Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
art vandeley

#7976 Re: Utakmice.

Post by art vandeley »

internazionale wrote:
Ako ce slusati sta mu se govori, koji ce nam onda kurac. Daj onda tog sto govori
Tu nema nikakve galame i tenzije, svima se postave ciljevi i ako se isti ne ispunjavaju ljudski se razidje. Nema tu mahalanja
Tako je.
Ibrakovic ispod istoka kida zivce, skace i hvata se za glavu a nas trener miran i sve radi po starom i po svome.

Ipak je haman do znanja i karatketera, iskustva, autoriteta cega sve ne.
Ne bih nista ruzno govorio jer ekipa lici na tim, ima igru, ima sirinu, eto nema jos Bog zna nekakve rezultate :oops: ... samo premalo ili tvrdo se njome manevrise, puno skripe se da primjetiti a premalo se tome pridaje paznje.

Ili vozac mora bolje i mekse vozit auto ili je bas auto sa mahanom ili skrivenim kvarom :?
sole2mio

#7977 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

"Podsjetimo, nakon što je Uščuplić preuzeo Sarajevo napravio je određene rokade. Velkoski je zaigrao kao istureni špic i nadavao se golova, Bilbija je djelovao odmah iza njega, a Miloš Stojčev je više igrao lijevo. Bordo tim je tada igra najbolji i najefikasniji fudbal, što potvrđuje i pojedinačna statistika napadača kao i rezultati tima. Sasvim nenadano, Uščuplić je na početku nove sezone Velkoskog vratio na krilo i daleko od gola, Bilbija koji se po inerciji izvlači po loptu je zaigrao kao isturni špic i Sarajevo više nije bilo toliko produktivno. Podatak da je sjajni makedonski golgeter večeras postigao prvi gol sezone najbolje oslikava neefikasnost napadača Sarajeva. Jarnija je upravo ta formacija koja je bila neefikasna koštala posla. Današnje Sarajevo, koje istini za volju postiže golove u skoro svakom meču je ipak neefikasno uzimajući u obzir broj stvorenih prilika i relevantnih statističkih podataka za taj segment igre kao što su korneri ili posjed lopte."

Meni ni nije jasno sto je on mijenjao formaciju, jer velkoski je onda procvjetao poslije odlaska roberta.

Sarajevo Radnik Velkoski go

Sarajevo - Vitez 4-0 Velkoski 2 gola.

Sarajevo Zvijezda 3-0 Velkoski go

Sarajevo Velez Velkoski go

Sarajevo Mladost Velkoski go

I protiv olimpika je dao
rajv0sa

#7978 Re: Utakmice.

Post by rajv0sa »

Stvarno čudne odluke trenera, kao da želi da na silu nađe mjesto pojedincima u timu.
_Reds_

#7979 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Molim da se javi oni što su poslije Obarske govorili: "Ma dajte, pa ima još kola koliko hoćete, duga liga"!

Ma zdravo Dženo, hajde ti živ bio prvo kakvu školu završi.
nebitan lik

#7980 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

_Reds_ wrote:Molim da se javi oni što su poslije Obarske govorili: "Ma dajte, pa ima još kola koliko hoćete, duga liga"!

Ma zdravo Dženo, hajde ti živ bio prvo kakvu školu završi.
Najvise me neevira sto se lik ne dize sa klupe isto kao da mu je neko umro,i sto nezna da dvije sastavi recenice MISLIM I MISLIM
strong69

#7981 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Ova analiza sa Velkoskim odlicna. Mi smo se praktično vratili na Jarnijevu formaciju. Sa malom ili nikakvom rotacijom i uigravanjem novih igrača.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#7982 Re: Utakmice.

Post by mali_milojica »

leškarenje wrote:Ma dva soka bacena,ali da im sve jebalo...jeste.Dino dosao pred istok i jos ima muda da kaze "sta je,sta hocete",umjesto da kazni i trenera kao i njegove mezimce zbog igre on dosao da se obracunava sa navijacima koji daju zadnje iz dzepa da bi ih gledali.Nije mu ono trebalo,samo navlaci gnjev na sebe .
Nije da nesto pametujem ili se nasladjujem,ali Selimovic je brzo dosao od izvinjavanja Sjeveru i kako Amar kupuje,do toga da pita "sta je,sta hocete". Pa nije ti otac u amanet ili u testamentu ostavio FKS.
strong69

#7983 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Kod nas nema sredine. Ni kod navijača ni kod strucnog staba igraca niti kod uprave...

Svi smo u nekoj krajnosti, pozitivnoj ili negativnoj.
Dr. Kuca

#7984 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Sinoc izlaskom Kostica mi gubimo sredinu terena. Momku fali utakmica. Dao je 3-4 lopte odlicne, pgotovo ona pred kraj prvog, dodaje frajeru iza uha proleti na nogu Velkovskom. Mora vise igrat.
Opetja033

#7985 Re: Utakmice.

Post by Opetja033 »

_071_ wrote:Hoće li opet biti "Igraj Sarajevo, nema veze"? Dok Ibrak zove ture i ćevape u Red Pointu, izgleda da hoće.
Narkoman wrote:@ 071 :thumbup:
Sta je misevi? Docekali vi svojih 5 minuta da mozete hrakati po raji je li? Je li vam ko iz RP trebe guzio, klempe palio, nogama sutao pacenici?

Jest, Ibrak zove ture i cevape ( :? ) svaki dan jer se gore okupljaju placenici i agentura. Hocete li sta probati promjeniti picici?

Jesu li Ibrak i Uprava placali i ova europska gostovanja raji koja se okuplja gore? Ili su se raja snalazila kako su znala i umjela? A ti jadu @narkomanski ni na Kosevo neces da ides (to si sam napisao par komentara ispod).

A sada o tekmi i o pickama na terenu: JEBEM VAM SVE! Bilbija, Bandovic - neka se gone u tri lijepe picke materine. Bandovicu je valjda nakon sinocnje tekme jasno da niko od onih koji su bili na stadionu nema povjerenja u njega. Dzemu ne saljem u picku materinu samo zato jer je dijete kluba i jer mi je iz te generacije uvijek najdrazi bio ali brate, dosta i njegovog vise. Sjedi na klupu, tribine, otvori kafic, kozmeticki salon, antikvarnicu - ali ti vise nisi za ovog nivoa.
Last edited by Opetja033 on 01/09/2014 09:36, edited 1 time in total.
reufaga

#7986 Re: Utakmice.

Post by reufaga »

uščuplić bi kao trener trebao znati koji igrači su najspremniji, a sinoć nisu igrali najspremniji, barem njih 4-5. najbolji primjer je kovačević koji je korektno odigrao svaki put kad je dobio šansu, a naš trener gura u vatru kostića i umorne cimirota i radovca.
što se tiče sumorne atmosfere na stadionu, više od psovanja igračima i gađanja limenkama su me iznervirali pojedinci koji su aplauzom ispratili igrače travnika na kraju. pa kako možeš aplaudirati ekipi čiji se igrači drugom poluvremenu ukupno 15 puta izležavaju na terenu.
Objektivni navijac

#7987 Re: Utakmice.

Post by Objektivni navijac »

Prije par dana,sam u topicu Europa league,nakon sramotnoga debakla od osrednjeg bundesligasa,najavio da nas cekaju jos gorce pilule i jos teza vremena. Naravno placenici Dine Ublehe i pojedinci koji su na platnom spisku uprave,oni koji navijaju za upravu a ne kao mi za Sarajevo,su poceli pljuvati i prijetiti. Svako normalan ko je obdaren minimlanim razumom i prosjecnim zivotnim iskustvom,vidi da nas Selimovici i njegov gang zavlace i ublehare,vec cetri duge godine.
Fudbalski teren je prilicno egzaktna stvar ili valjas ili ne,tamo ne pije vode PR i prodavanje ubleha. Rezultati koje Sarajevo postize su realni,sa obzirom kako i od koga nam je sastavljen tim,sta god da PR govorio o tome.
Car je gol !!!
Ako neko to nije znao !!
Last edited by Objektivni navijac on 01/09/2014 09:50, edited 1 time in total.
El_comadante

#7988 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

kriv je trener. vidiš da nekim igračima neide ostavi ga koju utakmicu na klupi. recimo Biblija je odavno za klupe, pa Berberović nemože igrati 90 minuta mjenjaj ga, pa onda Bandovića jednu dvije utakmice ostavi na klupi, onda mu i izmjene nisu dobre. mjenja Kostića koji je poprilično dobro odigrao utakmicu a recimo ostavlja u igri Bibliju.
cpu_fan

#7989 Re: Utakmice.

Post by cpu_fan »

Jel' se ovo ne smije pisati da je više od pola ekipe noć prije lumpovalo na koncertu dotične ?
Dr. Kuca

#7990 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Trebo je krenuti sa istom ekipom u 2 pol. Pa ako se ne desi nista umjesto Cimirota ubacit Stojceva, pa malo riskirat, kad zabijes izvedes bilbiju uvedes Kovacevica. Ja laik to znam. On uradi sve pogresno.
Red Wolf

#7991 Re: Utakmice.

Post by Red Wolf »

ovo nam nije trebalo iz milion razloga,odbrana velika 0,stojcev "mrtav",bilbija jalov,stalno ista postava-provaljeno iscrpljeno bezidejno,najveci krivac trener al ima tu dosta toga "iza scene",bruka
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7992 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Povucite malo rucnu sa psovkama, a norocito medjusobnim prozivkama i uvredama.
agent_001

#7993 Re: Utakmice.

Post by agent_001 »

cpu_fan wrote:Jel' se ovo ne smije pisati da je više od pola ekipe noć prije lumpovalo na koncertu dotične ?
Što nebi smjelo, jesi vidio pa pišeš ili si čuo ili možda predpostavljaš?

Sent from my iPhone using Tapatalk
cpu_fan

#7994 Re: Utakmice.

Post by cpu_fan »

agent_001 wrote:
cpu_fan wrote:Jel' se ovo ne smije pisati da je više od pola ekipe noć prije lumpovalo na koncertu dotične ?

Zbog toga što je prethodni post izbrisan, zato i pitam može li se o tome pisati.
Opetja033

#7995 Re: Utakmice.

Post by Opetja033 »

cpu_fan wrote:
agent_001 wrote:

Zbog toga što je prethodni post izbrisan, zato i pitam može li se o tome pisati.
Da ne mislis na komentar koji si napisao na temi o aktuelnostima u klubu? :mrgreen:
Dionysios

#7996 Re: Utakmice.

Post by Dionysios »

Prodje dan, ali jos uvijek gadan osjecaj. Dzene mi bi bas zao kad je iso prema svlacionici, vidjelo se da su mu tesko pale psovke sa istoka. Ali njegova je krivica najveca ovdje, jednostavno jos nije zreo da sjedne na klupu Sarajeva. Njegovo je da pripremi optimalno ekipu, ocigledno ne uspjeva... Od igraca, jedino Puzigaca i donekle Duljevic mogu dobiti prolaznu ocjenu, pogotovo za borbenost. Bilbija je vazda na tapeti, ali sve i jedna sansa koju smo jucer stvorili je dosla poslije njegovog proigravanja. I on placa cijenu Dzeninih taktickih bravura. Ponasanje Selimovica, Dzeme i Dupovca kad su bili pred istokom je nedopustivo, da se kofrcis ljudima nakon najtezeg poraza u historiji i poslije 3 kiksa u nizu u ligi, to fakat neide...
Opetja033

#7997 Re: Utakmice.

Post by Opetja033 »

Dionysios wrote:Ponasanje Selimovica, Dzeme i Dupovca kad su bili pred istokom je nedopustivo, da se kofrcis ljudima nakon najtezeg poraza u historiji i poslije 3 kiksa u nizu u ligi, to fakat neide...
Sta je to tacno bilo pred istokom? Vidio sam samo da je guzva bila i da je istok poludio.
Dr. Kuca

#7998 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Raja negodovala dino pito sta je sta hocete, dupe zvao nekog da sidje da se biju itd.
agent_001

#7999 Re: Utakmice.

Post by agent_001 »

cpu_fan wrote:
agent_001 wrote:

I ja bi ti obriso' ako je obrisano, zlonamjeran i lažan podatak koji ima neki pogani cilj. Zvanično su bili u karantinu. Ako neko ima dokaze u suprotno da se reaguje kako treba. Rekla-kazala mački o rep!

Butmiran

#8000 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Zar još uvijek ima ovoliko jadova jadnih među nama navijačima...ccc
Post Reply