Bilo ilegalno ili ne svi to rade koji imaju kablovski prikljucak, Što se tiče snage signalaiceman2010 wrote: Mozes ali ilegalno koliko ja znam. Ako se dobro sjecam legalno mogu samo 2 na jedan prikljucak i to na istoj etazi. Ako jos vode racuna o snazi signala umjesto slike dobijes snijeg. Naravno, da ne ulazim u pricu da se radi o analognom signalu i njegovoj kvaliteti. Dodatni stb kod bht-a je 3,5 KM + PDV. Znaci moju tv na 2 televizora sa svim programima mozes dobiti opet jeftinije, a i treci STB mozes dobiti legalno. A za svaki dodatni paket programa kod telemach- a moras dodatno platiti. Naravno, samo za taj jedan tv na kojem imas digitalni signal.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
sarajevo_com
#7976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- agent_zero
#7977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bolje ti je ne radi to, jer ne radi baš najbolje (barem u mom slučaju na cisco risiveru i daljinskom). Nekad upali oboje, a nekad samo ili tv ili risiver, pa onda moraš opet posebno jedno od to dvoje paliti.brazzo19 wrote:fortaleza wrote:1. Ides na korisnicka podesavanja -> ostalo -> vrijeme prije ulaska u standby i odaberes minimalno 2 h
2. U mene je zvuk na receiveru pojacan na svega 2-3 crtice, kod tv-a oko pola i jacinu zvuka namjestam na tv.
Daljinski od receivera programiras i koristis i za tv.
Kako ??
Jel to znaci da mogu namjestiti da sa ovim daljinskim od resivera i palim i gasim tv i sve da ne moram dva daljinska korisiti ???
- samo_ti
#7978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
DaBgda propali, mame vam *ebem hostaplerske. Pusite qurac majmuni zbog zatamnjivanja svakog jebenog sadrzaja.
- mumi80
#7979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo drzis duže tipku za paljenje i pali obojeagent_zero wrote:Bolje ti je ne radi to, jer ne radi baš najbolje (barem u mom slučaju na cisco risiveru i daljinskom). Nekad upali oboje, a nekad samo ili tv ili risiver, pa onda moraš opet posebno jedno od to dvoje paliti.brazzo19 wrote:fortaleza wrote:1. Ides na korisnicka podesavanja -> ostalo -> vrijeme prije ulaska u standby i odaberes minimalno 2 h
2. U mene je zvuk na receiveru pojacan na svega 2-3 crtice, kod tv-a oko pola i jacinu zvuka namjestam na tv.
Daljinski od receivera programiras i koristis i za tv.
Kako ??
Jel to znaci da mogu namjestiti da sa ovim daljinskim od resivera i palim i gasim tv i sve da ne moram dva daljinska korisiti ???
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Maharadza
#7980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svakako korisna stvar kada ne moram koristiti 2 daljinca + čuva mi ovaj daljinac od telke!mumi80 wrote:Samo drzis duže tipku za paljenje i pali obojeagent_zero wrote:Bolje ti je ne radi to, jer ne radi baš najbolje (barem u mom slučaju na cisco risiveru i daljinskom). Nekad upali oboje, a nekad samo ili tv ili risiver, pa onda moraš opet posebno jedno od to dvoje paliti.brazzo19 wrote:
Kako ??
Jel to znaci da mogu namjestiti da sa ovim daljinskim od resivera i palim i gasim tv i sve da ne moram dva daljinska korisiti ???Meni je ovo korisna stvar
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ne moraš duže držati, već čim pritisneš tipku uperi prvo u resiver pa onda u tv pa će se ugasiti kako treba!
-
brazzo19
#7981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imate li vi problema sa zvukom na pola mi kanala kao zuji ili grci ton na sport klubu, b92 na hrt.u i na jos par kanala , sta se ovo desaava ???

- dječak sa šibicama
#7982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a sta zatamnjuju na B92 i Prvoj tv???samo_ti wrote:DaBgda propali, mame vam *ebem hostaplerske. Pusite qurac majmuni zbog zatamnjivanja svakog jebenog sadrzaja.
Nevjerovatno, svako malo crn ekran, koji kurac tamo zatamnjuju?
sinoc zatamne Hajduka u 43 minuti, do tada prenos regularno traje.
Neki dan cujem zatamnili Dinamo, a ja na HS gledao drugo poluvrijeme, HS ne zatamnjuje, oni zatammnjuju.
Koji idioti.
- StrelacAB80
#7983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nevezano za temu,samo da te pitam? Sta bi sa tabletom,je li jos sluzi,je li u funkciji! ? Ja svoj razbio od zid,nakon 2 nepuna mjeseca koriscenja,i kada se malo razmislim,glup sam sto ga nisam prodao,nov,sa garancijom 2 godine,ispravan,ali eto,mene nazivcirao zbog gluposti,tresnem ga i razbijem kao beba zvecku,u pm!dječak sa šibicama wrote:a sta zatamnjuju na B92 i Prvoj tv???samo_ti wrote:DaBgda propali, mame vam *ebem hostaplerske. Pusite qurac majmuni zbog zatamnjivanja svakog jebenog sadrzaja.
Nevjerovatno, svako malo crn ekran, koji kurac tamo zatamnjuju?
sinoc zatamne Hajduka u 43 minuti, do tada prenos regularno traje.
Neki dan cujem zatamnili Dinamo, a ja na HS gledao drugo poluvrijeme, HS ne zatamnjuje, oni zatammnjuju.
Koji idioti.
- dječak sa šibicama
#7984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odlicno sluzi, jos uvijek, ko nov.
Pazim ja njega, pazi on mene
- StrelacAB80
#7985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svaka cast .dječak sa šibicama wrote:Odlicno sluzi, jos uvijek, ko nov.
-
brazzo19
#7986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jeli proradila vise registracija za D3Go kad god nazovem , radimo na tome bice ubrzo ...

-
Ljube
#7987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telamach,je veliko s....da prostite, od njih treba
trio paket 0 bodova.
trio paket 0 bodova.
- Pitarrr82
#7988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta bi s onim njihovim odgovorima korisnicima ovdje itd, otislo i to u...?
-
kakavdanakneiskustvu
#7989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitarrr82 wrote:Sta bi s onim njihovim odgovorima korisnicima ovdje itd, otislo i to u...?
ne jebu nas ni pola %
-
bager
#7990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadam se da neko iz Telemaha čita ovaj forum. Od srijede popodne nemam kablovsku. U srijedu iza 20 h sam zvao Telemach da prijavim kvar ali nisam mogao dobiti ništa sem automatske poruke. U četvrtak ujutro sam nazvao i prijavio kvar i obećali su da će izdati nalog da se to što prije popravi. U petak sam opet zvao i zamolio da poprave jer se bliži vikend a bilo bi fino gledati tv preko vikenda. U petak su mi rekli da je nalog izdan i da će kablovska biti popravljena, naravno u petak nije popravljena. U subotu opet zovem i molim da se popravi i gospođa me uvjerava da će se nalog za popravku mora realizovati u subotu, međutim danas je ponedjeljak i još uvijek nije popravljeno. U nedjelju smo zvali Telemach i tražimo osobu kojoj se možemo žaliti na činjenicu da već pet dana nemamo kablovsku, ali od neke Merime dobijamo odgovor da ne postoji osoba kojoj se možemo žaliti, jer korisnici mogu razgovarati samo sa operaterima a nikako sa njihovim nadređenim i koordinatorima, i uz to me još neljubazno upozorava da je ne prekidam dok govori. Jeste da smo u Bosni i da ovdje niko ni zbog čega ne odgovara, ali ipak je 21 vijek i sramota je da pet dana nemaš kablovsku a istu uredno plaćaš. Oličenje bezobrazluka i neprofesionalzima. Sreća u mom komšiluku je počelo postavljanje optičkih kablova od HS-a i samo još da Džeko pređe u neku drugu ligu i da fino odjavim stoku.
-
kakavdanakneiskustvu
#7991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bager wrote:Nadam se da neko iz Telemaha čita ovaj forum. Od srijede popodne nemam kablovsku. U srijedu iza 20 h sam zvao Telemach da prijavim kvar ali nisam mogao dobiti ništa sem automatske poruke. U četvrtak ujutro sam nazvao i prijavio kvar i obećali su da će izdati nalog da se to što prije popravi. U petak sam opet zvao i zamolio da poprave jer se bliži vikend a bilo bi fino gledati tv preko vikenda. U petak su mi rekli da je nalog izdan i da će kablovska biti popravljena, naravno u petak nije popravljena. U subotu opet zovem i molim da se popravi i gospođa me uvjerava da će se nalog za popravku mora realizovati u subotu, međutim danas je ponedjeljak i još uvijek nije popravljeno. U nedjelju smo zvali Telemach i tražimo osobu kojoj se možemo žaliti na činjenicu da već pet dana nemamo kablovsku, ali od neke Merime dobijamo odgovor da ne postoji osoba kojoj se možemo žaliti, jer korisnici mogu razgovarati samo sa operaterima a nikako sa njihovim nadređenim i koordinatorima, i uz to me još neljubazno upozorava da je ne prekidam dok govori. Jeste da smo u Bosni i da ovdje niko ni zbog čega ne odgovara, ali ipak je 21 vijek i sramota je da pet dana nemaš kablovsku a istu uredno plaćaš. Oličenje bezobrazluka i neprofesionalzima. Sreća u mom komšiluku je počelo postavljanje optičkih kablova od HS-a i samo još da Džeko pređe u neku drugu ligu i da fino odjavim stoku.
traži od njih da ti smanje račun za kablovsku za ovaj mjesec,i meni su rekli da je nemoguće razgovarati sa nekim nadređenim,samo sa operatorima koji se javljaju na telefone,lakše je doći do komšića ili budimira nego do njihovih šeova
- seoBIH
#7992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ko ce mu nadoknaditi 5 dana ne gledanja sadrzaja !?
- StrelacAB80
#7993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno,obavezno traziti razgovor sa slzbom za reklamacije i da ti se umanji racun jer ti nije isporucena usluga po potpisanom ugovoru,cijelih 5 dana! Sto treba biti fer i korektno,treba da bude,i tu Telemach,ne treba da "kenja",jer za to izgovora nema!
Ta Merima ,znaj sigurno da laže da ne mozes razgovarati sa nadredjenim-itekako da mozes i imas pravo,a to su njihovi suprevizori,ili ti slicno,i imas pravo da trazis razgovor sa istim! Pa oni su obicni nepismeni operateri,gde njih 90% ne znaju ni sta odgovaraju,kada odgovaraju na neku zalbu,problem,ili ako zelite prijaviti neku uslugu,i tada pojma o pojma nemaju,vecina operatera! Izdvojio bih "naprednu teh. sluzbu",onog momka Adnana,koji bar nesto malo zna,iako i on,nije bas strucan,ali on bar moze da pomogne! Ova obicna sluzba koju zovete,to je uzalud trosenje vremena,to su osobe zaposlene ko zna kako i na koji nacin,(a zna se vrlo dobro(javna tajna),kako se zaposljavaju,pocevsi od ovih montera koji dolaze na adresu,jer pricao sam sa momkom kojeg licno poznajem,koji radi,koji je zaposlen to nedavno kako je sve pocelo u Zenici,zna se naravno ,kako se zaposlio ;)Znaci,samo licno ici u njihove tzv . centre,itd...
Ta Merima ,znaj sigurno da laže da ne mozes razgovarati sa nadredjenim-itekako da mozes i imas pravo,a to su njihovi suprevizori,ili ti slicno,i imas pravo da trazis razgovor sa istim! Pa oni su obicni nepismeni operateri,gde njih 90% ne znaju ni sta odgovaraju,kada odgovaraju na neku zalbu,problem,ili ako zelite prijaviti neku uslugu,i tada pojma o pojma nemaju,vecina operatera! Izdvojio bih "naprednu teh. sluzbu",onog momka Adnana,koji bar nesto malo zna,iako i on,nije bas strucan,ali on bar moze da pomogne! Ova obicna sluzba koju zovete,to je uzalud trosenje vremena,to su osobe zaposlene ko zna kako i na koji nacin,(a zna se vrlo dobro(javna tajna),kako se zaposljavaju,pocevsi od ovih montera koji dolaze na adresu,jer pricao sam sa momkom kojeg licno poznajem,koji radi,koji je zaposlen to nedavno kako je sve pocelo u Zenici,zna se naravno ,kako se zaposlio ;)Znaci,samo licno ici u njihove tzv . centre,itd...
-
kakavdanakneiskustvu
#7994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
123456789 wrote:A ko ce mu nadoknaditi 5 dana ne gledanja sadrzaja !?
niko,ali mu moraju smanjiti račun,kao što su i nama u zenici prije par mjeseci smanjili račune jer dva puta po pola dana nismo imali ni tv ni neta
- van helsing
#7995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neke stvari se ne mogu kupit novcem.
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- Telemach
#7996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, u najkraćem roku ćemo provjeriti i korigovati sve što je potrebno.bager wrote:Nadam se da neko iz Telemaha čita ovaj forum. Od srijede popodne nemam kablovsku. U srijedu iza 20 h sam zvao Telemach da prijavim kvar ali nisam mogao dobiti ništa sem automatske poruke. U četvrtak ujutro sam nazvao i prijavio kvar i obećali su da će izdati nalog da se to što prije popravi. U petak sam opet zvao i zamolio da poprave jer se bliži vikend a bilo bi fino gledati tv preko vikenda. U petak su mi rekli da je nalog izdan i da će kablovska biti popravljena, naravno u petak nije popravljena. U subotu opet zovem i molim da se popravi i gospođa me uvjerava da će se nalog za popravku mora realizovati u subotu, međutim danas je ponedjeljak i još uvijek nije popravljeno. U nedjelju smo zvali Telemach i tražimo osobu kojoj se možemo žaliti na činjenicu da već pet dana nemamo kablovsku, ali od neke Merime dobijamo odgovor da ne postoji osoba kojoj se možemo žaliti, jer korisnici mogu razgovarati samo sa operaterima a nikako sa njihovim nadređenim i koordinatorima, i uz to me još neljubazno upozorava da je ne prekidam dok govori. Jeste da smo u Bosni i da ovdje niko ni zbog čega ne odgovara, ali ipak je 21 vijek i sramota je da pet dana nemaš kablovsku a istu uredno plaćaš. Oličenje bezobrazluka i neprofesionalzima. Sreća u mom komšiluku je počelo postavljanje optičkih kablova od HS-a i samo još da Džeko pređe u neku drugu ligu i da fino odjavim stoku.
-
brazzo19
#7997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Kada ce te konacno omoguciti registrovanje novih korisnika na D3GO , prkljucio sam vas trio paket i nemam kompletnu uslugu jer ste u trio paketu , naveli i ovu uslugu koju ocito ne mogu da koristim danima a kada god nazovem vasu centralu oni mi kazu da rade na tome.
Hvala !
Kada ce te konacno omoguciti registrovanje novih korisnika na D3GO , prkljucio sam vas trio paket i nemam kompletnu uslugu jer ste u trio paketu , naveli i ovu uslugu koju ocito ne mogu da koristim danima a kada god nazovem vasu centralu oni mi kazu da rade na tome.
Hvala !
-
Mustang1
#7998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posalji mu podatke na pp on ce ti to rjesiti kada dodje .. I ja nisam imao d3go skoro sedmicu citavu dok on nije dosao i rijesio u 5 minuta .. Neces vjerovati ali nazvali me ljudi da pitaju radi li
I par puta sam njemu prijavio kvar i odmah sljedece jutro su na vratima monteri bili 
-
brazzo19
#7999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne mogu da registrujem nalog znaci popunim ono sve i kliknem na posalji ovo mi izbaci

Zvao sam ih 5 puta kaze zale se svi i trenutno nije moguce se registrovati da se gleda d3 ali ono rade da to rijese ...

Zvao sam ih 5 puta kaze zale se svi i trenutno nije moguce se registrovati da se gleda d3 ali ono rade da to rijese ...
- Telemach
#8000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas da nam ovdje u inbox dostavite potpune korisničke podatke.brazzo19 wrote:Ma ne mogu da registrujem nalog znaci popunim ono sve i kliknem na posalji ovo mi izbaci