo.....sumirprimus wrote:Da,prođu u ovoj zemlji i milion gore stvari neopaženo i nekažnjeno,a kamoli ovi nonseni i poređenja...
Cionisti mogu i SMIJU financirat i promovirat cijelu industriju islamofobije i rasizma
vis-a-vis Arapa i muslimana opcenito,
a treba se kaznit ljude koji bi se usudili usporedit
Hitlerovu industriju propagande,
i ovu danasnju cionisticku.....pro-Izraelsku.
Navikli smo na cionisticke duple arsine....
Svi su rasisti, anti-Semiti
samo mi nismo.....
Mi smo uvijek, nevine zrtve anti-Semita....tra...la...la...
Svi siju mrznju i zlocastu propagandu o nasim nemocnim lobijima....
na koje mi trosimo bilijune dolara....
ps. AKO SU TI CIONSTICKI LOBIJI toliko NEMOCNI, beznacajni
Zasto se i dalje toliko $$$$$$$ financiraju.
Zasto zidovski donatori ulazu toliko $$$$ truda i napora, u te lobije....
Zidovi nisu bas poznati po LOSIM INVESTICIJAMA.
ps. i evo malo o ulozi Cinista i Izraela, u sirenju Islamofobije
i rasizma vis-a-vis Arapa, i muslimana
http://maxblumenthal.com/2010/12/the-gr ... c-crusade/
-
jefferson
#7999 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dzaba nama EU ukinu vize a amerikanci dadose na 10g!zlata wrote:Na forumu nije zabranjeno lagat.jefferson wrote:Slobodna zemlja, mozes pricati sta god hoces.
I arapi isto mogu, samo se njima jebe sta se tamo desava!
Ja uopste ne kontam sta je poenta tvojih postova?
ps. i Hitler je pricao sto je god htio....
- burekdzijabezmesa
#8000 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
harač wrote:
ha ja, *ebeš ameriku, lijepa naša somalija i afganistan