Grizelj je u pitanjuCholina_Lokica wrote:Ima li iko onaj broj sto vet inspekcija dala za kontaktiranje u slucaju pronalaska zive i mrtve stoke, da mogu pruziti pomoc?!
Pozari i poplave. Zastita prirode, suma i ekologije
Moderator: anex
-
sha_ba
#7976 Re: Poplave u cijeloj BiH
-
VjecitiStudent
#7977 Re: Poplave u cijeloj BiH
Zašto je za plakati?racionalista wrote:Firmi "Bekto" iz Goražda neko poslao federalnu inspekciju u kontrolu, za plakati fkt
-
staradis
#7978 Re: Poplave u cijeloj BiH
zato sto su prvi dan donirali
-
krater
#7979 Re: Poplave u cijeloj BiH
evo latifa

ISPOVIJEST PRETUČENOG ZLATANA IZ MAGLAJA: Zahvalan sam dvojici policajaca iz Žepča, spasili su mi život! 4223
Danas je cijelu BiH obišao snimak na kojem policajci iz Maglaja tuku Zlatana Latifovića. Ekskluzivnu ispovijest pročitajte na našem portalu, a kako kaže najviše je zahvalan dvojici policajaca iz Žepča koji su mu spasii život. U cjelosti vam prenosimo njegov razgovor.
- Ima snimljeno kako su privatna vozila puna hrane, roba se ne dijeli, nego vozi privatnim vozilima. Ista ta osoba koja meni nije dala hranu se posvađala sa Sejom Boy, koji je želio pružiti pomoć. Došao je taj jedan policajac, specijalci, sve ste vidjeli, zabiše me između dva auta i sve...
Ja bih se zahvalio ovim putem policiji iz Žepča i jučerašnjoj ekipi u Kantonalnoj bolnici u Zenici, jer bih umro da njih nije bilo. Pod hemoterapijom sam, meni je puk`o film, imam unuče tri godine, nemam vode, nemam osnovnih stvari, puk`o mi je film. Voda se zavrće, jednostavno nema vode, a kod njega gore ima hljeba pomemlio, ima 10 000 kanistara vode, hrane, sve je to on uštek`o gore.
Ja sam otišao, pobrali su me pokupili. Mnogo hvala dvojici policajaca iz Žepča, koji su mi pomogli. Mene su ovi drugi policajci prebili, šutali, zdrobili su me, a imam i ljekarske nalaze. Vezali su me, meni to pritišće tumor, kapilar. Meni ne treba lično, ja sam tražio i za narod. Ubili su i ženu, hemotoma ima po njoj, kakva je to policija udaraju narod koji nema hljeba da jede. Ja sam se javio i Crvenom krstu u Ženevi, doktorima, jer ja sam pod hemoterapijom. Ruke mi se bukvalno suše što su me vezali. U svakom slučau hvala puno ovom dvojici policajaca iz Žepča, koji su me spasili, njima sam puno zahvalan.
-
racionalista
#7980 Re: Poplave u cijeloj BiH
skoro svi otisli za maglaj da pomognuVjecitiStudent wrote:Zašto je za plakati?racionalista wrote:Firmi "Bekto" iz Goražda neko poslao federalnu inspekciju u kontrolu, za plakati fkt
- Challenger__
#7981 Re: Poplave u cijeloj BiH
krater wrote:evo latifa![]()
ISPOVIJEST PRETUČENOG ZLATANA IZ MAGLAJA: Zahvalan sam dvojici policajaca iz Žepča, spasili su mi život! 4223
Danas je cijelu BiH obišao snimak na kojem policajci iz Maglaja tuku Zlatana Latifovića. Ekskluzivnu ispovijest pročitajte na našem portalu, a kako kaže najviše je zahvalan dvojici policajaca iz Žepča koji su mu spasii život. U cjelosti vam prenosimo njegov razgovor.
- Ima snimljeno kako su privatna vozila puna hrane, roba se ne dijeli, nego vozi privatnim vozilima. Ista ta osoba koja meni nije dala hranu se posvađala sa Sejom Boy, koji je želio pružiti pomoć. Došao je taj jedan policajac, specijalci, sve ste vidjeli, zabiše me između dva auta i sve...
Ja bih se zahvalio ovim putem policiji iz Žepča i jučerašnjoj ekipi u Kantonalnoj bolnici u Zenici, jer bih umro da njih nije bilo. Pod hemoterapijom sam, meni je puk`o film, imam unuče tri godine, nemam vode, nemam osnovnih stvari, puk`o mi je film. Voda se zavrće, jednostavno nema vode, a kod njega gore ima hljeba pomemlio, ima 10 000 kanistara vode, hrane, sve je to on uštek`o gore.
Ja sam otišao, pobrali su me pokupili. Mnogo hvala dvojici policajaca iz Žepča, koji su mi pomogli. Mene su ovi drugi policajci prebili, šutali, zdrobili su me, a imam i ljekarske nalaze. Vezali su me, meni to pritišće tumor, kapilar. Meni ne treba lično, ja sam tražio i za narod. Ubili su i ženu, hemotoma ima po njoj, kakva je to policija udaraju narod koji nema hljeba da jede. Ja sam se javio i Crvenom krstu u Ženevi, doktorima, jer ja sam pod hemoterapijom. Ruke mi se bukvalno suše što su me vezali. U svakom slučau hvala puno ovom dvojici policajaca iz Žepča, koji su me spasili, njima sam puno zahvalan.
- Cholina_Lokica
#7982 Re: Poplave u cijeloj BiH
Nasla brojeve, rade na tome da pomognusha_ba wrote:Cholina_Lokica wrote:Ima li iko onaj broj sto vet inspekcija dala za kontaktiranje u slucaju pronalaska zive i mrtve stoke, da mogu pruziti pomoc?!
-
Mustang1
#7983 Re: Poplave u cijeloj BiH
Sacekajte informacije odnosno zovite i pitajte u Topcic Polje .. Ja sam danas htio da idem ali su rekli da se ne moze autom tamo i da im trebaju bageri a nije poslato .. To je od jutros infor .. Da li se promjenilo u toku dana ne znam ja sada usao u kucustrongwoman wrote:Jos neko???Rimad wrote:Ja bih išao.strongwoman wrote:DA LI IMA VOLONTERA/DOBROVOLJACA iz Sarajeva koji bi sutra isli u akciju ciscenja Topcic Polja?
I prestanite više sa citiranjem ovog krmka sa BMW-om.
Treba nam bar jos tri dobrovoljca, treba ocistiti 10 kuca
- eluna
#7984 Re: Poplave u cijeloj BiH
MAMU LI IM NJIHOVU!!!!!!!!!!!
to naši političari nisu građani BiH??!?!??!?!
i na kraju krajeva - i treba da nas kazne - ko je nama kriv što vazda pravimo jednu te istu grešku i za vođe biramo nacionaliste i razne šarlatane!!!! ovo im je tamam došlo da još muzu pošten svijet okolo a nas hebu u zdrav mozak, malo im što su u ratu i poslije rata nakrali pa hoće opet
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-smo- ... 40520109#4
i na kraju krajeva - i treba da nas kazne - ko je nama kriv što vazda pravimo jednu te istu grešku i za vođe biramo nacionaliste i razne šarlatane!!!! ovo im je tamam došlo da još muzu pošten svijet okolo a nas hebu u zdrav mozak, malo im što su u ratu i poslije rata nakrali pa hoće opet
Last edited by eluna on 20/05/2014 16:16, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#7985 Re: Poplave u cijeloj BiH
Ok, neka im dođu drugi dan.racionalista wrote:skoro svi otisli za maglaj da pomognuVjecitiStudent wrote:Zašto je za plakati?racionalista wrote:Firmi "Bekto" iz Goražda neko poslao federalnu inspekciju u kontrolu, za plakati fkt
No doniranje te ne bi smjelo načiniti imunim od plaćanja poreza, doprinosa, poštovanja zakona itd.
-
cules82
#7986 Re: Poplave u cijeloj BiH
krater wrote:evo latifa![]()
ovaj gori od onog novinara sto je rekao da djecu bacaju lavovima
-
mrchinho
#7987 Re: Poplave u cijeloj BiH
sta je sa onom pricom da ce se halalit placanje poreza na otpis robe koja je donacija?VjecitiStudent wrote:
Ok, neka im dođu drugi dan.
No doniranje te ne bi smjelo načiniti imunim od plaćanja poreza, doprinosa, poštovanja zakona itd.
- Hajlac
#7988 Re: Poplave u cijeloj BiH
Očito nisu smjeli besplatno davati lopate. Zaista kriminalno djeloracionalista wrote:Firmi "Bekto" iz Goražda neko poslao federalnu inspekciju u kontrolu, za plakati fkt
Hoćel ko Bevandinim firmama (fiskalizacija i šta sve ne) ovako poslati inspekciju?
-
splinter
#7989 Re: Poplave u cijeloj BiH
Stvarno su licemjerni, šta smo mi kao narod, mislim na cijeli narod u BiH Bogu zgriješili da nas ove praživotinje i bekičmenjaci vodeeluna wrote:MAMU LI IM NJIHOVU!!!!!!!!!!!
i na kraju krajeva - i treba da nas kazne - ko je nama kriv što vazda pravimo jednu te istu grešku i za vođe biramo nacionaliste i razne šarlatane!!!! ovo im je tamam došlo da još muzu pošten svijet okolo a nas hebu u zdrav mozak, malo im što su u ratu i poslije rata nakrali pa hoće opet![]()
- Havatar
#7990 Re: Poplave u cijeloj BiH
Zbog cega su politicari krivi kad EU ne da pomoc a kad ne daju Arapi onda Arapi ne valjajusplinter wrote:Stvarno su licemjerni, šta smo mi kao narod, mislim na cijeli narod u BiH Bogu zgriješili da nas ove praživotinje i bekičmenjaci vodeeluna wrote:MAMU LI IM NJIHOVU!!!!!!!!!!!
i na kraju krajeva - i treba da nas kazne - ko je nama kriv što vazda pravimo jednu te istu grešku i za vođe biramo nacionaliste i razne šarlatane!!!! ovo im je tamam došlo da još muzu pošten svijet okolo a nas hebu u zdrav mozak, malo im što su u ratu i poslije rata nakrali pa hoće opet![]()
- madner
#7991 Re: Poplave u cijeloj BiH
Zato sto EU pomoc mozes dobiti kao pravo, ako ispunis neke uslove.
- It_is_a_Leclerc
#7992 Re: Poplave u cijeloj BiH
Evo opet.
Klix objavio koliko su ljudi pozivali za pomoć, na Facebooku ima 22 komentara - NIJEDAN nije pozitivan. Svaki sadrži to da će te pare neko pokrasti, da to neće vidjeti ugrožene, da su idioti koji su zvali, i tako to.
Klix objavio koliko su ljudi pozivali za pomoć, na Facebooku ima 22 komentara - NIJEDAN nije pozitivan. Svaki sadrži to da će te pare neko pokrasti, da to neće vidjeti ugrožene, da su idioti koji su zvali, i tako to.
-
splinter
#7993 Re: Poplave u cijeloj BiH
Zato što je preduvjet za bilo kakva sredstva proglašenje vanrednog stanje na nivou države recimo, možda zato.Havatar wrote:Zbog cega su politicari krivi kad EU ne da pomoc a kad ne daju Arapi onda Arapi ne valjajusplinter wrote:Stvarno su licemjerni, šta smo mi kao narod, mislim na cijeli narod u BiH Bogu zgriješili da nas ove praživotinje i bekičmenjaci vodeeluna wrote:MAMU LI IM NJIHOVU!!!!!!!!!!!
A recimo neki šeik iz Abu Dabija nema mandat proglasiti vanredno stanje u BiH
- madner
#7994 Re: Poplave u cijeloj BiH
To je odbrabeni mehanizam, sitne duse uvijek nadju neki izgovor. No lakse je reci da ce se to pokrast nego sebi priznat da je neko skrtica.
-
Sarajevski_Marlboro
#7995 Re: Poplave u cijeloj BiH
Sutra u 5 ujutro ispred Zemaljskog muzeja se krece autobusima za Maglaj , na akciju jednodnevnog ciscenja u organizaciji studnata Filozofskog fakulteta. Ko moze nek dodje i ponese gumene cizme i rukavice. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7996 Re: Poplave u cijeloj BiH
madner wrote:To je odbrabeni mehanizam, sitne duse uvijek nadju neki izgovor. No lakse je reci da ce se to pokrast nego sebi priznat da je neko skrtica.
TakodjerKaradoz wrote:Uz sav duzan respect ne podrzavam ovakav nacin sakupljanja pomociO'zone wrote:
Preuzeto sa RTV SLONBahiri i Emini Hasanafendić iz tuzlanskog naselja Badre klizište je u potpunosti uništilo kući. Obje su povrijeđene, trenutno su dobro, ali traume ostaju. Bahira je nakon saniranja povreda puštena iz bolnice, a Emina je zadržana na liječenju do danas (utorak). Pomozimo im!
- Havatar
#7997 Re: Poplave u cijeloj BiH
A ako su ti uslovi treci entitet i ako zbog ne pristajanja na to ne dajumadner wrote:Zato sto EU pomoc mozes dobiti kao pravo, ako ispunis neke uslove.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#7998 Re: Poplave u cijeloj BiH
A sad da malo zacrvenimo temu
Molim vas prekinite sa pricom i citiranjem ovog Latifovica
@ havatar - jos jedan post o bosnjacima na ovoj temi...
Molim vas prekinite sa pricom i citiranjem ovog Latifovica
@ havatar - jos jedan post o bosnjacima na ovoj temi...
-
mrchinho
#8000 Re: Poplave u cijeloj BiH
kako ce ova krava sici? negdje sam procitao ono "vjerovali ili ne" da krave mogu uz stepenice ali da ne mogu silaziti